Om att återfinna motivationen!

Vet inte vad problemet är men de senaste dagarna har motivationen tagit långsemester - vilket i sin tur då har resulterat i att lilla jag inte har haft någon lust med någonting. Jobbandet går väldigt bra och jag njuter av varje minut, men det är där när jag slutar jobba... Vet inte riktigt vad problemet är.

Men det är ju inte riktigt tillåtet att tala om det heller, för det finns ju hela tiden folk som har det värre. Det är alltid någon som har större problem. Är det konstigt att man börjar hålla sakerna för sigsjälv? De säger att dem lyssnar men frågan är som de verkligen förstår? Jag orkar iaf inte bry mig just nu.

Nu tänkte jag att det var dags att ta sig in i duschen. Insåg precis att Sverige vred tillbaka klockan en timme i natt vilket betyder enbart fem timmas skillnad. Så klockan är ju inte halv tre utan den är halv fyra...Så kan det bli ibland. Sen är det dags att äta en försenad brunch! Hoppas på att hitta någonting i kylskåpet!

L,


Oooh...

Talk about bad day! Orkar inte ens bry mig längre. Nu tänker jag lägga mig! Känns stabilt när klockan är 21:00 en lördagskväll - speciellt när det är halloweenhelgen också!

Over and out!

Long time...

Har haft såååååååå himla mycket att göra på sistone så jag har inte hunnit skriva någonting... Eller så har jag helt enkelt inte orkat! Igår var det Au pair möte med halloween tema! Var väl sådär. Men fick träffa lite folk som jag inte träffat på länge så det gjorde väl det hela lite bättre! Efteråt åkte jag Emma Yasmin och Nadine till West 49 och umgicks lite! Blev en ganska tidig kväll så det innebar sööömn för trötta mig!

Imorse var det bara att ta sig upp - följde med och tittade på mitt lilla monsters avslutning på "Toddler jump". Såå söta var dem. Och nu sitter jag här och funderar på var i hela fridens värld jag ska göra av denna lördag. Just nu verkar det ju som om jag inte kommer någonstans... Skulle dock vilja ha en cola. Men, vatten får väl duga. Vill inte ge mig ut i regnet igen - det ÖSER ner! MYsigt dock. Kanske tända några ljus och läsa lite?

What ever! Have a nice day!
Love L,

Somewhere only we know...

And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?

Nu är onsdagen över - och där med halva jobbveckan och lite till... Till helgen är det Halloween - där rök oktober också... Antingen är jag bara allmänt gammal - eller så är mitt huvud inte riktigt med längre! På tisdag är det November? I mean... Jag var ju med familjen i Outerbanks nyss... Slutet av Juli/början på Augusti...

Haft en halvdan dag med enorm brist av motivation, en hel del oroande men i slutänden blev ju allting bra! Emma sitter på mitt golv just nu. Hon har förklarat för mig hur läskig jag kan verka utåt - och sen försökt förklara för mig! Ganska roligt! Så nu undrar jag om någon annan har ett första intryck att dela med sig av? Haha

Ska sparka ut Emma - jag vill sova!
Love L,

Happy birthdays!

Idag fyller min älskade lillebror 21 år! Synd att han inte är här i landet där 21 är det heliga numret och kan fira det med mig!! Det fick mig att sakna honom extra mycket! Tänka sig att vi börjar bli så gamla... Men grattis Lillebror - hoppas du får en trevlig dag!

I övrigt så är det lite si och så med motivationen idag. Den tog semester idag - hoppas den återkommer i morgon! Så inge gym för mig, jag tänker försöka jobba lite med min fotobok istället! Får se vad som händer i eftermiddag - troligen en promenad och sen direkt i sängen!

Nu ska jag fortsätta, och titta på Charlie St. Cloud!
Love L,

Bortskämda!

Ja, riktigt bortskämta är ni! Tre inlägg på en dag - sen om innehållet är mer eller mindre intressant tänker jag lämna osagt! Nu är det iaf slut på måndagen! Hade en riktigt trevlig middag med min värdpappa, barnen och värdmammans systerson som är här! Ääälskar när min värdpappa grillar, och matlåda till mig i morgon (A)

Sen åkte jag och hämtade min värdmamma på metron eftersom hon var tvungen att jobba länge idag. Var skönt att få en stund helt ensam i bilen - för helt ensamma stunder(förutom när man sover) är i dagens läge otroligt lätträknade. Och jag som alltid varit lite egen och njutit av min egentid - känner att jag behöver mera sånt!

Sovmorgon fick man till morgondagen också, visserligen bara en halvtimme, men den halvtimmen på morgonen gör underverk! Sån otrolig skillnad på att börja 07:00 istället för 06:30! Tänker ligga och dra mig och njuta varje sekund jag kan! I morgon ska jag och mitt lilla monster ha en heldag tillsammans igen!

Sweet dreams!!
Love L,

Just det, har jag glömt nämna att jag ska gå på Capitals - Anaheim Ducks den 1/11? Just saying!
Det enda jag kommer tänka på är dock The Mighty Ducks! ;)

Ajjjjjjjjj!

Jag har en finne i örat, och det gör så förbannat ont! Men det går ju inte att klia sönder den, jag river och river men det verkar som om jag missar den hela tiden! Dah!? Lägg av! Och hur lyckas man få en finne i örat liksom? Haha, det är väl bara jag med min enorma tur!

Haft en bra dag! På eftermiddagen så var vi ute och sprang på gården, och när min värdpappa kom hem så var han också med! Och nu sitter jag i mitt rum, har rullat tummar och funderat på om jag ska orka städa lite igen... Ni kan nog alla lista ut svaret på den frågan! Men vad gör det, är ju på bättre humör! GREAT!

Och nu är min fråga - vart är breven sverige?! Jag menar det är en till två månader sen de skickades ut...
Nu tänker jag spela lite spel!
Love L,

Fall is coming...

Det börjar bli höst! Eller börjar bli - nu är det höst! Kallt nere i källaren, och jag har lite ont i magen, så jag har krupit ihop på golvet framför våran lilla fejkade eldstad! Sen går på gas, men det är alltid en liten eld och låtsasträd, så man får ju inte samma lukt, men annars är det samma känsla, och så är den väldigt enkel att stänga av!

Det är måndag igen! Helt sjuktOm jag har räknat rätt så är det dryga 60 jobbdagar kvar(?!) efter att man tar bort alla lov, ledigheter och min egen personliga ledighet efter att jobbandet är slut. Ledsen att det blir så mycket prat om det! Men det är någonting som alltid snurrar runt i huvudet. Vad händer när man kommer hem? Familjen kommer man alltid ha, vilket jag är otroligt glad över, men vännerna, kommer man passa in? Kommer man ha förändrats för mycket? Kommer de ha gått vidare...

Det kan låta absurt, men det är så man tänker! Sen är det ju faktiskt så att man har förändrats här, och en liten rädsla finns det ju för att man ska komma hem och gå tillbaka till den man var. Jag har lärt mig så mycket mer om mig själv, vad jag kan och vill. Snacka om att överanalysera allting istället för att bara ta det när man kommer hem, men ni vet ju alla hur bra jag är på att inte tänka...

L,

W as in weekend

Det har varit en väldigt bra helg faktiskt! I fredags som sagt blev det till att vara barnvakt med Emma, bada lite bubbelpool, så kom Lauren över. Åkte till donken och drog en riktigt rövarrunda och sedan körde de hem mig så jag kunde lägga mig och sova i min underbara säng! Den är väldigt skön faktiskt!

Lördagen blev segstartad då jag insåg hur skönt det är att kunna ligga och bara dra sig! Sen blev det att göra sig i ordning, hämta bilen, hämta Emma, äta mat, handla t-shirt, ansiktstatueringar, köra till DC och hitta ett garage! Super taggade i våra nyinhandlade Bäckström tröjor promenerade vi sen upp till Verizon Center!

Utanför hittade vi en tjej som stod med skumhänder, ni vet såna typiskt amerikanska, så vi gick fram och frågade vad de kostade, och hon sa att de var gratis - gratis är bra tänkte vi! Så fick vi en såndär kylgrej som man sätter på flaskorna som ska hjälpa till att hålla de kalla - ni fattar vad jag menar va? Iaf, så gick vi in och kollade i shopen, njöt lite av stämningen innan det var dags att ta hissen(only in america) upp till våran våning! Hittade våra platser som såklart var högst upp, och så menar jag högst upp med väggen bakom högst upp! Men jag måste säga att det faktiskt var väldigt bra platser! Man såg asbra!

Det var en riktigt bra match spelmässigt, även om slutresultatet drog iväg. Båda lagen var de enda obesegrade lagen i serien inför det mötet, Lidström gjorde sin 1500 NHL match vilket hyllades trots bortaplan. Stämningen var helt sjukt då det inte var långt från fullsatt! Det blev väl inte heller sämre av att Johansson drämde in 2-0 målet, och Bäckström snyggt styrde in slutresultatet 7-1. Det var en häftig känsla måste jag få säga!

Idag skypade jag med min kära moder länge och behövligt! Självklart samtalas det inte om någonting jätteallvarligt - men det är väl det som är poängen! Lilla mamma <3 Sen blev det IKEA med Emma och Yasmin! Och så vidare hem till Yasmin, blev en massa prat och umgänge med hennes värdfamilj, middag och sen åkte vi hem. Väl hemma fick jag ett trevligt och långt samtal av Elin och Anette! En bra avslutning på en bra helg!

Nu är jag redo för sängen!
Love L,

Underligt...

Mycket märkligt och underligt. Och så otroligt tröttsamt!

I won't wait forever, I can't stay forever
Everyone deserves a second chance
You've got way to many already
This is the last one for you
I can't play anyome
The Game is over

Kommer ett längre inlägg senare ikväll. Just nu tänker jag hoppa in i duschen, peta på mig lite kläder och åka till lite svenskinspererat ändamål - IKEA! Tummen upp för köttbullar! Perfekt frukost är det också. Livet är väl allt bra illa när man är på tok för lat! Bäst att njuta - imorgon är det måndag igen!

- L,


Underlig fredag!

Det var en bra jobbdag idag! Barnen var helt underbart snälla - en sån dag när man känner att man skulle kunna stanna för alltid! Sen blev det lite tvätt och bli upphämtad av Emma och hennes barn! Hem till henne och se på film, käka pizza och så kvällens höjdpunkt - HOTTUB! Dra mig bakåt vad skönt det var!

Efter att vi hjälpt barnen göra sig i ordning för sängen hoppade vi i igen och Lauren kom också förbi och gjorde sällskap. Satt och pratade och tittade på stjärnhimlen. När vi kommit upp funderade vi på vad vi skulle göra och fick den fantastiska idéen att åka till Mc'd för Lauren vad hungrig! Hon fick värsta coola hinken till sin Happy Meal, så råkade jag säga att jag också ville ha en, då drog dem ett var till, och sen bara för att jävlas så tog vi ett tredje så Emma också fick sig en burk! Men tjejen i kassan bara skrattade åt oss - killen där emot såg lite sur ut!

Only in America! Så det gäller väl att passa på! Haha, blev en riktigt skrattattack för mig som satt i baksätet iaf! Så käkade vi lite innan de lämnade mig här! Hade tänkt sova hos Emma först, men sen kom jag på hur skönt det vore att vakna i min egen säng i morgon och inte behöva känna stressen att komma hem och göra sig i ordning. Och iordning ska det göras - för i morgon är det HOCKEY!!! Love it! Ska räkna mina pengar och se om jag har råd att köpa en vanlig t-shirt! Som vanligt så älskar bankerna här borta mig, så jag har massor med pengar på mitt konto - känns rikt(hoppas ni kan känna ironin i den meningen). Ska inte klaga, kommer ju bli mer att spara till någonting att köpa innan jag åker hem!

Nu behöver jag sova!
Sweet dreams!
Love L,


This too shall pass



I am your stubborn hypocritical lover
Guarded by thorns of My past.
You have Been wounded, bled out
Anger gushing,
And none of us thought it would last

The winds of your ego
The waves of My tears
Made The most Perfect
almighty storm That
we've seen This year
But experience gathered
We've learned from our past
So don't worry darling
This too shall pass..

Jag är trött, har haft huvudvärk som heter duga hela(!) dagen - och ändå lever jag! Nu blir det snart till att dra täcket över huvudet, njuta lite och hoppas på att jag mår bra under morgondagen! I morgon är det fredag föresten, så var det med den saken! Men det är bra! För jag vill ha LÖRDAG!!

Sweet dreams
Love L,

JetLag!

You say good morning
When it's midnight
Going out of my head
Alone in this bed
I wake up to your sunset
And it's driving me mad
I miss you so bad
And my heart, heart, heart is so jetlagged

--

Du vet den där känslan när ögonen blir lite halvtorra och börjar svida, ögonlocken blir tyngre och tyngre, orden som kommer ut ur din mun blir lite halvdana och folk börjar få svårt att förstå dig och du vet att om du bara lutade dig bakåt så skulle folk höra dig snarka inom några sekunder - försvinner den någonsin?! För den är fan här varje dag. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag är glad att jag kan sova på nätterna igen, men COME ON!

Fick tillbaka mejl från skolan idag - completed! Känns skönt med tanke på att det är 72 dagar kvar till Nyår då skolan var tvunget att vara en "done deal". Så nu inväntas bara diplomet, så jag kan visa dem för mig LCC och så var den historian färdig! 72 dagar till nyår?! Vad är planen... Hum - det återstår att se!

Men på lördag är det dags Freaking HOCKEYGAME!!! Kan ni hitta en lyckligare människa? Troligen inte. Emma och jag ska gå och se Washington Capitals vs. Detroit Red Wings! 19.00 är det matchstart! Hoppas verkligen att de bjuder oss på en riktigt bra match! Vi ska tagga ordentligt med tatueringar och allt(icke permanenta that is!)

I morgon är det Torsdag - utflykt med mitt lilla monster!
Sweet dreams!
Love L,

-Emma, vart ska jag lägga osten?
-I ett av de där facken.
-Emma, did you just say fuck?
-No i didn't? Oh my...
*skrattanfall*

Hur många lingon...

Älskar den filmen!! Hur många lingon finns det i världen!
Här bjuder jag på mina favoritcitat!!

Kristina frågar Alexander i bussen på hans andra dag:
Kristina: Du Alex, ska vi gifta oss du och jag? 
Alex: Eeh, Nej det ska vi inte...
-Kristina: Gud vad du är tråkig!

Alex kommer försent yttligare en dag till jobbet:
Hanna: Har du problem?! Kan du klockan?
Leif: Klart han kan, han måste lära sig hålla tiden bara!

Kjell Åke får höjdskräck en meter och en halv meter över marken:
Kjell Åke: Nu kommer jag och dö här!
Alex: Så, så - släpp tanten. Kom.
Kjell Åke: Nepp!
Alex: Jag leder dig här!
Kjell Åke: Nepp!
Alex: Jo, Kjell Åke...
Kjell Åke: Nepp! Lägg ner vägverket!

Poliskontroll - ingen är bätlad:
Polisen: Ja här var ni alla utan säkerhetsbälten ser jag.
Fillipa: Ne Alex gjorde ingen ckeck idag.
Polisen: Och vad säger Alexander om polisen kommer då?
Kjell Åke: Ducka!
Ebbe: Ducka. AJ!

På centralstationen Sthlm:
Fillipa: Ja vi måste ju få någon hjälp.
Kristina: Hallå, Hallå? Stopp i lagens namn? Stopp, stopp stopp stopp stopp stopp!
Äh, ingen lyssnar Nä, jag svimmar då...

Vid inskrivningen på Amatörjakten:
Idioten: Jaha, och vart kommer ni ifrån?
Ebbe: Tåget!


Inte som det var igår...

Tisdagen har gått, och i morgon är det Onsdag, vilket innebär mitten av veckan. Ibland blir jag helt stum över hur tiden bara rullar, och ibland känns det som att den står still. Helknasigt! Men, nio veckor och tre dagar kvar till jul, eller svensk jul that is! Nio veckor?! Dra mig baklänges och lite till tack!

På lördag är det HOCKEY! Ska bli så sjukt roligt, och så måste man köpa halloweendräkt, och försöka spara pengar - HUR DÅ LIKSOM?! Kan man inte bli rik på lotto eller någonting... Eller få ett brev om att man ärvt miljoner av någon långväga släkting som man inte ens kände till? Ne, förlåt, nu var jag lite väl hemsk.

Men jag har gett upp hoppet om min fina dator som jag sucktar efter, bäst att vara realist! By the way så tror jag att glasögonen snart måste komma på tal. Tröttsamt att få huvudvärk så fort man läser för barnen! någonting mer... Ja - vad hände med motivationen! De senaste tre veckorna har jag inte känt någonting annat än trötthet. Vadå tröttsamt liksom?! I don't wanna be like this anymore!

L,

Today...

I did something that felt amazing! Shit, vad på Six Flags med vännerna idag, där jag och Yasmin bestämde oss för att vi ville göra SkyCoaster! De hissar upp en i linor och sen släpper de iväg en, och så flyger man fram! Det var en sån himla underbart känsla! Det var längesen jag kände mig så levande.

I övrigt är det faktiskt en ganska sorglig dag... I morgon är sista dagen Elin jobbar som Au Pair. På tisdag åker hon iväg på en två veckors resa, och sen har hon bara fyra dagar här innan hon åker hem... This constant reminder of that everything comes to an end at some point. I'm getting sick of it!

--

Fast det är egentligen inte därför jag är såhär. Jag känner mig tom, vet liksom inte riktigt vad jag ska känna, tycka eller tänka. Folk som träffar mig enser oftast att jag är den självsäkra, framåt riktade och utåtgående personen. Well here's a secret for you - i'm really scared right now. Och den här rädslan har jag nog aldrig haft förut. You don't choose your family, but you do choose your friends, and you can choose them away again.

"Because sometimes when friends lives apart, they starts to grow apart too..."

Just nu önskar jag att jag väntade besök från Sverige.
Love L,

I didn't mean too...

Last minute!

Har ni träffat hon den där som alltid gör allting i sista minuten? Och det spelar ingen roll hur mycket hon är säger att hon tänker ändra på det, för allting blir ändå inte gjort fören i sista minuten! Det är väl ändå helt sjukt! Men, igår knåpade jag ihop en dagbok på 2900 ord ungefär, sen gick jag på bio, och efter det knåpade jag ihop en historia om mitt liv och det blev totalt 3631 ord... Ett jobb på sammanlagt dryga fyra timmar, plus minus någonting.

Inne var det iaf i tid - gick och la mig vid fyra och när klockan ringde klockan åtta i morse gnuggade jag ögonen så fint och tog min telefon för att ringa till Farmor! Hon blev först jätte chockad, och sen trodde hon jag var i Sverige. Men riktigt så är det ju inte tyvärr farmor lilla! Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, och sen tänkte jag käka någonting lätt innan jag tar tag i dagen! Saturday, here we coooome!

Love L,

Damn, I'm good!

Haha, förlåt, men lite skryt måste man väl få njuta av! Ikväll har jag skrivit en dagbok på engelska, som sträcker sig över tre veckor, på lite dryga 2900 ord, på undefär 2h15min! En spark i arslet borde jag ha för att jag väntar in i sista sekund hela tiden! Men en guldstjärna i kanten kanske för att jag är så produktiv! Jag lär mig ju då aldrig!

Nu är det fredag! Shit veckorna går fort! I morgon så får vi besök av A's systerson från Sverige, han ska bo här i tre veckor. Och så kommer Grandma' och Grandpa' på middag. Och så ska det varas barnvakt på kvällen, och så frukost med vänner till familjen på söndag, och så sixflags på det och sen middag... Sen var det måndag igen! Haha.

Ska ringa och överaska farmor i morgon! Hon fyller år på tisdag, men släkten ska dit i morgon och fira henne, så tänkte jag skulle överaska med ett samtal! Snällt barnbarn hon har va? :) Men nu tänkte jag göra mig i ordning lite. Ska gå på bio ikväll med Elin, Emma, Anette och Yasmin! den börjar 22:40(zZz).

Love L,

Strange feeling...

Jag stirrade länge på "submit" knappen innan jag tillslut klickade och på nästa sida stod det "Thank you for submiting your flight request. You flight will come up under "flights" 4 - 6 weeks before your depature day".

Känns som en ganska stor milstolpe faktiskt! Nu har jag önskat, att få åka hem helt enkelt! Så nu ska jag försöka slappa det och låta resten av oktober och hela november vara en riktigt bra tid, innan jag i december kommer få paniken och göra i ordning allting för hemfärden! Nu måste jag lägga mig och titta på film!

Isn't it crazy...

Hur förbannat omogna folk kan vara?! Jag menar - VARFÖR?! Snacka felsväng!

Iaf, hade en jättetrevlig eftermiddag! Äldsta hade playdate, och det slutade med att jag stannade kvar och pratade massor med familjen! Sen har det varit en hel del bilåkande, som avslutades med Hockey hemma hos Elin! Självkalrt vann Caps! Haha, nu ligger jag här och ser fram emot i morgon! Fredag... Helt sjukt!

Love L,

Musiktips : Natalia Kills - Broke
Örongodis!

When you need some help!

When you have a hard decision to make, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.

I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it.

Tänkte nästan börja med att be om ursäkt, men varför då liksom? Vad har hänt... Fick ett väldigt roligt paket från sverige med en massa olika roligheter. Bl.a. en klädroller(?) - ska jag ta det som en pik kanske? Haha, var väldigt nöjd iaf. Och så fick jag ju filmen "Hur många lingon finns det i världen" som jag älskar!

Sitter och funderar på vad jag ska ta på mig - blir käk på Cheesecake ikväll för att fira Anette som fyllde 22 igår! För er som inte känner igen namnet så är det Elins kompis hemifrån, som Emma också känner(lång historia). Tråkigt att min värdpappa väljer att göra sin goda mat idag... Älskar han Chilli! I hope there will be some leftovers for me tomorrow! Helt sjukt att det redan är onsdag!

--

Några timmar senare!

Jag glömde totalt bort att jag höll på att skriva ett inlägg innan jag åkte, så ni får ett dubbelinlägg! Skoj va? Är så mätt att jag rullade ner för trappen och in i mitt rum, inte bra! Men det var den sista cheesecaken med Elin pelin, så man måste ju ge en för teamet - eller vad säger ni? Det var iaf en sjukt trevlig middag om jag får säga så!

Nu ligger jag här i min säng och funderar på om jag ska lägga mig och sova, eller om jag ska satsa på att se ett avsnitt DH först! Blir nog en blandning! I morgon är det torsdag! helt sjukt! I helgen får vi massa sällskap, så på lördag blir det att stanna hemma, på söndag kör vi Six Flags! Dagarna bara rusar fram här nu! Längtar lite till den 22:a Oktober! Då blir det H O C K E Y - HOCKEY!!

Nu är det sleeping time!
Love L,


Nothing else but Feelings...

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

--

Min sista officiella arbetsdag hos mig värdfamilj är bestämt. Det är mindre än hundra dagar dit - MINDRE! Hade ett sånt himla trevligt samtal med min värdfamilj tidigare idag. Satt och prata lite om vad som komma skall, med besökare, Halloween, Thanksgiving and so on. Sen började vi prata om mitt flyg hem. Om jag grät på insidan, jag vill inte lämna dem, ändå vill jag hem. Vissa dagar kan jag vara så arg på migsjälv att jag åkte hit, alla hejdå, att sätta mig i en situation där jag vet att allting tar slut en dag. Så nu tänker jag lägga mig i sängen och gråta en skvätt, sen sova. Börjar jobba 06:00 i morgon bitti, mina små söta monster!

Love L,

Mr. Know It All


Latast på Fairway Dr!

Det priset måste nog ändå gå till mig! Jag menar klockan är snart kvart över elva och jag har fortfarande inte käkat frukost, eller duschat! Men jag har å andra sidan varit ute och gått en sväng! Kan man annat än att älska det vädret som vi har här just nu?! Ska försöka gå ut och gå mer, njuta nu innan det blir kallt - även om jag gillar det också!

Igår var det middag med Elins värdfamilj, och det var en väldigt trevlig middag! Henes värdpappas steak är sjukt god. Sen gick vi ut på gatan och grillade S'mores med några andra. Ska tillbaka dit idag och ha "Taconight", Elins sista helg som ensam Au Pair i huset, på fredag kommer den nya, helt sjukt. Om en månad är hon i Sverige...

Den 24:e Oktober, om 15 dagar med andra ord, ska jag ha skickat in min Flight request till Cultural Care. Bara en sån grej är ju helt sjukt! Jag kommer troligen inte ha ett spikat datum för hemflytten fören i december, men jag kommer veta på ett ungefär, plus minus två till tre dagar. Soon... I'm coming- back?

Dags att ta tag i livet, eller iaf dagen!
Love L,


Trouble...

I'm having trouble sleeping... My thoughts are making a big mess in my head and right now... I feel inside out. Sometimes I wish I could see myself in ten years. See how my life is going to be, get something to look forward to. Cause this whole not knowing anything... I mean, to go from thinking I knew how everything was going to turn out, to be out in the dark... Well, I guess we just have to see how it goes...

My little heart...

Ibland undrar jag hur jag ska klara mig utan mina små monster sen. Bjuder på några kommentarer från idag som mitt minsta hjärta har sagt!

Står i köket och plockar lite med disken från när den stora ätit frukost och väntar på att den lilla ska vakna, vänder mig om och hoppar till, den lilla hade smygit upp bakom mig.
- You scared me!
- You don't have to be scared Linda, it's only me!

Gick runt inne på Safeway och funderade på vad det var jag skulle handla när han påminde mig
- What would I do without you L****?
- I don't know Linda

Word!

Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.

Laughing!

Haha, sitter här och skrattar lite för migsjälv! När Elin kom förbi igår tog hon med sig en massa gamla svenska skvallertidningar till mig, som veckorevyn, solo, se&hör m.m... Även om de är gamla så är det väldigt rolig läsning och ett skönt tidsfördriv när man är trött men inte vill sova. Vilket jag precis gjorde, och jag stötte på en väldigt rolig mening som fick mig att skratta lite. OCh tycka synd om vårat samhälle - HAHA

"Det ringer tjejer sent på nätterna och när vi är ute är det flera som flörtar med honom helt öppet, trots att jag är med! De verkar inte fatta att han är trogen mot mig! Varken han eller jag vet hur vi ska göra. DET STÅR JU LIKSOM TILL OCH MED PÅ FACEBOOK ATT VI ÄR IHOP?!"

Behöver jag säga mer?

Visdom!

Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Vet inte om ni tycker att det var speciellt vist sagt, men det tycker jag! Och hör sen liksom! För egentligen så spelar det ju inte mig så stor roll om ni håller med mig eller inte! So bite me if you want to! Min kropp är väldigt arg på mig för att jag fortsätter plåga den på cykeln. Blev en bra sväng idag igen, och så "lite" styrka också. Har inte bestämt mig och jag tycker det är bra eller dåligt att köra tyngre - det gör ju "ont" sen. Men det är ju också det som är skönt? hum... Dagens ilandsproblem is what that is!

Några av er kanske tycker det är så förbannat jävla jobbigt att jag blandar Svenska och Engelska lite hej vilt i lingonskogen, men jag försöker göra någonting som lockar, eller iaf skapar en liten reaktion. Jag tycker det ser lite roligt ut, dessutom är det så jag pratar under dagarna! Ena meningen blir svensk och andra engelsk. Och jag vågar inte ens räkna meningarna där jag blandar, stackars mina barn!

Iaf, Elin kom hit idag så jag fixade hennes naglar! Vad skulle du göra utan mig kvinna! Har nog aldrig sett någon som ryser så när man filar en nagel... We have to work on that dudeeeett! Så åkte vi till mallet och vandrade lite på Sephora där jag hittade x antal parfymer som alla var... vääääldigt billiga. Och sedan in på Charmin' Charlie som borde sätta besöksförbud på mig! Hittade en jättefin klocka som jag vill ha... Vad hände med hela den här grejen att spara pengar till den Mac Air datorn jag vill ha?! I mean come on Linda - This is not okay!

Men får spara lite pengar i helgen! På fredag ska vi nog möblera om här i mitt rum. Kan även bli ett glas vin eller någonting samtidigt - måste ju hitta orken någonstans ju! Och på Söndag ska vi köra taconight hemma hos Elin med hennes värdfamilj, och så Zoo på måndag. Så jag kan nog spara lite pengar i helgen - men de kommer ju gå till Hockey matchen vi vill se. Och så är det pengarna till hotellet i NY över nyår. Och så datorn jag önskar mig - den kostar 7000 här, men 21000 i sverige! Och så julklappar till familjen, och så presenter till alla där hemma... Man blir fattig av att vara Au Pair helt enkelt!

Aja, jag och min kropp är som sagt var inte vänner - den är totalt utslagen och vill att jag sover, samtidigt som jag tror att jag är allergisk mot någonting, för mina ögon kliar heela tiden - och nej det är inte trötthetskliande, det kliar så det gör ont, och då kliar jag och så blir det bara värre tills jag ger upp och lägger en isbit på ögonlocken, då blir det svin kallt istället. Vet inte riktigt vilket som är värst!

Onödigt långt och sammanlagt noll intressanta fakta till er läsare! Njut!
Love L,

Save you...

Elin säger att hon saknar de där enormt långa inläggen om alla tokigheter som vi brukar ha för oss ibland. Där uppstår det ett problem, inte det att vi inte har trevligt när vi ses - men vi har ju inte gjort någonting. Tittat på film, käkat, pratat, sjungit och elins beroende... POPCORN! Men vi är som tre små glada gummor ändå - lite roar de som är nöjda! om det ens "makes sence".

Och det där är väl en annan riktigt jobbig sak. Haha, när man söker efter sånadär lite extra smarta saker att säga så kommer 99% ut på engelska - WHY?! Har man verkligen varit ifrån det fina landet lagom så länge att det totalt slagit slint i den lilla hjärna som man fortfarande äger - eller gjorde man det helt enkelt hemma också utan att man tänkte på det? Haha, cause i'm telling you - ni skulle höra våran exellenta Svengelska! HAHA, just saying.

Nu då... ehm, jo, jag kan ju berätta om hur glad jag är varje gång jag går till postlådan, och hur besviken jag är när jag går därifrån... Det är nämligen så att jag bara längtar efter att få brev, och mitt paket från mamma&Mormor. Så varje dag går jag ut med ett stort leende till brevlådan i alla väder, och brevlådan är alltid full med brev och paket - men aldrig till mig :( Blir alltid lika ledsen i ögat och ibland så illa att jag låter posten ligga kvar. Men i morgon... då MÅSTE iaf paketet komma. Fick en ledtråd av mamma som löd "tema lite: hur man nu vill tolka det". Jag menar WHAT?! Inte helt okej att göra mig så nyfiken.

Vilket fick mig att komma på en sak... VARFÖR FYLLER ALLA PÅ HÖSTEN?! Hade ju tänkt att jag skulle skicka hem lite paket, men det blir ju så förbannat dyrt. Så måste få ihop lite pengar så jag kan skicka någonting typiskt amerikanskt hem till mina vänner där hemma! Det minsta jag kan göra eftersom jag inte kan vara med och fira dem! Så håll ut, jag måste bara bli rik först - så kommer paketen sen!

Har jag någonting mer på hjärtat måntro... Egentligen inte. Har ala ljusen tända i rummet och ändå skakar jag som ett freaking asplöv. Och så är jag lite sugen på att möblera om, men det behöver jag hjälp med. Sängden väger för mycket*trodde jag var stålmannen här om natten och testade, men det gick mindra bra. Skyller på tröttheten*. Vill vända sängen så den går längst långa väggen, och ställa stolen brevid = mysig läshörna!

Mycket text - hoppas ni inte somnade på vägen fram, vore ju lite tråkigt alltså!
Men hallå folket, hoppas ni sover gott! I'm going to, in a few hours! 
Yours, L.

Let us speak about being true!

You were always there
and like shining light
on my darkest days
you were there to guide me

Ja, vart börjar man... Trött just nu. Trött på allt. Jag är en bässervisse - trodde du inte jag visste det innan eller? But still - that's who I am. Jag vet många av mina dåliga kvalitéer, men jag bjuder gärna på dem. Men måndag idag, ny vecka - vilket betyder att i morgon är det bara ta nya tag. För vad dag som går så ändras våran livssyn. Ibland flera gånger om dagen. Men är inte det charmen med allt också?

What ever, jag är så trött att jag svamlar - so Sweet dreams
Love L,

The feeling you get...

... When you find out that it's time to request your flight back home...

Nytvättat!

Godmorgon Sverige - God natt Amerikat!
Ni vet känslan av att krypa ner i en nytvättad säng, extremt mjuk och den nytvättade doften - det njuter jag av just nu! Även om jag svor lite när jag behövde ställa mig och vika tvätten så att jag kunde bädda sängen klockan halv tolv en fredagskväll för att jag varit för lat tidigare under dagen! Shame on me, shame on me!

Har städat undan lite på mitt rum idag - plockat upp på golvet, städat undan alla kartonger platspåsar och annat som låg och skräpade, så efter helgen kan jag dammsuga och nästa vecka kanske vi kan få upp mina tavellister som stått i hörnet och grusat sen i mars/april någon gång! Haha, har väl haft annat att tänka på här?! Men känner att jag behöver ha lite extra hemtrevligt mina sista 100 - 115 dagar kvar här i Det stora landet med alla möjligheterna!

Japp, ni läste rätt - om 115 dagar så fyller jag 23, och det är alltså samma dag som min absolut sista lagliga arbetsdag i Amerika. Känns ganska sjukt måste jag säga. Aja, nu måste jag försöka sova, även om det inte riktigt gick när jag kom hem, även fast jag hade varit sjukt trött hela dagen!

Hoppas ni får en fin dag - själv ser jag fram emot att sova på hotell!
Love L,


RSS 2.0