Sick!

Jag är typ sjuk. Hostar så att jag inte ens kan stå upp, måste huka ihop mig annars är jag rädd att ryggen ska gå av(nej, jag menar inte ordagrant). Vilken tur då att jag bara ska ligga hemma och slappa efter jobbet i morgon. Har online möte med CC vid 17.00! Så morgondagen blir lugn. Måste se julkalendern också!

Det är ju ett måste, iaf för mig. Haha, att se julkalendern! Mamma och jag brukar se den lite halvt när vi gör oss i ordning sådär. Haha, den går väldigt bra i tid så! Det är ju endå lite speciellt. I morgon är det första dagen på nedräkningen till julafton. En julafton jag ska njuta av, för nästa år firas den troligen inte här hemma med släkt och vänner utan på andra sidan atlanten!

Atlanten hit och atlanten dit! En fet smäll förtjänar jag väl? Nee, inte riktigt. Däremot vill jag ha fredag nu! Vill hämta upp mina klasskamrater och åka ut till Linde för att fira våran alldeles egen Sofie Larsson på hennes 20 års dag! Sen ser jag lite fram emot lördagens övernattning i klubbstugan också!

Men nu sovdag! Är en dag i morgon också!
Sweet dreams!
Love L,


Skräll!?

Skräll att människor har dubbelmoral!? GAH!
Fyfan vad trött jag är på dethär alltså!
Kan ju inte vända kappan efter hur vinden blåser.
VARJE GÅNG?! USch, humör kan verkligen växla på två röda!

Måste tänka igenom dethär - ni är kanske FÖR mycket drama för att orka med!

Time for a workout!

Japp, jag packar ihop mina grejer sen försöker jag ta mig iväg till träningen. Vore ju trevligt om Mamma hade velat komma hem så jag kan få bilen!! Lillebror ska hämta den gula för han ska jobba i morgon, så då skulle jag få ta saaben. Måste nog ringa och kolla vart hon är! Orkar INTE cykla. Lite för kallt för det!

/L


An old one!

Bjuder på ett gammalt ordspråk som jag fick höra idag!

"Om Anders braskar - kommer julen slaska"

Anders har namnsdag den 30 November(idag ja) Och är det kallt då, brukade man säga att julen blev slaskig och mild. Upp till bevis då!


Frozen Angel!

Sitter och leker lite i Photoshop! Got nothing to do. Working on a good christmas outfit for my blog! Not going so good for the moment, but I'm not giving up so easy! Gonna listening to music and work my as off until i'm satisfied! Haha, i'm trying to improve my english writing, and you can all see how that's going!

Träning med tjejerna ikväll då! Alex den stöveln är sjuk!? Så det blir till att sköta träningen helt själv! Ska nog funka det också. Sen blir det hem och bara ta det lugnt! Måste ju vila inför i morgon då vi ska gå till pulkabacken och åka madrass! Tjoho! jag längtar!

/L



A good one - might be the song of the day. Can't stop listening...

Movietime!

Haha, tar lite emot att säga det - men jag tyckte bion var bra! Haha. Var trevligt att spendera tid med Annica igen! åkte hem till henne och fikade lite först - julmust och lussebulle! mums! Sen åkte vi iväg till bion. Frös nästan ihjäl - men det hör väl vintern till? JAAA!

Hade tänkt dra ett race med lite tankar och funderingar, men jag ORKAR INTE helt enkelt. Inte just nu. Jag vill nog bra sova. Sjukt trött och ser fram emot en ny dag på VFU:n i morgon. Måste be mina kära klasskamrater, speciellt Malin och Sofie, om ursäkt för att jag inte hört av mig på sistone! Längtar verkligen efter att få se er på fredag!

Sweet dreams!

Love L,


Well, it's good to hear your voice
I hope you're doing fine
And if you ever wonder
I'm lonely here tonight

I'm lost here in this moment
And time keeps slipping by
And if I could have just one wish
I'd have you by my side

Snowwoman!

Idag tillbringade vi morgonen - UTOMHUS! Och eftersom vi hämtade min tjocka, lite förstora vinterjacka i helgen så frös jag inte alls! De fodrade stövlarna var också på. Helt underbart. Så kröp runt med barnen i snön och skojjade! I övrigt har väl dagen varit bra överlag sådär!

Ska åka in till min underbara Annica lite senare. Fikamys och bio ska det bli! Awesome! Tror vi ska se Harry Potter, har ju sett de andra så nu vill man ju veta hur det går för dem. Men innan det ska jag vänta på att en bil kommer hem, ta mig en skinkmacka och posta mitt polisregister till CC!

/L


Made up my mind?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find...

What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

--

Mmm, gott med julskinka! Blev lite mys i soffan med pappa som kom hem från badmintonen först. Lite senare klev också mamma in genom dörren och gjorde oss sällskap! Tittade lite på Beck på tv och bara satt där typ. Nu ligger jag i min säng nedbäddad, med en sjukt kelig katt som strängt la sig över ena benet, så här får jag väl ligga kvar då, hela natten! haha.

Ligger och funderar! Suck, det är inte alltid roligt och enkelt. Nyår is coming up! Och jag är lite kluven! Missförstå mig rätt här nu va. Klart jag vill fira det med mina vänner - har småpratat lite om det med Emma och Annica - samtidigt vill jag verkligen vara med min familj också. Och jag har tänkt att jag kan tillbringa halva kvällen på ena stället, och andra halvan på andra. Men vilken halva ska man då spendera på vilken plats? Vill ju verkligen vara med båda!

I landsproblem - jag vet! Men man vill spendera all tid med alla när man vet att man inte kommer närvara nästa år när det händer! Men förhoppningsvis så vaknar jag upp en dag och vet precis hur jag ska göra! Man kan väl iaf få önska liksom! Haha, det blir bra det blir bra! Någon gång.

Sweet dreams!
Love L,


Advent!

Idag är det första Advent om någon missat det? Har städat hela dagen så nu är det faktiskt riktigt julmysigt i mitt rum :) Små snögubbelycktor från urminnestider med värmeljus i! Sitter på youtube och kollar in lite roliga klipp på julsånger och gamla julkalendrar! Har ni någon kalender genom tiderna ni gillat mer än andra? 

Igår blev det faktiskt lite mini julbord - julskinka, prinskorvar, janssons, köttbullar, räkomelett och mycket annat. Själv åt jag bara julskinkan, kötbullarna och prinskorvar såklart! Va iaf sjukt gott! Ikväll blir det skinkmackor när vi ska tända det första ljuset! Mysigt. Du är det bara 26 dagar kvar till jul!

Love L,



Alla måste väl älska Sunes jul? En av mina stora favoriter!

A no can do!

Okej, kunde kanske inte klara mig helt utan medier idag. Haha, så använder mig av bloggen enbart idag! Sitter i min soffa - ovanligt? - och städar. Hur kan man samla på sig så mycket skit? Har alltid tyckt jag har ganska lite saker, en stor smäll borde jag ha, rakt på näsan.

Var ju på flyttbyrån igår! Hämtade lite grejer, så jag passade på att ta med mig mina sminkväskor som låg där - två till antalet, Hade en hemma också. Sitter och går igenom dem nu. Hittade två nästan helt oanvända foundations, 8(?!) puder och sen en massa krimskrams!

Haha, alltså åtta puder? brukar ju köpa på mig en fyra fem stycken varje gång vi är på Ullared. Och så lägger jag ju undan några då för att de inte ska användas, så glöms dem bort och så är det kört! haha. Aja, nu har jag så jag klarar mig bra länge! rena rama julafton att städa ju!

/L

Nej!

Godmorgon.

Idag tar jag en paus - från det mesta tror jag. Ingen mobil idag! Ändå aldrig någon som ringer, bara massa sms. Ingen dator fören till läggdags! Idag ska jag spendera tid med min familj, njuta av ensamheten och fira en lugn och skön 1:a advent! Hope you do the same!

Love L,


Företagshockey

and I thought I'd live forever, but now I'm not so sure.
you try to tell me that I'm clever,
but that won't take me anyhow, or anywhere with you.

God morgon kära läsare! Hoppas ni sovit gott, en annan vaknade ju vid sju och kunde inte somna om! så jag har varit vaken en stund. Har precis kommit ut ur duschen och tänkte göra mig i ordning lite snabbt. Har planerat att åka ner till ishallen i hallsberg för att titta på företagshockeyn - där lillebror spelar - tillsammans med storebror.

Blir trevligt att umgås lite med bröderna! Sen blir det åka hem och käka och vidare till Flyttbyrån i örebro! Christer Aldenfalk är helt underbar! Letat på min Trälåda så jag kan få plocka ut lite grejer som jag behöver! Sen vet jasg inte vad som händer - blir nog till att vara hemma hos mor&far och mysa lite.

/L


Vi tänder ett...

... ljus i advent - det värmer den som frusen är!

Aja, det är ju advent på söndag!? förlåt att man tjuvstartar lite! Idag var det somsagt utomhus träning - kul, det kom fem personer! Kändes lite sådär, men vi hade ganska roligt där vi sprang runt i snön och lekte. Dock var bollarna stenhårda då någon låtit dem frysa i bilen hela natten?!

Sen åkte vi alla ner till Yxhult och bastade, var även några vattenkrig. Kallt kallt. Kom hem och fick lite mat - satt väldigt fint i kistan då kan jag säga! Sen åkte jag och Emma till Ica och handlade lite - sen en klassisk roadtrip! Nu ska jag krypa ner under mitt täcke. I morgon blir det att åka till flyttbyrån och sen ska jag nog träffa min storebror!

Sweet dreams!
Love L,


True Colors

But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow


Ligger här hemma i min soffa och njuter lite av att det är fredag idag! Märktes att det var fredag idag - alla var lite trötta och sega och hade svårt att sitta stil. Men vi klarade av hela dagen ändå. Trevliga samtal på fredagsfikan också. Ännu en vecka har gått - bra två kvar!? helt sjukt.

Ikväll är det uteträning!? galna flickor?! Aja, får väl överleva! Blir bastu efter det, och sen go mat hemma! det är aldrig fel det inte! Har inte mycket planerat i helgen. Får se hur det blev med att hämta lite grejer på flyttbyrån. Annars tänker jag mest njuta! av ledigheten!

/L

   

I won't do...

No I won't do what you told me
I'm gonna go my own way
To somewhere i've never been
That's where my life begins!

--

Time to go! You know Work work work baby! I've sleept like a little girl! So today i'm ready - cause it's Friday, and Friday means that it's time for the weekend! Tonight the practice is outdoors(?!), then fast as hell down to IP for a long ans warm tine in the sauna! Talk to you guys later!

XOXO


Heaven

If the world stops turning
If the sun stops burning
When the cold winds starts to blow
I wanna let you know, oh I'll never let you go
When you feel like breaking
When your heart keeps waiting
When the tears begin to flow
I wanna let you know, oh I'll never let you go


Har spenderat den senare delen av dagen tillsammans med den underbara Emma Blomqvist. Vi åkte till marieberg där vi strosade omkring och bara var en stund. Fördrev lite tid och spred måttligt med pengar. Måste säga att vi var väldigt ekonomisktänkande! Vuxenpoäng i mängder till oss! När vi kände att vi var färdiga köpte vi med oss julmust,pepparkakor och en påse gott och blandat! Åkte hem till Emma och Davids drömhus(jag är kär i det).

Brasan låg och glödde, så emma slängde på lite ny ved så elden tog fart, och så dukade vi fram och satt där i soffan och mös. På tv:n gick SATC 2 - väldigt rolig faktiskt. David kom även hem och gjorde oss sällskap! Myspys. När filmen var slut så satt Emma och jag kvar i soffan och filurade lite sådär som bara vi kan! Underbart. Så jag tackar för en grymt bra dag - det finns inga som är som oss! Jag behövde det här! <3

Nu tänker jag krypa ner under mina täcken!
Sweet dreams!

Love L,

Another day

The way your hair lies
sometimes unrecognized
All the way from these today
on a train
Nothing to say if theres still time

--

God morgon! Haha, ligger tio minuter före mitt tidsschema så jag hinner skriva några rader här! Idag ska vi ha kalas för två pojkar som har fyllt år! Så det ska bakas någonting som de bjuder på efter maten. Alltid roligt att se dem göra saker de inte är så vana vid!

Sen i eftermiddag åker jag hem till Emma <3 Massa prat och mys. Kanske tar oss ut och åker tefat ner för taket? haha, ne, lite för högt här du. Inte direkt som lekstugetaket! Men det ska bli väldigt trevligt att spendera tid med henne! Du är inte som alla andra min vän!

Men nu ska jag sätta på mig strumpor
Och ta fram en matlåda
Sen åker jag!

/L


Over and over...

Give me a break...


Sov gott förut! riktigt fint att somna till tända ljus och fin musik. Kände att jag behövde det! Sen kom lillebror förbi på besök, han fyllde i en massa papper tillsammans med pappa - sen rakade jag av honom håret. Riktigt duktig var jag på det idag! Tummen upp! Sen blev det göra lite mat och spendera tid med min älskade mamma. Låg i soffan och degade! mysigt.

Nu är jag åter tillbaka i min soffsäng och har inte orkat ta av mig kläderna än, för jag fryser så! hittar inte mina stickade sockor till fötterna heller! Ska sova gott så jag orkar morgondagen! Jobbajobbajobba! Sen ska jag åka hem till Emma och David! I like a lot <3 fina människor det.

Sweet dreams!
Love L,


Winter



I should know, who I am by now
I walk, The record stands somehow
Thinking of winter

Your name is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wait

The walk has all been cleared by now
Your voice is all I hear somehow
Calling out Winter

Your voice is the splinter inside me
While I wait

I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wait

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wait


Silence

Ligger i min säng och lyssnar på lite ljuv musik. Just precis nu är det Halleluja faktiskt. Det är nog en av världens absolut finaste låtar - helt utan tvekan. Men väcker många minnen och känslor. Försöker värma mig med hjälp av det, täckena och ljusen hjälper också till lite!

Åt ost och skinkpaj förut. Det smakade riktigt bra. Dock inte lika bra som mammas! Finns nog egentligen ingenting som slår mammas mat! Tror inte det händer mycket idag alls. Bara slappa. Verkar som om man ska åka till Flyttbyrån och leka i helgen, eller inte leka kanske. Haha, va nog att ta i - men öppna lådan och se om man kan hitta lite välbehövliga saker som annars måste inhandlas på nytt innan man åker iväg. Ruskigt onödigt!

Nu ska jag mysa vidare!
/L

Wednesday

Sometimes you win and sometimes you lose.
Just keep on fighting!

Nu åker jag och jobbar igen då! tjoho! Idag ska vi gå till Kyrkan för att få uppleva en Adventsvandring. Det är faktiskt en av de få vandringar i kyrkan som jag inte har gått än! Så det ska bli intressant. Bara hoppas att barnen sköter dig bra! De brukar dem!



Lvoe L,

Turn in...

Jag går och lägger mig...
Försöka sova får nog bli uttrycket idag.
Det snurrar på bra i skallen just nu.

Sweet dreams!
Love L,



The road of...

Am I all alone in the universe?
There's no love on these streets
I have given mine away to a world that didn't want it anyway
So this is my new freedom
It's funny
I don't remember being chained
But nothing seems to make sense anymore
Without you I'm always twenty minutes late

--

Ibland vänder humöret ganska tvärt. I morse var jag glad, under första halvan av dagen var jag glad. Hemma var jag trött, och någonstans där gick det väl utför antar jag. Blev ju inte bättre av att det strulade med korten. så vi kunde inte komma in i träningshallen! Utan vi tog med tjejerna till Klubbstugan så de fick basta.

Känner mig ganska vilsen just nu. Fast jag inte är det. Men ibland måste det väl vara okej att få känna så. Man kan inte vara glad, hela dagen, varje dag. Vecka efter vecka. Jag skulle bara vilja prata, om allt. Igen och igen och igen. Men det funkar liksom inte riktigt så. Jag hoppas vilsekänslan kryper tillbaka, och låter det positiva överta livet igen. Men som sagt, vore man lycklig jämt så skulle man ju inte uppskatta det!

Ska försöka sluta fundera så - om man nu kan det.
Skriver nog en rad senare!

/L

Cold around me!

Ja, det är svinkallt. Jag ligger fullt påklädd under mina täcken och jag VILL INTE gå upp. Ska ju åka iväg på fotbollsträning! Visserligen är det väldigt roligt. Men måste det vara så kallt? Älska snö - hata storm! Men nu är det väl bäst att jag ger mig iväg, ska ju hämta Johanna och Julia!

Laater!
/L

Oh yeah!

Honey - I'm home! Ja så må det kanske vara, men det är då ingen annan som är hemma. Tråkigt värre. Jag måste bara fråga - kanske främst mina klasskamrater! För jag antar att det är någon mer än mig som gör sin VFU i Förskoleklass - tycker inte ni att dagen bara försvinner? Helt sjukt, kommer dit och åker hem!

Men men. Sitter här och försöker dricka vatten. Gillar ju att lägga in flaskor i frysen, vilket jag gjorde i morse - så nu sitter jag här med min isflaska och blåser på den för att vattnet ska smälta! Haha. Mer liv kanske man kan ha! Men fördriver tid fram till det är dags att åka till träningen!

/L


Happyface!

Hey babes! På ganska bra humör idag. Trots att pappa tog extra lång tid på sig i duschen - vilket pajade mitt morgon schema. Och trots att jag inte drömde den roligaste drömmen man kan ha. Men det är ju en annan historia! För nu ska jag gå och lägga pannkakor i min matlåda, sen åka och jobba!



Hörs av lite senare dude!
XOXO

Superstar

When superstars and cannonballs are running through your head
A television freak show cops and robbers everywhere
Subway makes me nervous, people pushing me too far
I've got to break away
So take my hand now

--

Ligger nedbäddad från topp till tå och tittar på Hollywoodfruar! Jag kan inte låta bli att tycka om Maria! Hon är väl bara sig själv liksom?! inte för mycket, inte för lite. Det är svårt att förklara. haha. Shit, jag är ingen nörd - men fanns inte mycket annat på tv att se. Det är ju underhållning iaf!

Stått lite still på pluggsidan idag. Shit orkar inte alls! men får ta tag i det till helgen kanske? Mycket skönare att skriva en helg tro det eller ej. Tycker jag iaf! Då kanske jag dessutom är helt klar med min uppgift och kan vara riktig nörd och färdigställa det hyfsat snabbt! Vore ju någonting!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. haha. Lite tortt på information just nu. Usa är typ färdigt. väntar på två intyg från CC som måste med - och som jag måste ha innan jag kan göra det sista online! Men på tal om det. Ha, fick hem vägledningen till onlineintyget. Det var typ sex st A4 sidor - fram och bak?! Jävla krångligt intyg du!

Love L,

Life

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland


I'm baack! Var en trevlig dag idag. Gick till skogen på morgonen, sen var det lunch, sen jobbade jag lite med raketerna, och så var det lyssna på berättarbok sen slutade barnen - vart tog dagen vägen? Sen hade vi lite planering. Haha, mycket engelska - tokigheter! Blev några sköna skratt. Roliga kvinnor jag jobbar med!

Sitter och väntar på att klockan ska gå lite. Ska åka till Yxhult till fyra för möte. Gå igenom lite - planera inför övernattningen(kanske fråga om vi får ha stugan?) och så! Blir kanoners. Sen när jag kommer hem är det pluggning som gäller! Skriva skriva pm!

Fått tid på Amerikanska Ambassaden också - 3:e januari.
Nu är det snart klart alltså! Shit - svårt att tro ibland!

Love L,

Woorking babe!

another ditch in the road
you keep moving
another stop sign
you keep moving on
and the years go by so fast
wonder how I ever made it through



Going to work. I'll be home around 15:00 i think!
Later people!

/L

Old times!

Now it's raining, think I'll go inside
Somebody stole my suitcase
Filled with pictures of you
So I forget what your face looked like
When we were just twenty
And it's raining
I think I'll go inside

And I felt this way before
Of walking out your front door
I am a sea without a shore
And its raining
It's really raining
I think I'll go inside

--

Ligger och lyssnat på Savage Garden - nostalgitripp! Two beds and a coffee machine. En enligt mig fin och bra låt. Får mig att tänka tillbaka på högstadietiden! Då fanns det inte mycket att tänka på. Inga pojkar, inga kontrakt, räkningar o.s.v. Man gick till skolan, träffade sina vänner, åkte och tränade både en och två gånger - Sen var det oftast dags att lägga sig för att nästa dag göra samma sak. Och hade man mot all förmodan en träningsfri dag - då var man oftast med tjejerna iaf. Jag skulle vilja påstå att jag har haft en bra och trygg uppväxt. Jag skulle inte vilja byta ut den!

Jag älskar min praktik, och jag gillar att gå dit - att vara där. Men jag vill ändå tillbaka till skolan. Blir alldeles tomt när man inte får träffa Sofie, Malin, Sofia, Jossan och alla andra tjejer! Jag gillar våran klass. Och jag skulle defenitivt inte vill byta! Vill bara tillbaka. Kommer bli tomt när vi avslutar kursen sen. Going to miss you guys! Så låt oss ha väldigt trevligt sista delkursen! Göra någonting roligt att minnas!

Men nu ska jag krypa ner under mina täcken - och försöka få mitt dagdrömmande övergå i nattdrömmande. Mycket skönare - för man är ju inte vaken när man nattdrömmer! Måste drömt mycket på sistone - för min kramkudde är mindre än någonsin. Och för er som sett min kramkudde - som förut saknade midja - nu saknar den även armar!! Måste ta och fixa ny stoppning! Min kudde ska med mig till Usa - sådetså!

Sweet dreams
Love L,

Food?

Äta? vad är det för någonting ? totalt hamnat i bakhuvudet idag. Åt frukost, sen åkte vi till storasyster en sväng. Tog lite fika där. Sen när jag kom hem bjöd Emma med mig till sin syster. Kände att jag behövde lite sällskap så jag följde med henne dit! Mycket trevligt precis som alltid. Blev en smörgås - väldigt bra bakat Anna! Väldigt trevligt att få träffa Emma också!

Men nu tänkte jag koka ihop någonting att äta!
Magen behöver vara glad för att livet ska fungera!

/L

Bigsis!

Åker till storasyster! Får se när jag kommer hem! Måste se om jag hittar näsdroppar!
Kan ju inte sitta och snora heela dagen ju!



Love L,

Irritation!

Japp, på mellanhög nivå! Men jag ska försöka att ta det lilla lugna den här gången.
Måste bara uppmana folk att inte kasta sten i glashus! Suck suck.
Själv ska jag hoppa in i duschen nu, hoppas på att man känner sig lite fräschare sen!

/L

You see, we can be free
If we live in our heads
So let's say let it be
And I won't get left by the wayside
I said I'm gonna turn a blind eye
How you see me
They say that's the key
Oh whoa, yeah
That's how I, that's how I wish I could be

Sunday morning!

Feeling sick. Mitt huvud väger minst ett ton, näsan är tjock och jag tror att jag snart kan steka ägg på min panna! Fint jobbat, Suck. Så idag blir det inte mycket att göra - förutom att vila och dricka vatten! Följer nog med till syster så jag får lite luft också. Hört att det kan vara bra?

Gjorde som sagt var julkort inatt! Rolig sysselsättning. Måste köpa mig ett paket till! Haha! Älskar att pyssla verkligen! That's my Q so to say! Synd att det alltid är så sjukt dyrt att köpa grejerna man gör det av! Men, det är värt varenda krona. Mycket roligare att ha egengjorda grejer!

/L

Can't sleep!

Kan inte sova. Hostar och snorar ihjäl mig snart! Pest och pina. Satte mig och funderade på vad jag skulle göra. Tänkte på allt julpyssel mamma förberedde när vi satt i soffan förut, och då kom jag på att jag ju köpte ett sett så man kunde göra julkort! Så efter lite klipp och mycket klister fick jag äntligen fram en slutprodukt. Dock var det bara fem kort i paketet - skulle köpt flera!



Det duger väl? Tycker de blev ganska fina! Men nu måste jag försöka sova.
Så jag säger godnatt en gång till!

Love L,

Stop!

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om
mitt namn
Och börja
kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva
mina murar
Som jag omsorgsfullt
har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro


Nothing worth having comes easy!
Next time it's going to be for real...

Otherwise - I don't want it!

I'm sick of being sick!

Lately, everything is hazy, but I know what's true
Lately, everyone seems crazy, but I believe in you
Oh sun, shines in the eyes
of those who know how to leave the past behind.

This time you've got to make up your mind,
This life you're living.
This time you've got to make up your mind,
This life's worth living
Get up, we've got a way's to go...

We, yeah we are only getting better
Where we were that doesn't matter

--

Tog mig en paus från verkligheten en stund förut. Stängde av ljudet på telefonen och slängde mig på soffan tillsammans med mamma. Blev lite kebab och massor med hockey på tv. Perfekt slappiskväll. Har varit sjukt seg idag, tror jag vet varför. Jag blir sjuk igen... hostar halsen av mig och kan knappt andas genom näsan! SUCK...

Så nu har jag lagt mig i soffan. Letar efter någon bra film att somna till. Är väldigt trött. skulle vilja bada igen! Kanske borde tala med min morbror - och låna bubbelbadet någon kväll. Måste jag göra innan jag åker iaf! Det är sjukt skönt! Riktigt varmt bubblande vatten - ett glas vin och ljuvlig musik i bakgrunden! det är vad jag kallar livet!

Sweet dreams!
Love L,

Slow slow slow!

Ligger i min soffa och lyssnar på musik, rullar tummar och funderar på om jag orkar göra någonting idag, eller om jag faktiskt inte förtjänar en hel dag med enbart slappande? bara ta dagen som den kommer och inte anstränga sig speciellt mycket. Blir nog faktiskt så. Bara se på film, spela spel och lyssna på musik. Filosofera!

I morgon ska vi hem till Storasyster. Hon fyller 34 på torsdag, men hon var tydligen upptagen så vi åker dit imorgon. Sen vet jag inte om det händer speciellt mycket efter det? Fortsätta plugga lite kanske. Började skriva på mitt pm igår. Känns bra att vara igång. Vill bara bli färdig med allt!

bara 72 dagar kvar tills jag åker! Mamma säger att jag inte får börja ha nedräkning fören efter jullovet! haha. Men var bara tvungen att säga det. Efter jullovet kommer det ju vara sjukt få dagar kvar så. Ska försöka spendera min tid väl - utom idag då. I dag är det slappning så det räcker iaf 30 dagar framöver!

/L


We're okey!

Build me a home from a cardboard box
Many windows never locked
This is how we used to play
Shorter nights and longer days
With faith we would not fade away

And so it goes
We can never seem to find, the time we lost
Though we try at any cost
We try, we sing

--

Hela min kropp och själ tackar lillebror för att jag fick låna hans badkar igår! Sjukt avslappnad och harmonisk. Dock ringde ju pappa och förstörde min frid förut! Haha, så det blev ut och borsta snö från bilen och ge sig ut på äventyr. Nu sitter jag hemma i min soffa och göra lite arbete i min "prepare for yout year book". Ska städa garderoben lite sen också. Får typ inte plats med någonting, så ska börja plocka ur lite!

Det snöade igår kväll/natt! I like! Vill ut och åka tefat! Do you remember skrik? awesome! Ne men blir nog lite tid med mamsen idag, pappa ska ju iväg på öl och wiskeymässan, och sen på Örebros hockeymatch! Själv ska jag bara njuta av att jag verkligen inte har någonting planerat. Det var väldigt länge sen det skedde!

/L

Tears roll down my cheek...

I like the way you're not afraid
You got the world planned in your mind
People say you cannot do well
They don't know a friend like you


Jag sitter här i min ensamhet, omgiven av täcken, kuddar och en kissekatt. Samtidigt som tårar sakta rullar nerför min kind. Jag läste någonting otroligt vacker, som både värmde och brände mitt hjärta. Malin, om du bara visste vilken fin människa du är! Du är någonting speciellt! Jag kommer alltid finnas för dig! Jag älskar dig och kommer sakna dig något sjukt! Men det kommer alltid kännas lite bättre när jag tänker på att våran vänskap är så stark att den kommer överleva dethär! Att mimmi och musse hör ihop! De hittar alltid tillbaka till varandra!

Har precis klivit upp ur badkaret hemma hos lillebror. Försöker behålla värmen och lyssnar på musik som får mig att minnas alla bra tider! Alla resor till gbg, hockey, utomlands roadtrips! Jag har många minnen att leva på. Jag skulle vilja påstå att jag levt ett rikt liv såhär långt. Och jag tror allting har en mening. Ingenting händer bara för att hända. Därför ångrar jag ingenting.

Så jag tänker vända mig om, och sakta men säkert ta mig in i drömmarnas land. Drömmar är både bra och dåligt - i drömmen kan vad som helst hända, där kan saker bli ogjort och allting är frid och fröjd. Det är liksom inte verklighet. Men så är det ju också det, ibland vaknar man ju upp och önskar att drömmen var sann...

Sweet dreams!
Love L,


http://whatsonmymindrightnow.blogg.se/2010/november/mimmi-kommer-sakna-sin-musse-allt-for-mycket.html
<3<3

Drama!

Vilka timmar! Aja, har hunnit fixa lite i boken jag ska göra iaf! fint. Nu blir det käk med mor&far. Gott gott. Sen packar jag mig en väska och åker hem till lillebror! Han ska sova hos sin flicka i natt så jag erövrar lägenheten och hans BADKAR! De ska jag njuta gott av!



/L

Home sweet home!

Hemma efter ännu en dag på jobbet, med en massa pysslande. Nu strejkar min kropp rejält, så ska lägga mig och se en film tänkte jag. Köpte några klubbor igår, så ska väl ta mig en sån också. Tycker jag att jag är värd! Ujuj. Barnen var verkligen jätteduktiga idag när vi skulle dekorera våra raketer! Sjukt fina blev dem!

Lite senare har Alex och jag lovat att vi ska gå och säga hej till våra tjejer som ska anordna ett disco! Så ska väl göra det. Sen blir det god mat på kvällskvisten med mor&far. Vilken lyx för dem att de har mig liksom, så de slipper äta själva! Haha. Sen ska jag nog fråga lillebror om jag kan gå låna hans lägenhet och sova där. Han pratade om att åka till Linnea så, får se vad han säger. Ta mig ett bad och bara njuta - inga fel!

/L

Work work!



I'm off! Going to work work! Last day before the weekend! Feels good good!


The truth

Nothing worth having comes easy...

Dagens sanning. För lite så är det väl ändå? Alla måste ju erkänna att det känns betydligt mycket bättre när man har kämpat för det! När man känner att man har förtjänat det. Känslan när man kommer i mål gör att allt slit som man genomlidigt på vägen är värt det! Erkänn att ni håller med mig! Eller är jag ute och cyklar?

Träffade Fredrik idag, för första gången sen turkiet. Det kändes sjukt bra! Jag blev väldigt lättat över hur lätt det ändå var att kallprata. Och jag kände hur den där oron som legat runt en släppte. Nu är det nya tag. Åkte till lillebror en sväng efter det, sen stod jag och mamma vid spisen och lagade matlådor tillsammans! Duktiga som vi är! Sen åkte vi och hämtade pappa!

Nu är det dags att sova. Hoppas på att halsen känns bättre när jag vaknar i morogn. Tvingade mig själv till att dricka varmt vatten med honung tvp gånger idag - gick verkligen inte en gång till! I morgon är det fredag! Pyssla lite i skolan med våra raketer! Sen på kvällen blir det nog bara lite alone time. Tycker om att vara med migsjälv. Någonting jag dock inte gillar är ju att vakna själv, men det löser sig väl någongång?

Sweet dreams!
Love L,

Bara dårar rusar in...

When all you got to keep is strong
Move along, move along like I know ya do.
And even when your hope is gone
Move along, move along
Just to make through,

When all you got to keep is strong
Move along, move along like I know ya do.
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through

Move along
Right back what is wrong
We move along

--

Ingen hemma med mig :( har ingenting att göra, så jag letar gammal musik, falsksjunger och tar sjukt snygga kort på mig själv! Idag är jag självgod, för trots att jag mår lite dåligt, är jag glad, och stolt över mig. Känner mig hundra kilo lättare efter dagens möte. Tack! Nu får ni se några av mina snygga bilder!

    



As snyggt! Jag vet! haha.
Love L,

Only for you

And do you ever want me, do you ever need me?
I know that you left before goodbye.
It's okay, there's always another day.
And anytime you want me, anytime you see me
I don't think you meant to say goodbye
But it's okay, there's always another day

--

Kan det vara möjligt att man mår sämre och sämre varje morgon? näsan är tjockare än tjock, halsen har fler spikar än någonsin, och någonting gör sjukt ont vid vänster höft? yeah yeah. Hade två sms i morse när jag vaknade, båda värmde otroligt inombords. Ibland kan så få ord, göra så mycket!

I must be blessed, I have so many friends who cares, and they are/have helped me with what i've been going through, what I am going through. I can't tell you guys enough - you mean the world to me! And I try to tell you as often as I can. You make me happy, to smile and to feel good about myself. Thank you for being my friends!

Varmt vatten är bra för halsen va?
Suck, får väl testa te igen då!

Love L,

The light!

I hear him sayin' "Son you'll be alright"
"Everything's gonna be alright"
And now I can say: "Yes it is"

--

Tog på mig en stickad tröja och kröp ner under min två täcken och la ut en filt på - ändå fryser jag. Saknar mig riktiga täcke något sjukt, men det ligger ju som sagt, PÅ FLYTTBYRÅN! Bra ni lär er - haha. Fick ett sms nyss, men det tänker jag läsa i morgon, För antingen gör det mig glad, eller ledsen. Och skulle det nu vara alternativ två så vill jag ha en backup plan för att inte vara ledsen länge, och det är att få åka och jobba, och umgås med barnen! De är underbara!

Dålig uppdatering idag, men har haft en del att stå i. Jobbade ju, sen åkte jag till Farmor en sväng och höll henne sällskap - fick lite fika. Sen åkte jag då till doktorn, frisk som en nötkärna! den ni. Hjälpte Emma att göra om hennes blogg lite. Dock kom vi på att vi skulle valt en annan grund, men jag fick inte ändra nu! haha, får göra det nästa gång det är dags. När jag kom hem gick jag ut i garaget, och tänka sig att jag iaf fått med pärmen med betygen hem, så kopierade dem, och såg till att alla papper är klara för att skickas iväg :)

Fick även mejl från min Au pair mamma! Hon är väl bara för underbar, de är de hela familjen! Jag längtar verkligen! Och på så sätt är det surt att det är hela 75 dagar kvar. Men så finns det ju tusen fördelar med att det är just så många dagar kvar också. Måste få spendera tid med mina vänner! Och min familj. Ett år är lång tid, men ändå kort! Ni vet hur det är med mig, bara gåtor och inga svar!

Men nu blir det sova, är fortfarande inte helt kry.
Får hoppas täckena och filten för susen!
Sweet dreams!
Love L,

Just do it!

Take these chances to turn it around. (take your time)
Take these chances, we'll make it somehow
And take these chances to turn it around. (take my...)
Just turn it around

--

Har fortfarande ont i halsen, men i övrigt är jag ganska pigg faktiskt! Sitter och funderar vilka jag ska välja att börja göra mitt arbete med. Måste ju vara lite smart, haha. Men det ska gå fin fint. Ska bli roligt också. Slutar vid 13:00 idag. Skönt faktiskt. Behöver lite lugn.

Sen är det till farbror doktor kl 15:00. Suck, haha måste ju göra mig hälsokontroll - rena rånet ska jag säga er. Men då har man det gjort. Haha, hade aldrig trott att det var så mycket papper att hålla reda på. Måste skaffa mig en pärm där jag kan hålla reda på allting

/L

Ooh no

Holding onto patience wearing thin
I can't force these eyes to see the end
If only time flew like a dove
We could watch it fly and just keep looking up

--

Inte lika utslagen som jag var igår, dock känns det som om halsen svalt spikar som skrapar mot strupen varje gång man sväljer. Ändå kunde jag inte riktigt låta bli att avstå träningen idag. Det blir pekfingret på mig! Fy säg. Men nu ligger jag här i min soffa och ska snart sova

I morgon ska jag börja med mitt arbete - rymdraketer! Hoppas det går bra det. Ska göra med några i morgon, några på torsdag, och förhoppningsvid avsluta med alla på fredag! men 24 barn är många att gå igenom. Ska bli kul. Så ska vi läsa en bok om Laika(rymdhunden) och diskutera lite. Ska försöka lära dem planerterna, eller är det elakt? de är ju bara sex år. Aja, kan ta de två planeterna närmast oss iaf!

Sweet dreams
Love L,

Misery Business

They want and what they like.
It's easy if you do it right.
Well I refuse, I refuse, I refuse!

--

Sitter här i soffan och lyssnar på lite musik. Fick brev idag igen :) haha, från Cultural Care ofc! My preparetion book! Så har suttit och gjort några sidor i den, nu sa mitt huvud totalstopp! Bara så mycket engelska gick in för denna stund! Är lite seg idag eftersom jag inte är helt hundra, men jag gör mitt bästa.

Testade att dricka te förut, är ju så tråkig på det sättet för jag dricker ju varken kaffe eller te. Måste säga att jag misslyckades totalt? hur kan man göra det? Det smakade bara varmt vatten. Haha, fail. Får testa igen någon gång. Nu ska jag ta mig lite yoghurt sen åka ner och träna fotboll!

/L

76

Japp! Idag är det 76 dagar kvar tillsjag åker :D shit, det kanske inte är så himla mycket? Aja, i morgon är det iaf hälsokontroll, sen kan jag skicka in alla papper som jag har kvar att skicka in. Då borde det bara vara visumet kvar! As nice :) kom dock på ett annat problem igår, suck, dock ingen värdsligsak! haha

Sitter här genomförkyld och lite halvsjuk. Tog mig en alvedon nyss, så nu klarar jag av att åka och jobba idag också! Woho, har ju fotbollsträning ikväll. Ska sparka igång mig sega kropp. Sen blir det väl kanske en promenad eller någonting i den stilen. you never know!

/L

More more H2O

Hope you let your intuition precede my reputation,
cause i have one

I'm always here, I've walked you home
and headed for my own until again i'm needed
Well I am what you see, I am not what they say
but if I turned out to be could you love me anyways

we'll just wake up and ask for me by name
Maybe someday you will ask for me by name
just not today

--

Ibland smäller det verkligen bara till. Följde med mamma och pappa till marieberg för att jag inte hade någonting att göra. Vi gick runt och tittade lite och sen kände jag bara hur snurrig jag blev. Satte mig på en stol och kände hur orken försvann. Så nu ligger jag nedbäddad och dricker vatten för allt vad jag äger.

Ska vända på mig och hoppas på att jag mår bra i morgon igen! Så man orkar jobba. Nu börjar man ju komma in i det hela. Hoppas Elenor har lite tid över i morgon också, så jag kan ringa och snacka om allt mellan himmel och jord med henne, var ett tag sen nu igen :( <3 Men nu ska jag ta lite mer vatten sen sova!

Sweer dreams
Love L,

rain proof?

Ja det står på mitt regnställ att det ska tåla ganska mycket regn, hum, håller inte med. Vi var till lilla skogen idag, som ligger bara hundra meter från mitt hus. Och från skolan tar det ungefär tio minuter att gå, om vi tar i med lite. Och när vi kom tillbaka så hade mitt regnställ verkligen blivit dyngsurt! Så jag var blöt, för att vara mild!

Nu ligger jag hemma i tv-soffan och tittar på live underhållning! Sessan och Miffo goes wild! De ligger i varsit hörn av mattan, och ibland gör Miffo en ansats mot Sessan och lika fort hoppas han tillbaka, för att inte få sig en snyting! haha, mycket kan roa en människa! Nu ska jag se lite tv igen.

/L

A new day

Måndag morgon idag, haha. Så är det. Ska snart göra mig i ordning för att åka till jobbet. Ut i skogen och vandra! så dagen kommer bara flyga iväg. Sen ska jag ta mig en tur till hällabrottet och hämta bilen, så ska jag åka till Marieberg med mamma och pappa. Titta runt lite bara :)

Men nu work work baby!
/L

Sleeepie

I know its hard to be you
I know its hard to be young
I know its hard to see through
But life has just begun
Cuz we don't wanna fake it anymore

--

Shit, trött tjej här va? Tog en promenad med emma, postade ett brev, sen tog vi en promenad till storebror och satt där och fördrev lite tid. Tittade lite på tv och så you know! Sen tog jag och emma en promenad hem, svinkallt. Ändå valde vi att stå ute och prata i typ en halvtimme!

Tänker bädda upp min soffa nu och krypa ner under täcket. I morgon är det jobb, vi ska gå till skogen. Möte också. Sen är det en massa telefonsamtal som måste genomföras! sucken hallen! Men that's life you know! Nu säger jag godnatt till folket!

Grattis på farsdag pappa <3
Love L,


No fake

And we don't know why our lives have come to this
But we, we gotta try
You know that ignorance is bliss

Another week has passed
Another year has come and gone
Life goes so fast
Trying to find where I belong
And then I find myself
In a very distant place
With all my dreams
Taken on a different face
Cuz we don't wanna fake it anymore

--

Var och tittade på William när han spelade handboll :) Duktig han blivit. Fick träffa Lena och Emmas mormor också! alltid lika trevligt. Sen kidnappade jag med mig emma en sväng. Åkte till Maxi och strosade runt. Sen åkte vi hem till farmor en sväng. Blev lite samtal och fika!

Nu ska jag nog ta mig hem till emma igen. Ta en promenad eller någonting liknande! I morgon är det ju måndag igen, vilket betyder work work baby. Vecka två ska startas, och ska även försöka hinna med att göra mitt projekt! Wish me luck with that! Blir en sväng till marieberg i morgon kväll också, med mor&far

/L

My own

The way you're holding on to me
Makes me feel like I can't breathe
Just let me go, just let me go
It just won't feel right inside
God knows I've tried

I know we'd be perfect for each other - in another life

--

Måndag morgon. Varit vaken dryga timmen och inte lyckats göra ett dugg. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen äta någonting. Emma kommer förbi senare och plockar upp mig. Ska gå och titta på lilla William som har handbollsturnering här i kumlaby :) lilla pojken!

Jag vill bara få tiden att gå, fast ändå inte. Jag längtar samtidigt som jag blir nervösare för varjedag. Och jag vet att jag inte kommer ångra mig, men det är ändå ett stort steg. Men har ju en hel del att stå i fram till dess, så nog ska jag allt få tiden att gå på något vis :)

/L

Secrets

You made me believe
It would be fine
If there was nothing to see
I'd be undressing in front of you
I told you secrets that no one else knew

--

Haha, Pappa har fått en ny telefon från jobbet - en iphone 3GS. Han är väl för söt min pappa där han sitter och försöker lära sig, vilket han faktiskt gjort väldigt bra. Men varje gång man visar någonting nytt blir han helt fasinerad! Just nu sitter han på spotify och söker musik. Haha! Han hänger allt med i svängarna!

Själv är jag så djävulskt trött just nu. Så det är väl typ dags att krypa ner i soffan och sova många välförtjänta timmar! great. I morgon ska jag träffa Emma en sväng. Sen blir det väl säkert en sväng förbi Farmor, stackars lilla tant. Glömde storebror idag, får ta det i morgon!

Nu säger jag godnatt!
Love L,

Making memories...

When I see your smile
Tears roll down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

--

Sitter i min soffa. Har precis lagt ifrån mig mitt fotoalbum som jag tog fram och arbetade lite på. Så att det blir färdigt till jag åker. Så jag kan ta med mig det, och ta fram det och titta i när det blir ensamt. Klart jag är beredd på att jag kommer få hemlängtan. Därför försöker jag fixa lite grejer som jag kan titta i och minnas allting som alltid varit bra. Måste fixa en ny kamera så jag kan börja ta lite mer bilder innan jag åker. Jag tycker det är viktigt att man vet att det är okej att längta hem, att det är okej att bli ledsen. Det går alltid över, bara man talar om det!

Har inte gjort så mycket idag förutom att träna tjejerna. Duschat, plockat och fyllt i alla de papper som jag hade hemma. Så de ska postas på måndag. Ska snart åka iväg till Alex och diskutera lite. Sen ska jag åka och hämta Emma <3 Ska bli underbart att ha någon att prata lite med. Om onödiga ting you know!

Hade för övrigt ett underbart samtal med min mamma igår efter middagen! Vad skulle jag göra utan henne? Pratade om allt som varit, allt som händer, vad som väntar. Om framtidsplaner som försvunnit. Ja kort och gott hur det känns att allting blivit som de blivit. Och så fantiserade vi om hur det blir när hon kommer och hälsar på mig. <3

Hungrig, ska se vad som finns!
Love L,

Shake 'n break..

I remember a year ago I was standing in the crowd
waiting for my chance to break through, my chance to live again.
Now it seems I've found some friends who finally understand what it takes
to make this dream come true, we'll be here till the end.

Shake it, break it, get off your feet,
come dance with me and don't you fake it.

--

Hade verkligen problem att sova igår. Låg bara och tänkte på allt som ska hända. Haha! Anledningen till att jag är vaken så tidigt idag är för att det är träning med tjejerna! Och de är ett så härligt gäng att det inte ens tar emot lite att gå upp en lördag för att ha träning. Nu låter jag gammal, men man kan se sigsjälv i några av dem!

Annars idag då? Jag har inte en blekaste! Ska en sväng till storebror, var ett tag sedan vi träffades så tänkte ta mig en tur dit, sen är det väl bäst jag åker förbi farmor på vägen hem, hon blir galen om hon inte får veta saker. Sen ikväll ska jag tillbringa tid med mor&far! Tror det rycktades om att kanske Aldenfalks blir sällskap? Aja, det återstår att se, du vill jag stoppa någonting i magen!

/L

Lifechange!

This life aint the fairy tale we both thought it would be
But i can see your smiling face as it's staring back at me
I know we both see these changes now
I know we both understand somehow

--

Jag ville inte skriva ut det fören jag hade ett datum, och nu har jag det! Den 31 Januari - dagen efter min födelsedag - lyfter planet som ska ta mig över atlanten till en helt ny värld! Då tar jag steget ut i en helt ny, främande och utmanande värld. Känslan jag har i kroppen är fantastisk.

Klart jag kommer sakna min underbara familj, mina fantastiska vänner och mycket annat. Men det är liksom nu eller aldrig. Jag ska ut och få se en värld som många här inte får uppleva. Jag ska göra någonting för mig själv, för en gångs skull gör jag det verkligen bara för mig.

Fyra dagar i New York, för lite utbildning och rundvandring på Manhattan - Sevärdigheter med mer. Sen tar jag mitt pick och pack till huvudstaden Washington för att träffa familjen som valt att spendera ett år med mig! Ser fram emot att pricka av alla förberedelser, punkt för punkt, och njuta av allt runtomkring. Jag kan inte beskriva med ord. Tackar verkligen alla som stöttat mig, och som fått mig att tro på migsjälv igen, och våga ta det här steget - speciellt mamma! Jag älskar dig <3

Nu ska jag njuta i helgen, innan förarbetet börjar!
Love L,


PS: kan man säga att saker går min väg idag? fick 39 av 42 på tentan - VG!

cold ond lonely...

in between this
am I gonna find a way
to defeat this
living inside yesterday
I'm alive I think it's time to live
like I am

--

Svin kallt. Eller så är jag bara sjukt frusen. Sitter och hackar tänder inlindad i filten. Tände precis några ljus som jag hoppas skänker lite värme, om inte annat till själen. Sitter och funderar på om det finns någonting bra att titta på. Skulle velat ha solsidan? Någon som har bra förslag på serier som man kan börja följa?

/L

Weekend

these clouds around you break your fall
as you came crashing to the ground
did you learn anything at all
you climb back up to come back down
everybody knows your name
but they don't know who you are
but to them it's just the same
yeah, you're just another name

--

Det är helg! Skönt, det firades med en sallad gjord på couscous kokt i grillkrydda, kyckling med röd curry och grönsaker. Det satt fint då jag glömde ta med matlåda till jobbet! Skottade bort den tunga blötsnön på garageuppfarten också, så mor&far kommer upp med bilarna! Duktig jag är!

Tänkte jag skulle gå ut och ta mig en promenad nu, innan det blir mysfredag rakt igenom! Laga mat med mamma ikväll och sen återsamla några av de krafter som gått åt under veckan. I morgon är det träning igen, sen hoppas jag att Emma kommer hem! Nu är det faktiskt min tur att ha dig! 

/L

sing to the world...

I'm finding my way back to sanity again
Though I don't really know what
I'm going to do when I get there
Take a breath and hold on tight
Spin around one more time
And gracefully fall back to the arms of Grace

--

God morgon. Sitter och tittar på pensionärsjävlar. Haha, ett gott skratt som start på dagen. Ska snart dra på mig skorna och gå iväg. Fick ju lämna cykeln där igår. Dagen kommer börjas med sång, massa gamla pippi och emil låtar! ska bli fint. Ger mig ut och springer i skogen när jag kommer hem. Time to get in shape!

Love L,

Happiness...

Chances are when said and done
Who'll be the lucky ones who make it all the way?
Though you say I could be your answer
Nothing lasts forever no matter how it feels today

Chances are we'll find a new equation
Chances roll away from me
Chances are all they hope to be

--

Jag är en glad flicka. Men jag orkar inte gå in på varför just nu. Utan jag är så himla trött och slut i kroppen, men jag ska absolut inte klaga. Jag älskar det jag gör. Jag trivs med det. Föreläsningen idag var intressant, hade dock inte så mycket med oss som förskolelärare att göra, men det var intressant ändå.

I morgon är det fredag, har det verkligen gått en vecka?! Aja, det ska firas Astrid Lindgrens dag! Sen när klockan slår 13:00 så är veckan slut för mig! Då ska jag hem och städa lite, sen bara njuta. Laga lite god mat med mamma. Men nu säger jag godnatt!

Love L,

Sweet silver lining...

Well I'm going home
Downhearted and hoping
I'm close to some new beginning
I know there's a reason for everything
That comes and goes

--

Torsdag då, vad fort dagarna går? eller är det kanske bara jag som tycker. Aja, Sover ju ordentligt och är inte alls speciellt trött när jag vaknar. Ser verkligen fram emot att åka och jobba, I'm sick I know! Men det kan jag verkligen leva med!

Slutar jobbet tidigare idag. Så ska jag och Marie cykla upp till folkets hus, där föreläsningen hålls. Hoppas det är en bra föreläsare för ämnet är ju verkligen intressant, och viktigt! Någonstans mitt i där hoppas jag på att det är en rast lagom sådär runt tre när jag väntar samtal! Annars löser det sig ändå.

Love L,

Helt slut...

Let me begin by saying what I mean
It's a crime against the heart you know
To be somewhere in between

Well don't be shy
I've got an open heart and hand
And I just might have to confess just where I stand

--

Det har varit en lång och händelserik dag! Först i skolan var det idrott, och så lite lek, sen var det helt plötsligt lunch? gick lite fort, sen gick vi ut och lekte i snön, så målade vi och efter det var dagen slut. Allting gick i ett idag. Det var bara packa sig in i bilen och åka till stadshuset för Förskolelärarträff.

Efter en massa samtal och fika där, så blev det åka hem en sväng. Men det var ingen som skottat, så jag fick göra det. Tungt! Sen gick jag in och diskade, käkade en macka sen bar det av igen. Arbetsplatsträff stod på schemat. Alltid intressant att höra vad som sägs! Nu är jag slut i kroppen, glad i själen. Sitter i soffan och ska nog snart dra mig mot sängen, där jag tydligen får sova en natt till.

I morgon är det vanlig dag, sen POSOM träff om Mäns våld och hur det påverkar barn. Det ska bli riktigt intressant! Och så väntas det samtal från andra sidan Atlanten igen. Hoppas på några yttligare framsteg! Sen är det ju fredag, haha. Dagarna går sjukt fort just nu. Men, nu ska jag vila!

Love L,

Wind...

Då var dagen med barnen slut, och vi ska ta vårat pick och pack och åka iväg till stadshuset. Får se om det kanske är några andra välbekanta ansikten där. Men det ska bli intressant! Sen åka hem och lämna bilen, käka, ta en promenad och sen vara på Norrgården till 17:00 igen!

Love L,

Snow Angel...

I stop to catch my breath
And I stop to catch your eye
No need to second-guess
That you've been on my mind
Well I, I dream days away, but that's OK

It's like I want to hear a silent sound
And then hold it in my hand
But a rose won't blossom from a ground
Of desert sand, but I like to pretend that

--

Hej mitt vinterland borde man kanske säga. Synd att snön kom nu iofs, för vi kommer säkert bli utan under julen. Både synd och bra. Sitter i sängen och har precis ätit mjölk och flingor, så just nu sitter jag och tänker lite, och vill inte gå och göra mig i ordning, fast jo, det vill jag nog, är lite kallt bara.

Sen efter jobbet är det förskolelärarträff på stadshuset som jag bestämt mig för att delta på. Och så snabbt hem och käka, för att sen åka tillbaka till norrgården och vara med på APU träffen. Så idag blir en lång dag, men lärorik. När jag kommer hem ska jag nog förbereda lite så att jag kan börja och slutföra min uppgift nästa vecka, vore verkligen perfekt, för då har jag tid på mig att skriva!

Love L,

Back and forward...

'Cause those who get to know our hearts the most
They always seem to be the ones we'll never hold

And I don't know how much I can keep
Letting you unravel me
'Cause the more you learn the more we share
We were worlds apart and you see
It was so much easier to be
'Cause now I know what we can't have and it's so unfair

--

satt och tittade ut genom fönstret en stund. Det är ändå ganska vackert? Att de hur snön virvlar omkring ute på gatorna, under gatubelysningen. Samtidigt som en annan sitter inlindad i en filt, med några tända ljus och upptäcker att man kramar kudden lite hårdare än innan. Minnen som rusar förbi...

Jag brukade se samma syn utanför vårat vardagsrumsfönster, på nätterna när jag var påväg till toaletten. Jag brukade alltid stanna till och titta lite, tills jag kom på att jag frös något kopiöst. Då skyndade jag mig allt jag hade för att sedan kunna krypa ner i sängen igen, krypa när dig. Om tankeläsning bara fanns. Idag känns det okej att tänka på det, idag är det okej att det gör ont, jag tar ett steg tillbaka, för att i morgon ta två steg fram...

Jag har vänt trenden. Jag glömmer inte bort, men jag lär mig att leva utan. Någongång ibland trillar jag, men jag kommer alltid tillbaka dubbelt så stark, dubbelt av allt? Så länge det känns så är allting helt okej. Varje snested, och framsteg. Därför tänker jag sätta mig och titta ut genom mitt fönster på snön som lägger sig på marken. Jag tänker minnas och jag tänker låta tårar rinna fritt.

I morgon är en ny dag, eller hur?
Love L,

Forever and almost always

So the story goes on down, The less traveled road
It's a variation on, The one I was told
And although it's not the same
It's awful close, yeah

In an ordinary fairy tale land
There's a promise of a perfect happy end
And I imagine having just short of that
Is better than nothing

--

Hur är det man säger? Önska inte för mycket, tänk innan du talar och "be careful with what you wish for". I morse klagade jag på att alla andra fått snö, nu har jag också det. Dock följde årets värsta orkan med?! Aja, jag har lekt med barnen ute och skottat iaf. Sitter och värmer mig lite i soffan!

Ska ta mig någonting att käka, blir nog yoghurt. Så kolla lite på tv och mysa med miffo som ligger här brevid mig i soffan. Sen åker jag och hämtar Julia och Amanda som ska åka med till träningen. Och bestämde mig för att vara med på riktigt, för jag tänker inte ge mig ut och gå igen när jag kommer hem!

Love L,

no snow?!

Been here before, Revolving door
We're caught up and I don't know what for
Anymore

We had the best, And nothing less
But the second we fell out of step
You up and left

What happened to, The plans we made
And that contagious smile upon your face?
It's all begun to fade

You used to be, So careful with me
Making sure that we would always be
Each others' missing piece

--

Alla andra tjatar om en massa snö ute. Det närmsta en annan kommer är några frostfläckar på gräsmattan! Det är vad jag kallar FUSK! Sitter och käkar frukost nu, mjölk och flingor! gott gott. Ska väl snart göra en fläta i håret och sen ta mig iväg till norrgården!

Hade tänkt prata om någonting, men det försvann lika snabbt som det kom till mig? konstigt... Måste bero på att jag FORTFARANDE har lock i örat, och att det får mig galen. Jag är typ döv? får se hur det går idag. Så länge jag inte får huvudvärk av det så!

Love L,

Over the edge...

Well, well baby, what do you know,
You turned the tables on me, didn't you?
My, my, my, it only serves me right, now I get it
This is how hurt feels
And it's everything they say it is

I was untouchable
Until karma crashed my party
Found out I'm crushable, oh
And I'm the only one who's sorry

--

Blev en sväng hem till lillebror förut också. Låg och tittade på tv och bara umgicks. Den stora nackdelen med att bli stor, att inte lillebror finns i rummet två meter bort! Men men, Efter en stund kom Joel, och lite senare också Molle. Tv, skratt och en del visslande? undrar varför. Haha

Tänkte att jag skulle vända på mig och somna snart. Så jag kommer upp i morgon också. I morgon är det konferans som jag ska delta på. Sen blir det hem och hämta bilen, hämta upp julia och sen åka på träning! I morgon tänker jag nog vara med själv, tjejerna brukar tycka att det är roligt så.

Sov gott och dröm sött!
Love L,

Shine

Tell me what can I say to keep you in my life
All the words slip away when I look in your eyes
Because I can never relax I've got to keep it exciting
Make it attractive Keep it alive Keep you coming back
I'm already fighting to keep what I have
When the fire is out and I've given up
You come running out, and you build it up

You tell me good love never dies
It only hurts when we burn our eyes
From staring too long at the sun
You gotta throw your hands up
And let the night come
Take your chances
And let the night come

--

nu tänker jag snöra på mig skorna och ta mig en promenad. Va riktigt lat igår och det ska jag få veta hut för idag! frågan är bara vart man ska ta och gå? aja, det visar sig väl. Kanske ner till Kvarntorp och gå i trapporna och sen gå hem igen! Done deal

Love L,

It's heaven to me...

Make a point and ignore them,
Come on let's wait this out.
They'll find out
We never stop turning,
Sometimes it's tough to change direction.
I know it's a little bit strange...
It's all a little bit strange

--

Det borde vara förbjudet att trivas så ofantligt bra som jag har gjort på mina tre VFU platser jag haft! Dagen har verkligen varit sjukt bra, började med att vi vandrade till Biblioteket för att se på en barnteater, sedan gick vi hem, käkade, gick ut och så målade vi lite sen va dagen slut.

Fått ett underbart schema, 8 - 13 varje dag. Sen ska jag delta på lite aktiviteter utanför som diverse utbildningar och sånt som kan vara nödvändigt. Jag har själv valt vilka. Och under mötet i eftermiddags kom jag/vi på tillsammans vad jag ska göra för arbete! sjukt bra! Nu njuter vi lite av lyckan och gör någonting gott att äta!

Love L,

Monday morning...

Everything changes
But beauty remains
Something so tender
I can't explain
Well I maybe dreamin'
But 'till I awake
Can we make this dream last forever
And I'll cherish all the love we share

--

Måndag morgon! Ska snart skynda mig iväg till förskolan där jag ska vara. Först fixa en fläta i luggen! Idag ska vi gå till bibblan med barnen! ska nog gå bra. Kommer vara helt slut idag när dagen väl är över känner jag. haha, de är det värt. Barn är underbara!

Men nu är det brådis!
Love L,

Let me be myself!

I guess i just got lost
Bein' someone else
I tried to kill the pain
Nothin ever helped
I left myself behind
It's time to make my way
Into the world i knew
Take back all of these times
That i gave in to you

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Let me be myself
So i can shine with my own light
And let me be myself
For a while, if you don't mind
Let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself

--

Varit och hälsat på min egen Emma Bäcklander <3 pratade, ÅKTE LITE BIL - det är våran grej, tittade på film och bara myste. Jag är så glad att du är hemma! Innan jag åkte dit hade jag lite reboundingtime med min gamla vapendragare Fred! Fick mig verkligen att sakna MpB5!

Nu är det time to sleep so to say. 07:45 ska man infinna sig handlingkraftig och klar på Sunnanäng! Fem veckors praktik väntar runt hörnet, det är bara att bita ihop. Men det ska nog gå bra. Får ju göra det jag älskar - att arbeta med barn! Sjukt trött är jag dock, så nu slår jag på en film och välkomnar John blund till min värld!

Love L,

Another way

I look ahead to all the plans that we made,
And the dreams that we had
I'm in a world that tries to take them away,
Oh but I'm taking them back
Cause all of this time
I've just been too blind to understand
What should matter to me,
My friends this life we live, it’s not what we have
It’s what we believe in

--

Igår vad ganska trevligt, tills de inte var det. Haha, började med en lång förfest hemma hos Annica. Sedan bar det av till Frimis, där man träffade många glada bekanta ansikten :) Karro, Emma, Madde, Danni, Loppan and so on. Va riktigt glad. Sen blev allting bara för mycket, så vi gick hem. Alla fyra somnade i Annicas säng. Värt!

Idag va vi inte lika på topp, men tillslut vaknade alla iaf. Duschade och pratade igenom vad som hänt. Sen hoppade jag på tåget till kumla, träning med småtjejerna. Segt med träning en söndag, men de gick bra, vila i morgon så kör vi tisdag igen. Nu ska jag vänta på att emma hör av sig,

Love L,

Not any more...

Hemma efter en kväll ute. Var riktigt roligt till en början, men jag tror jag börjar bli för gammal för det där. Och jag är så jävla trött på att be om ursäkt för vem jag är, och hur jag är? Jag är trött på att folk har förutfattade meningar om hur de tror de ligger till. Det kanske låter hårt, men jag är så jävla trött på att fälla tårar över missförstånd. I'm over it! Det var sista gången jag bad om ursäkt för att jag bryr mig, för att jag är som jag är!
Nu väntar vi på pizzan som borde komma snart. Sen blir det att pussla så alla får plats i annicas säng. Sova gott till i morgon - förhoppningsvis! det löser sig. Träning kl två med tjejerna i morgon, så blir tåget hem vid tio över ett. Så blir det väl kanske en promenad hem från det, eller någonting.GODNATT!
Love L,

Partey...

All the crazy shit i did tonight
Those would be the best memories
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me

--

Sitter hemma hos Annica med Lena :) Nu börjar laddningen inför kvällen. Orkar inte riktigt göra mig i ordning än, men snart ska jag ta tag i saken, så har man ju det gjort liksom. Tentafest på frimis! As guld! We're going all in tonight, tomorrow is another problem! Det här funkar nog! Nu ska jag vara social med tjejerna, och jag tänker inte göra någonting som ni inte gjort ;)

Love L,

Life is...

Cause I'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine I'm living
Don't you know me? I wont ever let you down

--

En vacker lördag. Jag har hunnit med att springa, lämna bilen, duscha och fixa i ordning. Ikväll blir det all in med Annica, Lena och Calle! I need it <3 Ska avslöja en hemlighet för er lite senare! Men först, ska mamma köra mig till systemet, och så förbi coop en snabbis.

You know how to find me - 0700622421
Love L,

Believe...

Come to me now
And lay your hands over me
Even if it's a lie
Say it will be alright
And I shall believe

Open the door
And show me your face tonight
I know it's true
No one heals me like you
And you hold the key

That not everything is gonna be the way
You think it ought to be
It seems like every time I try to make it right
It all comes down on me
Please say honestly you won't give up on me
And I shall believe
And I shall believe

--

Har du någonsing funderat på om du lämnat dina spår? Om du gjort skillnad för någon. På rikigt. Om man verkligen varit den där speciella personen för någon, eller finns den bara på film? När folk jag vuxit upp med tittar tillbaka på sin barndom, var man bara en i mängden - eller var man speciell?

Det tåls att fundera på. Jag vill att folk ska komma ihåg mig när jag tar mig här ifrån. Jag hoppas att jag för någon är speciell på ett sånt sätt som i filmerna. Den där som faktiskt funnits kvar när allting annat bara gått vidare. Jag vill bli saknad! jag tror jag behöver det.

Love L,

Moving on...

Don't tell me how life is
Cause I don't really want to know
Don't tell me how this game ends
Cause we'll just see how it goes
Catch me when I fall
Or you'll need me when I'm not here at all
Miss me when I'm gone again

--

En fredag till att lägga i samlingen då. Har varit en bra dag idag. Kändes bra på tentan, fick mig en promenad med mamma och pappa, körde min morbror. Åkte hem och fixade det sista med maten så den var färdig när mamma och pappa kom hem igen, kändes bra under telefonintervjun och nu ligger jag sådär lagom utmattad i min soffa och tänker snart sova.

Det finns många människor där ute som tycker att livet är skit. Att ingenting går deras väg. Jag har varit en av dem. Jag tyckte hela mitt liv försvann, och allting var meningslöst. Jag trodde aldrig jag skulle komma ifrån den känslan. Idag känner jag tvärt om. Allting kommer tillbaka. Lyckan, lusten, viljan. Så länge man stannar och kämpar så får man allting tillbaka. Det är verkligen värt det i slutänden. Idag är jag lycklig. Och jag tänker låta det fortsätta så. Le mot världen mina vänner! Den kommer le tillbaka.

Love L,

Wind of changes...

Jag tror att vinden vänt för min del. Tentan kändes väldigt bra idag, och nyss när jag talade med en amerikansk familj så sa de att de i princip bestämt sig för att de vill ha mig! De skulle ringa till kontoret på måndag och gå igenom det sista. I'm so happy. haha, här kan jag inte sitta. Åker och tar mig ett bubbelbad!

Love L,

In school...

Sitter just nu i skolan med mina vapendragare. Går igenom några sista frågetecken och peppar varandra inför tentan som börjar 12:45. Känns ju som om man har koll på det mesta, men peppar peppar ta i trä. Kommer ju säkert komma värsta konstiga frågorna. Och jag som faktiskt har pluggat denna gång - någonting som inte hör till vanligheterna!

Aja - Lycka till alla som tentar idag!!

/L

Lonely road

"Some people are unkind to those who see things different.
We've all felt pain in ways it hurts to even bring it up...
But that don't mean that we should take this motion lying down...
I'll stand and fight until the day they put me in the ground."

--

Pekfingret är riktat på mig idag som inte orkade gå upp när klockan ringde för promenad i morse. Hela kroppen skrek NEJ och jag har nog aldrig varit såhär stel förut. Så jag lyssnade, tog en behövlig vilarmorgon med riktig frukost och lite småpyssel. Går ut och går i eftermiddag i stället.

Tenta idag, sedan bär det av ut på VFU. Lite blandade känslor där. Men det blir säkert bra i slutänden. Just nu tänkte jag hoppa in i duschen och duscha av mig allting som jag drömde i natt. Usch. Sen ska jag längta efter att Jossan kommer så jag har sällskap :) ska hämta upp Kerstin och Sofie på vägen till skolan!

/L

Take me in...

Hold back your fears you're more than home
Could it be that the tears no longer sad but true
(could it be that the angels of tomorrow know)
Break the moment into something more than gold
And I realize it now, it was never meant to hold

--

Och så är dagen snart slut. Skönt säger jag, haha. Mår sjukt mycket bättre nu när jag går upp på morgonen och rör på mig, men jag blir ju också sjukt mycket tröttare på kvällen. haha, men i morgon är det samma visa som gäller igen. Upp och hoppa och ut på promenad, sen är det iordning, och tenta som gäller. Men men, Fredagsmys med familjen, och så telefonintervju på kvällskvisten, awesome!

Var ju till mormor idag och hjälpte henne med att sätta upp några tavlor, fixa lite saker på hennes mobil(någonting jag alltid får göra när vi ses!) Vi fick mat, och självklart fika innan vi åkte hem. älskade mormor <3 När vi kom hem gick jag på toa, sen åkte vi hem till robin och satte upp lite tavlor och speglar m.m. där. Så ja, det ska bli skönt att sova efter ännu en hel dag på aktiv fot!

/L


Saved by the bell...

Mamma och Robin skulle precis ta på sig och gå ut till bilen när pappa ringde och sa att de var påväg. JAA! Då kan jag också följa med till mormor, love! Så nu ska jag göra en fläta i luggen, de borde komma vilken sekund som helst, så kan vi åka sen.

Alltså, kommer spendera hela dagen ute i närkesberg, fika, samtal, promenad och bara njuta av att komma ner dit. Älskar att vara där. Allting är så fridfullt liksom. Ingen stadshysteri, ingen stress. Lovar at jag ska hälsa korna från er!

/L

The script

I've been cleared on the street
I've been left in the cold
Had my dreams held up
Had them shot full of holes
I've been laughed at, burnt, beat and butt of the joke
I've been lit up in flames
I have gone down in smoke
I've been stabbed in the back
While they promised the earth
Tried to keep my head high
For all I am worth

Yeah everything the world could throw
I'll take the sticks, I'll take the stones for you
For you

--

Sådär ja, då var det torsdag morgon. Klockan är ungefär nio och jag har redan hunnit gå upp, varit ute och gått och duschat. Tycker det är en godkänd start på dagen faktiskt. Nu tänkte jag att jag skulle unna mig lite lyx med stor frukost i soffan och en bra film innan jag ser vad som händer idag.

Antingen har jag sådan tur att nissarna med tvättmaskinen och torktumlaren kommer innan elva så jag kan följa med till mormor. Annars har jag otur och får stanna hemma hela dagen, och ägna den åt plugg. Vilket som mår jag ruskit bra idag, vet inte varför. Har en bra känsla i kroppen.

/L

Where you left me...

Oh my God
This is too intense
It makes no sense
This isn't me
All this weakness
Make me so sick

--

Jag är helt mör i kroppen. Körde mamma och Lotta till Ceasar förut, de skulle fira en klasskamrat som blivit 60, så bestämde jag mig för att åka till den nya sjöparken och gå lite. Ja precis, gick runt runt runt där och sjöng för mig själv, och när jag kollade på klockan det det gått två timmar? ja, idag har jag gått mycket iaf! Pluggat lite, och nu tänker jag lägga mig och se på film.

I morgon ska jag ta en smäll för "laget". Jag, mamma och lillebror skulle åkt till mormor. Men, i morgon ska även den nya tvättmaskinen och torktumlaren levereras hem, så jag erbjöd mig att stanna hemma och plugga så att de kunde åka iväg. Det är vad jag kallar vänligheten själv!?

Men, ska ut och gå i morgon bitti igen, så klockan står på sju då med. Så blir det väl en massa plugg. Kan ju hoppas på att grejerna kommer innan mamma och lillebror åker så jagk an följa med. Annars får jag dra iväg någon helg under min VFU. Just nu ser jag fram emot fredagkväll och ett samtal från en annan världsdel, nu börjar det arta sig här känner jag.

Men god natt mina vänner!
/L

Like a drug...

Now, don’t just walk away
Pretending everything’s ok
And you don’t care about me
And I know there’s just no use
When all your lies become your truths and I don’t care...

Could you look me in the eye
And tell me that you’re happy now,
Would you tell it to my face or have I been erased,
Are you happy now?

--

Och så var nästa dag kommer, skit också. Haha, ne men det skulle ju inte vara fel att sova ut någon dag och inte känna att man behöver göra någonting. Får väl bli när man är pensionär, är ju typ bara... 43 år kvar dit snart. Det ska jag nog orka stå ut. Får väl börja med en nedräkning snart.

Sitter just nu i skolan med mina vapendragare. Vi börjar lessna på riktigt på den här skiten. Skulle bara vilja skriva tentan och sedan gå på helgledigt! men men. Ska gå på tentagenomgången sen åker vi HEM! är äckligt sugen på turkisk pebber - det har blivit som en drog. Måste försöka stå ut ändå... 

/L

The end...

I used to get away with so much
Now I can't get away
I even thought that it was simple
To say the things I wanted to say

What if I said what I was thinking?
What if that says too much?
When everybody's got a reason
I feel like giving up

--

Äntligen börjar även denna dagen dra sig mot sitt slut. Blev lite klokare under tentaplugget idag tror jag, blir mer i morgon. Mycket rolig och givade träning med tjejerna också, man känner att åren börjar komma till en, var ett tag sedan man var lika sprallig och livfull som de är. Efter träningen så gick jag ut och cyklade 45 minuter. När man liksom ändå hade börjat röra lite på sig.

Tänker faktiskt släcka ner här och sova. Är grymt trött i både kropp och själ. Ska sova några välförtjänta timmar, sen tänkte jag ta mig ut och gå i morgon innan det blir duschen, frukost och sen åka till skolan med Jossan. Vi har kommit på att vi kan vara lite ekonomiska. haha, bättre sent än aldrig. så blir en heldag med plugg i morgon med. Torsdag blir ledig för då ska jag åka till mormor <3

/L

Tentaplugg...

I didn't notice
But I didn't care
I tried being honest
But that left me nowhere
I watched the station
Saw the bus pulling through
And I don't mind saying
A part of me left with you

Did I make you nervous?
Did I ask for too much?
Was I not deserving one second of your touch?

--

Sitter och pluggar inför tentan med Jossan, Kerstin och Ann-charlotte. Sofie och Elin åkte nyss. De andra är i kafeterian och inhandlar lite socker så vi överlever, och jag passar på att skriva här sålänge. Sofie kom precis tillbaka, blöt som aset, stackaren. Men vi får kämpa på här, går ganska bra.

Måste bara säga att jag är så jävla trött på människor som säger upp kontakten av så dåliga anledningar. Jag förstår helt klart att man får mindre tid för vänner när man finner kärleken. Men att totalt vända handen och inte ens kunna svara, eller vara ens vän längre är så sjukt ologiskt och absolut inte vuxet gjort. 

Aja, jag har visat att jag finns här och att jag faktiskt bryr mig, på riktigt. Nu ska jag gå på toa, och sen fortsätta plugga med mina kära själar som stannar här med mig en tisdagseftermiddag som denna, regnrusk och allt. Efter träningen ikväll blir det hem, en lång varm dusch, och sen ska jag tända några ljus och försvinna in i dimman.

/L

A case of you

Of all the things I've believed in
I just want to get it over with
Tears form behind my eyes
But I do not cry
Counting the days that pass me by

I've been searching deep down in my soul
Words that I'm hearing are starting to get old
It feels like I'm starting all over again
The last two years were just pretend
And I said,

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to
The one thing that I tried to hold on to

And it hurts to want everything and nothing at the same time
I want what's yours and I want what's mine
I want you
But I'm not giving in this time

And when the stars fall
I will lie awake
You're my shooting star

--

Det är inte en jätte vanlig grej att vakna före klockan ringer, inte för mig iaf. Det gjorde jag idag. Kanske långt innan. Hade klockan på halv sju så jag skulle kunna ligga i sängen och dra mig lite innan jag skulle gå upp. Vaknade kvart i fem och kunde inte somna om. Så jag hämtade katten och satte igång en bra film!

Nu är jag iaf snart färdig, och ska åka till skolan. Bildlektion, sen sitta kvar och plugga lite inför tentan. Blir brabra. Sen blir det till att åka till Tallängen för fotbollsträning. Sen ska jag låta min kropp sova ut i morgon. Vila och inte ha en massa tider att passa. Hoppas på att vi åker till mormor någon av dagarna innan tentan är på fredag!

/L

Long day...

Ja herregud. En sjukt lång dag. Gick upp i morse, försov mig lite men lyckades komma i tid till jobbet. Efter lite om och män hamnade jag med Liselott på Linden - avdelningen där de allra minsta barnen finns. Vi hade dock bara fyra barn idag, men haha, men fyra barn kan vara mycket att hålla reda på ändå. Gullungar. Och jag blev vald till att få sova middag med dem - välbehövligt var det.

Efter en lång dag med många byten och stängningen av avdelningen blev det hem till lillebrors nya lägenhet och kolla läget, hjälpa till med lite saker, och sen åkte vi till Maxi och handlade. Har precis landat hemma och tänker hoppa in i duschen och ta en välförtjänt lång varmdusch. Sen krypa ner i sängen

Har tusen saker som jag vill ta upp idag.
Orkar inte, behöver sova.

/L

RSS 2.0