I wish...

All you wanted was somebody who cares
If you need me you know I'll be there

--

Trying to sleep, but that doesn't go so well. My head is spinning. I'm angry, sad and happy at the same time. How does that work? Yeah, you tell me. I just wish that I could make you listen to what I have to say. To let you know that I do care, even if you don't belive me.

You're to proud to be wrong, and it's sad to see how you could have been so much more. You can do what ever you want to, but you're to afraid. It's a shame. I told you to call me when you're feeling ready. I will allways be here for you. For good, and bad times. I'm your friend. Don't forget that!

Catfight!

Faktiskt bokstavligt talat. Sessan är inte alls lycklig över att miffo är här p.g.a att robin ska flytta i morgon. Idag var hon 20 cm från att hoppa på honom, då kom pappa och stampade i golvet och båda två sprang och gömde sig. Efter det började de iakta varandra från håll igen. Knäppa djur!

Jag har redan bäddat ner mig för länge sen. Klockan är ju mycket, om man tänker sommartid, dessutom ska jag jobba hela dagen i morgon. Börjar halv åtta och slutar vid fyra. Men det blir nog bra. Ska vara på Tallängens förskola avdelning linden. Alla småttingar! Mys

men nu, sova!
/L

If you want...

I wanted to be like you
I wanted everything
So I tried to be like you
And I got swept away

If you want to
I can save you
I can take you away from here
So lonely inside
So busy out there
And all you wanted
was somebody who cares

Please can you tell me
So I can finally see
Where you go when you're gone

--

Det är lätt att saker och ting blir en del av vardagen. Att man börjar ta saker lite mer förgivet, och någonstans på vägen kanske lite för mycket helt enkelt. I början, när allting är nytt är det enkelt att visa vad saker och ting betyder. Det är när tiden går och det där "nya" blir till "vardagen" man måste komma ihåg, att vi människor behöver känna oss älskade, och att det egentligen räcker med några små enkla ord som "Du är en bra vän"

Så nu säger jag det till er:
- Alla mina vänner från skolan, Lite extra till Malin och Sofie
- Emma, Emma och Annica (med sina respektive)
- Elin Andersson
- Mina gamla MpB5 vänner
- Mina små myspojkar
- Mina gamla vänner från tonåren

Ni är och har varit extremt bra vänner för mig. Och utan er skulle mitt liv inte blivit vad det varit. Och jag har kanske inte riktigt visat det i alla lägen, men ni ska veta att jag finns där för er, precis så som ni har funnits här för mig. Jag hoppas ni vet det!

/L

<3

Ett gulnat fotografi

Jag ville skriva en liten visa,
där ögonblick blir till evighet.
Men ord blir stumma och toner döva,
och visans tanke blir hemlighet.
Det bliver en hemlighet.

--

Himlen utomhus ser inte så inbjudande ut. Trots det så skiner faktiskt solen. Jag hoppas det börjar regna, för om de gör det tänker jag ge mig ut på en promenad. Regnet som bara öser ner över en när man vandrar längs vägen. Ibland är den skönt med ensamheten som regnet för med sig.

Sitter och tittar på lite olika alternativ inför framtiden, om det skulle vara så att det inte finns någon Amerikansk familj som vill ha mig som sin au pair. Man måste ju vara förbered som de säger. Finns ett par olika alternativ som jag kan tänka mig. Vi får se, Usa är första prio, fortfarande...

/L

The social network

'cause love only comes
Once in a while
And knocks on your door
And throws you a smile
And takes every breath,
Leaves every scar,
Speaks through your soul
And sings to your heart
But if I knew then
What I know now
I'd fall in love.

On a summer night
In august
Backseat of my car
Said I'm trying to get
To know you,
I took it way to far
But if I knew then
What I know now
I'd fall in love.

--

Blev bio som underhållning denna kväll. The social network. Helt okej film, ganska intressant, även om det inte är helt sant, men ändå. Blev några skratt här och där, men ja, en intressant film. Innan vi drog iväg så blev jag äntligen färdig med min au pair film. Så jag skickade upp den på min hemsida, och så är det bara till att vänta igen. Väntan gör mig galen. Men de kommer vara värt de

I bilen på vägen hem halvsov jag och då dök det upp en massa gamla minnen. Och jag kom på, att jag faktiskt förverkligar våran dröm A, Kan du tänka dig det? Shit, evigheter sen vi låg där på gräsmattan utanför Malmen och pratade om att åka till USA tillsammans. Så många gånger som du sagt att jag inte vågar göra saker? Jag kom såhär långt. Jag vågar, och nu hänger det ju inte på mig längre - det är upp till familjerna.

I övrigt är jag fortfarande lite ensam i mitt huvud
sånt är livet brukar man säga va?
Time to sleep
/L



A good thing

You know you keep on bringin out the best of me
And I need you now even more than the air I breathe
You can make me laugh when I wanna cry

I could really need that now

--

Lördagseftermiddag. Tänkte se om jag inte kan bli färdig med min film så att jag kan slänga iväg den, så kanske saker och ting kan bli färdiga tidigare än väntat, att allting kan bli klappt och klart. Vore en sån himla skön känsla just nu. Att få någonting att se fram emot igen. Att hitta tillbaka till glöden som man brukade ha.

Jag kanske lider av höstdepp när allting kommer omkring. Vet inte, jag brukar gilla hösten, den är så himla mysig. egentligen. Men just nu känner jag mig väldigt långt ner. Skolan känns så omotiverande, ändå måste man gå. I övrigt har jag en svacka, just nu. Kvällen ska bjuda på middag med familjen <3 ni är bäst!

Lägger mig och sover, kan inte skada
/L

Your Guardian Angel

When I see your smile
Tears roll down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be ok
Though my skies are turning gray

--

God morgon mina vänner! tråkigt väder vi har ute. Hade tänkt gå till kumlahallen idag, men fan, ingen lust att gå hem sen om det ska börja regna? ne, så det får bli bilen. Måste snart åka, sa till Alex att vi skulle mötas där vid halv, så vi kan vara förbereda när tjejerna kommer sen. Tränarkarriär - here we go!


Annars händer det la inte alls mycket idag. Ska nog ut och trampa ihjäl mig på cykeln när jag kommer hem. trampa trampa trampa! Sen ska jag väl se vad lillebror har för planer, kanske förpesta hans liv lite ikväll. Sen en hel söndag att fördriva också? Kanske ska chocka världen och göra någonting som jag i princip aldrig gör - plugga! haha, hur låter det?

Ne, time to get ready!
/L

Filosofi

Var länge sen jag blev sådär djup här i bloggen som jag blir ibland. Och det funkar inte riktigt bra när man försöker tvinga fram någonting heller. sånt är livet brukar man väl säga. Känner mig riktigt ensam för tillfället. Allmänt alltså. Och nej, jag menar inte att jag känner mig ensam som i den vanliga betydelsen. Jag har massor med underbara vänner och famlij runt mig, som jag verkligen älskar.

Jag menar att jag känner mig tom, och ensam inombords. Jag förlorade min absolut bästa vän, och sen dess har det varit tomt. Det kommer fortsätta vara tomt en lång tid framöver. Men det är ju dehär som kallas bearbetning. eller har jag fel? Jag mår inte dåligt över det som hänt, eller någonting sånt. Alla som varit i min sits vet vad det är jag pratar om. En vacker dag blir allting bra tillslut. Jag tror på lyckliga sagor, det måste jag göra!

Nu ska jag sova. I morgon är det ny karriär
Som fotbollstränare!
/L

--

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Ähh, strunt i det...

... de går över tills du gifter dig!

--

Ja, dagens citat då. haha den nakna sanningen.Ne, men idag har varit en rolig dag. Jobbade istället för Karin på Tallängen. Idrottslärare med andra ord. Dunken in the dark på schemat! Det är precis vad det låter som, man bygger hinder och gömmer sig och blir hittad - i mörkret. Alla barnen älskar det! Usch, det känns verkligen så himla bra när man är ute och jobbar, synd att skolan är så extremt omotiverande och ogivande just nu. Bita i, bita i!

Så jag tar min omotiverade bak och sparkar den till lillebror. Ska hjälpa honom att städa lite. Han flyttar ju på måndag. Vilken bra syster jag är. Tänka sig. Aja, fredag i dag - och jag har verkligen ingenting planerat. Kul. Blir väl en film och chilinötter. great!

/L

Anger

Besvikelse, ilska, tårar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir så arg på migsjälv för att jag hela tiden faller Samtidigt är jag så glada för mina vänners skull, för att de har hittat någon att dela sin vardag med, som vill ha dem för de dem är.

Så idag har jag stor nedräkning till den 5:e november. Då kommer den mest saknade själen på jorden tillbaka till vårat kalla, avlånga land. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om allt vi gjort, alla minnen vi har, och vad du betyder för mig. Men allt sånt vet du redan. Jag säger bara, jag behöver dig, jag saknar dig, jag älskar dig. Kom hem nu Emma! <3

/L


Falling...

Softly we tremble tonight,
Picture perfect fading smiles are all that's left in sight.
I said I'd never leave you'll never change
I'm not satisfied with where I'm at in life

We made plans to grow old,
Believe me there was truth in
all those stories that I told.
Lost in a simple game cat and mouse are
we the same people as before this came to light?

--

Efter en hel del krånglande, duschande, färgande och knepande blev det tillslut bra i huvet tror jag? orkar inte bry mig längre iaf. Tittat på lite handboll med mamma förut, Sverige vann första EM-kval matchen. Så testade vi nya Marabou, Vit vinter heter den va? aja, den funka.

I övrigt stänger jag av maskineriet för idag. Är så otroligt trött på allting här just nu. Spyr på det. För det värsta som finns är när man frågar folk om det är någonting fel, om det hänt någonting, och så svarar dem ingenting, och ändå uppträder som om man inte ens kände varandra?!

Ne, tar mina kuddar och täcken och kryper ner till en film.
/L


I'm really trying, all the time, every day.
And most of the time I do succeed. Not today,
Not when I'm alone for to long. In my mind,
you're allways on my side, next to me.

Replay

See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone, from night til the morn 
Boy you really changed my life
Doin things I never do
I'm in the kitchin cookin things he likes

--

Vaken, och idag - tro det elle ej - vaknade jag faktiskt ganska pigg. De va absolut inte igår. Riktigt skönt. Så nu sitter jag här och tänker snart åka till skolan. Har ingenting att göra här hemma. Föreläsning idag, hoppas det kanske är lite intressant! Sen möte med Alex på kommunhuset! Nycklar och lite skit som ska fixas!

Ikväll ska jag ta mig ett pass på träningscykeln, kanske gå ut och gå en kortis också. Sen ska jag bara vara HEMMA! gör ingenting annat än att flänga och fara. Hoppas på att jag kan bli kvitt min förkylning snart. Börjar bli lite jobbigt! Sucken hallen på det. Men nu, strumpor på - then i'm off!

/L

Who says...

Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free

--

Hemma igen. Och klockan blev självklart mycket idag också. Men men, var i skolan, kändes lite halvsegt, folk trodde nästan jag somnade ibland, vilade bara huvudet mot bänken. Jag kan inte rå för att den här delkursen faktiskt är någonting som jag kan, som jag tycker är intressant, därför är det jävligt segt att komma till skolan för att höra två nya saker, och tuuuuusen gamla. Vill ha mer diskutera, mindre lyssna.

Sen blev det en bakad potatis på Gröna grodan med Erica, tittade på innebandy också. Haha, Kumla - Pålsboda Herrar Div3. Tror det blev 13 - 9 eller någe. Typ målkalas. Ojoj. Nu är jag iaf sjukt trött. Måste ha lite hjälp utav er tror jag? Ska göra en video om migsjälv till min blivande värdfamilj, vad bör sägas? och visas?

Night!
/L

Ibland gör man rätt...

... ibland gör man fel, lev med det

Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas
Sova och andas omvartannat inget mer

All den här tiden som jag vilat och velat
Vilat och väntat och kastat bort
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott

--

God morgon, eller a, vaknade för fyra timmar sen, men förmiddag då. Var riktigt trevligt hos lillebror igår. Sov ju kvar på soffan, haha, slog på sunes sommar för jag skulle ha någonting att somna till, tog max en minut så sov jag. Vaknade vid fyra och försökte en gång till, men somnade då med. vid sju gick jag upp och vaknade till sen tog jag bilen och åkte hem. kände för en dusch.

Nu har jag tagit mig en promenad, så nu gör min stortå ont igen. Jaja, sätter mig på träningscykeln ikväll så man får sig lite träning. Men nu är det först skola. Träffa alla bra människor i klassen. Sen får vi se vad som händer och fötter. Tar det problemet när de kommer!

/L

There's...

a truth in your eyes...
I don't wanna fall any more...
--
Ojoj, tacos och lite cider hos lillebror. Fifa, nhl och lite kortspel såklart. Trevligt sällskap, skratt och samtal. Här sitter Pierre, Robin Linn, Linnea, molle och jag i sofforna och tittar på tv. Snart drar sig väl folket, och jag kan slänga mig i robins soffa och sova några timmar innan det är dags att gå upp.
I övrigt har jag slut på ord. Jag önskar jag kunde förklara för dig hur det ligger till? Men det är väl kanske bättre att låtsas om ingenting. Så blir det inga missförstånd, och ett problem mindre innan jag åker(om jag kommer iväg). Vill verkligen åka iväg till USA, men måste ha en okej familj. Som jag tror jag kan trivas med!
/L

Happy birthday

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Robins födelsedag HURRA HURRA HURRA! Ja, idag blir lillebror man på riktigt. Yeah, ska dit ikväll och käka lite med de övriga myspojkarna och fira lite! Helt perfekt slut på en ganska bra dag.

Jobbade, riktigt skoj, PA med tvåorna, rast, PA med ettorna, Lunch, fritidsmöte och sen fritids! En i gänget liksom :) riktigt skoj idag. Camilla lika virrig som vanligt. Så ringde de från Culture Care och sa att det fanns en matchad familj! I LIKE! I New Jersey, ska kolla lite närmare på det där i morgon. Spännande.

Nu ska jag ta på mig, och sen hämta mamma! :)
/L

Haha, en sista grej!

Du Patrik, är du också arg?
JAA!
Vad är det då?
Jag kan inte se min panna!

JAG DÖR!! haha så rolig
http://www.youtube.com/watch?v=xo_pKwMGSuc&feature=player_embedded

Late

Det här är vad jag kallar sent? aja, några timmars sömn kommer det att bli. Tänkte bara säga grattis till världens underbaraste lillebror <3 jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Nu tar jag mina täcken, vänder på mig och längtar efter en dröm att inte vakna upp ur!

/L

Memory lane

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

--

I took a walk alonge memory lane erlier today. A short walk to clear my head for a while. Went by my old high school, and I remember it as if it was yesterday. Then it hit me, it's a little over five years since we graduated frome there. Time passes by so fast, and I haven't really noticed.

Var tvungen att öva lite på engelskan, om det blir så att man ska iväg. Så ursäkta meningsbyggnaden, ni förstår ju. Nu är jag lite piggare faktiskt :) Legat i soffan och deeegat en del. Ska iväg och umgås med mina myspojkar en säng, Lillebror, molle och joel! mycket mycket bra små liv!

Tomorrow is workday! Japp, Tallängen is the shit! Har nog aldrig varit där så mycket som jag har de sista veckorna. Men det är fint. Trivs där. Dock inget framtida jobbställe, och inte för att mamma jobbar där. Jag älskar min mamma. Men när jag väl blir färdig vill jag ju börja om på nytt. Ni förstår inte, så jag tänker inte orka förklara.

Nu, måste jag gå på toa!
/L

Pain

Yes, I'm in pain. tåjävel. Orkar inte riktigt skriva just nu. Tänkte bara säga att jag lever, ska lägga mig och sova igen. Hoppas på att må bättre i morgon. Då är det jobba jobba jobba. hela dagen... Sen hem till Lillebror på kvällen och fira hans födelsedag med några av hans kompisar!

Skriver senare
/L


downfall

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

--

Varit hemma hos Emma några timmar nu. Alltid lika trevligt att komma hem till hennes och Davids hus! Var kalas eftersom tösen fyllde 20 förra helgen! Mycket trevligt med en massa släkt! Det blir som ens andra familj. Underbara människor! Jag har verkligen haft tur! <3

Nu blir det till att hjälpa mamma fixa lite här hemma. Ikväll är det robin som firas, han blir 20 på tisdag. Min lilla lillebror är inte så liten längre. Men han är väldigt bra. Ska fixa lite sallad och bröd, pajerna ska värmas på. Sen är det bara släkten som saknas. Underbara släkt.

En dålig dag blir lite bättre med bra sällskap!
/L

     

Real?

Månen hänger lågt
Över allt du tror du såg
Under trasigt moln
Syr en sick-sacksöm
Över allt som vintern gömt
Över allt som hjärtat glömt

Och med en blick får jag folk att tro
På magi ett ljus man drunknar i
Det finns små trick som får folk
Att ge dig mer än du är värd...


--

Gårdagen var trevlig. Mesta dels. Väldigt händelserik iaf. Några slagsmål fick man skåda. Har faktiskt några blåmärken, och en skadad tå. Deltog inte, men när pojkar slåss puttar de på varandra så de flyger in i allt som finns runtomkring! Underbart glad över att David hämtade mig och Emma så man fick vakna hemma! 

Jag trodde jag skulle vara på bra humör idag. Men det visar sig ju att så är inte fallet. Jag ogillar starkt när personer tror att de gör någon en tjänst när man "försöker vara trevlig fast man egentligen inte vill ha någon kontakt över huvudtaget" helatiden! GAAH! på ren svenska. Gör mig inga fler tjänster då. Hör bara av dig/er om ni verkligen vill ha kontakt. Inte för att ni känner er tvingade! Spyr på sånt. 

En sak till. Jag älskar när människor kommer fram och pratar med en.
Men snälla, sluta tilltala mig som någons ex?! det svider lite i kanterna,

Oj, känns genast bättre efter att ha lättat lite på allt dedär. Nu ska jag duscha, sen fixa i ordning i rummet ordentligt. Sen åker jag hem till emma <3 tur jag har henne. Ikväll ska vi fira världens bästa lillebror. Vad skulle jag göra utan dig va? <3

/L


A new day

Sweet as it was not forever and never to close
I believe the pain was hunting me
For all the things that should not be
But i need a new love and for once I believe that it's him
I still feel the devil breaths in me
But this time I will break her piece by piece

Hold back your fears you're more than home
Could it be that the angels of tomorrow know
Break the moment into something more than gold
And I realize it now, it was never meant to hold

You feel you die and then you get home
You pray just like I would slay
Time will heal all wounds...

--

Idag är jag lite effektiv! Har hunnit fixa datorn, bäddat om soffan, hämta lillebror i örebro och städat. Har ju bara varit vaken i två och en halv timme! Ska duscha, och så äta brunch. Fixa iordning mig, åka till marieberg och hämta emma, och så sen ska mamma köra oss till Annica! :) Girls night! I really need that! <3

Idag känner jag mig ganska uppåt! goodgood. Trots den lilla sömnen jag fick inatt, kom ju hem vid fyra ungefär. Jag har väldigt bra människor i mitt liv. Även om jag inte har exakt den kontakten med vissa som jag skulle vilja! Krävs fortfarande lite mer tid, men igår tog jag mila kliv efter ett litet kvällssamtal med en bra vän! Och så blir jag så himla peppad av Camilla som verkligen hjälper mig med allt rörande USA! TACK!

Ne, dusch, behövs kan jag lova!
/L

Taxi?

Är inte jag kanske en av världens bästa syster? jag tänkte jag skulle gå och lägga mig vid elva, då ringer min lillebror och behöver skjuts till örebro, så jag går upp igen, klär på mig och kär iväg honom och Joel och åker sedan hem igen.

Lagom till att jag var påväg att somna igen, ringer de och vill åka hem. Och vem ställer upp och kör? jo, underbara storasyster! fy fan, när jag väl kommer hem sen ska jag sova så sjukt gott, och sjukt länge. Tur att man är ledig i morgon.

Nu åker jag till örebro igen!
/L

Falling friday!

You gave me freedom too a life
Where dreams are born and truly became real
See me falling,yeah down and lonely
Are the angels on their way, i´m in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
Cause the days are no more the same
Without you

Promise me, my friend, you always will
Cherish what you love, believing in
Never lose your values, stand up for the day

--

Jag kom idag på att snö har sina nackdelar. Tro det eller ej! haha. Snöbollskrig. Idag har jag verkligen fått leka den elaka polisen! inte riktigt min grej. så förmiddagen idag var väl kanske inte den trevligaste. Men det blev mycket bättre på eftermiddagen, haha Söta barn! Mycket mycket skratt. Och en stor röra som vi lyckades lösa tillslut. Slutade vid 17:30, lagom sent en fredag!

Jo, jag ska berätta att jag ändå varit väldigt glad idag. för jag är ANTAGEN! På måndag läggs jag ut i systemet och då är det game on! nervös nervös! Hoppas det går fort nu. Så man slipper fundera på om man ska iväg eller inte. Det firas med mammas potatisgratäng och lövbiff! mums.

/L


Nyduschad, och mjukisklädd

Just a dream...

So I travel back
Down that road
Will she come back?
No one knows
I realize
It was only just a dream...

If you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
Now they're gone and you wish you could give them everything

--

Trots att jag inte sov speciellt mycket inatt så känner jag mig ganska uppåt idag! great. Lite kanske för att marken är VIT ute! Ja jag älskar snö, och jag hoppas att barnen jag ska ta hand om idag också gör det så jag får leka och göra snöänglar och snögubbar :P Barnasinnet kvar!

Satt precis och tänkte på lite galenskaper som har haft med snön att göra. Det roligaste jag varit med om måste varit julen.. 04? tror jag det blir. Det var kaos det året, med snö alltså, nästan körförbud. Jag och emma gräver oss fram till lekstugan på deras bakgård och klättrar upp på taket. Haha! Det ringer i min telefon, och jag böjer mig för att ta upp den, vilket resulterar i att jag glider baklänges ner och landar i den djupa snön. Haha, shit, det var så sjukt jävla roligt då :) även i mellandagarna, när vi åkte tefat från 51/52:an. Haha, jag vill bli ung igen. <3

Nu ska jag ta på mig varma kläder, och sätta ett hårspänne i håret, sen åker jag och jobbar! skogstorp Cerise idag. Stängning, är förhoppningsvis hemma till halv sex! Händer ingenting speciellt i övrigt! Ska städa lite, köpte nya låder så jag kan packa ner lite saker som inte behövs just nu!

/L

-

Time is all we have in this life!

--

Helt slut. Vet inte var jag ska börja?! haha, får någon som inte är van att vara i skolan mer än någon timme sådär, blev en arbetsdag på tio timmar, och en vistelse på 12 på stående fot, en väääligt lång dag. Hela kroppen är trött, huvudet sa godnatt för flera timmar sen. Men jag älskar mitt arbete. Även om jag är på ett nytt ställe nästan jämt.

I morgon är det fredag och jag har yttligare en Stängning!? men det är ju fredag så de flesta får ju gå tidigare. Och ajg har ju sovmorgon! Great. I helgen vet jag inte vad som händer, städa, kanske en kväll med Emma&annica, och på söndag ska det lagas mat för allt vad vi kan, då vi ska fira min lillebror på kvällen. För på tisdag blir han äntligen en vuxen man(iaf till årtalet) <3

Nu ska jag sova.
Trött, men lycklig ändå.
/L

Time and time again...

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina !!!! skäl !!!!
Men kära du flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och jag tackar dig för det

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

--

Kan ni förstå att jag är så sjukt jävla trött/less just nu att jag inte orkade, ja ni läser rätt, bre mig en macka! jag kom ut i köket och bara kände att det inte ens fanns kraft till det. Så tog mig en mandarin och la mig igen. skratta eller gråta? ja, jag väljer nog att skratta bort det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Nej, jag ligger inte och gråter varje kväll. Var längesen jag grät pågrund av allt som hänt. Men det betyder inte att allting är bra och att jag bara går vidare?! Jag vill ta saker i min takt. Det som händer det händer, så sjukt jävla trött på att folk pushar en, att folk blir sura för att de inte frågar, utan bara antar! jag tänker inte bara hoppa in i någonting för att slippa vara ensam! ne, just nu låter USA mer lockande än någonsin tidigare. Även om jag skulle sakna flera av er här hemma!

Jag bjuder inte hem folk till mig. Ja, jag bor här, och har gjort hela mitt liv, men det känns inte som mitt hem. Mina saker finns i lådor lite här och där? jag sover på en bäddsoffa? nej, jag skäms inte, men den som behövt flytta hem efter att ha blivit självständig vet vad jag pratar om. Jag orkar inte mer gnäll. orkar inte vara positiv för alla andras skull. Jag lever mitt liv, precis som det är just nu. Så sluta ha åsikter om allt snälla?

Sova sova sova. Det är vad jag tänker göra.
Förlåt för allt gnäbb, men min blogg, mina tankar.
Du läser ju frivilligt!
/L

Falla fritt...

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

--

Hade tänkt skriva igår kväll, men jag blev arg. Tänkte skriva i morse men jag var FÖR trött! Åkte och jobbade idag efter lite dividerande med min kära mor. Kändes som helt rätt val! Lite dans, film och pussel på förmiddagen. sen tacobuffé till lunch och så ut en sväng. Sen skötte sig barnen nästan helt själva. 8 - 16:30 gick jag idag. En timme längre blir det i morgon. De ville så gärna att jag skulle komma tillbaka!

De hade ringt min granne för att kolla upp min referens igår. HAHA! Han underade om hans engelska var för dålig, men de ville bara kolla om det verkligen stämde, och om en familj kunde få ringa. självklart. Så avslutar han lite fint med att säga att om det varit han som sökt barnflicka hade jag börjat få jobba redan i morgon. TACK KENT! Då borde de ju höra av sig till mig innan veckans slut hoppas jag!

Nu ska jag nog ta mig en macka, käkade halv elva idag?! inte mänskligt inte mänskligt. Sen ska jag verkligen inte göra någonting. läsa igenom föreläsningen om den kommit ut på nätet, och sen sooooooooova, upp och jobba i morgon igen!

/L

Gabriellas sång

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

--

det var ruskigt gott med mat. sjukt starkt blev var det också. Brann nästan ur käften på mig! Gick över efter ett tag. Sitter i min "soffa/säng", vet faktiskt inte vad jag ska kalla det. haha. Lyssnar på musik - Gabriellas sång. Tänker enbart på filmen - så som i himmelen - som den är med i. Bra är vad den är iaf! Och låten är sjukt fin. och meningsfull. Ibland hittar man styrka i musiken.

Sitter och fixartrixar med lite bilder och texter för att se om jag kan komma på någon bra header. Går väl sådär just nu, men det håller mig sysselsatt. Det är ju någonting jag kan och är bra på, tycker jag. så jag ska väl fortsätta med det.

/L

Malin, min kära vän är orginalfotografen till dessa fotografier,
tog mig friheten att leka lite med dem. Riktigt fint orginal!
 -->

Makeover!

Ja, tänkte göra en liten makeover på bloggen bara för att jag inte har nåågonting annat att göra. Men jag kom bara så långt att jag ändrade bakgrundsbilden, sen fick jag idé torka. Tänkte ta mig en promenad och fundera över saken, men vart är telefonen!? kan ju inte gå utan musik.

Skolan idag var bra bra. Gjorde inte så mycket förutom att måla våra jordglobar :) så vi blev färdiga tidigare än planerat. brabra. Snabbt möte och sedan hämta mamma. Vi åkte och handlade lite. GLASS bl.a. mums. Ikväll blir det soffhäng och fryspizza, asnice!

Nu tror jag jag ska leta på min mobil
/L

  


cooold...

Soon I'll be freezing to death.
I have tried all the tricks, hot showers,
warm clothes, knitted socks, double duvets.
AND STILL I'M FREEZING?


Jag ligger och skakar så mycket att min rygg börjar göra ont igen. ORKA?! gick ju så himla bra förra vintern. Hoppas det bara är för idag. Har inte tid med ryggsmärtor. Klena muskler är vad det är! I övrigt är det ganska skönt att lägga sig så tidigt. Även om jag inte somnar tidigt.

I morgon är det skooola. Putsa planeten heter lektionen. haha. Vi ska måla våra fina jordglobar som vi gjorde förra veckan. Eftermiddagslektion betyder - SOVMORGON! Eller inte, Alex bestämde att vi skulle träffa "The boss" och kvittera ut nycklar - kl 8?!?! you're dead! Men tar tillfället i akt och åker till Sjöparken och tar mig en skön promenad efter det. Lagom långt för att hinna hem och duscha och äta innan skolan!

/L


Dumt av mig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen

--

God morgon sverige. När jag väl somnade sov jag rusktigt bra, nästan lite för bra skulle jag nog vilja påstå. Skulle gått upp för typ två timmar sen? hum, bra jobbat, men är snart redo för att ta mig till Alex. Blir nog cykeln. Bara två veckor kvar tills träningarna drar igång. Spännande!

I övrigt vet i fan vad som händer idag. Får se om bilen blir fixad idag. det var punktering på höger backdäck! sucken hallen! haha. Är riktigt loj i kroppen och vet inte riktigt om jag orkar någonting. Jag vill att camilla ska riiiiinga mig! gillar inte att vänta såhär.

/L

Having problem sleeping...

so help me decide
help me make up,
make up my mind
Wouldn't that save you

--

Jag har sömnproblem ja. Men jag vet ju varför. Eller sömnproblem, när jag väl somnar sover jag ju gott. Det gäller ju bara att somna. Vilket är väldigt svårt när man är ensam. Ja, jag tror att jag har lite småproblem med att sova ensam. Konstigt? ne, det tycker jag väl inte egentligen. Ska gå och hämta lite vatten, och sen göra yttligare ett försök till att få lite sömn, så man orkar med att vara klar i huvudet under dagarna!

/L

the end?

Bella's lullaby - The Twilight Orchestra
<3


I filosofernas värld får man inga svar. Legat i soffan och tittat upp i taket ett bra tag. Svarsvarsvarsvar. Ibland vore det väl ändå enklare om man bara körde sten sax påse om allting? Ja, idag är det söndag, och så behöver man inte vara positiv! känner ett otroligt sug härifrån. Blir så frustrerat när folk faktiskt inte kan säga som det är? det är ju inte direkt så att det inte märks? suck på det!

I morgon blir det möte med Alex!  Massor med planering och så tänkte jag se om jag kan lura med honom på lunch eller någonting ? Skadar väl inte? fixa lite med hemsidan ska vi nog också lyckas med. Får se hur lång tid det tar. Tidsfördriv och en blockad för tankar iaf! behövligt.

Ligger med repeat på världens finaste låt, och jag sucktar inte alls efter att vara ett musikaliskt geni som är mirakulöst duktig på att spela piano. Keep on dreaming girl. Mitt nya mål är iaf att samla ihop pengar till en underbar kamera. jag blev kär på en gång. nu ska jag filosofera igen.

/L


-

I just want to feel that feeling again.
Like i used to do when you looked at me
Like i used to do when you told me you loved me
Like i used to do when you made me happy
Like i used to do when you... still were my friend.


That's all i want, all i need.
But it's never going to be the same.


/L

Song for a friend...

Let's say take a break from the day
And get back to the old garage
Because life's too short anyway
But at least it's better then average
As long as you got me
And I got you
You know we'll got a lot to go around
I'll be your friend
Your other sister
Another love to come and comfort you
And I'll keep reminding
If it's the only thing I ever do
I will always love you



crash - mitt huvud sprängs nog snart. var hemma hos emma igår kväll. Riktigt trevligt. Ewa, Ronny och Erik var där när jag kom. Och David såklart. det blev lite tilltugg, och vin för oss som ville. Man känner sig alltid som en i familjen när man är med dem <3 love that.

Lite senare kom Frida och Aram, och Ehlna och Astrid såklart. Då tog David fram Play-doh leran han köpt i veckan. Haha, roligaste var väl att vi vuxna lekte mer än barnen. Vi hade väldigt trevligt iaf. Senare kom Molle och hämtade mig, åkte till lillebrors lägenhet och tittade på Hide and seek, och drack lite mer vin. awsome! Nu ska jag nog sova en timme, sen göra ett nytt försök till att vakna till liv idag!

/L

Wordplay

See I'm all about them words
Over numbers, unencumbered numbered words
Hundreds of pages, pages, pages for words
More words then I had ever heard and I feel so alive

Cause you and I both loved
What you and I spoke of
And others just read of
And if you could see me now,
Oh love, no
You and I, you and I
Not so little you and I anymore, mmm...
And with this silence brings a moral story
More importantly evolving is the glory of a boy



I'm done, woho. snart ska någon utav mina föräldrar köra mig ut till emma. asnice! ska bli trevligt att tillbringa några trevliga timmar hemma hos henne :) välbehövligt! har haft en ganska hyfsad dag. orkar inte vara mer social mot er nu!

/L



Empire state of mind

One hand in the air for the big city,
Street lights, big dreams all looking pretty
No place in the world that can compare
Put your lighters in the air, everybody say yeah



Maten igår blev riktigt lyckad måste jag säga! Jag är inte så jävla kass i köket som jag trott. efter det så åkte jag in till örebro. lite tvspel och trevliga samtal. Inge fel på det du! kom hem mitt i natten och kunde inte somna. ovanligt? yeah yeah. mår ganska bra idag iaf. fortfarande förkyld dock.

Ska dra mig till marieberg och handla present - världens bästa emma fyller 20 idag :D i love you til the end my friend <3 ska dit ikväll och mysa lite :) men innan det marieberg. sen hem till farmor idag med. Passa på att träffa systeryster som skulle dit idag. time to go!

/L

Fridaynight!

Somebody tell my head to try to tell my heart
That I'm better off without you

Well I never thought I'd be
lying here without you by my side
It seems unreal to me that
the life you promised was a lie
You made it look so easy
making love into memories
I guess you got what you wanted
but what about me 'cause



Står i köket och lagat mat åt mig och mina föräldrar. Tänka sig? Ne skulle varit mamma som lagat mat, men de blev bjudna till rackethallen för att spela badminton, och som den underbara dotter jag är sa jag självfallet åt dem att åka. Klart mina föräldrar ska få roa sig lite. När de kommer hem bjuds det på kött, hasselbackspotatis och rödvinssås(bearnaise för mig)

Sen i kväll blir det väl jag och en flaska vin? ne, ska inte dricka idag. Ska sitta och skriva lite, fixa några fotografier så jag ska få iväg dem på framkallning(tråkigt att inte kunna göra det själv längre) Sen ska jag nog bädda ner mig i min soffa. Perfekt fredagskväll för en singelkvinna i min ålder?

/L

Even the strongest soul...

... breaks down and feel alone sometimes.
I'm not sure for how long I can do this
I'm surrounded by beautiful friends
who loves me for who I am, but still
deep inside, i'm the lonliest girl in the world.


It's time for you to come home now E!
I need you more than Spain does! <3

I rather be in love...

Why are we afraid to be in love?
To be loved
I can't explain it
I know it's tough to be loved



Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen/soffan. Laaaat. Är inte helt hundra idag heller, men jag tror nog jag ska klara av dagen utan att dö. hah. Ska till farmor senare med storebror. tror jag stannar där till pappa kommer och åker hem med honom sen. Myskväll med mina föräldrar ikväll - lika a lot

I övrigt är jag ganska trött på allt. jag oorkar inte bry mig. lalala. Hoppas verkligen att allting kan gå fort nu så jag kan få åka till usa i januari. Behöver verkligen få se någonting nytt! skulle dock sakna mina vänner här <3 but i'll be back! you can take my word for that!

/L

Here with me...

You know that silence is loud when all you hear is your heart
And I wanted so badly just to be a part of something strong and true
But I was scared and left it all behind

I know you had to go away
I died just a little, and I feel it now
You're the one I need
I believe that I would cry just a little
Just to have you back now
Here with me
Here with me

And I'm asking
And I'm wanting you to come back to me
Please?

I never will forget that look upon your face
How you turned away and left without a trace
But I understand that you did what you had to do



Tror jag håller på att bli sjuk. Just snyggt va? dunderförkyld och taggtråd i halsen. Rätt åt mig kanske? aja, tur att det är helg så man kan vila upp sig lite. Jag som tänkte gå ut på långpromenad i morgon. Hoppas på att man mår bättre när man vaknar i morgon, men kommer säkert vara ännu sjukare. great

I morgon fyller farmor år, så ska åka dit och uppvakta henne :) gamla farmor. Sen blir det nog bara mys hemma med mor och far på kvällen. vila vila vila. Är verkligen helt slut i huvet, och kroppen. Sjukt sugen på glass just nu. buhu att den fortfarande ligger hos robin :( Ne, nu ska jag dra på en film och krypa ner under täcket.


/L

The first cut is the deepest...

I would have given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And he's taken just all that I have
But if you want I'll try to love again
Baby, I'll try to love again, but I know...

The first cut is the deepest
Baby I know
The first cut is the deepest
But when it comes to bein' lucky, he's cursed
When it comes to lovin' me, he's worst...

I still want you by my side
Just to help me dry the tears that I've cried
And I'm sure gonna give you a try
If you want I'll try to love again, (try)
Baby, I'll try to love again, but I know...



Ingen här ute som känner för lite sammarbete? Någon med en hyffsad kamera som har lust att tillbringa några timmar med mig vandrande någonstans och ta lite snygga bilder? älskar hösten, och alla färger som gör att man kan få riktigt snygga kort, som man redigerar lite i photoshop och sen får sjukt snygga tavlor. Hör av er om någon är intresserad. Måste INTE vara system, men en hygglig digital iaf.

Har faktiskt inte gjort mycket efter skolan. Druckit lite oboy, tittat på pappa när han satte upp lampan och en bara dragit mig i soffan. Har inte ens funderat?! sjukt skönt dock, och nu känner jag att tröttheten kryper längs ryggraden, så jag ska bädda ner mig och sova tror jag.Men först får ni lite före och efterbilder på det jag fotade igår. OBS mobilbilder så klaga inte på kvalitén


/L


 -->       -->

En tätort på en slätt

gå till huset med balkongen
där järnvägsbommen ringer
under den varma, svarta plåten
har jag lämnat några drömmar

en dag lämnade jag allt
man kunde låta tiden vara
det känns som andra sidan jorden
vi kanske hade alla svaren

jag har kämpat med en dröm
jag ville inga brustna hjärtan
inga slitningar i blodet
jag ville hitta Söndermarken
och om jag kommer dit igen...



Shit, har tappat tiden totalt idag. Vaknade för sent, och somnade typ om?! moooget gjort Linda. Så det blidde ingen promenad nu på morgonen, vilket leder till att jag måste ut när jag kommer hem. Fan ta någon om det börjar regna bara för det! Ser lite olustigt ut på himlen

Har typ fjärilar i magen? haha skickade in min ansökan nyss - slutgiltig!? scaaary. Nu hoppas jag Camilla ringer innan fredag så får jag se vad som händer härnäst. Känns riktigt bra i kroppen iaf, det är väl så det ska vara? ne, nu är det kanske bäst jag duschar? och ringer jossan - hon får plocka mig längst vägen!

/L

A wish for something more...

Now this sun is fading,
now the rain is coming down
And I’m looking at your face
and you’re looking at the ground

I see diamonds in your dreams,
I see pearls around your neck,
I see everything that’s beautiful,
oh everything that’s beautiful



Hemma. Sverige va rent ut sagt kassa idag. ha, sicket skämt. men men, Nu är jag färdig med översättningen av referensen. nice. Nu ska jag bara avsluta mitt brev. orkade inte göra det igår! haha. Vill skicka in min ansökan innan fredag. jag vill jag vill.

Idag efter skolan gick jag ut och tog mig en lång promenad :) blev en del höstiga bilder. ruskigt skönt. Tog en sväng ut till Sannahed över Rala vida motorstadion och sen hem igen. I morgon ska jag ut och gå till Björka :) Ska åka med Jossan till skolan :) nice. Om det inte regnar d.v.s. krypa ner i sängen kanske? ne, tar soffan istället!

/ L


   

En fot före den andra...

Så brukar det gå till när man går på promenad, vilket jag tänkte göra nu. Min mamma ville inte följa med :( så får gå själv. Blir nog en kortsväng, till Sannahed och tillbaka. Riktigt friskt luft ute vilket är riktigt skönt :) Skolan idag gick bra. som jag sagt, jag gillar den delkursen vi läser nu :)

I kväll ska jag översätta min referens från Kajsa. Man blir så glad när man får läsa att personer tycker att man faktiskt är riktigt bra på det man gör. Sen är jag nog nästan redo att klicka iväg min ansökan. Haha, är nästan lite nervös. Men jag hoppas det finns någon familj där som vill ta emot mig. jag är redo

Jympaskor på - promenad
Over and out

Ett sällsynt exemplar...

& varför stod du annars här?
du kunde valt den andra vägen
du läser mig kapitel för kapitel
jag är mindre stolt nu, mer förlägen

ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen

kom & var min vän för en sekund
när kvällens första frusna stjärnor vaknar
bli mitt sista halmstrå för en stund
vi som har allt, vi som saknar



Om ni bara visste hur mycket jag lääängtar. Tänk er när man gå ute en kall decemberkväll. Snön som knarrar lite när den pressas ihop under skorna. Julbelysning i fönster och granar och stämningsfull julmusik i bakgrunden. Må vara folk som inte tycker om vinter och kyla, men vem kan tacka nej till stämningen?

Sitter i sängen? ja, lillebror snodde soffan inatt. haha. ska till skolan lite senare och efter det så... åker jag nog hem igen? tar mig nog en promenad idag också om vädret står sig såhär. hor fått tillbaka min telefon <3 så nu kan jag lyssna på bra musik när jag går. that's a good thing.

Laga mat? blir nog pasta och kasslergratäng. mums
Over and out - uppside

In my head...

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wait



Hur beskriver man sig själv på ett säljande sätt? Eller hur beskriver man sig själv för att låta intressant? Vissa dagar har man lite svårt att se alla de bra sidorna hos sigsjälv. Just idag (bara för att jag sa att jag inte skulle sova fören jag var färdig med brevet) har jag en sån dag.

Skola i morgon - Det stora pusslet heter lektionen. Gissar att det har någonting med det periodiska systemet som vi hade föreläsning om idag att göra. Hur som helst, gillar att gå till skolan. Där finns ju Malin och Sofie - två fantastiska vänner som jag är glad att jag har <3

Nu ska jag lägga mig och knåpa lite på mitt engelska brev.
Over and out - thinking

There ain't no other friend like you

I like the way you're not afraid
You got the world planned in your mind
People say you cannot do well
They don't know a friend like you

...The boy you love has gone away
Still too young to know his heart
He'll return his love renewed
'Cause he'll never find a friend like you

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank god I had a friend like you



Sitter ute på altanen och sooolar lite. Eller a, njuter av den solen som finns på himlen idag. Ruskigt skönt att sitta här på en madrass lutad mot husväggen och bara njuta. Tog med datorn och spelar lite bra musik, sjunger för de fåglar som finns kvar och njuter av mitt eget sällskap

Ska sätta mig och skriva färdigt mitt personliga brev sen. Det SKA vara färdigt innan jag går och lägger mig. haha, det kommer jag få äta upp ordentligt. nu när jag väl tagit beslutet känns det helt rätt. Så jag hoppas att det finns någon familj där på andra sidan atlanten som vill ha mig :)

Nu ska jag fortsätta sjunga och njuta av luften en stund,sen fixa käk
Over and out - good company

 

My life.

I often compare my life with music lyrics. I see myself in them, my life, my feelings.
So here you have one of the lyrics that I belive describes me.



tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
jag har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
det har hänt att jag samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter
ruvar i väntan på att gry



I should sleep. But I can't. Something is wrong with me, besides that i hate to sleep alone.
I'll take care of that some other day.
Over and out - beloved


Night night

Inte riktigt. Försökt sova lite, gick inte jättebra. Så gjorde mig precis en kopp varmchoklad :) hoppas på att det hjälper. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men, har ju förmiddag i skolan i morgon. Föreläsning, så då får jag väl åka hem och sova efter det. Måste verkligen bli kvitt mina sömnproblem. Har försökt med att inte äta efter kl sex, att gå upp tidigt, somnar inte iaf. SUCK på det va :P

Men jag säger goood natt sverige!
Over and out - sleepie

Easy silence

And anger plays on every station
Answers only make more questions
I need something to believe in
Breathe in sanctuary in the

Easy silence that you make for me
It's okay when there's nothing more to say to me
And the peaceful quiet you create for me
And the way you keep the world at bay for me
The way you keep the world at bay

Children lose their youth too soon
Watching war made us immune
And I've got all the world to lose
But I just want to hold on to the

Easy silence that you make for me

--

Åkte till lillebror i gårkväll, han hade lite folk över. Var ganska trevligt, och det blev ganska sent. Kvällen/Natten bjöd på mååånga långa, och en hel del oviktiga samtal. Det allra längsta måste ha varit diskussionen om när vi som människor är som lyckligast. Haha, Linnea och Danne började lista upp saker som vi normalt skulle säga: vänner, familj kärlek o.s.v. Alex bara skakade på huvudet och sa: På vägen.

Om ni tänker efter mina vänner så vet ni att han har rätt. Jag tycker iaf det. När man har lyckats åstakomma någonting stort, så ser man ju hela tiden tillbaka på vägen dit, och stoltheten man känner måste ju komma från att man ändå någonstans var lycklig undertiden som man uppnådde sitt mål. Tänk på det ni.

Ikväll då. Tänd alla de ljus som finns i detta rum - 11 för att vara exakt(fan va lite, hade 42 i mitt gamla flickrum) dragit på min myslista(spotify) och ska börja plocka lite i garderoben. Är lite jobbigt att gå från en walk in closet till den här lilla, men det här ska vi nog kunna lösa. Skruvar upp volymen nu och försvinner in i mig själv

Over and out - lullaby

Bella's Lullaby

Jag kan inte sluta lyssna på den. vad ska jag säga? den får mig att faktiskt inse att jag ljuger för mig själv. Och nej, de är inte det att jag inte försöker gå vidare. Vet inte hur jag ska förklara så att världen förstår?! Det är ett avslutat kapitel, för gott! men det betyder väl inte automatiskt att allt är glömt?!

Jag är iaf ärlig med hur jag känner?! Och ja, det är bara när jag är ensam som jag känner såhär, men det beror ju på att det är enda gången jag funderar på det! Jag påstår inte att jag hanterar det på rätt sätt?! men att prata med folk om det hjälper ju inte heller, för det enda rådet man får är ju att glömma det och gå vidare? Smarta människor! Bra

Tog till lite lugnande element
- ljus, lugn musik och saker som är skadligt för levern, men ack så hjälpande
Over and out - ja, jag älskar dig (dånusen)


PS: Jag har bestämt mig nu iaf. om allt går som det ska - Usa 18 januari -11

I you only could...

If you only could be in love with music, than I would married this song
Bella's Lullaby
"in the past, in the present and future. In the music, everything we were lives on .."

Lördag dag. Fick några timmars sömn inatt iaf. Låg och funderade lite grann. Som vanligt - ni blir väl kanske inte förvånade längre? Kom jag fram till någonting bra? ne jag skulle nog inte vilja påstå det heller. Men det måste man väl inte alltid? Komma fram till någon poäng alltså. ibland är det bara skönt att leka filosof.

Senare idag vet jag inte  vad som händer riktigt. ser ut som jag är totalt ensam här du. Bortsett från mor&far det vill säga. vill det sig riktigt illa får jag väl gå ut och ta mig en lång promenad här i staden där jag bor. Staden där jag växt upp - Kumla. Den duger, det gör den absolut :)

Duscha kanske? ja tack
Over and out - losing

nowhere to hide...

We're not the same, dear
And it seems to me
There's nowhere we can go
With nothing underneath
And it saddens me to say
What we both knew was true
That the ice was getting thinner
Under me and you

--

Det börjar bli riktigt sjukt jävla störande att springa runt här hemma och leta efter saker. Springa ut i garaget för att gräva i de lådorna som finns där och sen kommer den där jävla meningen i huvudet varje gång. "Just det, de ligger i en låda. På flyttbyrån"Ne det kan inte vara såhär jag tänkte att det skulle blir va?

Idag vet jag inte riktigt hur jag mår, varken bra eller dåligt? sjuukt hungrig iaf! men det är jag typ konstant nu för tiden? folk börjar bli deprimerade under hösten? jag börjar känna att jag hittar mitt mod igen. Jag har alltid gillat mörker, jag känner mig hemma när jag kan tänka några ljus, krypa ner i mjukiskläder och bara titta ut genom fönstret och se ut på himlen. Tur att soffan står så lägligt att jag ser rakt ut genom fönstret när jag ska sova. "sikta mot månen, om du skulle missa landar du bland stjärnorna"

Nu ska jag tända lite ljus. Börjar bli mörkt.
Over and out - someone?

Jag fattar ingenting...

ännu inte äldre tar jag flyget härifrån och tänker att jag blivit lite starkare
tänker att jag bara måste leva lite mer och se mig om du vet hur jag är

nu minns jag det som varmt det där som frös i TV-soffan
dagarna vi inte orkade prata med varann jag tvivlar än en gång
och strör ut frågorna på bordet nån säger nånting nån annan nåt annat

jag kunde säga att jag önskar hon förstodmen det är ju inte det
jag vill nog bara ändra sanningen nu går solen upp och jag står på en balkong
i ett land jag aldrig känt och tittar österut

du kände mig när åren var terminer när sommaren var helig
och nätterna var allt du har vart densamma som en klippa genom tiden
med en hand som verkat räcka åt oss alla

minns du när vi satt utanför på stranden i turkiet och lyssnade på när
havet blåste in det var långt innan henne det var långt före allt
men jag kan inte komma ihåg att jag saknade nåt

Lars Winnerbäck - Jag fattar ingenting



Hur kan man någonsin förklara för andra hur det ligger till? Jag vet verkligen inte ut eller in. Det rinner tusen tårar ner för mina kinder när jag ligger här och tänker, vilket jag gjort i flera timmar. Jag vill verkligen inte lämna alla mina underbara vänner som jag har här hemma i kumla/örebro. alla gamla och nya. Men jag vill inte stanna av fel anledning? jag måste försöka göra det som är bäst för mig.

Jag är fortfarande inte hel, det är jag inte. Men jag vill inte påstå att det skulle vara anledningen till att jag vill åka heller? om jag bestämmer mig för att åka kommer det vara för min egen skull. För att utveckla den jag är. Tro ingenting annat. Mamma, pappa, lillebror, och alla mina närmaste vänner - vad jag än bestämmer mig för kommer jag alltid älska er, och finnas här för er!

nu ska jag lägga mig under täcket och försöka sova på saken.
Under tiden rullar LW playlist:
En tätort på en slätt
Jag fattar ingenting
Varning för ras
Hjärter dams sista sång
Du hade tid
Timglas
Tanken som räknas

Over and out - tvivel

I can take...

... your problems away with a nod and a wave
Of my hand, 'cause that's just the kind of girl that I am
The only thing I haven't done yet is die
And it's me and my plus one at the afterlife
Crowds are won and lost and won again
But our hearts beat for the diehards...


Today is wednesday! Hade tänkt att jag skulle gå upp i tid idag :) så bra gick det med den idéen. haha. ändrade mitt alarm typ fem gånger? inte helt okej. Men när jag inte orkade längre gick jag raka vägen in i duschen, så jag blev människa på direkten. Har ifxat lite här hemma, och ska snart iväg och äta lunch med min lillebror :)

Senare idag blir det ett litet hemligt uppdrag med mor&far. Så att den historien kan få ett slut någon gång! sen ska jag hem till min braiga vän Annica :) en stor tumme upp för henne! För hon är typ tusen bäst! Ser ut som om det blir utgång ikväll, vilket faktiskt gillas! Vi går all in again! :) <3

Nuu, ska jag sätta på min strumpor! mina tår fryser :(
Over and out - xoxo

But I ...

... remember us riding in my brother's car
Her body tan and wet down at the reservoir
At night on them banks I'd lie awake
And pull her close just to feel each breath she'd take
Now those memories come back to haunt me
they haunt me like a curse
Is a dream a lie if it don't come true
Or is it something worse
that sends me down to the river
though I know the river is dry
That sends me down to the river tonight
Down to the river
my baby and I



Nu sitter jag hemma i kumla hos mor och far :) I ain't got so much to do. Så jag skriver en rad här tänkte jag :) Haha, Erica hade tydligen försökt väcka mig inatt för att hon såg någonting i taket? jag var tydligen inte alls lika intresserad, och jag kommer då inte ihåg att hon försökt väcka mig :P

Men men. I morgon ser det inte ut att bli något jobb - igen. Så jag tänkte att jag skulle ta och städa i min garderob, byta ut alla sommarkläder till vinterkläderna! :) börjar behövas. Fryser alldeles för ofta :) speciellt om mina fötter, och jag kan inte hitta mina myssockor!? måtte mig de INTE ligga i en låga på flyttbyrån... Då kommer jag frysa ihjäl i vinter! haha.

Camilla ringde och tjatade på mig igår igen?! shit, i don't know what to do?! och jag vet, jag får inga råd från andra. och jag önskar att det bara vore att släppa allting och åka. Men, jag är riktigt osäker, och de finns några själar där ute som vet varför. men det skadar väl kanske inte att prata med dem? yeah yeah, only time can tell...

nu ska jag nog lägga mig och se en film :) är på bra humör :)
Over and out - happy me

När hela...

... Världen står utanför, vem är jag för dig då? Jag är vaken - shoooho! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska hem och hälsa på min mamma iaf :) har inte varit hemma på år och dar känns det som :P sen blir det väl antagligen att slå på en film :) brukar väl vara nödlösningen när man inte har någonting annat att göra. Ljusdag i skolan igår. Verkar typ bara vara jag som gillar den nya kursen i skolan? Haha ;) ja jag gillar iaf rymden och planeterna. Lite kemi och fysik sådär :) ledig till fredag. Hum - aldrig lat. Ska nog fixa lite där hemma. I morgon ska jag till Annica igen! Woho <3 Nu ska jag diska här Over and out - spinning

Nån kommer...

... ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
(Fy fan va skönt)
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän



Helgen kom... och nu är den över. Haha, i fredags blev det mys med mina myspojkar, sedan lämna Joel och Lillebror i stan. Åka hem och duscha och se en film och försöka driva lite tid. Kvart i två så åkte jag och mamma till stationen där vi väntade på bussen som tog oss till.... Ullared! :)

Så lördagen bestod alltså till stora delar av shopping! alla tjejer älskar väl att shoppa. Sprang på Ola Conny :D woho, jag är typ cooool. Sen träffade jag Annica några gånger, och hon åkte med mig på bussen hem :D who, tror de flesta andra blev lite irriterade på oss, vi sjöng nästan hela vägen hem! :) Sen blev det hem till Malin som fyllt 22 :D <3 utång på Frimis och vi hade trevligt, dock var jag jääääkligt trött. Så jag somnade bra när jag och Annica väl kom hem :)

Idag har vi alltså inte gjort ett skit egentligen. lg kvar i sängen och såg på desperata hemmafruar halva morgonen innan det blev en dusch och sen gå och låna Freddys bil(Annicas bror) Tog n roadtripp till Laksoooo och hälsade på Annicas föräldrar, vidare till kumla för att hälsa på mina och sen tillbaka till örebro igen :) 

Nu sitter jag och tittar på folk som spelar NHL11, tur att inte alla är lika aggresiva som min lillebror :) 
Over and out - a singing soul!  

Gaaah!!

Jag är inget jävla välgörenhetsobjekt! Fan, det är inte synd om mig? jag behöver inte hjälp från alla håll och kanter. Jag är inte "fast" hemma hos mina föräldrar igen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när folk klämmer ut sig så idiotiska kommentarer ibland! Just nu skrattar jag iaf.

Det är inte synd om mig. Ne, för jag klarar mig ganska bra. Saker händer, det har de alltid gjort, och kommer nog göra. men man reser sig igen! snälla, min värld har inte gått under! Nej, jag är inte "tvingad" till att bo hemma, men jag gör det tills vidare. Tills jag vet precis vad jag vill?! har ju funderingar på att åka till usa - då är det väl jävligt onödigt att flytta till en egen lägenhet nu?! 
 
Shit, människor. Jag har ingenting emot att folk bryr sig och frågar hur jag mår, och visar att de är min vän :) men det är när alla dumma jävla kommentarer om allt(verkligen allt) kommer som jag blir så trött på mänskligheten. Trött på idioter också. Ne, göra en fläta sen packa och åka till ullared! Det gillas!

Not available - Ja så är det! så SLUTA!
Over and out - on the way

I will always

What I miss overall is a smile I can't replace
'Cause it starts in your eyes and
It filled up all the space in my heart
I know I will always remember and
I know that it goes with me
I will never leave this part of you behind

With you gone it plays on it's so hard to move on
I want to but I wanted you
Now you stay in my head
I'm not over you yet
I try to but I wanted you

Make no mistake I'm here in this place
And I'm waiting around for you
And I can't help it Im still searching
For some way to get through

I will always remember



N
u ligger jag här hemma. I soffan såklart! Har lite saker att ta tag i här hemma. Tänke jag skulle fixa all tvätt, plocka i ordning i de två rummen som är mina, och så kanske dammsuga hela huset om det återfinns lite tid till det! Jag är faktiskt duktig med hushållsarbete när jag tar mig an det :)

I övrigt? sov ganska så sjukt bra inatt, tills mamma kom in i rummet i morse. Undra varför? :P så har jag inte riktigt kunnat somna om. Ska åka fram och handla lite senare också. Tuggumi och festis. typ :) Och för den som undrar kommer jag inte bära min telefon på mig idag. Varför? orkar inte. Svara om jag hör er!

Over and out - ledig

RSS 2.0