Song Challenge Day 13



Day 13 : A song that is a guilty pleasure
I had no idea  - so i just picked one

Soon it will be over

2012 that is! Fredagen har varit väldigt trevligt. Bjudit på mycket lek ute, mitt första besök på Trader Joe's, bilköer och på eftermiddagen kom våra nyårsgäster från New York. Har varit en väldigt bra fredag, mycket värme, god mat och fantastiskt sällskap. Klockan är nu tio och jag är totalt slut för att vara ärlig!

I morgon är sista dagen på året 2011 - ett år som har förändrat väldigt mycket. Summa summarum och med facit i hand så kan jag nog säga att denna resa har hjälpt mig på alla sätt och vis. Det går egentligen inte att beskriva. Jag är den samma, men ändå så annolunda. Kanske drar en längre historia i morgon, men nu tänkte jag faktiskt att jag skulle gå och lägga mig!

Love L,

Ingenting som utvecklas följer sin ursprungliga plan

Song Challenge Day 12



Day 12 : A song from a band you hate
Can't stand it!

Harmony

Idag fick jag en utav de där konstiga känslorna. Barnen och jag promenerade till metron efter att ha ätit lunch med min värdmamma, och helt plötsligt så fick jag en känsla i hela kroppen - "it all makes sense now". Ibland så händer det brukar de väl säga på Triss. Det går liksom inte riktigt att förklara.

Hämtade min värdmamma på kvällen, och spenderade lite tid med familjen innan jag fick ner och fick något konstigt ryck. Så jag började städa/packa/slänga saker. SJUKT vad mycket skit man kan samla på sig under dryga året. Intressant att gå igenom iaf. Börjat lägga i grejer lite smått i väskorna så jag slipper kaoset i garderoben. Har ganska mycket tid kvar, men om jag känner mig själv rätt så sitter jag väl natten innan och funderar på hur jag ska kunna få med mig allting hem. Haha - typiskt.

I morgon är det fredag och då ska det dammsugas här nere, och så ska vi städa barnens rum. För vi ska få besök - en del av "familjen" kommer ner och ska spendera nyår med oss. Kommer nog bli väldigt trevligt. Och ja - jag tänker fira nyår med min värdfamilj. Då vet jag att jag kommer ha en trevlig kväll!

Nu tänker jag försöka sno lite sömn
Love L,

--

I'm not scared
'Cause I know there's something out there waiting for me
And I swear that I'll find it someday, just wait and see

I don't care that you call me crazy
I can't stay 'cause I need room to breathe
There's nothing left to say, Better sorry than safe


Song Challenge Day 11



Day 11 : A song from your favorite band
I wish I had a voice like her!

Song Challenge Day 10



Day 10 : A song that makes you fall asleep
Always works!

Pysslande

Mina fingrar blöder - faktiskt helt bildigt och bokstavligt talat. Har fixat och trixat hela kvällen och "bara" skära mig på tre fingrar. Vassa scrapbook knivar jag handskas med. Men - bra som tusan blir dag. Är väl klart till 60% nu. Hoppas på att vara färdig nästa vecka någongång.

Idag har mina små monster varit väldigt snälla. Lekt i parken, gått en promenad, tittat på film, lunchat hos Katrine och efter våran eftermiddagsnap så spelade vi lite spel. I morgon ska vi packa ihop och åka till Building museum och leka lite. Kanske gå ner mot Capitolium om vi har tid!

Tänker försöka sova nu, så jag får någon timme extra!
Love L,


I'm amazed,
At the fact that you found much strength
You were down and got up again,
And all that you have done,
Woah oh, and I'm amazed

I'm amazed,
When your smile is pourin' over me
That you achieve when it's out of reach,
Then I know you're the most beautiful, beautiful girl to me
When you laugh and you call me names,
And you play those silly games,
Then I know you're the most beautiful, beautiful girl to me

Song Challenge Day 9



Day 9 : A song that you can dance to
The kids and I always starts to dance when we hear this song!

Annannannanna...

Annandagen ja! Haha, ingen kommentar till rubriken - JAG FÖRSÖKTE BARA VARA ROLIG! Spenderade större delen av eftermiddagen med familjen idag. Åt sen lunch, åkte till en park och gick ner för att kolla på isrinken som de satt upp. Såg så mysigt ut - ska nog ta med mig Katrine dit och åka i veckan.

På kvällen blev det Tacos och mys i soffan hemma hos Katrine. Hittade Pearl Harbor på tv:n - och jag kan äntligen säga att jag hittat någon som är blödigare än jag! Det var inte illa. Var iaf väldigt trevligt men nu är jag bara så sjukt trött så jag tänker sova.

Roligt inlägg!
Love L,

Song Challenge Day 8



Day 8 : A song that you know all the words to
Summer 08 at Lithells - Everyday during the lunchbreak!

Nödvändigt!?

När låg man vaken till klockan tre senast?! Känns ju väldigt onödigt om du frågar mig. Känner mig inte speciellt trött, men om jag bara vänder på mig så kommer jag säkert somna på en gång. Det är väl ändå tur att man är ledig i morgon så man inte behöver gå upp om tre timmar!

btw - lite onödig fakta till er. 47 veckor i staterna denna vecka, det närmar sig!
Love L,

Christmas away from home...

Det är annolunda - ingen tvekan om saken. Det har varit lite jobbigt då och då. Vissa saker som man brukar göra hemma som inte gått att göra här. Traditioner som "mini julbordet" och annat som man missat. Det har inte alltid varit lätt - MEN det hade varit tusen gånger svårare om det inte varit för min underbara världfamilj!

Det blev skinka, prinskorv, köttbullar och allt annat svenskt man kan tänka sig! Vi hade till och med Nubbe(kanske mer midsommar men vi satsade på allt svenskt vi hittade). I morse blev det paketöppning och julfrukost med mys! Det har faktiskt varit en riktigt bra jul men fina människor - och jag tackar för julklapparna!

Idag har det mesta gått ut på att ta det lugnt. Sov riktigt dåligt i natt, så jag tog en nap. Pratade med Susanna, och så spontanringde Mamma och Mormor på skype! Tog mig en dusch och käkade lite. Sen när jag satt och pysslade lite så ringde Adam på skype! Det var väldigt trevligt! På kvällen blev det middag och filmmys med familjen. Satt och pratade lite med S en stund. Nu ligger jag i sängen och tänker snart sova! 

Love L,  

Song Challenge Day 7



Day 7 : A song that reminds you of a certain event
The day I left for America - it was a monday!

Slagen hjälte!

Det är bara förnamnet idag... Jag kan inte minnas när jag var såhär utslagen sist - och det är då inte sömnbrist för så mycket som det har sovits på senare tid har det nog inte gjorts sen jag hade en läggnings tid! Men en riktigt trevlig dag har det varit. För mycket mat och annat gott att äta! Jisses.

Nu har jag bäddat ner mig - barnen ska väcka mig i morgon när de vaknar. Måste ju komma upp och titta vad tomten har lämnat i min strumpa! Haha, sen blir det nog skinkmackor till frukost. Ledig på måndag och det tackar vi för. Skulle behöva städa, men det är svårt när man har grejer högt och lågt?!

Love L,

En knuten näve kan varken ta eller ge

Song Challenge Day 6



Day 6 : A song that reminds you of somewhere
All day, everyday - Turkey!

Julafton!

Enligt svenska klockan har det varit julafton i lite mer än fyra timmar - Så GOD JUL Sverige! Idag hade jag heldag med min äldsta - vi gick på bio, tog kort i en kortkiosk, myste på mallet och hade allmänt trevligt! Fixade lite bordsplaceringar till i morgon och så. Blev god middag med familjen på kvällen och nu är jag helt färdig.

Jag måste erkänna att lite jobbigt är det att vara här borta - julen är ju ändå den tiden då allting alltid varit som det alltid brukar vara liksom. God mat, familj, nära och kära. Men som tröst har jag väl värdens bästa värdfamilj som jag ska få spendera jul med - alltid en tröst. Så måste jag tacka Mamma&Pappa, Mormor och Morbror för julklapparna! <3 Hoppet om en ny dator dog ut för länge sen, men kanske en telefon - eller spara? Får se.

I morgon bitti ska jag följa med S och köpa fiskar till barnens Akvarium som de ska få på Juldagen(för den som inte vet så firar man faktiskt jul på... JULDAGEN här) Sen blir det ett tappert försök till Svenskt julbord - vi har skinkan och prinskorven! Behöver man någonting mer liksom? Kommer bli trevligt!

Tack så hemskt mycket för julkorten:
Mamma&Pappa
Mormor
Farmor
Malin
Emma & Micke

Och Sofie för ditt fina julbrev - fast någon på posten hade stulit min present :(

GOD JUL!
Love L,

Grattis på födelsedagen världens bästa mormor - saknar dig <3

Song Challenge Day 5



Day 5 : A song that reminds you of someone
Många långa nätter!

Christmas vacation!

Torsdagen har även den passerat i all hast, och i morgon när man vaknar upp är det dan före dagen liksom! I alla fall om man ser till Svenska traditioner! Känns helt sjukt att det är jul - speciellt då vi har haft sol och sån pass värme att jackan inte alls krävs för att vistas utomhus.

På eftermiddagen så tog jag med mig barnen till "rocket playground". Sprang runt och lekte lite. Samtidigt som oss kom det en man, eller man, han var väl som mig, åter till saken - Han pratade spanska med det barnet han hade med sig, så jag körde på svenska med barnen. Efter en dryg halvtimme så kommer han fram och frågar om denna "värme" 'är vanlig i Maryland så här års... Jag såg ut som ett totalt frågetecken och förklarade att jag aldrig varit här innan så jag har ingen aning. Iaf så pratade vi på ett tag och hans blev helt besatt utav det faktum att jag var från Sverige - tydligen så är Norden hans favoritdel i Europa. Själv var han från CA.

Efter det blev det kvällsmat(ja - som i flingor och mackor, snacka om julmys!) med hela familjen. När vi var klara så satte vi oss i bilen och åkte ner till Sandy Point State Park och åkte igenom utställningen "Lights on the Bay". Var riktigt mysigt och vissa belysningar var riktigt häftiga! Barnen var i alla fall väldigt nöjda.

När de hade kommit i säng så skulle vi vuxna se på en riktig julklassiker. Tog väl säkert en kvart innan vi hittade filmen - men när det väl var gjort så hade vi riktigt trevligt. Christmas vacation hette den - blev väldigt många skratt. Det är väl lite samma stuk som "Home alone" men annan handling - och äldre! Var i alla fall väldigt trevligt att få spendera lite tid med A&S utan barnen runt oss!

Nu blir det sova - fredag och lite jobb i morgon.
Love L,

Song Challenge Day 4



Day 4 : A song that makes you sad
A great song by The Boss!

Upp och ner...

... ner och upp. Grisen gal i granens topp, och en mus i vårt hus svär och tuggar snus!

Ojoj, snacka om att jag är upp och ner hela tiden. Det gör mig gaaaaaaaaaaaalen rent ut sagt. That's life thou! Blev en ganska bra kväll iaf. När vi kom hem var redan A&S hemma, så jag stannade på övervåningen och pratade lite. Sen blev det svenska pannkakor till middag, var faktiskt ett tag sen så det smakade... svenskt?

Sen frågade S om jag inte kunde hjälpa honom och fixa en julklapp till barnen - de ska få ett Akvarium! Haha, de var faktiskt sjukt roligt. Och bra blev det också, och jag måste tillägga att jag inte stod för så stor del av dekorationen - jag skötte teknik delen!! Så nu vet jag hur det går till när jag skaffar egna fiskar!

Nu tänkte jag väl lägga mig och sova typ! Är lite sliten!
Love L,

Song Challenge Day 3



Day 3 : A song that makes you happy
Makes me thing about some crazy things Emma and I did this summer!

Måste sluta läsa...

Tidningar på nätet. Helt allvarligt så kan jag bli så frustrerad när jag läser vilka riktiga idioter(ursäkta ordvalet) det finns. De verkar ha noll verklighetskontroll och ännu mindre medmänsklighet i vissa fall. Oooh, det riktigt kliar i ryggraden på mig. Men det är väl bara tur att jag inte läser amerikanska tidningar då!

Känns ju lite skumt att det är julafton på lördag. Hur hände det liksom? Verkligheten både springer ifrån en och kommer ikapp en. Behöver verkligen prata med mamma lite! MAMMA - jag sitter på skype mellan 15:30 och 18:30 i morgon, snälla kom in! Annars får du skicka ett sms!

Vet ni föresten vad jag har kommit på idag? Hur himla mycket man saknar vuxensällskapet i detta jobb. Jag älskar barnen och familjen - men man får så himla mycket mer energi när man har en vuxen att prata med lite då och då. Barn är rara och snälla, men de har inte alltid så användbara svar på livets problem.

Talade med en saknad människa idag, Sofie. Hon hade inte visat några livstecken på ett tag så jag kände att det var dags att kolla så hon mådde bra! Var trevligt att få prata lite med Sverige! Men nu tänkte jag skulle lägga mig och se sista minuterna på hockeyn som Caps verkar vinna!
Love L,

Handling betyder mer än ord - värt att tänka på kanske?

Song Challenge Day 2



Day 2: Your least favorit song
Can't stand it!

Tycker till...

Nu ska jag tycka till igen! Satt i min säng och tittade på film och blev så förbannad rent ut sagt. Jag vet att det är en film men det händer så ofta i det verkliga livet också. Vad är det då som stör mig? Jo - folk som väljer att förbi se saker, men som sen anväder det som pikar eller försvar när man känner för det. ANTINGEN ELLER! Väääldigt irriterande är det. Har man gjort det valet får man faktiskt svälja sin stolthet och lägga det bakom sig, annars har man en annan utväg! Film *#?!@ rent ut sagt.

Varit en lugn måndag i övrigt. Gjorde lite knäck, myste och fixade nästan färdigt våra godisburkar som vi dekorerat själva. Dem blev jättefina! Vi har en kvar, så jag tänkte jag kan ta kort på dem i morgon så kan ni få se hur de ser ut! Jobbat lite på fotoalbumen, så nu har jag bara ett kvar, och sen de nya bilderna som ska framkallas, men det får vänta till typ sista veckan! Inte börja prata om det nu - det är skrämmande!

Ligger och tittar lite på tv, men tänkte faktiskt sova snart!
Love L,

"Ibland undrar jag hur de vuxna kan veta så mycket om de sakerna de varnar oss för?"

Song Challenge Day 1

Hittade ett gammalt dokument på datorn där jag hade knåpat ihop hela Song Challenge listan, så varför inte köra en låt per dag i 30 dagar framöver! Så här är min lista! Kom gärna med kommentarer om ni tycker någonting är helt galet! Nedräkningen kan börja!



Day 1: Your favourite song
I just love it.

Another weekend...

Oj oj, I fredags blev det som sagt en väldigt intressant kväll med väldigt trevliga människor! I går så pysslade jag lite hemma, umgicks lite med familjen och sen hämtade Katrine upp mig. Åkte hem till henne och vi dividerade länge på hurvida vi skulle gå ut eller stanna inne. När hennes värdföräldrar väl kom hem så bestämde vi oss för att vi nog tänkte stanna hemma. Efter att ha sett Caps förlora hockeymatchen beslutade vi oss för att det blev en filmkväll och lite dricka hemma. Vid halv tre la vi oss i sängen, och somnade väl kanske halv fyra.

Idag vaknade jag för sent, vad väldigt glömsk och dumma som vi var beslutade vi oss att åka till mallet - av alla dagar på året så åkte vi helgen innan jul?! Are you kidding me. Folk överallt och människor som vandrade utan att veta vart de skulle ta vägen. Men jag hittade en jättefin klänning till Nyår! En lite enklare med ett jättefint skärp runt midjan! Men det var ganska trevligt att gå runt och titta på människorna som stressade runt.

Nu är det väl kanske dags att sova tror jag.
Love L,

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Friday night!!!

Au Pair meeting today - we had a ornamentexchange. And ofcourse there was people who didn't bring one that took one anyways! People are rude! I mean - if you can't take your lazy ass up and go to Michels, Target, Kohls or whatever to buy something you shouldn't take anything!

Anyways - Just before I were going home my LCC invited me to a Christmasparty over at one of her friends house. Let's just leave it at this - One of the funniest nights ever! Haha, I'm actually speachless. So happy that I have a young LCC that I like to hang out with as a friend! Crazy night! A lot of laugher and dancing!

Aja, på vägen hem så blev det ett pitstop på SevenEleven. Behövde någonting som innehöll socker, så det fick bli en Twix glass! Den smakade väldigt bra måste jag säga! Så nu är magen glad. Blir till att sova lite - eller ganska mycket om jag får som jag vill! I morgon blir det nog en sväng på gymmet. Förhoppningsvis tillbringa kvällen med Katrine! Annars blir det hockey på tv och mys hemma!

Love L,



Håret börjar bli långt - gillar lockarna jag fick till!


Fastnade i färgburken...

Jag har gjort det igen! Denna gång blev det "the darkest brown! Just nu är det typ svart, men om en vecka är ju det försvunnet och den bruna färgen kan titta fram! Lagom till Jul med andra ord! Shit - det är julafton om nio dagar - åtta när ni i Sverige läser detta. That's what I call crazy!

Samtidigt som jag färgade håret så passade jag på att göra lite styrketräning framför hockeyn. Var faktiskt oerhört motiverande. Tänkte att jag ska ge det ett sista jävlaranama nu innan det bär av hem. Har gym fram till mitten på Januari, sen får jag väl ge mig ut och gå med barnen i barnvagnen! Jag ligger fortfarande på minusstrecket tack och lov, men inte i närheten av vårens siffror. Så jag har ett mål att gå ner fem kilo, det borde kunna gå. Har ju upptäckt att min vilja är starkare än vad jag trott!

I morgon är det fredag - och jag har sovmorgon! Så när hockeyn är slut(vilket kan ta evigheter. 0-0 med fem minuter kvar) tänkte jag att jag skulle försöka somna så jag får många extra timmar i natt! Har inte direkt några planer inför helgen förutom att jag tänker SOVA UT! har inte sovit ut på två veckor så det är efterlängtat!

Love L,

It's hard.

Idag har jag väl varit "en smula" mer frånvarande än vanligt(läs brutalt). Jag vet inte alls vart huvudet håller hus, det enda jag vet är att det inte riktigt är med mig idag. Dessutom, till råga på det, så hade jag en sån dunkande huvudvärk att den inte ens försvann med en huvudvärkstablett. Men jag tog mig iaf ut en sväng med Katrine, lite mat och samtalande. Blev en sväng på Target också - farligt att gå på Target, var dock väldigt duktig idag.

Idag har jag också börjat provpacka! Packade faktiskt så bra att jag kan låta ena väskan stå packad - den innehåller ändå bara en massa sommarkläder, böcker, papper och en massa småsaker som jag inte behöver. Den kom upp i 20.4 kilo - vilket är perfekt. Har två grejer till som jag ska stoppa ner där, och då kommer den nog hamna på 22 kilo. De va de kilona jag hade med hit - upp till bevis hur många extra det blir att packa med hem. Kändes lite som en sten som lättade när jag insåg att jag faktiskt fått ner väldigt mycket i väskan vilket betyder att jag nog inte kommer behöva skicka hem någonting! Det enda som är kvar är ju typ kläder och sånt(elektroniken ska i handbagaget). Så nu kan jag koncentrera mig på att njuta lite.

Ska försöka släppa allting till efter nyår, sen kan jag börja med den inre stressen. Idag ansökte jag iaf om bidrag, plus att jag mejlade en av de lärare som stod angiven för att kolla upp lite grejer - så jag kan hänga med i pluggandet. Så just nu har jag ju koll på allting igen. Nu tänker jag dock lägga mig och sova. Sliten kvinna!

Love L,

 

Movie Tuesday!

Japp - Filmtisdag innebär att alla smarta människor i Amerikat som har orkat införskaffat sig ett biokort får gå för $6 under tisdagar, istället för normalpriset $10.50. Likförbannat så har ju jag inte kommit så pass långt än. Dock tänker jag inte gråta för det - idag bjöd nämligen den fina personen i kassan på det!

Katrine och jag såg "New Years Eve" och jag önskar för tillfället att jag hade fotografiskt minne så jag kunde ha citerat ett tal. Den drog igång riktig fart i kugghjulen och nu jävlar snurrar det på som aldrig förr. Jag tänkte därför dela med mig av en anledning till att jag håller hemligheter för er alla där hemma!

Nämligen... Hum - jag tror jag ångrade mig. Blir inge hemlighetsavslöjande idag. För det första vet jag inte riktigt vad jag ska avslöja. Och skulle det bli någonting så skulle ni bara sucka djupt för det skulle nog till 99% chans ha någonting med mina tankar/känslor att göra - och i ärlighetens namn är det ju typ endast det min blogg handlar om. Jag menar, det känns väl inte speciellt nödvändigt at "belöna" er med mera sånt!

Ne, nu tänkte jag dra på min nattluvan och sova lite!
Love L,

Lucia vaka?

Galet trött är jag, men jag har iaf haft det väldigt bra sedan sist! I lördags åkte vi och fixade gran, bakade pepparkakor, åt riktigt good middag och sen under kvällen så klädde vi granen. Var otroligt mysigt att bara umgås med familjen. Lyssnade på lite julmusik och njöt av den trevliga kvällen!

Söndagen blev till att umgås med Katrine! Åkte till IKEA för att käka lite, sen kom vi på att vi ville göra lite julpyssel. Så vi köpte varsit pepparkakshus och grejer till Knäck! Senare blev det middag med hennes värdmamma innan vi gick över till lägenheten och började! Riktigt skoj hade vi iaf! Riktigt duktiga var vi med!

Idag har varit en väldigt lugn dag. Min äldre hade playdate efter skolan, så det har bara varit mitt lilla monster och jag! Varit ute en hel del och njutit av den friska luften. Kvällen avslutades med lite pysslande här hemma. Och nu tänkte jag faktiskt att jag skulle lägga mig, blev ganska sent igår. Kommer sakna Lucia i morgon! Någon som tänker gå på något firande? Eller någon som kör lussevaka idag?

Saknar mitt Sverige lite mer för var dag som Julen kommer närmare!
Love L,


Volonteer work!

Japp - idag har jag spenderat mina första, troligen också sista(:/) timmar som volontärarbetare på en amerikansk skola! De hade någonting som kallas "Holiday shop" Där barnen får gå in och handla presenter till familjen. Allting kostar 2 dollar - och jag måste få säga att vissa saker ändå var riktigt bra! Var iaf sjukt roligt och jag känner lite sorg över att vi inte har lika mycket sånt hemma i Sverige!

Annars då? Jo - jag skulle i princip göra vad som helst för att få lakrits just nu. Gärna turkisk pebber, men helt allvarligt så hade det inte spelat någon roll, bara lakrits i vilken for som helst! Man blir ju nästan gråtfärdig. Jag kan helt ärligt inte komma på någonting som tar bort det suget. Var väl en jävla dålig grej att bli besatt av?!

Sitter just nu och tittar på Capitals - Toronto. Står faktiskt 3 - 1 till Caps efter två perioder. Så nu tänkte jag gå upp och ta mig en macka eller någonting, sen se klart sista perioden och sen blir det nog till att sova. I morgon blir det en heldag med familjen!

Love L,

Det kan vända snabbt!



Ligger i sängen och lyssnar på lite harmonisk musik samtidigt som jag tittar upp i taket och funderar, vslänger en snabb blick på tv:n då och då för att se hur det går i hockeyn. Man kan väl säga att humöret och känslorna är ungefär lika ostabila som hockeyspelet är! Först leder de, för att sedan klanta sig ordentligt, för att sedan komma tillbaka ännu lite starkare, och nu är frågan om de orkar stå emot innan slutsignalen kommer

Haha, härlig metafor va? Men det är faktiskt en väldigt bra beskrivning. Det blir ju inte bättre av att cocacolaabstinensen är på sin topp just nu - och någonting som verkligen inte hjäler är att jag vet att vi har ett par burkar en trapp upp... Nästan så att jag ska krypa ner under täcket och vara färdig för att sova - enbart så att jag inte kan gå upp. Riktigt visentliga ilands problem känner jag!

Måste följa sista minuterna i hockeyn, sen sova
Love L,

Hemlighetsmakeri...?

Jag älskar att överaska folk, planera i smyg och verkligen skryta om att jag har hemligheter - haha, kanske inte så charmerande, men det är då verkligen ett ärlighetens ord! Vad jag där emot avskyr är när folk gör så emot mig. "Jag vet massor som inte du vet"... Om vad då? Stora grejer? Små grejer? Helt enkelt obetydliga grejer? Haha, det svider att bita i det sura äpplet, ändå är det inte riktigt så illa att jag ens överväger att sluta själva! Förlåt!!

Idag blev jag helt färdig med barnens julklappar - inslagna väldigt fint. Tänkte ta ett kort till i morgon och lägga upp. Nu är det bara värdföräldrarnas kvar, och jag har verkligen hittat värsta perfekta. Men... alltid detta men - jag kommer inte kunna köpa den fören nästa fredag!? Dåligt med pengar! Dock har jag blivit försäkrad om att den kommer finnas kvar då det inte är högsäsong för just "det" nu, tur det! Och den där datorn jag så gärna ville ha får ligga på is ett tag! Tänkte att jag kanske hinner spara ihop tillräckligt med pengar någon gång när jag kommer och hälsar på! Har blivit bättre på att spara! Men i juletider(och min enorma klantighet) är det lätt att bli fattig ibland!

By the way - är det någon där ute som har sett "The blind side"? Om inte - se den! Första gången blev jag helt gråtfärdig(ja, jag är blödig av mig, men det här var på riktigt) Det är en sann historia om en Amerikansk fotbollsspelare. En hemlös mörkhyad man som blir adopterad av en rik, vit familj. Man får se hela kampen - från att knappt kunna läsa, alltid känna sig utanför på en skola där nästan alla andra är vita, rasism inom sporten o.s.v. I slutet av filmen får man reda på hur det gick, och hur han lever idag!

Nu ska jag sova!
Love L,  

Så jag lovar ingenting! Jag säger hellre förlåt - vi ska va dom vi vill vara, hellre nu än efteråt.


2:a advent

Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently
I didn’t wanna believe it then
But it all worked out in the end
When I watched you walk away
Well I never thought I'd say
I’m fine, Without you

Åkte med min värdmamma och flickan in till DC idag för att gå på Adventsmäss och se Luciatåget! Det var väldigt trevligt, väldigt mysig kyrka. Kändes så himla mysigt - och svenskt! Det är alltid en känsla av fridfullhet i kyrkor. Dessutom var det trevligt att få lite kvalitetstid med min värdmamma.

När vi kom hem blev det till att se på Amerikans fotboll med min värdpappa och lillkillen. Jag kan ärligt säga att jag nästan kan reglerna. Har noll koll på domarna och sånt, men hur de räknar, vad det går ut på och vad alla spelare heter. Mycket roligare när man förstår lite! Sedan blev det middag och efter det gick jag ner på rummet igen för att ta hand om mig själv lite. Fixade mina naglar och sånt. Nu blir det en film och sen sova.

Love L,

Think about it...

Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva

Divided

Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva

Är riktigt stolt över hur fint mitt badrum blev efter att jag städat det! Dock luktar det fortfarande badhus(använde lite klor och blekning) men det försvinner! Sen blev det mysig middag med familjen och umgås lite, kramas med mina små monstern! Sen blev det ett glas vin och se hockeyn - vinst, dock på övertid. La lite pussel och nu har jag sett på "Best of Dag Otto", HAHA nästan så man ligger dubbelvikt av skratt. Saknar mina och Emmas bröllop och jäkelskaps kvällar! De är riktigt bra skit ska ni veta! Insåg inte fören nu att klockan är mycket!

Men det är fortfarande lördagen den 3:e december - så jag tar mig tillfället i akt att önska min saknade vän Sofie grattis på sin 21:a födelsedag! Minns förra året när vi blev bjudna på mat, spelade spel, dansade och hade allmänt trevligt! Tider det :) Grattis igen min vän <3

Just nu ligger jag mest och funderar, har ett riktigt dilemma jag måste komma underfund med...
Love L,

Fun fridaynight!

Fredagen den andra december! Efter att min arbetsdag var över började jag städa lite i mitt rum, och innan jag visste ordet av det så hade jag möblerat om... Så tokigt. Så kopplade jag in min julbelysning. Brukade ha lampor över sängen, har saknat det de senaste åren, så blev lite nostalgisk och införskaffade mig nya!

Sen duschade jag och gjorde mig i ordning lite och åkte hem till Katrine som fyller år idag! Blev ett tappert försök till "beer pong" med Nadia, riktigt roligt kortspelande med Elodie och en hel del skratt överlag! Var väldigt trevligt iaf - är dock snuskigt trött nu, så jag tänkte sova och sen i morgon ska jag städa badrummet!

Love L, 

 

Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas
Sova och andas omvartannat inget mer

All den här tiden som jag vilat och velat
Vilat och väntat och kastat bort
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott


Anger...

ÅÅH! Får stor lust att ge mig en smäll på käften! Bara så att ni vet! När det äntligen rullade in pengar på sparkontot så är man så ofantligt kass så man kommer på sätt - väldigt onödiga sådanna - att slösa pengarna på... JAG TÄNKER GÅ ÖVERALLT FRÅN OCH MED NU! Och jag inte ska bli ruinerad... Okej jag kanske överdriver lite, men det är så himla typiskt mig!

Några positiva punkter då? Well, under min sjukdomsperiod har jag rasat 8 kg i vikt, vilket gav mig lite ljus i tunneln, så idag har jag bara drukit vatten och inte ätit någonting i sötsaksväg. Jag klarade till och med av att baka utan att smaka på det! Fan jag kanske har lite självbehärskning iaf! Har lovat att i morgon får jag ta en cola, eftersom det är lördag, sen är det slut! Siktar på att köra fram till jul till att börja med.

Det kanske tar emot - Veronica Maggio
L,

First of...

... December - och det firades med att vakna vid halv ett och vara magsjuk på riktigt! Tack s¨mycket för den presenten! Men, efter att ha sovit bort hela eftermiddagen så känner jag mig mänsklig igen. Fick åka och lämna Emma :( sen tog jag mig en dusch och hamnade i soffan framför Caps - Penguins matchen.

Helt sjukt att det är December. Börjar nästan ge upp hoppet om snö, dock verkar det ju som om Sverige inte heller får någon, så på så sätt är jag glad att jag är här. Här är det inte lika ovanligt att det blir lite snö tomt. Inser också att jag måste börja julhandla lite - vill verkligen ge någonting fint till mina värdföräldrar - men vadå!?

I morgon är det fredag, och eftersom jag varit så dålig vill jag inte ge mig iväg till gymmet, men jag vill inte heller åka hem till min LCC så pass nära efter, så jag hade tänkt mig ta en promenad över NAVY bron och njuta lite. Hoppas på fint väder så man kan ta några fina bilder kanske! Är också bjuden hem till Katrine för hon fyller år. Åker nog dit och säger hej, men blir inge vidare ut på krogen för min del. Någon som är sugen på bio?

Nu tänkte jag lägga lite pussel, sen blir det till att sova!
Sweet dreams!
Love L,

Kom igen nu!

Fortfarande inte helt frisk, jävla skit mage rent ut sagt! Dock kan jag ju äta nu, men varje gång jag äter så mår jag lite sämre ett tag efteråt... Men det går ju över efter ett tag så vad är problemet liksom? Jo, att man blir så snuskigt trött! Klockan är tio över åtta och jag är färdig för att lägga mig! Nu är jag gammal igen...

På tal om gammal så 60 dagar kvar tills jag blir 23?! Hallå gammal tant! Haha, nä skämt och sido, men lite sjukt är det ändå. Och för att ge er "a heads up" so to speak - ja, jag kommer hem innan jag fyller år. Sen är när frågan för er ;) Pillutta dig pillutta dig! Haha, ne det är nog bäst jag slutar innan jag skriver någonting värre!

Really tired here...
Love L,

RSS 2.0