Liar!

Har du någonsin ljugit för dig själv? Tänk efter riktigt noga innan du svarar! "Nej". Ljög du precis? "Ja"!!

Sitter och pratar med min Sax på telefonen! Längtar tills hon är här i morgon! Och jag får behålla henne ända till tisdag! Förstår ni lyckan? Och då är det bara två nätter kvar innan mamma kommer! Det ska bli Six Flags, Poolparty, sola och bada och 4th of July firande i DC! Loove it!

Nu ska jag torka håret!
L,

Flipflop!

Idag gick jag hela 6km i bara flipflop - STACKARS MINA FÖTTER. Jag får nästan dåligt samvete när jag känner hur ont det gör just nu! Men det blev en redig promenad och ett trevligt samtal med fotdopp i poolen! Behövde rensa skallen lite efter vad man upptäckte under kvällen. Så nu tänker jag sova gott!

Imorgon är Torsdag... Vad ska vi göra då?
L,

Flashback!

Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Satt och läste igenom mina gamla bloggar! En jävla smart as var jag ju ibland alltså! När jag drog ett av alla mina långa inlägg om någonting totalt ovisentligt för någon annan än migsjälv och någon av vännerna! Dock måste jag väl påstå att jag faktiskt var jääävligt smart!

Inte för att jag inte är det nu också. Men Det var någonting speciellt då. Hela livsstilen! Och med glädje i fingertopparna kan jag meddela att det börjar komma tillbaka! Spontant och lite "day to day" så att säga. Awesome! I Januari börjar verkligheten igen - i know that. Men tills dess är det liksom "me myself and I"

Your FRIEND - L,

Light!

You got one foot out the door
And choking on the other
Always think there's something more
It's just around the corner

Talk, talk is cheap
Give me a word you can keep
Cause I'm halfway gone and I'm on my way
And I'm feelin, feelin feelin this way
Cause you're halfway in but don't take too long
Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

--

Så var tisdag också avklarad! Stabilt läge va. Blev ett långt och trevligt skypesamtal med Ida och Chris i morse! Barnen blev jätteglada! Adam gjorde oss sällskap en sväng också. Sen blev det Storytime och lek på mallet! Alla var totalt utslagna när vi kom hem. Det är hårt att ligga på topp säger dem?

Sen åkte jag hem till Adam och gjorde så lite nytta som möjligt! Taconight på schemat! Hjälpte faktiskt till med att skära tomaterna! Mycket trevlig kväll med samtal som både det ena och det andra! Slängde oss på soffan i källaren och såg "How I meet your mother" - jag  bara måååste se den från början. Sjukt rolig serie!

Men nu ska jag sova! Onsdag i morgon!
Love L,

Svårt att sova!

YES! Haft en ganska bra dag! Hade trevligt med barnen. Åkte till gymmet och kickade "jacobs ladder" stenhårt! Något stolt. Snabbdusch och sen dt med Adam, Emma, Lissy och Elin. Blev även Fro yo! Sen drogs det hem och nu mobbar Adam och jag varandra på chatten! Roligt kvällsnöje när man ej kan sova ja!

L,

Konstiga jag!

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls


--

Blev middag på Cheesecake med Elin och hennes föräldrar. Var en väldigt trevlig middag faktiskt! Extremt bra avslutning på en ganska monotom söndag i övrigt! Sen hade jag allsång i bilen på vägen hem och bara njöt lite. Sällan man gör det faktiskt. Stannar upp och njuter av det man faktiskt har!

Sån är jag iaf! Har nog aldrig varit såhär osäker på mig själv förut. Dels för att jag är i en konstig situation som jag inte är van vid, dels för att jag fortfarande försöker fastställa vem "den nya"jag är. Mitt problem dock är ju att jag istället för att visa det blir världens mest utåtriktade människa som mer än gärna tar på sig alla andras tankar och funderingar! Allt för att kunna gömma mig bakom det. Men jag tänker inte be om ursäkt för att jag är framåt och visar mig! Snarare tvärtom! Jag har iaf insett mina problem och jag jobbar på det! Hur många av er där ute kan säga det samma med handen på hjärtat?

By the way - händer det någonting hemma eller? Känns som att allting är extremt dött. Någonting måste väl hända? Eller kändes det bara som om det gjorde det? Ibland känns det som om världen där hemma bara är en enda stor paus knapp som man måste trycka play på när man kommer hem. Är det kanske så?

Ne, nu ska jag lämna mina konstiga tankar åt sig själva! För det är väl så man uppfattas när man gärna bjuder på sigsjälv! Lite konstig och någon som man kan skratta åt! Men vet ni vad? Jag bjuder på det! Finns så mycket värre saker man skulle kunna vara! Nu ska jag ut och vandra med mina nya vänner - eldflugorna!

Sweet dreams!
L,

Sunday!


I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard; we wonder
To know you all wrong; we were.

Really too late to call,
So we wait for morning to wake you
That's all we got
to know me as hardly golden
Is to know me all wrong, they were.

At every occasion I'll be ready for the funeral
Every occasion, once more, it's called the funeral
Every occasion, know I'm ready for the funeral
At every occasion, oh, one billion day funeral

I'm coming up only to show you down,
For I'm coming up only to show you wrong.

--

Söndag söndag söndag... Talade med min mor i morse <3 bara 11 dagar kvar tills jag får se henne igen! Sen gjorde jag inte alls mycket faktiskt. Jobbade frivilligt en stund på eftermiddagen för att hjälpa till lite! Och nu ligger jag i min säng igen! Ska väl ta en dusch snart - ser ut som om det blir middag med Elin och hennes föräldrar ikväll!

Btw så är jag kääääääär i låten över!! "The funeral - Serena Ryder". Inte orginalet, men jag tycker den är bättre! Smaken är som baken! Jaha veckan då? Jobba. Och jag längtar till helgen för då har jag min underbara vän Susanna här igen!! Och när hon åker hem är det bara två dagar kvar... TVÅ!!!!

- L,

It the shoe fits you better walk in it!

Happy endings?

Bakisdag!! Mallet och target tillsammans med Emma och Sandra! Tiden bara flög iväg - vad hände liksom. Sen bestämde Emma och jag oss för att åka och spela minigolf! HA - jag sög något kopiöst! Hur är det möjligt? Och Emma hade LITE flyt! Haha, det var roligt! Sen åkte jag hem till Adam och slängde mig på hans soffa! Krama kudden och tittade på film! Helt okej bakisdag faktiskt! Lite lite mat dock - inte vanligt!

Trött som ett as iaf!
L,

Varför har alla filmer lyckliga slut?
Vill också ha ett lyckligt slut.
Trött på att vara ensam!
Två är bättre än en

Terapi?

Var väldigt stolt över mig själv att jag faktiskt sov till 11:30 idag! Även om jag tror jag har vaknat några gånger idag! Är dock inte helt säker - kan ha varit dröm också! Men, lyckan av att gå upp till köket för att se om man kan hitta någonting som ska ta bakisverksamheten och kasta iväg den och då hitta en STOR SVENSK PLOCKGODISPÅSE är obeskrivlig! TACK TACK A! har bara ätit några bitar men jag njuter av varje sekund!

Ska hoppa in i duschen och tvätta bort gårdagen och försöka se levande ut! Sen blir det att följa med Emma till Target och träffa Sandra! Ska bli skönt! Emma viskade lite om Fro yo också - tackar jag inte nej till! Det vet ni ju! Annars blir det nog bara lugnt idag. Mina ben gör väldigt ont efter min promenad igår! Men vad gör det om hundra år?

Love L,


ONT!

Mina fötter för ont! Vandrade hem från Adam mitt i natten utan skor! Varför? - jo de ger mig skoskav! Kanske lite dåligt val av skor? Typ! Som vanligt så var kvällen grym på förfesten, och därefter ballade det ur totalt! Shit! Längesen jag var såhär påverkad på detta sättet! Inte bra. Skärpning Linda! Tråkigt att alla är själva hemma nästa helg då? hum.. nykter stooooooort frågetecken?!

L, - klockan är bara 03:30 för den som undrar!

I'm so tired of being "the friend"!

Det regnar!!!

Det regnar från mina ögon!! Ringde hem till min "la familla" runt 19:00 svensk tid och fick prata lite med mor och far, och även världens bästa Christer och Kattis! Och guuuud vad jag önskar att jag hade varit hemma och firat med dem! Sådär som det ska vara liksom! Men nu är jag här! Och gör det bästa av situationen! Var iaf skönt att höra allas röster!

Sen nu när jag slutade bestämde jag mig för att ringa till Emma, David, Annica och Joel! Det var där det brast ordentligt! JAG SAKNAR MINA VÄNNER!!!! Nu är väl bara för helt jävla underbara ska ni veta!! Så nu sitter jag här och försöker samla mig och hoppa in i duschen! Ska åka hem till Adam och gå ALL IN ikväll! Nu kör vi fejknubbe och lite förfest spel sen går vi ut och ger järnet!!! Spara pengar får jag göra nästa helg!

Saknar alla er där hemma! Malin och Sofie - skypedejt snart? <3
With a lot of looove - L,

Bruka allvar!?

Kan någon snäll själ där ute förklara för mig i vilken gammal hederlig bra film jag har hört det uttrycket i? "Bruka allvar"... Jag behöver verkligen komma på då jag håller på att slita av mig allt hår här hemma så jag nästan kan se scenen spela upp sig i mitt huvud! Mysterium är inte till för att vara olösta!!

I morgon nalkas Midsommarafton! Och detta kommer firas... Hos Adam! Köttbullar och "nubbe"(snuskigt så blir väl någon slags vodka - eller kanske tequila?). Försöka supa bort sorgen över att en annan är ensam här medan alla andra firar med antingen nära eller kära. Vet inte men det känns kanske lite orättvist ibland va?

Idag var en bra dag. Städade massor och dammsög, diskade, tvättade och allt annat skit man kan göra i hemmet! "vadå duktig hemmafru"! Plus i kanten stort till Linda då hon även tog badet ikväll! I morgon blir mer städa och en sväng till Mallet! Sen blir det ner till shoppingcentrat och besöka vuxenbutiken och efter det vet ni vart ni hittar mig!

L,

Lång dag!

Väldigt lång dag! Men hade trevligt på Vita huset! Någonting mystiskt vad pågång för när vi skulle gå ut blev vi ledda en specialväg genom förråden och skit - men då kan vi ju iaf säga att vi har sett en del av huset som ingen annan har! Sen såg vi deras hund ute!! Va en person också, men den försvann bakom buskarna så snabbt att jag inte kan avgöra vem det var! Så kan det gå! Inga bilder tyvärr då det är förbjudet (i'm not messing with america!)

Sen har det väl varit en lugn dag! Fast ändå inte! Avslutades med chokladbollsbak hemma hos Elin med Adam! Och nu är jag hemma! Tänkte gå och borsta tänderna sen ska jag sova. Är trött och trött och... ja TRÖTT! btw Elin så måste jag säga att min "grej" är mycket vackrare nu när den lilla sitter i! You know what I'm talking about!

Sweet dreams!
L,

Memories!!

Åååh, längtade tillbaka till mina tonår för en stund! Stod i duschen efter ett ganska bra gympass och bara fick en såndär tillbaka blick! Alla sena kvällar som man stått i duschen efter träningar och matcher! När man mått sådär bra efter att ha tagit ut sig på ett bra sätt. Saknar det! Väääääääldigt väldigt mycket! Varför kan man inte vara ung för evigt? Ibland hade det inte varit helt fel faktiskt. Tillbaka till den vältränade, upptagna livsstilen!

Men, man får göra det bästa av situationen! Var hemma hos Meghan med Elin en sväng för att skriva in oss för juni månad - sen drog vi iväg till gymmet! Drog styrketräning, klättra rullande repstege och cykla! Kändes ruskigt skönt i benen efteråt! Funderar på att åka iväg i morgon också... Kan nog bli så - men morgondagens höjdpunkt är väl ändå VITA HUSET! Sorry, men som svensk typisk medelklass tycker jag väl ändå att det är ganska så stort att få kliva in i ett av de mest värdefulla och kända husen som finns?! Jo Tack!

L,

Du är någon annan nu, i och för sig - men när du strippar och klär av dig är det samma grej!

The things...

you do for someone you love!

En söndag har passerat - den spenderades i sängen till 80%, barnvaktande 10% och städande 10%! Mycket givande dag med flaggan på topp!(en mening fylld med så mycket ironi att det är skrattretande!) Men, man ska väl ha dagar som denna också. Hoppas på att jag är hyffsat utvilad i morgon när jag vaknar upp bara!

Fick ju prata med min älskade mamma i morse iaf! Och lillebror på ett hörn också. Jag tänker aldrig göra om någonting sånthär igen! För när man får dagar som denna så är lyckan väldigt långt borta. Och det hjälper inte att man vet att allting kommer vara bra i morgon! Men, i morgon börjar vi en ny vecka! jobba, träna, sova!

L,

The Funeral



I loooooove it

I miss home!

Ja, vad ska jag skriva om idag då?! Mitt ooooooooooooootroligt intressanta liv och allt spännande som händer i det?! Yeah that's right! Idag låg jag i sängen till klockan två, sen jobbade jag tre timmar - oooooooootroligt jobbigt då L sov hela tiden! Sen duschade jag för andra gången idag, åkte till mallet för att käka med Elin, så åkte vi ner dt för att möta upp Lissy. Satte oss nere på docken och pratade länge - väldigt trevligt! Sen kände vi vilket otroligt sug vi hade efter någonting söt och letade oss till ett 24hour CVS på Riva Rd! Helt okej dag med andra ord!

Väldigt intressant va?! Börjar få slut på idéer och ämnen att skriva om. Men med den enormt stora responsen jag får från er så vet i fan hur länge jag orkar fortsätta att skriva i den takt som jag gjort hittills. Har redan börjar svacka ganska grovt - risken finns att det kommer mer sånt!

Men om jag förstått saker och ting rätt så tycker folket som jag umgås med här att jag och mitt liv hemifrån är ganska konstigt! Och det får mig att sakna mitt väldigt konstiga och helt underbara liv där hemma! Tänker tillbaka på den sista veckan jag hade hemma! Middagen med tjejerna, när vi satt hemma hos lillebror och drack lite för att mitt i natten sen gå till kumlasjön och åka pulka i backen! Sista kvällen med Emma&Annica och sista kvällen hem mina två söta päron och lite sällskap av lillebror! miss you <3

18 dagar kvar till mammi är här!!
L,

Min lillebror!

Kan jag ha världens bästa lillebror! Inte för han gjort något speciellt - eller jo, han hade skickat ett jättegulligt sms i morse! Men jag saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar honom massor! Det är ju han och jag mot världen ju?! Måste nog ta och ringa någon dag. På tooook för länge sen jag fick prata med honom på riktigt!

--

Kvällen då. Ska åka och hänga med Elin - chockade?! Behöver verkligen lämna huset lite en stund!
Nackdelen med att bo på jobbet! Även om man inte jobbar så ställer man upp när man är hemma.
I alla fall gör jag det! Känns ju skitdumt att sitta i soffan och bara säga "Nej jag är ledig"

Blir Mallet, Target, Fro yo och hem till Elin!

Someday

And I don't want to wait
I just want to know
I just want to hear you tell me so
Give it to me straight
Tell it to me slow

Cause maybe someday
We'll figure all this out
We'll put an end to all our doubt
Try to find a way to just feel better now and
Maybe someday we'll live our lives out loud
We'll be better off somehow
Someday

Cause sometimes we don't really notice
Just how good it can get
So maybe we should start all over
Start all over again


Moving on!

Livet efter ett annat liv är ibland inte det lättaste. Ibland spelar man en roll så himla länge att man faktiskt glömt bort den livsglada, energifulla och självsäkra personen som man var engång i tiden. Som bara njöt av det som kom. Ingen press, ingen utsatt väg att gå... Men mycket kan förändras på väldigt kort tid!

En händelse, ett förhållande kan få alla framtidsplaner att ändra sig. Men när de går i kras då - vad gör man? Kan man bara släppa allting och gå tillbaka till den där gamla personen som man var. Ibland funderar jag på varför jag åkte iväg på denhär resan. Varför jag lämnade allting. Jag tror jag har kommit på varför...

Min mamma är min stora idol! Tänk er själva - hon fick mig när hon var 22, och hon har dessutom lyckats överleva med mig i 22 år! Efter alla äventyr hon behövt uppleva - alla inte jättevälkomna kan jag gissa mig. Och jag har alltid velat bli henne - och fortfarande vara ung när mina egna barn någongång i framtiden blir stora. Hon och pappa kan ge sig ut och uppleva världen på nytt - medan de fortfarande har både kropp och hälsa i behåll!

Men det är också därför jag är glad att jag åkte. Jag höll på att bli någon jag inte är - och jag är rädd att jag skulle ha slagit mig till ro bara för att... Snart 20 veckor hemifrån ger en ganska stora perspektiv på saker och ting. Jag vet vad jag vill ha igen. Och framförallt - jag vet vad jag inte vill ha. Men man ska inte önska att man kunde göra dåtid ogjord - slöseri med tid. Och om det var ogjort skulle du ju inte vara du nu!

Däremot lägger jag det bakom mig. Jag vet vad jag behöver, och vad jag vill ha. Jag har lärt mig att uppskatta de små sakerna på ett helt annat sätt än jag gjorde innan. Jag har inte bytit framtidsplaner, jag har bara ändrat dem. Det kommer bli fler snedsteg på vägen - många tårar kommer gråtas och det kommer göra ont. Men det kommer vara värt allt den dagen man kan vakna upp i sin säng och säga "Det var såhär det skulle bli".

--

Har en helt sjukt fantastiskt bra värdfamilj! Även om det tar emot ibland så har jag faktiskt hittat min andra familj på den andra kontinenten! Och även om jag saknar min egen familj varje dag - är dessa underbara människor helt klart ett mycket väl godkänt substitut! Nu kör vi igen! Klackarna i taket och full fart framåt!

Yours L,

Ha alltid ryggen fri!

För det känns så jäääääkla mycket bättre! Den dagen man inser igen att man inte har speciellt mycket som bekymrar än... Dock firas den fina upptäckten med regn?! Vad gick fel där liksom? Men ska bli skönt att kunna gå i legging en dag för jag har inte rakat benen(ääääckligt I know!) så jag får en fri dag! Great.

Blir att åka till Glen Burnie Mall och låta barnen leka av sig, käka lite lunch och njuta av deras underbara milkshake! Fin fint finare finast! Sen blir det nog sova! Har blivit mycket frisk luft, sena kvällar och för lite sömn några dagar i rad nu. Men känner jag mig rätt kommer jag inte komma isäng iaf! Det är väl de man har helgen till?

21 dagar kvar till min äääääääääälskade och saaaaaaaaknade mamma är här hos mig!
Måste börja städa !?
- L,

I don't...

What's the big deal? No, I don't want to get married! Is there something wrong with getting married - NO. Isn't it a beautiful moment - YES! Are you against marriage - NO! I like eveything about it - but I don't think I want to get married! It's just not me. Not the one I am today. That's it - all...


Igår låg jag och Adam nere på docken och tydde moln samtidigt som jag skrattade massvis - hittade Storbrittanien och den där konstiga nissen som blev värsta monstret om han käka efter midnatt(Gremlings?) Idag blev det att bada barnen åt S, åka och fotografera lite, se på hockeyn och umgås med trevliga människor!

Fortfarande sjuk...

L,

What ever!

Okej - en sak. Jag är en sån sjuk sucker för romantiska filmer och allt annat sånt skit!

I want to be in love again! For real!

Skyller det delvis på Emma och David - bara så ni vet! Kanske inte delvis - ganska mycket mer!

Kanske kanske inte?

Skulle kunna skriva en hel uppsats om någonting som egentligen inte är speciellt intressant. Eller så skulle jag kunna berätta om den sjukt intressanta dagen som jag haft såhär långt. Finns ett tredje alternativ kvar - att berätta om hur otroligt sjuk jag är och hur synd det är om mig. Men nej - ni får ingenting. Trött på er! Skärpning

Ny energi!

Hade en super trevlig eftermiddag/tidig kväll med familjen! Åt middag och lekte i vardagsrummet! De där orden som sades tidigare idag har gjort så hiiiiimla stor skillnad på orken direkt! Sinnessjukt egentligen hur allting bara kan vända! Denna våg tänker jag åka på så läääänge jag bara kan!

Kvällen i övrigt bjöd på bilåkning, titta på paddling, fro yo och sällskap! Nu ligger jag i sängen och kan inte INTE sova! why me?! Aja, hoppas detta tar slut snart och inte blir som det var förr, när jag var vaken hela nätterna och bara sov någon timme varje dag! Har jag ingen lust eller ork med dude!

L,

Du vet...

Du vet att du har gjort ett bra jobb när du får uppmärksamhet!
Ungefär som för en stund sedan när S frågade om jag inte kunde stanna två år!
Att några värmande ord kan göra sån skillnad?!

- L,

no worries though - i have school back home that I have to get back to!

Mina villkor!

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

Oh my...

NOT AGAIN?!

Kan inte sova. Mycket tänka. Fan vad jag är trött på det här!
Ändrad livsstil - Sova, jobba, träna tills målet är uppnått!
Måste hitta någon jävel som kan göra mig förbannad också.
Någon frivillig?

-

Dålig uppdatering här va?! Inte för att ni förtjänar så mycket bättre men ändå! Lite ur balans kanske? Har i vilket fall faktiskt haft en väldigt bra helg! Spenderat väldigt mycket tid med min familj och deras nära - vilket både resulterat i välmående och mycket pengar på kontot! Kan det bli bättre än så eller?

Igår tog vi oss iväg till Strawberry Festival som sagt. Barnen hoppade i hoppborgar och käkade någon slush liknande sak som här kallas för Snowballs! Sen åkte vi hem och duschade av oss svettet och fräschade till oss lite för att sedan packa in oss i bilarna och åka till "Hot red&Blue" för att äta! Väldigt trevligt. Efter det sa jag hejdå till våra besökare(lite ledsen faktiskt) och hoppade in i Adams bil och åkte till Elin där hon och Lissy väntade! Blev till att dricka sig snygg och sen dra ut och försöka göra Annapolis osäkert! En upplevelse rikare kan man säga!

Idag vaknade jag frusen på soffan hemma i Elins källare. Vaknade till och pratade lite innan Adam och jag tog oss hem igen! Sov en sväng till och duschade av mig gårdagens utekväll! Sen följde jag med S och barnen hem till Adams familj där vi hade Burritokväll med Piña Colada och god mat! Var en väldigt väldigt trevligkväll även om jag var lite trött! Helt underbara människor och vi skrattade en hel del! Sen nu har jag hjälpt till att lägga barnen - fast det borde nog varit tvärtom?! Helt slut!

Men kan inte gå och lägga mig än! Måste börja skriva på lite brev! Känns som om jag har massor att skriva om men det kommer inte ut någonting! Men ska iaf börja! Och i morgon är det gymmet som gället BIG TIME! Både på morgonen och på kvällen! Nu jävlar ska vi bränna på riktigt! Måste ju hinna bli fit till Januari!

Stabilt läge
- L,

Du vill att jag ska känna, för någonting som aldrig känts som mitt?

Finns bara ett ord...

SVETT! O ja, bara till att slänga kläderna i tvättmaskinen igen! De är svettiga! Jag trodde att det skulle vara lite svalare idag - det var ju ingen sol. Men den kom och dra mig baklänges! Men - Strawberry Festival var supermysig och barnen hade massor med skoj! Hoppade i luftborgar och lekte i lekparken och käkade snowballs(typ som slush!). Men som sagt - vi var alla lika svettiga när vi kom hem!

Ska hoppa in i duschen och ta mig en låång kall sådan! Sen ser det ut som om det blir middag med gästerna. Elin har inte hört av sig och berättat om hon kommer hem eller inte, och Adam han svarar inte när man ringer och inte har han ringt upp heller! Men jag misströstar inte! Har super trevligt med våra gäster och jag är väldigt glad över att jag bestämde mig för att tillbringa tid här hemma med dem!

I morgon är det söndag, och då tänkte jag åka ner till poolen och läsa en bok eller någonting(nej jag är inte mobbad, men ingen är ju hemma?) Ska vara över 30 i morgon igen så tänker inte gå runt och svettas då också! Det har jag fått nog av. Annars är det lugnt! 26 dagar kvar till min underbara mamma kommer - och att säga att jag längtar är en underskattning!

- L,

Hello Goodbye!

Det är kort och gott vad livet går ut på! Man möter folk, njuter av varandras sällskap, och sen måste man av många olika anledningar säga hejdå till allt! Det låter ganska hemskt när jag tänker efter. Vilket också medför sig lite oro - hur lämnar man så djupa spår så att personerna i fråga aldrig kommer glömma bort dig?

Just nu tänker jag mycket på mina värdbarn - de är tre och fem. Hur stor är risken att de kommer komma ihåg mig när de blir äldre?! Hur i hela fridens värld ska jag lyckas göra ett sånt gott intryck på dem att de inte glömmer mig? Ja - tekniskt sett så går det nog inte. De kommer kanske känna igen mitt ansikte, höra historier om mig, men aldrig komma ihåg just mig - den tiden vi har tillsammans här!

Tänker själv tillbaka! Vad mina första minnen kan vara?! Det första minnet som jag kan ta på rak arm är från lekis faktiskt. Vi satt i en ring på våran fruktstund och våran fröken i mitten visade hur man skalar en clementin så att det ser ut som en "elefant". Men det är bara små korta bilder.

Jag hoppas jag har lämnat fotspår i mågra liv där ute! Att ni minns mig på ett bra sätt. Att vi har uträttat någonting tillsammans. Kanske genomlevt speciella händelser. Kanske bara varit där, på samma plats, vid samma tidpunkt! Jag skulle iaf kunna göra en hel lista med folk som lämnat stora fotspår - som jag aldrig kommer glömma bort!

LoveL,

Beeesööök!

Å herre gud vilka underbart trevliga människor vi har här på besök! Åkte ut en snabbis för att handla lite, tänkte att jag skulle ha hunnit hem innan de - men icke. Så när jag väl kom hem så öppnade de dörren åt mig! Var en främmande känsla att mötas av kramar i sitt eget hus? På det sättet alltså! Men, mycket trevliga människor och jag är enormt glad över att kunna spendera en helg med dem!

Nu ligger jag dock på mitt rum igen med den eeeviga huvudvärken! What's wrong liksom!? Trodde det kunde vara vätskebrist! Men efter att druckit fyra liter vatten och en burk cola zero måste jag nog slå bort den tanken!? Aja, jag är inte sängliggandes iaf - även om det är där man mår som bäst just nu!

L,

Alone!

Ja nu är ju frågan - vad gör man när man är helt ensam och har en bil som bara väntar på en utanför?! Ja, man slår igång fläkten, kryper ner under täcket och fryser arslet av sig! Så jääävla smidigt gjort. Haha. Nee, ska nog åka iväg och handla lite en sväng! Behöver införskaffa mig lite tvål, och så funderar jag på att dra en Fro yo till middag fredagen till ära! Men innan middag kanske det är bra med lunch? Glömt bort det i allt städande!

Sen måste jag bestämma om jag tänker vara hemma när besöket kommer, eller om jag helt enkelt ska ta mig ut då och komma hem efter dem? Svårt val, har aldrig träffat människorna förr - och utav erfarenhet har jag en tendens att svamla när jag försöker prata engelska med nya människor?! Whyyyyy!? Haha, stort problem! Kanske borde lägga mig ute på gräsmattan och sova?! Verkar vara någonting som får amerikanare att börja skratta iaf!

Nu tänker jag göra mig en stooor macka med massor av sallad paprika och skinka - that's life!
L,

Å så kom fredagen!

Varken svettas eller fryser - så hoppas på att febern är borta! Dock dunkar huvudet som om man vore på en rockkonsert! Detta trots att huvudvärktabletterna är intagna! Det var ju kanske en liten miss? Men - ska städa mitt badrum eftersom det nalkas gäster i helgen. Så blir det la en dusch på det och sen ska vi fundera på vad kvällen kan erbjuda! Troligen en sväng till Safeway och en promenad! Kanske borde gå till Safeway? Nää - jobbigt att bära hem flingorna så långt ju! 

Lördag som det ser ut just nu bjuder på "Strawberry Festival" med S och barnen! Och så våra gäster såklart! Om jag känner vädret här rätt så kommer man väl svettas som en gris - vilket betyder en lååång kalldusch efter det! Pratades även om en utgång? Kan ju bli trevligt! Får helt enkelt se vad som hända skall - först ska vi ju bli färdiga med fredagen. "Städa, städa varje fredag och så varje jul - det tycker jag är kul" 

That's it for now folks!
L,

-

So if I decide to waiver
my chance to be one of the hive
Will I choose water over wine
and hold my own and drive,

It's driven me before, it seems to be the way
That everyone else get around
Lately, I'm beginning to find
that when I drive myself, my light is found


Varmt?

97F och upp idag! Stabilt värre!
Värmeslag - utmattning - vattenbrist - feber - utslagen - svett - mera svett - vattenbrist!
Heja heja! Somnade innan maten och vaknade nu vid tio! Tänkte säga att jag lever.
Har långhelg också! Ska gå tillbaka till sovandet! Min kramkudde ser ensam ut!

Ingen hit att ha feber i denna värme! Just so you know!
L,

To much

I don't know how to do this?!

It's okey!

Everybody hurts some days
It's OK to be afraid
Everybody hurts, everybody screams
Everybody feels this way and that's ok

Everybody hurts some days
It's OK to be afraid
Everbody hurts some days
But we all feel OK
Everybody feels this way
But it'll be OK
Can somebody take me away
To a better place
Everybody feels this way
It's OK

Imse vimse spindel!

Japp - men istället för att klättra upp för tråden klättrade en upp för väggen, en på byrån, en på dörren, en i duschen och en på golvet! Kändes väl mindre trevligt kanske?! Så jag har precis uträttat ett massmord - ni vet vem ni ska skylla på om det regnar i morgon! Jag tar på mig skulden med nöje!

Iaf, Åkte och hämtade A på tåget eftersom hon blev sen hem idag! Sen hämtade Adam upp mig och vi åkte downtown! Träffade Elin P och Lissy! Hade en trevlig stund bara pratandes om en massa saker! Svettigt som fan dock! Varför luftfuktighet?! Kom hem vid halv elva - terometern visade runt 28 grader! Moget?

Nu ska jag sova! I morgon är det Tooorsdag(sista arbetsdagen denna vecka)
L,


Good life!

Dagen började med att mitt lilla söta monster knackade på min dörr 06:45 och frågade om vi inte kunde äta frukost ute - vem kan motstå det liksom!? Så vi gick upp och fixade lite frukost och tog med det ut på altanen. Det var väl kanske tur att vi gick ut så tidigt - för när vi gick in vid halv åtta svettades jag - jobbigt läge!

Sitter och tänker lite på alla mina saknade människor där hemma! Emma, David, Malin, Sofie, Sofia, Josefin, Annica, Mamma, Pappa, Lillebror, Storebror, Alla de vänner som jag och lillebror har tillsammans, alla vänner från skolan. Längtar till den dagen jag har ett normalt liv! När jag har hittat någon att dela mitt liv med, ett eget hus, en egen vardag! Ett hederlig svenssonliv! Aaah, det är drömmar det va?

Nu ska jag hämta mina monster, har en bra dag idag så hoppas det fortsätter så!
L,

Norrlänningar alltså!

Haha, Elin Elin Elin! Jag älskar dina uttal på vissa ord! Träffade Elin och hennes vän Malin idag(väldigt trevlig btw) och hade en trevlig kväll på target/downtown/CC factory! Iaf så sitter vi och börjar prata om den svenska cidern Rekordelig - som jag iaf uttalar precis som det skrivs, men Elin sägen Rekordlig - kanske inte roligt för er, men vi hade roligt! Tycker om dig ändå men det vet du ju redan! :)

Hade en halvlång dag faktiskt. Men, det hela ljusnade mot kvällen och blev riktigt bra! Så himla roligt att äta middag med familjen! Haha, blir alldeles varm inom mig - och tänker ännu mer på min familj hemma som jag saknar! Men, två arbetsdagar kvar - eftersom braiga jag är leeeedig på fredag! Aldrig bortskämd Au Pair!?

Nu ska det sovas!
L,

btw - fett sur på en viss person just nu! Sjukt onödigt att skriva så! Varför liksom? Prioritering, prioritering!

Svenska Nationaldagen!

Har haft en underbar eftermiddag/kväll med min värdfamilj! Dom är väl bara för bra! För det första så är S hemma igen - det gillar vi! Men iaf - runt fem packade vi in oss i bilen och åkte ner mot DC. Och mina värdföräldrar gav varandra småpikar heeela vägen - roliga sådana alltså. Men vad jag skrattade. Kändes som om ingenting kunde gå fel den kvällen!

Väl framme vid Residenset så slog vi ner oss på våran filt och började äta lite! ALLA pratade svenska - vilket kändes väldigt skumt när man är på bortaplan! Men fick hälsa på en del Ambassadmänniskor(träffade även på någon minister?) och så träffade jag några människor i min egen ålder som jag bytte ett och annat ord med! Sjöng nationalsången och sen satte jag mig ner på filten och bara tog in allting! Sen bjöd de även på jordgubbstårta innan det blev dags att åka hem!

Hemvägen vad även den lika rolig! Haha, älskar det faktum att mina värdföräldrar klarar av att bjuda på sig själva och driva om allting! Väldigt enkla människor att umgås med :) Blev lite prat om North Carolina resan, och lite annat sånt. Verkar som om vi får besök i helgen - ska bli spännande!

Nu ska det sovas! 07:00 börjar vi i morgon!
L,

Okey - Canada!

Vart ska man börja?! Elin och jag åkte på torsdagskvällen till Ikea och inhandlade allt man kan tänka sig behöva för att överleva 20 timmar på en buss(tur och retur) under en helg! Sen färgade vi håret, gjorde oss i ordning lite och gick på nattpromenad, la oss väl runt två, och vid fyra klev jag upp igen för att fixa det sista med matlådorna och allt sånt! Vid halv sex kom Marieke och hämtade oss!

Blev metro till Union Station där det var dags att hoppa på bussen! Alla vad väl lite lagom sega men vi mjuknade en efter en! Efter ungefär tre timmar så stannar våran buss mitt på vägen - förvånade som vi var tittade vi ut genom framrutan och ser en lastbil som krockat med en personbil och de brinner. Facinerade som få tittar alla och då smäller plötsligt en bensintank! Vad en upplevelse. Men våran busschaufför lyckades smita förbi och vi fortsatte våran händelselösa resa ända fram till Canadagränsen där det blev intressant!

Vi lyckades tajma alla bussarna från NY väldigt bra så vi kom alla på rad genom tullen - våran buss som fjärde! Första och andra bussen klarade sig kanonbra och fick åka igenom! Men den tredje tog tid - väldigt lång tid. Och när de väl kör igen så åker de tillbaka till Usa!? Någon blev nekad att komma in. Vi kliver av bussen och alla går igenom kontrollen och vi får grönt - ska precis börja åka när bussen stannar igen?! Väldigt förundrade så får vi spendera två timmar fast där. De vill inte släppa igenom oss... Men våran fantastiska lärare fixade det tillslut - så mot hotellet de bar! Fixa sig lite sen ut och käka på Hard Rock Café och så vidare till Casino och spendera lite pengar! Gick i säng i tid då jag var väldigt trött!

Lördagen började med Maid of the mist!!! Så jävla ball upplevelse - vi upplevde att fallen såg lite små ut när vi först såg dem från bron, men tro mig när jag säger att de såg gigantiska ut när du är mitt i dem! Skulle gärna göra om det!! Sen vandrade vi över till Amerikat igen och käkade lite lunch. Susanna och jag gjorde även Cave of the wind! Återigen - SÅ JÄVLA COOLT! Vi blev bokstavligen duschade av fallen! Vad blöt rakt in på kroppen! Men vi var väldigt lyckliga. Började vandra mot Canada igen och letade upp en spritbutik - och vad hittar vi där om inte REKORDELIG SKOGSBÄRSCIDER?! Snacka om lycka! Så vi handlade lite och gick tillbaka till hotellet. Sax, Jen, Jax och jag spenderade en bra stund skrattandes på hotellrummet innan vi tog oss ner til hot tuben och njöt lite. Gjorde oss i ordning och sen blev det käk på italienska restauranten! Lite drinkar också. Sen hamnade vi av någon konstig anledning på piercing/tatueringsstudion! Allt jag har att säga är - HAN VA SJUUUUUKT SNYGG! Kanadensiska pojkar sopar banan med de Amerikanska! Heeelt klart. Va en trevlig lördag iaf. Elin och jag avslutade den med att packa ihop våra grejer så man var förbered inför dagen efter!

Gick i säng ganska tidigt även den natten - men blev väckt av mina snälla rumskamrater runt två! Haha, de försökte verkligen smyga - ett brutalt misslyckande. Men vi skrattade loss ett tag innan vi alla återgick till skönhetssömnen! Söndagen bjöd på pannkaksfrukost och sen hoppade vi på bussen hem! Kändes nog väl kanske lite sådär! Men hem åkte vi. Sov inte en enda sekund. Men vi gjorde våran lärare mållös och såg en hel del film! Känns som om vi klarade oss väldigt bra den här helgen! Skulle gärna göra om det! Allting! bästa helgen på länge!
-

Måste bara avsluta med att påpeka för vissa människor att vi alla värderar olika här i livet! Alla tycker inte om att göra samma saker, prioriterar inte samma saker och det är väl bra att alla är olika?! Är trött på att folk snackar bakom ryggen och tror att det ska vara okej?!

Mera sömn tack!!

Jag vill sova mera! Man är lite sliten i kroppen efter allt sittande på bussen! Men - känner mig piggare än vad jag trodde. Har tagit en välförtjänt sovmorgon och en skön liten morgonpromenad! Nu måste jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning tills A och barnen kommer hem! Ser också fram emot att få träffa S i eftermiddag - tre veckor sen ju :O

I eftermiddag blir det att åka ner till Svenska residenset i DC och fira SVENSKA NATIONALDAGEN! Känns inte helt fel faktiskt! Sitta och mysa med alla svenska människor och min värdfamilj! Ska bli trevligt att bara kunna vara för ett tag och släppa alla tankar som man ständigt bär på! Men jag tror detta kommer bli en bra vecka!

Hela Kanada historien får ni vänta på - har inte tid att skriva den just nu! Förhoppningsvis ikväll!
- L,

__


Cause I'm finally free to be me! It's me, myself and I from now!
And it feels even better than I imagine! It's my life to live!

--


Min fina vän Susanna och jag! <3

CANADA BABY!!

JA, vad säger man om det kanske mest konstiga, händelserika och galnaste helgen på ganska länge? Jo, man säger "What happens in Canada - Stays in Canada!" HAHA! I alla fall till i morgon. För nu är jag bara sliten i kroppen och känner att jag måste ge mig ut och få lite luft!

Men helgen var sjukt bra, trots att 20 timmar har spenderats på en buss, vi höll inte på att komma in i Kanada, vi blev nästan dränkta av fallen - fick uppleva den värsta åskan hittills, MYYYYYCKET vackert ögongodis, underbara upptåg och en galenhet som fick våran lärare att tappa hakan! Bra facit om jag får säga det!

Resan hem gjordes ju av att jag ringde min gamla klasskamrat Fred och pratade lite - på treårsdagen av våran Student!?!?! Helt allvarligt alltså - den 5:e juni 2008 gick MpB5 ut genom dörrarna på Virginska skolan. Ibland vore väl livet allt bra om man kunde få åka tillbaka till den tiden va?! Va sjukt fint att prata iaf!

Ni får hela historien i morgon - och bilder!
L,

Sweden!

Behöver få lite svenskkänsla - så jag tänkte åka till IKEA och införskaffa mig det! Ikväll blir det att packa, färga hår, fixa lite och mysa med Elin. Tidigt i morgon bitti kommer Marieke och hämtar upp oss och så ska vi ta oss in till DC för att sen åka till - NIAGARA FALLEN!!! Kommer bli mycket åka buss, men det är de värt!

Hoppas ni har det bra Sverige!
L,


Juni

I vår familj bränner vi oss inte, vi blir bara lite överhettade under en mycket kort stund!!!!!!!!!!



Haha, Jag älskar att få kommentarer av min mamma - hon är allt bra rolig! ;) Aja, idag blev det juni?! Hänger nästan inte med i svängarna här alltså! Har väl haft en bra dag, tog med min barnen till Adam på eftermiddagen! Sen har jag varit och handlat lite - tyckte jag förtjänade det! Hade tänkt berätta en rolig sak som mitt värdbarn sa idag - men har ingen lust längre! Tråkigt för er!

Nu tänker jag sova! Sjuuuukt gott tänker jag sova!
L,


Indianröd!

YES! Helt underbart att man fått en fin bränna - mindre underbart att man lyckats bränna sig och typ är brun/mörkt indianröd! YES! Men det kommer bli en vacker brun färg av det också - det är ju bara Maj än så länge! Tror inte jag varit såhär solbrun såhär pass tidigt på ett år sen jag vet inte när! KÄNNS BRA!

Och just nu är jag helt i extas! Lyckan som rusade genom kroppen när jag smakade på den första lakritsklubban som mamma hade skickat är närmast obeskrivlig! Och paketet hade inte kunnat komma lägligare - nu har jag turkisk peppar med mig som färdgodis till Niagara Fallen! Värdens bästa mamma har jag - och hon kommer om 38 dagar! Fattar ni hur lite det är!? Det går nästan ta på ju!

Sovmorgon till åtta i morgon - jag bockar och bugar! Sista arbetsdagen för veckan också - aldrig bortskämd! Just nu känns det som om det går ganska bra! Förutom svettigheten och solvärmen! 85F - fine! Men 100F - LÄGG ÄGG! Hoppas på ett riktigt urladdande åskväder i morgon så man kan bränna ännumer på torsdag! I morgon ska vi till gymmet och svettas som en gris! Har varit lat på senaste tiden!

Skänker även en tanke till mina underbara gamla skolkamrater som(nästan alla iaf) går på sommarlov efter i morgon! Ni är väl för bra va?! Saknar er till tusen och är lite bekymrad över hur det ska gå för mig alldeles ensam nästa år :/ Det är då de är tur att man fått mammas alla bra egenskaper vad det gäller pluggande iaf!

Mycket text om ingenting - men jag vet att ni njuter av varenda ord!
Love L,

RSS 2.0