Life never...

... loses its sence, but it might change along the way!


Ligger och tittar på tv. Har huvudvärk men jag kan inte sluta skratta ändå. Kollar på Robert Gustavsson - Sveriges roligaste man. Och ja, jag håller med. Vad hade livet varit utan alla imitationer och skämt han dragit till med! Helt fantastiskt. och jag förstår mig inte på dem som påstår att han är tråkig?! ne, skruva på vet ja!

I morgon är det fredag, ska sooova länge, för på natten drar jag, mamma och mormor till ULLARED! :) det är någonting som vi gillar väldigt mycket! en hel dag med mina tanter. <3 något färre än vad vi brukar bli, men det går det med :) har inte så mycket mer att säga.

Jo, kom hem! :)
Over and out - me


And as life...

... goes on, you learn to live with your sorrows!


Idag är det onsdag. Igår var jag på lunch med Sofie :) mycket bra vän. sen åkte vi till skolan, Akut hjälp och lite annat. Och bara för att jag tycker så synd om min klass så agerar jag försökskanin på allting :P Efter det blev det plocka upp Annica, handla och sen åka till Emma :) Massa fika och mys, och lite senare även bio :) <3 ni är bra för mig!

Vaknade upp brevid Annica idag :D yes! gick till Fröken Brogrens Veranda för att käka frukost. Väldigt mysigt fik! Kommer bli många vinterkvällar med varm choklad där :) Idag är det möte nere vid Yxhult :) Va inte igår! Sen blir det girls night med mina underbara igen :) Puss på det!

I övrigt? Ja förutom att jag börjar bli trött på att folk är experter på att skvallra så är livet bra. Tror att många glömt att jag faktiskt ocksåhar en hjärna och inte är helt pantad! Nu ska jag duscha, sen vänta på att det plingar till i min telefon :) sånt gillar vi skarpt! ;)

Over and out - satisfied

Though storms...

... are raging on the rollin' sea
And on the highway of regrets
Though winds of change are throwing wild and free
You ain't seen nothin' like me yet.

I could make you happy, make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the Earth for you
To make you feel my love.



Ojoj, vart ska jag börja? Åkte till Hagfors i fredags. Var en lång, men behaglig resa via tåg och buss. Väl framme i Hagfors Hämtade Elenor mig på stationen :D Så åkte vi hem till henne i Emtbjörk där det bjöds på godmat. Fick träffa hennes föräldrar, ruskigt trevliga människor. Blev en del vin, yatzy och massor med prat :) ett strömavbrott blev mitt välkomnande :P haha

Lördagen bjöd på att åka in till Hagfors och utforska den stora staden med Ida :P hum, ja, stor, åkte runt runt runt :P haha. Hämtade föräldrarna på jobbet och så hem och fixa käk. Började dricka en salig blandning, sen kom Calle för att köra oss till Pillan och Robban :) efter lite övertalning följde Pilla med oss på förfest med massor av trevligt folk faktiskt. Sedan bar det till folkan, ja, en annan historia. Calle hämtade oss, och efter att vi kört hem halva hagfors avslutades kvällen med pizza och cola vid köksbordet :P

Idag klev vi inte upp ur sängen fören halv två tror jag :P så  låg vi och tittade på idol, calle och ida kom och gjorde sällskap, så blev det en dusch, och packning. Sen tog vi bilen och skulle åka till karlstad, en kamp mot klockan, och mitt i allting börjar Calle blöda näsblod?! panik. Inge papper hade vi heller. Tur att kvinnor har andra förnödenheter :P HAHA! Tåget var försenat som vanligt, men vad gör väl det? Bra helg!

Älskar mig knäppa lillebror btw :P <3
Over and out - superwoman


My skeletons in the closet...

Dishwalla - Collide  Lyssna samtidigt som ni läser.

Jag är en fighter, och då menar jag inte en slagskämpe. Jag menar att jag är en sån person som aldrig slutar kämpa, hur många motgångar man än möter på vägen. och det vet jag för att det fanns en period där jag verkligen tvivlade. Jag är fortfarande ung, ville jag binda mig och stanna här? Jag vet att det inte är många som vet om det, men jag kunde ligga vaken halva nätterna och dividera med mig själv, jag blev rädd. Men någonstans tog jag mig i kragen, och insåg att jag hade allt jag någonsin bett om. Min familj, mina vänner, rätt utbildning, och då - min pojkvän! Så med en spark i arslet, och massor med MOD?! så kämpade jag mig tillbaka och blev lyckligare än jag varit på länge då.

Du har ju visat, men bara när vi är ensamma.  när vi inte är här hemma. Tro inte att jag är dum, jag går inte på dina spel. Jag har sett alla sidor av dig, och du försöker gömma den sårade. Den sidan du bara visat mig. Den sidan ingen annan känner till. Jag önskar du inte vore så rädd. att vi faktiskt kunde prata om det som hänt, så vi kan gå vidare på riktigt. Just nu känns det som om du bara väntar på att känslorna ska ge sig, de funkar inte så.

Som jag sa till dig, det var inget skämt för mig. Ingenting av det. Och jag hoppas och ber om att alla ord varit sanna under tiden! I can see that you're afraid, and it makes you run faster than you've ever done before. Jag kan inte bevisa att jag vill finnas där för dig mer. För den kalla handen fryser allting till is. På ett eller annat sätt kommer du finnas i mitt hjärta "just like a tattoo". Och jag hoppas du vet vad du gör. Att du slutar vara rädd för att kämpa! Vakna inte upp en dag och fundera på "tänk om". Lova mig det!

Jag har försökt. det funkar inte utan hjälp
Over and out - an old chapter


I can read you...

Lately you've been bothered by your friends
We will disturb you, to make you talk again
Try to find the other side of you
The things you hide, what you dont say

Give you second chances easily
We wait for answers, for hours and years
But the sadness in your eyes won't go away
It becomes you, in a strange kind of way

I wonder were you come from
Who you've been, What you gain, if you win
But my guess is right you break like glass
And I wonder where, your god was then

Oh how sweet a girl like you can be
When she tries
You're changing skin like i change clothes
You're faking it well but it shows



Var väldigt länge sedan man hade så sjukt ont i huvudet att man spytt pga det. Idag är verkligen ingen bra dag. Och jag är trött på folk som aldrig tror att man är sjukt. Just nu är jag trött på folk överhuvudtaget! Trött på att inte stå på mig själv. Så idag gjorde jag mitt val. Om jag hittar en bra familj, åker jag till USA. Så svaret på min egen fråga - Att vara eller att inte vara, vadå? blir SJÄLVGÅENDE!

Over and out - headache

And...

... all i can do is try!

Äckligt trött, sov dock riktigt bra på soffan i lillebrors gamla rum! kollat på tv heela natten också. Är dock fortfarande sjukt trött, men det är ingenting att göra åt det. försovit mig har jag också gjort. men, nu är allting typ färdigt och jag ska väl gå ut och sätta mig på cykeln och trama de långa trampen ut mot kvarntorp.

Idag, av alla dagar, ska vi åka ut och ro med en båt, fiska lite, laga mat och försöka få till en eld trots att det är blött överalt. En egen utmaning helt enkelt! trött trött trött, men ser fram emot att umgås med Sofie, Sofia och Malin!

ja, underställ på idag iaf!
Over and out - alone

And I've...

... dropped out, I've burned up, I've fought my way back from the dead.
I've tuned in, turned on, remembered the things that you said

Måndag kväll. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Är gaanska så tom. Speachless, ja jag tror ni fattar vinken. I går kväll blev det mys hemma hos Erica med Madde och Pauline. Vi spelade kort, kollade på valvakan och snackade en massa. Kom i säng på toook för sent, sista gången jag kollade på klockan var ho 03:20

Men klockan 06:00 i morse ringde klockan och jag gick upp och satte mig i duschen. Där satt jag kvar i 40 minuter innan jag fan kraften att resa mig upp. Då åt jag en apelsin, tittade lite på film i köket och tog på mig kläder, sen tog jag mig en vääldigt skön promenad till skolan. Riktigt skönt var det. Blev tidig, men gjorde ingenting då Sofie och Kerstin var på plats och underhöll mig :)

I övrigt var skoldagen värdelös faktiskt :P haha, men skönt att träffa folk. Efter så åkte jag, Erica och Pauline och handlade mat, sedan hem till Erica för att käka och se på film - jag tvärdog. Sedan kom mamsen och hämtade mig. Hon tog med mig till Skopunkten och köpte mig ett par skor <3 så hade vi ett sånt där mamma dotter samtal som man behöver ibland. Jag älskar min mamma <3

   

Liten bilduppdate på de senaste veckorna. Ungefär det jag gjort, gått upp, gjort mig i ordning, fördrivit dagen, träffat vänner och sedan krypit ner i sängen där den för natten erbjöds!

Over and out - inside out


I get weak...

... I'm not waiting anymore this is how I feel
I'm tired of excuses I've got to know it's real

Oj oj. vart ska jag börja? har varit en lång, men trevlig helt so far. I fredags tog jag mig hem till Annica! Drog till Systemet, sedan hem till henne för att göra oss i ordning och käka. Senare kom Jesper, Johan Tobias och Pontus. Vi hade väldigt trevligt. Drog till strömpis där jag träffade massor med människor! sedan blev det pizza och hem till Annica där jag somnade som en STOCK! ojoj, trångt var det också :P

Idag har vi tyckt extremt synd om oss själva. haha. Ingen av oss orkade ta sig till ica för att köpa cooola. Man överlever inte dagen efter utan cola. vi sov bokstavligttalat i omgångar, och efter att jag och Annica orkat ta oss till Ica och handla, så blev det jag som fixade käk, medan de andra två slasarna låg kvar i sängen och sov! blev ett x antal filmer och annat innan det var av  hem till kumla. Där hittade jag "La Familla" i soffan, så jag gjorde dem sällskap!

Nu är jag äckligt trött igen.
Over and out - oförstående

Is someone getting the best, the best of you?

I've got another confession to make - I'm your fool
Everyone's got their chains to break - Holdin' you

Are you gone and onto someone new?
I needed somewhere to hang my head
Without your noose
You gave me something that I didn't have
But had no use
I was too weak to give in
Too strong to lose
My heart is under arrest again
But I break loose
My head is giving me life or death
But I can't choose
I swear I'll never give in
I refuse

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
The life, the love you'd die to heal
The hope that starts the broken hearts
You trust, you must
Confess

I've got another confession my friend - I'm no fool
I'm getting tired of starting again -
Somewhere new

- Foo fighters



Peps, igår var en heeelt galen dag. Blev hämtad av Sofia vid tolv. Hämtade upp Malin och Sofie sen drog vi till klockhammar! Där gick vi tillsammans med alla de andra till Ullavi klint - en gammal fornborg. Där berättade Jörgen en historia om jättar och troll. HAHA, Jörgen och Barbro är bra lärare det!

Sedan tog vi bilarna till Blankhult, självklart tog vi täten :P där delades vi in i två läger! Och så fick vi ett papper med uppgifter som vi skulle utföra när vi kom fram till vårat vindskydd - vilket btw var riktigt fint, men låg lite för långt bort.

Vi skulle bilda en egen klan, och låtsas att vi var från förr i tiden. Hövdingen blev jag ;) haha, jag var frivillig ja! sedan kom vi på ett namn - Firecats! gjorde en tron, ett totem, en inmarch, hednisk dans och instrument! you name it. Sjukt roligt var det iaf.

Vid nio på kvällen mötte vi den andra "klanen" och framförde våra danser och så :P haha, skrattskrattskratt. Sedan blev det korv och marsmellowsgrillning över öppen eld och massa mys uppe på loftet där vi sov! Mycket tacksam över att jag har en så sjuuuukt bra klass! :)

Tyvärr håller jag bilderna för migsjälv, bara för att vara snäll :)
Over and out - New found hope

Is this...

... how it feels to really cry?

Nu har jag packat väskan full. Trangakök, sovsäck, underlag, varma kläder, ombyten och konserver som klarar sig utan kylskåp :P haha. Vi ska ut i skogen och leka skogsmullar :D ser faktiskt fram emot det, ska bli riktigt trevligt att spendera lite tid med de klasskamrater jag har. Och jag måste säga att ni är väldigt bra :) väldigt väldigt bra :) så i morgon kväll är det grillade marsmellows och lite falsksång runt elden :) en och annan cider kommer nog till bruk också :)

Men nu är jag snart påväg till örebro. Har möte med aupair idag :) sedan blir det vidare till Annica för att sedan ta en utgång på Ritz :) guuld. Sedan ska jag få sova i hennes lägenhet :) Awsome! så sooolong suckers! Talk to you on friday maybe!

Over and out - Friluftsmänniskan

Come...

... light the fire in my room. I think i'm losing all control now

Onsdag. SUCK! dagen börjar med att Barbro ringer och frågar om jag inte kan åka till ekeby och jobba hela dagen, påpekar att jag sagt att jag inte har någon bil och inte kan jobba längre än till max 15:00 idag. Så jag fick inge jobb där. Assur för att hon väckte mig vände jag mig om och somnade.

Tar väl typ en timme så ringer telefonen igen. Känner genast igen nr och svarar i illfart. Självklart hade jag rätt - Lithells. Vill att jag ska komma och jobba, torsdag fredag?! VAD ÄR DET FÖR FEL! ne så fick tacka nej till det och bad henne ringa om de behövde folk nästa vecka.

JAG VILL OCKSÅ JOBBA OCH FÅ PENGAR! har ju inte direkt någonting annat att göra nu för tiden? skit samma. Ska hoppa in i duschen, sen rensa igenom mina sista grejer. Packa inför morgondagen, försöka göra mig i ordning, sedan bär det av emot örebro! :) apnice med mööte sen hem till världens bästa annica! utgång på kvällen, sedan massa sömn, för i morgon bär det av ut iskogen med klassen <3

Over and out - riktigt irriterad

God blessed the broken road...

"I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like Northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true"

- Rascal Flatts


Blev lite idolmys med mor, lillebror och Linnéa :) riktigt trevligt. Ringde mormor och pratade med henne en sväng också. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på denna sjukt fina låt som jag precis citerat. jag smälter. Ne det gör jag inte, men nästan. Fryser faktiskt lite.

Och jag har beslutsångest - Usa eller inte usa?!
Over and out - leeeediga jag


I've got...

... nothing to prove, I'm gonna live my life everyday!

Time to go. Ska jobba några timmar idag :P haha, tre närmare bestämt, men vadå, det är bättre än inga. Efter det är det väl bäst jag tar cykeln till farmor. Hon är lite sur på mig för att jag inte berättat vad som händer i mitt liv just nu. Så jag får väl ta och förklara för henne.

I morgon är det mööööööte :) kan man vara nervös för ett möte? jag är det iaf. Hoppas ju på att det är så jääävla taggande. Står lite och velar på om jag vill åka eller inte. Men men, det är ju i morgon som sagt. Idag har jag inte mycket att göra, så underhållning efterlyses?

Over and out - Inside out

Dubito...

... ergo cogito, ergo sum

Ja det var en känd fransk filosof som en gång i tiden slängde ur sig den meningen :) närmare bestämt så var detg René Descartes. Vad betyder det då? jo det betyder "Jag ifrågasätter, därför tänker jag, alltså finns jag". Fransmän kanske inte är så dumma iaf?! jag tycker han är klok iaf.

Jag har sett VÄRLDENS BÄSTA FILM! jag skojar inte, skrattade så jag tjöt tillslut! "I Rymden Finns Inga Känslor". Så jävla klockren. "Houston, we have a problem", "rör mig inte, jag gillar inte när folk rör vid mig"!!! Om någon tänker gå och se den och inte har något sällskap - TA MED MIG!!! 

Nu tänker jag dock sova, rensa och jobba i morgon!
Over and out - Road själ 

You were...

... always playing hard, Never let down your guard
But you can't win, If you never give in


I'm baaaaaaaack peps! En vild galen och extremt behövlig resa! Började i torsdags med att mor släppte mig vid flygplatsen, hoppade på och vi lyfte, väl där var jag riktigt stolt när jag hittade till bussen och lyckades köpa rätt biljett och hoppa på rätt buss :P Framme i Barcelona stod Emma och väntade på mig vid bussen <3<3<3 så vi tog oss hem till lägenheten där hon bor och så fick jag sova själv första natten :(

På fredagen tog Emma ledigt på morgonen, så vi gick och handlade, fixade käk. Sedan kom resten av tjejerna hem. Emmie, Mimmi, Lollo och Kimberly. Trevliga töser :) när de drog iväg på sin andra lektion passade jag på att gå till standen, läsa och sova :P Kvällen bjöd på utgång, haha, kom hem vid fyra, vilket folk tycker är tidigt!? jag börjar bli gammal :P Emma och jag la oss i Karros säng(underbart snällt att jag fick låna den av dig) och såg på  en film! Eller jag såg film och Emma sov :P gullunge.

Lördagen försov vi oss, och ja, jag var väl lite snurrig. Tog med oss Lollo och gick till stranden - svinkallt i havet. Efter det tog vi en sväng innan vi gick hem för att duscha. Sen visade Emma mig Ramblan :) vääärsta asmysigt, riktigt tråkigt dock att den stora marknaden var stängd :( Käkade glass och njöt av att ta det lugnt, så blev det att åka till Park Güell :) äckligt långt upp dit, men det var värt varenda fotsteg. Dock var jag helt färdig efter det, så vi åkte hem och duschade igen, sen blev det käk med tjejerna. Skulle käkat Hard Rock, men var sjukt lång väntetid, så blev Buffé på Fresc Co :) Sedan inhanda den obligatoriska cooolan, och så filmmys, så mycket det gick :P

Var ju Nationaldag för Katalonierna(stavning?) så det var parader och musik och LIVAT! sista paraden gick av stapeln straxt efter åtta i morse :P men lite sov vi allt. Var tänkt att vi skulle upptäckt lite idag också, istället blev det frukost på sängen, film och emma fick äran att pilla mig i håret :) goos, sedan dusch och iväg mot busstationen igen :( mååånga tårar när jag skulle kliva på. Ville inte åka hem! Men kommer snart tillbaka till dig :) <3<3 du är bäääääst

Väl i sverige efter lite om och men, hämtade mor&far mig på flygplatsen och tog med mig hem!!! Har haft en sjukt bra helg, och har egentligen massor att dela med mig av, men dethär får duga just nu :) I morgon är det skattjakt med skolan! great :) <3

Over and out - a stronger me

Well excuse ...

... me for wanting to be the one and only lock to fit your key
You believe there's nothing up her sleeve, but baby just wait and see

You say that love is blind, well I say open up your eyes
She's a mastermind, she'd cheat and lie to get you to love her
Who's the victim if it doesn't make a difference now?
I'll be gone one way or another


Nu är det snart dags att slänga på sig kläderna och hoppa ut i bilen! Mamma ska köra mig till västerås, och vid 20:30 lyfter mitt plan och ungefär tre timmar senare hade jag tänkt vara nere i Barcelona! :) i can't wait! Sol och bad, och umgås med en av mina extremt viktiga vänner <3

Om det mot all förmodan skulle vara någon som undrar vart alla texter på bloggen kommer ifrån så kan jag säga att de är inspererade av Kate Voegele och Paramore, deras musik bygger upp mitt liv just nu! Önskar jag kunde spela piano :P men det blir kanske att lära sig det till våren :) funderar på att läsa musik som specialämne :)

Men nu ska jag plocka undan så mor blir glad :) Sen åker jag :)
Over and out - i know you'll miss me!

See no matter ...

... what happens at least we can say "I came, I saw, I tried"

God morgon! eller förmiddag? :) jag har iaf inte gått upp ur sängen än. Kan inte komma ihåg när jag låg kvar och drog mig till efter elva senast. Dock har jag inte så mycket att välja på än att gå upp snart. Måste packa :D är riktigt taggad och ska bli så skööönt att komma iväg!

Så i morgon, när ni alla går i skolan eller jobbar kan ni ju få tänka på mig. För jag lär ju ligga där på en strand i varmgrader sverige inte skådat på ett tag :) bättre på min bränna lite. Har ju flagat så sen turkiet! Ska bli underbart att komma ner och hälsa på Emma, och se hennes liv där borta :)

Men nu, dusch.
Over and out - On her way to the top again

I can't...

.. denail it, no i can't denail it, and now i'm inside out!

Idag är det onsdag. Eller klockan slog precis 00:00, så det är väl precis mitt emellan! Stressig dag, ändå inte. I skolan fick vi en del gjort helt klart :) dock var vi väl de mest negativa människorna som gått på denna jord efter det :P haha. Riktigt riktigt värdelös föreläsning, vilket vi inte var ensamma om att tycka!

efter det for bilen min till brickebacken för att hälsa på Erica och Pauline. Det blev mer än en liten visit, men det var riktigt trevligt att umgås. Hade tänkt packa i dag, men det kan ajg göra när jag vaknar :) ingen brådska. Har ju ändå ingenting att göra :P illa

I morgon bär det av. Helt underbart! Ska tänka på er stackare när jag går där på stranden i bikini på fredag ;) njuter av solen och klagar över att det är olidligt varmt ;) massa mys,prat, och även, såklart, lite alkohol :) <3

nu är det sovdags,
Over and out - a small smile


Yes i...

... rather hurt then feel nothing at all.

Jo det är klart. Men det vore ju befriande om det kunde sluta göra ont. Men å andra sidan är jag ju ingen maskin, och jag är inte omänsklig heller. Så det är bara fortsätta tänka positivt. En fot framför den andra och en vacker dag så kanske livet blir enkelt igen!

Idag var jag i skolan :) vi leeekte med leeera hela lektionen. Jätteskoj :P sedan blev det bilåkning och väl hemma kände jag mig ensam så kidnappade med mig molle och åkte för att växla lite pengar :) Sedan köpte jag glass och nästan "tvingade" honom att se "djävulen bär prada" med mig. Stackars, men han vet att jag är glad för att han finns :) bättre vän finns inte <3

Annars inte mycket, skola i morgon igen, tack och lov för det! Tack och lov för Malin och Sofie <3 får nästan skuldkänslor för att ni måste umgås med mig ibland! Men jag är glad att ni är så illa tvugna till det :)

Utmattad, vilket botas bäst med sömn :)
Over and out - on my way back

I wonder if ...

... I ever cross your mind, for me it happens all the time.

63 072 000 sekunder, eller 1 051 200 minuter , eller 17 520 timmar, eller 730 dagar, eller också bara två år. Det är vad dagens datum skulle varit, borde varit. Men här ligger jag, ensam och sorglig. Är dock ganska stolt över mig själv, då jag inte gråtit en tår, trots att jag blir totalignorerad. En klapp på axeln till mig.

skolan var faktiskt helt okej idag. Gjorde lite eld i ett av kalkbrotten, målade lite, grillade lite, åkte till kvarntorp, vi nästan DOG på vägen upp för trapporna. Målade lite. Själv satte jag mig vid konstverket "Sju", och njöt utan utsikten som sträckte sig från Kumla, över örebro och slutade ut mot odensbacken. (det var iaf de platser jag kunde urskilja)

Fick min rekomendation från Kajsa och Carro idag. Där kom det nästan en tår. Värmande ord som jag aldrig kommer att glömma bort! i övrigt har jag och mina päron njutit av säsongstart för Ullared :P haha, Ola - Conny, kan man verkligen heta så?

Ne, time to sleep, leka med lera i morgon
Over and out - a lost soul

PS: glömde nästan berätta vilket tumult det blev på vägen tillbaka till bilarna. Vi såg en liten(extremt) snook på max några cm, slingrande på vägen. Haha, stackars Sofie blev livrädd, många andra lika så :)

Waka waka

Var bara tvungen att välja den rubriken. ALLA, och så menar jag verkligen alla är helt trollbundna av den låten! Och jag förstår dem, jag skulle också vara det om det nu inte råkade vara så att just den låten får mig att tänka på vissa mindre bra händelser under sensommaren.

I övrigt har jag konstaterat att jag faktiskt varit ganska deprimerad på sistone. can you blame me?! men, jag lovar att det ska bli ändring på det! med handen på hjärtat, det ska bli ändring på det.... från och med TISDAG! Anledningen till det är att i morgon är det 6:e september, och det skulle varit vår tvåårsdag......

Har tyvärr ingenting roligt att tillägga. Eller jo, ha. I morgon har vi en heldag ute med skolan. Vi ska utforska miljön - i hällabrottet?! JA. där har jag ju ALDRIG varit förut. En sväng och lite historia om kalkbrotten, lära oss göra eld, sedan vidare till kvarntorpshögen för lite bild tror jag?! undra om jag kommer lära mig någonting nytt?

Ne, nu börjar inlägget bli långt, och jag borde sova.
Over and out - bertil

On the night sky....

Det är typ, KALLT ute! today har jag spenderat lite tid med min kusin och anton, sedan lite med min bror. Vid halv sex bar det av in emot örebro för att spendera lite tid med familjen Bergling/Bäcklander, och ha kalas för min gamla barndomsvän Marcus Berglind - GRATTIS I FÖRSKOTT!

Efter det bar det av hem till min syster, en massa prat och kinamat(!) aldrig testat, men det var ganska gott, EXTREMA portioner. Sedan åkte jag till min bror som var hemma hos Jocke och spelade hockey och drack öl. Myspojkar är vad dem är! på vägen hem lämnade jag den lille hos sin tös och fortsatte ensam till lägenheten.

Nu ligger jag här och funderar lite, och för en gångs skull på väldigt länge så ser jag en stjärna som blinkar på min bäcksvarta himmel! Haha, helt sjukt, och kommer säkert aldrig att ske, men vem sa att det var fel att hoppas? Yeah yeah. Ska passa på att njuta av ledigheten i morgon, för på måndag är det utedag med skolan som står på schemat!!

Iiiiiiignorera är inte någonting vuxna människor gör.
Man står för det man har gjort, och man är ärlig.
med andra ord - DU ÄR INTE VUXEN ÄN PÅ LÅNGA VÄGAR!

Over and out; 0700622421

Amazing

jag trodde cougargrejen låg i tiden? men kanske inte, så jag och emma får spendera kvällen själva. Funkar det med :) igår åkte jag med Henke till Västerås och välkomnade min underbara vän hem! Blev käk väl tillbaka i kumla och ett timtal långt samtal med mys, precis som det ska vara!

I övrigt så sitter jag här och lyssnar på skivan som våran kära vän från entertainment crew fixade i turkiet <3 i'm dying slowly inside and out! men, det är då det är bra att alkoholen blivit min nya bästa vän! Vad skulle jag göra utan dig(IRONI FÖR DEN SOM VET VAD DET ÄR!?)

Blir snart hem till familjen Bäcklander igen för en matbit! det är sånthär som får en att sakna gamla tider! sedan blir det till att gå hem och sova på soffan igen då. Tur att man har miffot som bryr sig!

I can fix all those lies
But baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you
Oh baby I'll try to make the things right
I need you more than air when I'm not with you
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I

I'm soo over lies!
Over and out - linda

Moving...

"I was losing myself to somebody else,
but now I see, I don't want to pretend.
So this is the end of you and me 
Cause the girl that you want, she were tearing us apart 
Cause she is everything everything, that I'm not"


Ett låångt varmt bad, ja, det hjälpte kanske inte mot mitt huvud, men definitivt gjorde det inverkan på min sega kropp. Ligger fortfarande i badet, orkar inte riktigt gå upp. orkar inte möta världen än. Varför skulle jag liksom? Är trött på alla osanningar(jag fick tydligen inte kalla det lögner). Vafan ska jag stå ut med dethär för?

Sitter faktiskt och läser igenom mina andra bloggar lite, liindaan.blogg.se och liindaan.blogg.se/blackbox/. Folk säger att det vr bättre för. det är väl aldrig bra?! har inte människor i hela sina liv alltid påstått att allting var bättre förr? men om det alltid var bättre för är det ju aldrig bra?! SUCK på idioter.

i övrigt hoppas jag väl att folk växer upp en vacker dag, och inser att man inte kan behandla folk hur som helst när man är "vuxen" som det nu så fint heter. A Fine Frenzy - Almost lover - säker eller inte, du har gjorde det

RSS 2.0