Försov mig?!

Ja, det lyckades jag göra, kändes väl lite jobbigt kanske? Men får väl ha som ursäkt att jag faktiskt jobbade ganska sent igår, och började tidigare än vanligt idag! Men, barnen sover, så jag kan plocka lite och så i min ensamhet innan dem vaknar! Det är alltid skönt, så man har allting färdigt.

Igår hämtade jag upp Cassandra så åkte vi hem till Elin och spenderade lite tid där. Var jättetrevligt, så kom Lizzy förbi efter en stund också. Sen behövde jag åka hem, hämtade tankkortet och tankade bilen. Vid 22 åkte S för att hämta A på metron, kom väl hem straxt innan 00, och självklart vaknar mitt lilla monster under tiden, så jag la mig på soffan där uppe för att slippa springa!

Men, idag är det fotografering och sen vidare till badhuset som gäller. Hoppas det blir roligt. Barnen är ju lika galna i vatten som jag är så det sa nog inte bli några problem! Sen kommer vi alla vara lika utslagna resen av dagen så det blir ju bara till att vila! Jag antar att jag ska lägga mig tidigt ikväll, får se om Cassandra ringer och vill ha sällskap, då åker jag nog dit!

Hoppas allt är bra med er där hemma!
Extra hej till min Mormor som blivit trogen läsare! :)

Love L,


Ojoj...

Ibland undrar jag om det är jag eller barnen som behöver sova middag! Haha. Idag fick den stora falla i sömn ett tag också, har blivit många tidiga morgonar! Så har plockat lite och städat undan. Va hos Cassie förut, orkade inte gymma efter passet igår. Så vi gjorde lite ärenden, sen hängde vi hos henne, drack lite varmchoklad och såg på tv! Grymt skönt.

Ikväll ska vi nog ta oss iväg till Elin P. Alltid lika roligt att få se någon annans hus! Haha, Så får se vad vi kan tänkas hitta på. Ska iaf inte hem för sent. För i morgon börjar jag vid kl 06:00 :O så jag kanske förtjänar att sova middag?! hum, ska plocka lite i mitt rum nu, sen sätta mig där uppe och vänta!

Love L,

I can only say...

ZUMBA! My ass is killing me! Sjukt skoj var det, och sjukt jobbigt. Ett träningspass på alla nivåer - Awesome verkligen. Riktigt nöjd över att jag valde att gå. Aja, Familjens bästa vänner var på besök under kvällen. De har köpt ett hus jättenära oss - vilket är sjuukt bra, för dem har också en Au Pair. Har träffat honom förut, trevlig pojk. Kanske man har någon att ha playdates med. Ibland är fantasin för vad man ska göra med barnen inte stor!
Nu ligger jag iaf i sängen, och njuter. Tog mig en soppa efter träningen. Och jag klarade av att gå igenom Safeway utan att handla någonting! Även om glassen verkligen skreek efter mig! Och så fixade Cassie och jag enorma vuxenpoäng när vi skaffade oss rabattkort! Men vi fick ingen såndär rolig bricka som man händer på nyckelknippan - minuspoäng Safeway.

Precis slagit på New moon. Alltså, jag är lite småkär i hela Twilight serien. Men det gör lite ont att se på den här filmen faktiskt. Nog för att det kanske är den sämsta, men det beror ju inte på det! Den påminner om första lägenheten, ute i Oden. Brukade titta på den filmen varje kväll i flera månader - när jag väntade på att.... JA ni ser kanske var jag vill komma med det här. Whatever?! Not like you care! Så nu ser jag djävulen i vitögat och ser på den ändå! Önska mig lycka till!

Love L,

It doesn't matters what people say,
Belive in yourself and follow your heart!

A gooood night sleep!

Vaknade och verkligen kände i hela kroppen att jag sovit bra! Dock tror jag att jag drömt någe sjukt inatt, eller tror jag bara att jag drömt det? Eller har det faktiskt hänt? Kan inte ni känna så ibland, när man inte vet om man drömt någonting, eller om det faktiskt hänt. Haha, ibland känns allting äckligt verkligt alltså.

Idag ska jag och barnen åka till Cassandra. Vi ska dels leka "händige Manny" och så ska vi ha picnic och leka lite. De har ju en stoooor basketkorg som min lilla är dödskär i! Så får vi se vad som händer resten av dagen! Måste komma på vad vi ska äta idag också. Mycket tänka. Så ska Cassie och jag göra ett försök till, typ fjärde försöket?! Till att gå på Zumba iaf! Skulle vara skönt. Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan börja jobba!

Love to you all!
Yours, L

"People say that I'm a dreamer - well I'm not the only one!"

They say...

Ligger i min säng och tittar på MTV. Teen mom som går just nu! Efter jobbet idag så tog jag en powernap på 20 minuter, sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Mallet! Möte Elin och Therese för att käka middag på Cheesecake factory. Åt en jättegod kycklingmacka. Blev proppmätt! Så vi köpte med Cheesecaken hem. Testade deras 30th anniversary chocolate cake cheesecake - den är sjukt god. Och supermättande. Så typ 3/4 kvar av den till i morgon! Mums.

Ligger och funderar rätt mycket. Känns så himla bra att jag kan prata med A om allt. Det gör allting så mycket lättare - speciellt när det tar emot lite ibland. Men har fått lite bra nyheter idag. Mamma har börjat kolla på resor hit!!! Ser ut som om hon kommer den 7/7 just nu, så det är bara typ 100 dagar kvar! Åååh vad jag längtar! <3

Men jag tror jag ska försöka sova.
Love L,

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could
They say that time heals everything
But I'm still waiting

Dixie Chicks - Ready to make nice


Another Monday!

Japp, en måndag. Det innebär lämningar på DayCare och sen till gymmet! Fy skäms Linda. Inte varit där på nästan en vecka, men - ryggen mår bättre, så får se det positivt. Sen ska jag hämta barnen, fixa lunch, sova och sen leka lite innan S kommer hem. Blir nog en bra dag. Ska försöka ringa Storebror också, han behövde prata lite!

Hoppas ni får en bra dag!
Love L

Kommer det någonsin bli lugnt i kumla?

That's just me...

Har varit en intressant helg. Hade sjukt trevligt med Cassie och Hedvig i fredagkväll/lördag förmiddag! Lite scrapbooking och skratt, samtal och lite shopping. Sen njöt jag lite av ensamheten, färgade håret och städade lite, innan det blev barnvakt och mys med mina små monster! Åkte till Cassandra senare den kvällen, men kom hem efter bara någon timme! Var defenitivt inte min grej, var nog psykiskt för gammal för det!

Vad är det jag är för gammal för då? Jo, riktiga fester som eeeeeeeeeeenbart verkligen går ut på vem som blir fullast, och vem som gör bort sig mest. Folk drack så mycket att man inte längre kunde hålla reda på ditt och mitt. Det gjordes en hel del här och var. Folk grät, och de spydes och jaa, en riktig jävla fyllefest. Och det är helt okej att ha såna, och att tycka det är sjukt roligt, men - jag känner inte riktigt att det är min grej längre.

Nu kommer jag säkert låta grå och tråkig, men jag tycker det är sjukt mycket trevligare att kunna sitta och prata, dricka lite lagom och faktiskt kunna vakna upp dagen efter och kunna köra bil innan klockan slår 18:00. Jag säger inte att det är fel, säger inte att det inte är roligt att släppa loss ibland, säger bara att jag faktiskt börjar känna mig obekväm i de situationerna.

Men, idag slappade jag länge innan jag ens klev upp ur sängen! Blev lite frukost innan jag åkte till Cassie där det låg ett gäng utslagna flickor. Efter ett tag åkte alla hem utom jag. Så vi pratade lite innan hennes barn kom hem. Hjälpte tjejen att gå igenom hennes garderob och käkade lite Pizza. Sen åkte jag till Baltimore och hämtade Elin och hennes kompis. Har varit en slapp, men bra dag idag!

Nu tänker jag gå och lägga mig. Skriva lite i min bok!
Love L,

Saturdaynight.... Live

Sitter just nu inne på Cassies rum och gömmer mig. Hade en jätte mysig kväll med barnen. Käkade mat och tittade på tv. Blev lite popcorn och gott att dricka också. De var som två små änglar och vi hade en jättetrevlig kväll. När de väl hade somnat så plockade jag undan lite och så när plötsligt föräldrarna kom hem, de hade bara käkat och åkte hem igen sen.

Så jag gjorde mig i ordning och åkte till Cassies, hon har en liten tillställning ikväll. Men när jag kommer hit så får jag reda på att någon druckit upp min sprit, så där försvann mitt partyhumör lite. Amerikanare har svårt att skilja på mitt och dit! Men folk där nere verkar ha roligt! Det försvinner byxor här och var, och tisslas och rasslas väldigt mycket.

Hoppas ni har en trevlig kväll
Love L,

--

uppdatering: Åkte hem, är ganska nöjd över att så sova i min egen säng.

Gamla tantor!

Oj oj. Varit en väldigt bra fredag faktiskt. Barnen var heeeelt fantastiska idag. Jätte gosiga och mysiga, så vi har haft super trevligt. Sen kom S hem och vi umgicks alla tillsammans lite innan Cassandra kom och hämtade upp mig. Åkte ner till Oakton i Virginia för att hämta Hedvig! Käkade lite sen åkte vi tillbaka hit

Och nu har vi spenderat för många timmar sittande på golvet och målat, klipp klistrat och pysslat. Haha, här går vi inte ut en fredagkväll, vi scrapbookar! Haha, ska lägga in bilder i morgon. Har två färdiga, resten är under konstruktion! Gud, var så himla roligt så vi glömde bort tiden. Men, nu är det dags att sova, är ju en dag i morgon också!

Hoppas ni alla har det bra!
Love L,

PS: GRATTIS KUSINEN! :D DU ÄR SAKNAD! HOPPAS ALLT ÄR BRA! <3

Teen mom.

Börjar få slut på filmer och serier att se på datorn. Så nu blir det allt jag kan hitta online. Kollade in MTV och såg att man kunde se Teen mom. Det är ganska intressant att se på. Hur stor skillnad det kan vara och allt annat som händer i tonåren. Snart färdig med alla de avsnitten, då blir det "My life as Liz"

Denna eftermiddag har jag verkligen bara slappat. Min mage vill inte riktigt samarbeta, så har inte velat ge mig ut och göra en massa. Och ingen träning i morgon, måste få ordning på ryggen, så blir långpromenad istället. Blir nog bara till att vara hemma i morgon gissar jag på. Alla ska bort. Kan vara skönt. Käka med familjen, långpromenad och sen somna tidigt!

Sweet dreams!
Love L,

Familjekärlek!

Haha, slänger in ett tidsinställt inlägg som bevisar den enorma kärlek som finns i våran underbara lilla familj!



Oh I love you guys!

Beautiful Disaster

Torsdag. Förstår inte hur tiden kan gå så fort. I morgon är det sju veckor med familjen - that's sick! Men, idag tänkte jag ta med barnen till ett Bouncing house! Hoppas de kommer tycka det är roligt. Så får vi se vad som händer under dagen! Försöker samla kraft till att åka och träna ikväll. Får se hur det går senare helt enkelt!

Hoppas ni har en bra dag där ute!
Love L,

Daim!

Mums. Det blev Ikea. Och Cassandra följde med! Wie. Gick runt och strosade lite och bara tog in allt svenskt. Kändes jättebra! Käkade svenska köttbullemenyn, sjukt gott potatismos till var det! Sen handlade vi lite. Blev lite ljusgrejer för mig, och svensk cider och daim! Mmm. Var en trevlig dag med mina vänner helt klart!

Har precis haft mitt "dagliga"(försöker med nästan varje dag) samtal med Susanna. Känns så himla bra att vi funnit varandra som vi gjort. Man blir lite starkare av att veta att man har någon där. Synd bara att vi bor så långt bort från varandra! Det gillas inte.

Nu tänker jag göra mig i ordning för sängen.
Sweet dreams!
Love L,

Ikea!

Har varit en lugn och skön dag. Stackars lilla A blir inte bättre. Så blir till att ta det lugnt i morgon med. Men, den lilla körde vi iväg till dagis iaf! Och sen hade vi mys i soffan framför en film. Hämtade den lille och sen åkte vi och hämtade mamman också. Käkade lite och försökte sova middag med den lilla, undra om det var jag eller han som ville sova? Haha

Ska nog till Ikea idag. Men, då måste jag ju kunna få tar på personerna i fråga också. Det finns två personer som ALDRIG vill svara i telefon, och dessa råkar vara mina två bästa vänner här borta. Varför?! Haha. Aja, hoppas de hör av sig, annars får jag väl sitta här hemma själv och lösa korsord då!

Love L,

Sickness...

Idag mår jag faktiskt ganska bra. Behövde nog ha en dag som igår, för det har gått väldigt mycket uppåt sen jag kom hit. Och så är det tur att ajg har underbara vänner som uppmuntrar mig. Helt fantastiskt. MEn, idag då. Grått och mulet ute. Ska bli åska, får se när den kommer bara. Ska snart köra L till Daycare. A får vara hemma för hon är sjuk stackaren!

Men vi kommer nog få en bra dag. Mysa lite i soffan och så.

Love L,

You can't be happy everytime!

I know I get a little bit crazy
But I never done you no wrong
Well I get distracted and carried away
And it's been this way too long

But I don't know what you need from me
Cause all I know is what I can see

--

Ne, och idag var en sådan dag! Vaknade väl i och för sig med ett litet glädjebesked. Om allting stämmer på min deklaration så kommer jag få tillbaka 5000, lagom till när min mamma, och kanske pappa, ska komma hit och hälsa på! Men efter det gick det utför. Skypade med mina underbara klasskamrater, och efter det var dagen körd. Tror att barnen märkte av det, för de höll sig nära hela tiden och ville kramas och mysa - det är väl tur jag har dem.

Det var en tung förmiddag med många hinder att ta sig över. Blev lite lättare fram emot eftermiddagen. Speciellt när jag öppnade brevlådan och såg paketet från min mamma! <3. Mina tröjor och det såklart bästa, som fick agera plåster på såren - Turkisk peppar! Det hjälpte lite, och såklart det fina vädret vi hade ute! Det fick humöret upp några snäpp faktiskt! Hade sen en trevlig dag med familjen och en underbart god middag, grillat. S är bra på sånt måste jag bara säga.

Men sen blir man ensam igen. Så idag har jag tillåtit migsjälv att vara lite ledsen, tillbaka dragen och bara allmänt off. "Get it out of my system" och så kan det vara bra i ett par veckor till sen. Faktiskt varit här i 50 dagar nu. Tror aldrig jag varit utan någon i min närhet så länge förut. Och som om inte det vore nog så börjar jag fundera på framtiden! Bra gjort Linda. Kan vi inte ta en sak i taget?!

Nu låter det som om jag bara klagar. Men, allting har sina fram och baksidor. Och tro det eller ej, men det är ganska 50/50 av dem båda. Vissa bara vägrar skriva och berätta om dem. Själv ser jag det positivt och delar med mig av den. För jag vet att jag kommer ha många bra dagar efter idag. Men folk verkar tro att man åker hit och lever lycklig i 365 dagar och sen kommer hem. Det, mina vänner - är en lögn!

Blir till att åka till gymmet och träna bort tankarna i morgon!
Japp, använder gymmet som botmedel, istället för godis!

Love L,

Another night sleeping alone!

Ligger och lyssnar på Bella's Lullaby, så himla vacker är den. Borde egentligen sova, och jag är trött. Men kan inte riktigt än. Hade en trevlig kväll, började med starbucks och häng vid hamnen tillsammans med Cassandra. Pratade lite skit och njöt av vädret. Sen åkte vi till Target och mötte Elin och hennes kompis. Tog oss en Frozen Yoghurt, min första faktiskt, vilket var sjukt gott. Pratade av oss lite innan det var dags att åka hem.

Får de vad som händer resten av veckan!
Sov gott!
Love L

Då, nu, sen?

Time never had a chance to heal your heart
Just a number always counting down to a new start
If you always knew the truth
Then the world would spin around you
Are you dizzy yet?

I tried, but it rang and rang, I called all night
On a payphone, remember those from another life?
If everything I meant to you,
You can lick and seal then fold in two
Then I've been so blind.

Oh, oh take it all back, take the first, the last and only.
Oh, oh take it all back, take it all back,
Everything you showed me.
Oh, oh this must be how it feels when the feeling goes

I told you as I hovered, I never felt this way
You said I have the shot that stops my clock
Baby it's OK
You said you'd never have regrets
Jesus, is there someone yet
Who got their wish; did you get yours, babe?

--

Ibland är det ganska intressant att ha en blogg, kunna gå tillbaka och se vad man skrivit tidigare. Inse såhär på senare år hur naiv man varit som "ung". Man trodde man hade alla svar på allting. Och när allting gick sådär underbart bra så var hela världen fin och vacker, sen fick man ett bakslag och då fanns det ingenting som ens var värt vatten. Hum, ja det är väl allt bra lustigt egentligen! Det är väl tur att man börjar bli "gammal och klok" eller vad säger ni?

Allting som händer i våra liv, både bra som dåligt, ger oss erfarenheter. Man lever och lär var det någon som sa en gång i tiden! Smart människa. Två steg fram, och sen ett bak. Så snälla unga och gamla vänner, gå ut, lev era liv och VÅGA göra misstag. De flesta av er vet att jag har gjort dem. Tycker speciellt synd om mina föräldrar när jag tänker tillbaka på allt jag gjort. Det är väl tur man har såna bra föräldrar! Och en lillebror att prata igenom saker med!

Men, nu ska jag se om jag kan se levande ut och åka iväg till Starbucks med Cassandra, sen ska vi möta upp Elin och hennes kompis för lite frozen yoghurt. Bra skit! Tycker om att umgås med "Arne och Sigrid"! Sen måste jag ge mig ut på en promenad efter allt vi kommer ha stoppat i oss!

Sov gott sverige!
Love L,

Yeah!

Trafikstockning i EN timme, på en sträcka som tar tio minuter i vanliga fall, you have to looove americans. Allt problem på grund av... REGN! Tackar för den. Men fick iväg barnen till DayCare, och gjorde ett pass på gymmet med Cassandra, Cykling och Big V express! Kändes bra i kroppen. Nu ska jag snart åka iväg och hämta barnen igen, och så ska vi äta någonting gott till Lunch!

Love L,

The easy thing...

"Falling in love is the easy thing, it's falling out of it that's the hard part"

Jo, det är väl egentligen sant, eller? Även om man går vidare så bär man det inom sig. Det tar tid, och det måste vara okej att det tar tid. Folk tror att det är någonting fel om man inte glömt saker på direkten, det är dem som har fel. Ta all den tid ni behöver, för en dag kommer den underbara känslan igen, och då gäller det att man är redo! Att man bearbetat allting på riktigt, och inte bara låtsas!

--

Jag lever, tro det eller ej! Va en lång dag igår med mat på Nandos(sjukt gott) lite shoppande och andra nödvändigheter, häng på hotellet, förfest, utgång, nattmat, försök till att sova, sjuuukt mycket skrik och skratt, även lite tokigheter och problem, sömnen infann sig äntligen vid 06:30 i morse. Stooooort tack till Cassandra som hämtade mig, du är min ängel!!

Idag när jag kom hem, vid halv tolv, la jag mig i min säng och jag somnade. Och sen sov jag, jag sov och sov och sov, tills mina söta små gullungar kom inspringandes vid halv sju och sa att det var mat! Riktigt gott med det första målet mat för idag. Så nu ligger jag här igen. Tänker snart lägga mig och sova gott inatt. I morgon är måndag, Elin kommer äntligen tillbaka och Cassandra och jag ska träna. Usch, inte varit en bra helg så sett. Fyy Linda!

Hoppas ni alla har det bra! I'm alive!
Love, L

Suuuuuunshine!

Trodde det skulle regna idag? icke då! Sool, men inte så varmt än så länge. Men jag kör på cityshortsen iaf! Great. Ska bara blåsa håret så är jag färdig sen! Åka till Metron och vänta på Jen inne på Metrocenter. Får se hur tidig jag blir. Kanske går upp en sväng och vandrar lite innan hon kommer. Eller åker vidare. Beror lite på hur jag mår, metron får mig åksjuk. Var  några år sen jag kände den känslan. Men ikväll för vi DC farligt, och tillbringar en skön natt i en hotellsäng! That's how we do it!

Have a great weekend! TTYL!
Love from your one and only, L

Smores!

Yeah, haft möte med min grupp ikväll. Träffades hemma hos Meaghan och hade lite trevligt! Grillade smores, det är marsmallows, choklad och graham kex. Faktiskt ganska gott! Har lite samtal och sånt också. Skönt att träffa lite folk bara! Sen åkte jag till Target och gjorde slut på nästan halva lönen på en gång. För 600 kr fick jag en ny skjorta, ett par svarta cityshorts, en svart kofta, ett par nya ballerina skor, ett läppstift och fyra ögonskuggor. Helt klart godkänt tycker jag!

Ska faktiskt gå och lägga mig snart! Och klockan är ju inte ens tio!? Men jag ska vara redo 09:15 i morgon. För då går bilen! Shit, sen träffa Jen på Metrostation och fundera på vad vi ska göra fram till det är dags att checka in på hotellet, gå till någon "drugstore" och handla lite och sen börja kvällens bravader! AWESOME! Så tyvärr, ni trogna läsare så kommer jag inte uppdatera fören på söndag kväll. Kanske slänger in ett snabbt inlägg i morgon bitti! Men, vad spelar det för roll? Är ju bara min älskade mor som ger någon respons på någonting! So you won't miss me that much!

Sweet dreams!
Love L,

PS: Kollade migsjälv i spegeln förut, sjuuukt lik min mamma börjar jag bli. Galenskap eller vara ren längtan?! Whatever! I want to be my mom when I grow up!! Just so you know

Skrattar...

Sitter och skrattar för mig själv. Haha, är det inte underbart att vakna upp och se hur alla skriver om att det är snö i sverige, och man inte ens orkar räkna alla svordomar och annat skit. När jag gick upp i morse, runt kl 06:00 hade vi 10+. inte ens två timmar senare är det 15+. Kommer bli en sköön dag! Haha. Så Sverige, ha roligt i snökaoset. Jag ska njuta av lite sool!

Puss på er alla!
Love L,

Såå skönt!

Haft en totalt underbar dag som mest spenderats utomhus! Åkte till en lekpark downtown i Annapolis med barnen på förmiddagen. Jättestor med allt man kan tänka sig. Barnen hade jätteroligt! Sen blev det käk och sova för den lilla, och efter det spenderade vi hela eftermiddagen på våran tomt! Snacks ute, kollade på grannskapets "St patricks day parade", och cyklade lite. Uuuunderbart!

När de åkte för att hämta A så gick jag till baksidan och började bolla lite med fotbollen, lite teknik finns kvar. Pratade lite med Susanna i telefonen samtidigt. Sen la jag mig på en filt på framsidan och löste korsord. Lyssnade på lite musik. Pratade med grannen och sånt. Familjen kom hem och vi var ute tills S var färdig med maten, grillat! Mums. Sen kom jag äntligen iväg till gymmet med Cassie! Känns bra nu. Förtjänar en god natts sömn!

/ L

PS, grattiis storebror på 27årsdagen!

Whot?!

Alltså, det är redan torsdag!? What's happening? Jag har totalt förlorat kontrollen över tiden. Allt bara flyger! Idag ska vi ta oss iväg till en lekplats nere vid Navy, om jag hittar dit?! haha. Så får vi se. Ska bli jättefint väder, så hoppas på mycket utetid! Måste klura på vad det blir till mat också? hum..

I övrigt så är det Zumba med Cassandra som gäller ikväll. Skönt. Sen ska jag hem och sova direkt. Så jag kan vara pigg i morgon när det är fredag! Skänker en tanke till min kära mor som varit sjuk i veckan igen! Inte bra. Du får äta mycket vitaminer lilla mamma! Haha. Hoppas du mår bättre nu!! Skype på lördag by the way? Typ runt tre eran tid?

Love L,

Family!

Kände att jag saknade min familj lite ikväll. Tänkte på de många fredagarna genom åren som vi käkat en mysig fredagsmiddag. Bara vi fyra, ibland med någon respektive. Njutit av god mat, trevliga samtal och någonting att dricka. På senare år kunde vi sitta vid bordet flera timmar. Bara prata om allting. Helt underbara är dem!

Har kommit på att jag inte gillar att sova ensam. Vart är min katt när jag behöver henne?! Ne, ändring på dethär. Saknar hem lite för mycket idag. Måste fixa lite bilder och sätta upp på mina nära och kära! Ska även fotografera mitt rum och badrum någon dag så ni får se det! Men nu tänker jag lägga mig, och försöka sova. Troligt? Nej, kommer ligga och tänka.

Love to all of you back home!

One more day

En helt vanlig dag precis som alla andra. Har precis varit ute och känt lite på den friska sköna luften. Man känner genast att man får lite mer ork. Som om huvudet slappnar av när man kommer ut. Har varit en ganska bra dag idag. Gjorde väärldens godaste mos idag?! Shit jag är bra. Från början dessutom, och med en såndär press? träningsvärk!

Lite tråkigt att man slutar så pass sent faktiskt. Ingen som är vaken från sverige. Och på dagarna när jag är ledig, då jobbar alla. Eller går i skolan. Och med de som inte klarar av/orkar skriva brev heller är det ganska svårt att hålla kontakten med. Just to let you know. Längtar tills jag får brev här borta! Borde få ett från Malin på fredag. Hoppas!!!!

Nu ska jag spela gitarr, försöka iaf! Sen hämta A, sen familjemiddag!
Your L,

Snurrigt!?

Down down up up down down up down up down down up up down... Haha. Försöker lära mig att slå rätt till låten. så jag har inget annat i huvudet än upp och ner?! haha. Nu lägger jag ner för dagen och lämnar gitarren till kvällen! Ska snart också och hämta lilleman! Han grät inte ens idag. Stora pojken. Måste fundera på vad vi ska käka idag också! Hum. ska bli spännande!

Love L,

Sleepwalking?

Känns nästan som om jag får i sömnen just nu! Är så sjukt trött! Men blev nöjd efter Mariekes klippning! Känns bra. Men med mitt hår så är det väl snart lika långt och odrägligt igen! Och vad duktig jag var på vägen hem. Var så sjukt sugen på glass, godis eller cola. Men jag höll hårt i ratten och när jag kom hem tog jag mig en banan och vatten! En klapp på axeln tycker jag att jag förtjänade där!

Sweet dreams!
Love L,

Gitarr!

Okej, sen jag slutade, vilket var ungefär vid fem har jag suttit med gitarren i näven non-stop. Detta har resulterat i att jag nu kan två hela låtar utantill, en tredje på g, och så gjort några försök på en fjärde. Godkänt? Vad säger lillebror?! Okej, det är inte världens snabbaste låtar, men hallå?! jag började ju idag. Måste dock införskaffa mig en såndär tjosan som man sätter över gitarren! kan inte vara så dyrt eller?

Var skönt att spela gitarr. Men fick lite nackspärr efter ett tag kändes det som. Så nu lägger jag ner för idag. Väntar på att Marieke ska höra av sig så jag kan få klippa mig idag. Guldvärt! Får se om hon kan komma på någonting för just nu känns det som om jag har denhär hopplösa längden! Men ska inte klippa av det, tror jag. (A) ingen som jag frågat vill det iaf. Vilket är typ mamma och elin?! aja, vi får se. Fria händer kanske...

Om det händer någon skoj får ni en bild sen, annars orkar jag iiiiinte!
Over and out  ___    L

Goodbye my friend!

Idag åkte vi ner till Virginia och vinkade hejdå till Ida, som åkte hem till Sverige. Och som lovat så stod jag för tårarna, även om de inte alls blev så många som jag trodde från början! Underbara människa. Hoppas du läste brevet under flyget! Och att du får en uuuuunderbar tid i Sverige! Räknar med att vi ses innan detta år är slut, det hoppas jag du vet!

Sen åkte vi iväg och käkade lite. Ville inte ge oss ut i öde trafiken som härjar på Beltwayen mellan fyra och sex på eftermiddagen! Sen blev det den långa resan hem, som tar nästan en timme. Väl hemma springer jag bara ner och slänger på mig träningskläder och drar iväg till gymmet! Tränade livet ut mig! Cykling, trappbestigning(sjuuuukt jobbigt) och så självklart expressen, det är en styrketräningsrunda med tolv maskiner som går igenom alla muskelgrupper. Underbar känsla i kroppen, det var till och med jobbigt att styra bilen hem. Hoppas på att vara någolunda fit till jag kommer hem!

Nu ska jag sova!
Love L,

Ps: TACK CHRIS FÖR ATT JAG FÅR LÅNA DIN GITARR!!


All along the wall

Måndagen är här! Vet inte vad det är med mina ögon idag. De värker och gör ont, vilket resulterar i att allting blir ganska suddigt. Iaf texter och sånt. Så nu tänkte jag ta mig en liten morgon nap, samla på mig den sömnen som inte kom inatt. Var svårt att somna i tid i och med klockomställningen!

Hoppas på att den lilla haft en bra dag på Daycare! Han grät idag också. uuusch. Men den stora har det ju bra iaf! Så när jag hämtat dem ska vi käka, leka lite, sen ta bilden ner till Dullas flygplats och vinka av Ida! Det kommer bli tårkalas på hööög nivå!

Love L,

If You ask me to come
I'll Say Go
If you say you love me
I'll say sure if you say so.

Whatever you tell me
I wont believe you
and if you try and try to make me.
ooh i would like to know
which one is willing to lose

All along the wall between us
I see a teacher there for us
I look at the wall and see right through it
I lean on the wall, there for us

End of this week!

Snart är det 42 dagar i det stora landet Amerikat! Och än så länge är allting frid och fröjd! Och nu har även huvudvärken försvunnit! Tackar för det. Käkade middag med familjen förut, sen har jag suttit och skrivit lite brev. Ett till min älskade mormor och så ett till tösen som tänker fly tillbaka till "avlånga landet lagom". Usch och fy. Hoppas på att det inte blir för många tårar i morgon på flygplatsen när vi säger hejdå!

Men nu är det dags att sova igen. Känns lite konstigt. Amerikanarna gick ju på sommartiden i natt. Helt ovetande funderade jag på om mina klockor gick fel tills jag slutligen frågade. Så i två veckor är det bara fem timmars skillnad mellan sverige och mig! Men kommer bli svårt att somna, när klockan är "en timme mindre" än så länge. Yeah yeah. Slår igång en film.

Sweet dreams my loved ones!
Your L,

A headache

Japp, den hänger fortfarande kvar. Fick huvudvärk igår när vi satt och käkade. Men tänkte att den skulle nog försvinna, så jag drack massor med vatten och följde med ut iaf. Skulle jag inte ha gjort. Runt elva någon gång så sa huvudet strängt nej, så fick ta metron till bilen och åka hem. Inte sovit jättebra heller. Och nu är den fortfarande här. Petade precis i mig en huvudvärkstablett och ska gå upp och ta mig någonting att äta också tänkte jag! Så får vi se vad som händer sen. Tänkte lägga mig och skriva lite!

Love L,

Photographs!

Sitter hemma i rummet och har tittat lite på melodifestivalen faktiskt. Kände för lite svenskkänsla! Är helt solo i huset för tillfället. Hoppas väl på att någon ska komma hem snart. Ikväll blir det ju då somsagt in till DC, många ändrade planer men nu verkar det som om allting är bestämt, riktigt trevligt ska det bli!

Tänkte att det var ett tag sedan jag delade med mig av lite fotografier,
så ger er några från när vi var till Zoo i veckan!

     


Time of our life.

So take the photographs, and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

Skypade med min mor i lite mer än en timme idag. Kändes riktigt bra! Hon ska skicka ett paket till mig i veckan igen! Det gillas verkligen. Hoppas även att mina vänner slänger breven på posten i veckan. Vill ha uppdateringar hemifrån! Så jag kan skriva några brev tillbaka också!

Sov faktiskt riktigt dåligt inatt. Vaknade varannan timme, vände och vred hela tiden och sov bara allmänt dåligt. Undra varför? Idag är det iaf lördag. Ska in till DC för att umgås lite med Ida och hennes vänner en sist gång innan dem börjar åka hem en efter en! Sorgligt. Men ska bli trevligt ikväll!

Nu ska jag fixa lite!
Love L,

Bye bye!

Haft en trevlig kväll med Elin. Träffades på Safeway för att handla lite, sen blev det till att åka hem och laga mat - TACOS. Var faktiskt sjukt gott med någonting som inte innebar att äta någonting nytt! Iaf, tittade lite på Sex and the city och sen slog vi igång filmen "Love and other drugs". Var faktiskt sevärd. Sen hade vi en djup diskussion om otrohet? Helt normalt sådär en fredagskväll. Haha.

Sen blev det till att säga hejdå! Elin sätter sig på ett plan till Sverige i morgon, tur som är bara för en vecka, men ändå. Haha, sentimentala som vi är här borta! Det fick mig lite att tänka på min familj där hemma. Därför slog jag igång I rymden finns inga känslor, som jag fick utav min underbara lillebror dagen innan jag åkte! <3

Hope you're all doing fine out there! Sweet dreams!
With Love - Your L,

Free time!

Då var arbetsveckan över. Ska bli skönt att kunna sova ut lite faktiskt. Ikväll går jag och Arne all in! Filmmys och glass! Awesome. Sigrid dumpade oss, så vi ska sitta och tycka synda om oss själva! Tjockt som fan, men det förtjänar vi på hög nivå efter denhär jobbveckan! (fråga inte om namnen. Elin som döpt oss. Jag heter tydligen Leif)

I morgon ska jag skypa med min mor! Sen ska jag åka och träna ett låååååångt pass. Göra mig i ordning lite och sen på kvällen bär det av in till DC för att spendera kvällen med Ida och de andra. Hon åker på måndag - buhu. så det ska bli väldigt trevligt. På söndag ska Marieke klippa mig någon gång under dagen. Sen får jag se. Lite slappande innan det är dags att jobba på måndag igen!

Love L,

I natt jag drömde...

Någonting helt sjukt. Haha, och när jag väl vaknade så var jag tvungen att kolla så det verkligen var en dröm. Annars hade det verkligen varit läge att gå under jorden ett tag! Haha, och som den deja vú man förtjänar så hör självklart personen i fråga som var med i drömmen av sig precis när man vaknar. Men nu sitter jag här. Vet att allting bara var en dröm - och hoppas det inte är en såndär dröm som man kan känna att man upplever i verkligheten sen. För då kan detta bli ett låååååångt år!

Men, fredag idag! Känner mig lite bättre till mods än igår måste tilläggas
Daycare för barnen sen ska vi åka och plocka upp S på flygplatsen!

All my love to you!
Yours, L

Thank you.

Tack min underbara vän Susanna för att du ringde mig en snabbis förut. Nog för att du skrattade lite åt min misär, men det var väldigt snällt av dig! Kvällen har gått åt till att skriva lite i min fina bok som jag fick utav mina fiiiiina vänner! Är lite rädd att boken ska ta slut innan jag kommer hem?! vad ska jag då göra?

Time for som sweet dreams, I hope anyway
Forever yours, L

ARG!

Kul att både Cassandra och Elin har översvämningsproblem och inte kan ta sig ut! Detta SUGER! Vad ska jag nu göra då?! Kan ju inte gå ut och gå - det verkligen vräker ner!?! Men jag är ju typ den enda som kan komma iväg, så jag får väl ta mig till Safeway och köpa mig en stor bruk med glass, sen ska jag tycka synd om migsjälv heeeeeeeeeela kvällen! Nu blev jag sur.

In my head!

Malin undrade lite vad det var jag tänkte på. Att svara på den frågan är faktiskt rätt svårt. För tro det eller ej så vet jag ibland inte vad jag funderar på! Men just nu sitter jag faktiskt och tänker på skolan. Hur det kommer bli att behöva gå ensam. Ibland under dagarna så glömmer jag bort verkligheten, den där hemma. För det känns lite som om man är i en fantasivärld här borta. Så jag är både orolig,förväntansfull och spänd inför vad som kommer hända när jag väl återvänder!

Men just nu orkar jag inte tänka på det, så ska gå upp och umgås lite med min "familj" och sen ska jag ta mig till Target för att fördriva lite tid med Cassandra och Elin! Prata lite skit och bara slappna av! I morgon är det fredag. Sista arbetsdagen på veckan. Blir att träna på förmiddagen! Stenhårt, ska kolla vad det finns för pass som man kanske kan gå på. Så får vi se vad helgen bjuder på!

Love L,

Sprängs!

Om det ändå bara fanns en knapp att stänga av alla tankar med?! Haha, drömma går ju. Men, är ganska glad idag. Fick ju sovmorgon! Och så berättade Jen nyss att hon betalat Niagara Fallen! Awesome på hög nivå! Vi kommer ha så sjukt roligt alla tillsammans! Ska även försöka tjata lite på Cassandra så hon följer med (A)

Idag är det reeeeegn ute. Så vi åker nog till Mallet och leker i inomhus lekparken! Får se om vi kanske går ut och hoppar i vattenpölar i eftermiddag! Men, nu ska jag göra mig i ordning, duscha och sånt. Och slå på en tvätt, kan behövas. Kommer nog till och med bli två! YES! haha, börjar få lite kläder och sånt.

Love to you all out there
Your L,

A new happy ending?

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall

--

Yeah, life isn't what it used to be. Going to school, and then of to practice and home to sleep! That was times that! Well, lifegoes on. And for now i like my life. Or, yeah, sure there's thins I would love to have in it, but what's the point in thinking of things you don't have? That you can't have right now? My time will come to, someday!

Idag fick jag hämta skrutten på Daycare, han hade varit jätteledsen hela dagen, så vi lekte lite innan vi hämtade den äldre. Käkade och sov lite, sen åkte vi hem till min Lcc Meghan på Playdate! Var faktiskt riktigt rolig. Skoj att hon är ungefär i ens egen ålder, så man har lite att prata om. När jag slutade så tog jag med mig ett ägg och åkte till Elin. Vi bakade svenska kanelbullar! De blev sjukt goda. Elins mammas recept, och min mammas utseende! Jag var stenhård på den punkten. De blev väldigt fina, och goda med! Nu är jag trött, och har sovmorgon i morgon, så ska passa på att njuta! 

Hope you're all having the time of your life out there!
Love L,

Oooh, gullunge!

Gjorde lite ont i hjärtat idag att lämna den lilla på daycare! Han kramphöll mig runt halsen och började gråta för att han ville att jag skulle stanna. Så kom läraren fram och berätta att han brukar prata om mig hela dagarna och bara väntar på att jag ska komma och hämta honom, är inte det fantastiskt att höra?! Måste ju betyda att jag gör lite rätt!

Men, ska försöka glömma det för några timmar, snart dags att ta mig till gymmet för att göra alla tester och svara på alla miljoner frågor om vanor och mat och sånt skit. Skönt att få det överstökat! Men blir nog ingen träning idag. Just nu vet jag inte hur jag ska hinna med allting. Vill umgås lite med familjen också, så om det blir träning i morgon så får det bli efter middagen med dem. Får se, kanske vilar två dagar och kör lite stenhårt på fredag!

aja, time to go
Love L,

Sleeep!

SKULLE KOMMIT IGÅR, VET EJ VAD SOM HÄNDE!!

--

I could really need some! Haha. Hade en helt underbar dag på Zoo idag med barnen och Ida. Gick runt och tittade på alla djur, lekte lite och hade allmänt trevligt tillsammans! Blev verkligen en heldag. Åkte runt nio på morgonen, och kom hem strax efter fem. Ujuj. Kändes i benen att man gått idag, så jag skippade träningen!

Istället så följde jag med Cassandra och hennes kompis Sanna ner till Downtown. Vi tänkte vi skulle käka ute, "Fat Tuesday" är tydligen en ganska stor festdag här? Men det var ganska dött, så vi åkte till Cheesecake Factory och käkade middag där. Myycket gott säger jag bara. Sen åkte vi hem, med endel matlådor! Haha. Väl hemma ser jag att A har sparat en semla åt mig i kylskåpen?! Hur underbart är inte det. Tack så hemskt mycket. Så jag syndade lite. Är väl bra, med tanke på att alla vägningar, mätningar och prov är i morgon? Svullen som en gris kommer jag vara!

Imorgon så är det Onsdag, barnen ska på Daycare, och jag till gymmet då. Sen blir det hem och käka innan vi ska åka iväg på playdate hos min Lcc Meghan. Ska faktiskt bli väldigt trevligt. Kul för barnen också att träffa några i sin egen ålder och leka lite på hemmaplan! Bullbak på kvällen? Troligen!

Sjukt trött nu iaf! Så blir till att sova!
Jag vill ha breev Sverige!!!

Love L,

Upptagen!

Upptagen kvinna igen. Jag som skulle ta det lite lugnt. Men, Zoo hela dagen idag med Ida och barnen. Helt underbart! Och nu ska jag till Downtown för att käka med Cassandra och hennes vän Sanna. Sen ska jag sova. Och i morgon är det onsdag, Men jag skriver lite senare om vad som händer, och vad som hänt!

Har inte tid med er nu
Love L,

Näsblod...

Blöder näsblod. Äckel päckel! men, bara bita ihop och stoppa upp en bomullstuss i näsan! Ska åka iväg till Zoo idag, titta på djuren och träffa IDA! Hoppas på att det är många djur ute så vi inte blir rastlösa! Inte speciellt troligt dock! Blir nog en bra dag!

PUSS

ps. JAG VILL OCKSÅ HA EN SEMLA!!!

Sweet silver lining

Well I'm going home
Downhearted and hoping
I'm close to some new beginning
I know there's a reason for everything
That comes and goes

But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm not defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining

And I won't give up like this
I will be given strength
Now that I've found it
Nothing can take that away

--

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Haha. Åkte och träna förut. Skitfint att sitta på cykeln och titta på NAVY CSI samtidigt! Men nu blir det vila i morgon, sen köra onsdag torsdag och fredag! Tror det är en Zumba klass på förmiddagen. Sjukt sugen på att testa det. Känns som om det är någonting för mig! Men först är det tisdag. Och det betyder att jag och barnen ska åka in till DC och gå på Zoo med Bästa Ida! Vi saknar henne allihop här!

Har varit mycket som rört sig i huvudet på mig den senaste tiden. Det blandat med den enorma trötthet som infunnit sig de senaste dygnen gör att man ibland kan känna sig lite tom och ensam, fast det egentligen är tvärtom! Var längesen man hörde om någonting som hände i det avlånga landet lagom. Antingen så händer det ingenting, eller så är det lite "out of sight out of mind" så att säga.

How ever, to tired to dig into that any deeper at this moment!
It's 21:25 and i'm turning the lights of, and are going to sleep!
Sweet dreams America, Sweden and My friends out in the wide world!

Love L,

Trivs jag?

Folk frågar inte mycket alltså. Men en fråga som kommit några gånger är om jag trivs här? Det gör jag. Big times so to say! Familjen är som tidigare nämnt underbar. Snälla och trevliga och omtänksamma! Staden och allt runtomkring är också fantastiskt. Det känns ändå lite svenskt över det hela, om man nu kan säga så. Har ju faktiskt lite skog och natur nära! Haha, och jag har hittat några vänner här som jag tycker om att umgås med, som får vardagen att passera lite snabbare ibland!

Men så är det ju så, att man egentligen bara har "ett hem". Där man har en absoluta trygghetspunkten. Där man faktiskt har allting. För mig är det hemma hos Mamma och Pappa. Det huset kommer alltid vara lite mer hemma än alla andra platser. Även såhär på äldre(?) dar så känner jag så. Ingenting kommer bli mer hemma än hos Mor&Far!

Blir träning snart. Så illa tvungen.
Vill egentligen bara soooova!

Love L,


Svenskkväll

Underbart! Bara svenska tjejer, svensk mat, svensk efterrätt, svenskt godis, svenska gifflar, singoala, ballerina, svensk musik och svenska samtalsämnen! En helt totalt lyckad svensk kväll med många trevliga och snälla svenska flickor! Just nu är jag en nöjd svensk tjej som behöver få lite sömn!

Love L,

Och jag blev född i en småstad.
Jag växte upp, blev kär i en småstad.
Hur jag än vrider och jag vänder mig
så kommer allt tillbaka igen.

Och allt jag kan är spår från en småstad
Och allt jag gör beror på en småstad
Hur jag än böjer och jag vänder mig
så blir det till småstad igen.

Och jag andas luft från en småstad.
Det är bara skog och mark och en småstad.
Hur jag än vrider och jag vänder mig
så blir det till småstad igen.

En underbar lördag!

Japp, hade sjukt roligt med flickorna igår. Träffades på Safeway där vi började med att handla mat och sånt. Sen åkte vi hem till Cassandra och började göra kycklingsallad! MUMS. Va väldigt gott faktiskt. Så kom Hedvig också. Satt och pratade lite och sjöng till musiken som spelades! Sen blev det till att krypa ner i Hot tuben(sjukt varmt var det!)

Lite senare kom även några NAVY killar förbi. Vissa socialare än andra. Så några hoppade i badet med oss. Snackade lite skit och sjöng lite, några hoppade i vattnet, andra lät bli! Haha. Tiden gick och killarna var tvugna att åka hem, och vi bestämde oss för att slå igång en film! Tog hundra år innan vi fick igång ljudet, men tillslut så, tekniska som vi är!

Sov gott, och smög mig ut för att inte väcka Cassandra och Hedvig. Tog mig hem och åkte iväg till Glen Burnie med familjen för att bada lite! Ungarna älskade det! Haha. Dock blev de väldigt trötta! Jag med. Så sitter här och samlar lite kraft så jag orkar vara vaken under svenskkvällen ikväll! Ska dock bli trevligt att umgås lite. Kommer sova som ett barn ikväll!

Love L,

Rastlös!

Var länge sen jag kände mig rastlös! Haha, eller inte rastlös. Men att jag faktiskt har tid över, när jag inte är sjukt trött. Så jag tänkte att jag skulle ta fram min sudoko tidning och gör lite hjärngympa. Det är aldrig fel. Haha, tänkte även ge er en lista på de saker som jag kommit på som skiljer Usa och Sverige!

- Man får svänga mot rött?! Om man ska svänga höger, och ingen skylt finns som säger annat.
- De flesta bilar är Automat. I miss växelspaken!
- Samhället bygger på att du har tillgång till en bil.
- Lokal/landsortstrafik i form av buss är inte obefintlig, men näst intill.
- Bensinen är BILLIGARE!
- Och det västa: DET FINNS TYP INGEN LAKRITS!(de som man kan hitta, är sötlakrits, uew!)

Hum, Ja det får väl räcka så länge. Haha. Hade egentligen ingenting att skriva, därför ni fick den listan! ;) Men jag hoppas alla familjerna Persson, Gardell, Kaukonen och Andersson/Bertilsson har det så trevligt på sin italienska uppladdningskväll inför resan! Själv tar jag snart mitt pick och pack till Cassandra för en kväll med huttub badande, käk och allmänt mycket trevligheter!

Love L,

Again

Mena ben är spagetti! Haha, sämst kondis har man! Men blev en liten sväng iaf! Så nu är man hemma igen! Ska snart in i duschen. Så blir det gymmet en gång till ikväll! Haha, innan vi ska bada och rå om oss lite! Ska bli skönt skönt faktiskt. Sover nog kvar hos Cassandra ikväll, som är själv hemma i sitt stora hus! Haha. Girlpower!

Love L,

Saturday!

I've said it once and I'll say it again
I've got something hanging over my head
I was laying on your shoulder, perfectly content
Until you told me all over again

I ain't got no sob story to write
But just like everyone else I'm living this life
And you don't need to win me over
And there ain't no other side to shelter me from
I'll belong where I decide

--

Lördag! Sovit väldigt bra i natt. SKÖNT det va. Ska göra mig i ordning lite, sen skypa med min familj. Får se om någon annan är inne straxt efter som också vill prata lite. Kl elva är det iaf gymmet som gääääller, med Cassandra! Det ska bli najs. Sen som sagt, lite fix och trix hemma, och sen en kväll med flickorna! That's what I like.

Måste nog äta någonting!
Love L,

Beastly

Bion var helt klart sevärd! Jag skulle beskriva den som en ungdomsversion av "Skönheten och Odjuret". Det enda jag kan känna är väl kanske att de gjort lite för mycket skämt av den. Det är massa scener där man faktiskt måste skratta. Det är ju ändå en "olycklig" kärlekssaga. Som ska vara ganska mörk och djup fram till slutet. Är iaf min åsikt. Men den va bra! Borde ni se.

Hade iaf en väääldigt trevlig kväll med Cassandra och Elin. Vi kunde nästan inte sluta skratta vid vissa tillfällen! Haha. Kändes bra efter en hel veckas jobb i kroppen! I morgon är det lördag, Skype med familjen står på schemat. Sen blir det att åka och TRÄNA! Och sen en liten egen stund innan det är dags att spendera en kväll med tjejerna igen - hottub, movie and grown up stuff! That's fine!

Sweet dreams!
Love L,

I'm out!

Yeah, going to pick up Cassandra and then down to Harbour Center! AAAAASNAJSA stolar i biosalongen där. Haha, det gillar vääldigt mycket! Talk to you later guys!

Love L,

Friiiday I'm in love!

Yeah! Då var det slutet på denna vecka också! Haha. Idag har varit en ganska bra dag! Lämnade barnen på DayCare, och åkte till Cassandra. Körde följa john till Elin och käkade lunch! Sötaste bebisen eeeever! Haha, såå gosig. Elin var tydligen impad över att hon var så lugn fast vi var där. Måste vara jag och Cassandra som är bra helt enkelt!!

Sen har dagen varit som vanligt. Min värdmamma sa att jag ska få åka på kursen, BRA VA SUSANNA?! Ska betala ikväll! Asnajs! Och så fick jag lön, gick rakt in i sparplånboken, då jag har exakt 157 dollar kvar från förra veckans lön, och en himla massa småmynt som skräpar! Måste hitta en spargris att samla dem i, och sen lösa in alla och göra någonting roligt för det! Men, idag är det Fredag, och fredag har blivit lite av en BIOKVÄLL! Så den ska spenderas med Elin och Cassandra! Liiike that!

Hope you Swedes had/have a good friday night!
Loove to you all, Your L!

Typ... TUSEN BRA!

Haha. Efter arbetsdagen idag så tog jag min väska och åkte till Big Vanilla(ett gym), där jag mötte upp med Elin och Cassandra! Skulle skaffa gymkort idag. Haha, gymmet är helt sjukt stort, och de flesta grejerna som finns har en egen liten tv skärm som man kan titta på, när man t.ex springer.

Vi träffar iaf någon snubbe som stället TUSEN frågor om allt möjligt. Hur vi hittade det, vad vi vill få ut av träningen, varför vi vill träna o.s.v. Iaf, allting verkar super. Finns ju pool också, så man kan simma då och då! Vilket vi gjorde idag! Sjukt skönt. Jag gillar iaf gymmet stenhårt! Nu är det ju bara vänta på samtalet så man får göra alla tester. Haha, helt sjukt. Berättar mer om det när jag fått göra det :P

Är nöjd efter idag, kryper ner i sängen och tänker sova med gott samvete!
Sweet dreams America!
Love L,

Thursday!

Glömde ju säga att det var barnens första dag på Daycare igår, och de var sååå duktiga. Inga tårar, inget gnäll. Bara en kram och hejdå. Haha. Hoppas det går lika bra i morgon också då! Men idag ska vi vara hemma. Ta igen oss lite. Se om vi ska gå till en park, solen har tittat fram, hoppas bara att det inte är för kallt! Igår var det väääldigt skönt. Typ 20 och sol. Har gått en promenad varje kväll den här veckan, och ikväll ska jag simma med Cassandra och Elin! Yeyy.

I morgon är det fredag, igen!!
Have a nice day!
Love L,

Everyday!

This road is anything but simple
Twisted like a riddle
I've seen high and I've seen low
So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up
To pack up and leave town

But even so I had to believe
Impossible means nothing to me

So can you lift me up?
And turn the ashes into flames
'Cause I have overcome more than words will ever say
And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come when the fight is won
And I think that day has just begun

Somewhere, everybody starts there
Counting on a small prayer
Lost in a nightmare
But I'm here and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It taught me to outrun my fears

And everything that's worth having
Comes with trials worth withstanding

--

Minst en gång per dag sittar jag och funderar på vad mina föräldrar gör just precis på det klockslaget. Minst en gång per dag så funderar jag på vad som hänt om jag inte kommit iväg. Minst en gång per dag så saknar jag någon för mycket. Minst en gång per dag funderar jag på hur livet kunde vara om man gjort andra val, och minst en gång per dag så ger jag migsjälv en liten klapp på axeln, och är tacksamt över att jag är den jag är idag.

På en månad hemifrån har jag träffat några otroliga människor, som gjort ett enormt intryck på mig. Jag har fått sett en värld som gett mig nya ögon att se med. Jag har fått blivit en del av en ny, helt fantastisk familj och jag har fått möjligheten till att kunna göra någonting, bara för mig. Riktigt själviskt är det, men det måste man få vara. Jag vill inte vakna upp en dag och fundera på "tänk om".

Som den filosof jag är, tar jag mina tankar och lägger mig nu.
Och om jag känner mina nära och kära rätt hemma i sverige,
så sover ni redan sött i era sängar!

Sweet dreams!
Love L,


     
Mamma ville se min väska som jag köpt! Så där är den! kostade 25$
Tröjan köpte jag idag, supermysig, 9.50 $
Och den gula påsen fick jag på köpet, ska bli våran söta picnic påse tror jag!

Walk outside!

Time to go toooooo bed! Ska bli såååååå skönt! Men, dagen har varit bra. S kom hem tidigt så jag fick sluta. Åkte och hämtade A vid metron för att hjälpa till lite. Sen fick vi grillat. Ooooh, it was GOOOD! älskar grillat. Sen bestämde jag mig för att gå ut och gå. Blev lite mer än en timme. Är ju ingen ute om kvällarna här?! kanske beror på att det inte finns några gatulampor? Men sjöng högt för migsjälv och försökte se vad som fanns framför mig!

Pratat lite med Susanna också. Vi funderar på att läsa en kurs om Niagara Fallet, då läser man tre lördagar först, jag i DC och hon i NY, sen om vi har förstått det rätt så åker man tillsammans dit bort. Vore skitroligt. Jen och Jacqui verkar också på! Så vet jag ju att Elin och Marieke ska läsa den. Grymt!

Men nu måste jag verkligen sova, Barnens första dag på Daycare i morgon!
Love L,

I am what you see
I am not what they say
but if I turned out to be
could you love me anyway
Stading anonymous
hoping your heart
we'll just wake up and ask for me by name
Maybe someday you will ask for me by name
just not today


It's true!!

Haha, mamma tror inte på att jag käkar hallon :P haha. Jag har kommit på att jag var väldigt kräsen hemma. Men det är ju bara för att man har det där som man är van att äta hemma. När man kommer till en ny familj, som har andra vanor så måste man ju prova sig fram. Och det mesta som jag testat nytt tycker jag om. Faktiskt - haha. MEN! I måndag testade jag någonting som INTE föl mig i smaken idag heller - TOMAT! Usch. Går inte. Men jag har ju smakat.

Idag är det soooool. Dock typ bara 7 grader. Men i morgon ska det bli typ 15! Totalt ostabilt väder är det iaf här! Men vi ska nog ta på oss och sen vandra bort till lekparken. När jag slutar idag ska jag soova. Sen efter maten bär det ut på lååångpromenad! Men folk här vet ju typ inte vad reflex är, och gatulampor - ha, de som finns är lätträknade! Men då är det ju tur att vi bår i ett område med massor av gator som man kan vandra, och som tidigare nämnt så går ALLTING här upp och ner. Backe upp och backe ner. Blir träning för benen. I morgon blir det skaffa gymkort, och på torsdag simning! LIKE A LOT!

Love L,


Ta dig i akt för den man som ingenting har att förlora

We'll all be fine...

Tell her about it
Let her know how much you care
When she can't be with you
Tell her you wish you were there

Tell her about it
Every day before you leave
Pay her some attention
Give her something to believe

--

Måndagen har gått mot sitt slut. Eller a, halv tio är den iaf. Har lekt med A och L hela kvällen. Fick paketet från mamma idag - TACK. Barnen älskar strumporna. Vi åkte "skridskor" i köket säkert en timme idag. Vem behöver gym liksom? Haha. Var riktigt trevligt faktiskt. Men eftersom jag inte riktigt kunde somna igår så är jag lite trött nu! Så ska lägga mig. Det kommer bli en spännande vecka!

Tack igen mamma! i nästa paket kan du skicka med mina randiga tröjor med knappar bak! :) Inte nu på en gång. Men nästa gång du får för dig att skicka ett paket. Och lite lakritsklubbor från Pickaboo! :) Tänkte faktiskt att jag skulle posta ett brev till er också, bara för att det är så roligt att ha saker att spara. Men det blir nog efter helgen, så jag har någonting att skriva om :) Miss you <3

Sweet dreams, Love L,


RSS 2.0