Bleeding love

Hemma från turkiet, och ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga, eller skriva. Tror att det enda jag får fram just nu är ?!"#@ och så skulle jag kunna fortsätta i en evighet men det ska ni inte behöva läsa om. My life my problem! Men brun är jag, och resan har varit en massa roligt också. en massa flörtande med "the crew!" haha :P

Men men, när man har glömt bort hur man simmar gäller det att hålla sig flytande! därför har jag planerat in en massa resande, sthlm, embjörk(?), tyskland gbg. Jag tänker inte vara rastlös en enda helg!nu jävlar. Så hoppas jag på ett riktigt bra möte den 15:e så att jag kan få komma på intervju och sedan ge mig iväg!

Veckan som kommer då:
Måndag - Skola, förbi myran och myggan(förskolor), mberg med molle och sedan en promenad!
Tisdag - ledig?! förgyll min dag?!
Onsdag - Heldag i skolan! kan aldrig slå fel. Kvällen bjuder på sprit och strömpis
Torsdag - bakfylla sedan biiiiiiil till västerås och hämta min fru!!! <3 ily
Fredag - spendera tid med min fru
Lördag - spendera tid med min fru, kvällen med storasyster, god mat, alkohol och skitssnack!
Söndag - Säga hejdå till min fru :( och baksmälla!

En helt okej vecka, har du tråkigt - FÖRGYLL min tisdag?! jag vill inte vara själv, för när jag är själv, då tänker jag för mycket!

Over and out -

Turkey!!

För er som ett min facebook och undrar vad jag menar med "hangover and heartache, it's something with a trip to Turkey, I guess that Turkey can not manage to see me happy! The second time valid, I do not think I will return again" så tänkte jag att jag kunde berätta det, har ingenting att göra ändå så:P

Ska ju åka till turkiet idag, utanför Side, på ett al-linclusive hotell. Det är inte första gången jag åker dit, utan jag har varit där engång, med min familj och våra underbara grannar! Sist när vi skulle åka(06 tror jag?) så hade jag under nästan två års tid trånat och varit tonårsförälskad i en kille(you know what i mean), någon som faktiskt när jag ser tillbaka på allting behandlade mig som skit!

 på fredagen, dagen innan vi skulle åka, så skickade han ett sms, och berättade att han ville testa och se om det kunde bli någonting mellan han och min dåvarande vän. YES! var väl typ första tanken(IRONI) så, den kvällen blev det sprit sprit sprit, vilket slutade med att när mamma väckte mig på lördagen och sa att vi skulle ta bilen till arlanda om en timme. Det är den värsta flygtur jag varit med om! jag mådde så jävla dåligt, dels pga alkoholen.


Nu är det tajm att åka igen, och ännu en gång så har jag blivit lämnad. Skillnaden var ett den här gången var jag verkligen kär. Visst tänker ni, men jag tror inte ni förstår. Jag har alltid haft svårt för förhållanden, och att binda mig, så när jag gör det gör jag det INTE på skämt. Därför har jag lite jobbigt just nu, därför blev det åter igen, sprit sprit sprit dagen innan flygningen. åter så känner jag mig inte helt hundra, och jag hoppas mitt hjärta kan återgå till sitt kalla jag som det var innan jag tillät migsjälv att älska!

Men, positivt? Ida från Culture Care ringde igår och sa att jag skulle utgöra en exemplarisk Au pair, så nu är ansökan färdig, intervjun blir av såfort jag kommer hem, och så hoppas vi på att allting löser sig så att jag kan hoppa på planet till NY den 18 januari, förhoppningsvis i NYKTERT tillstånd!

Me against the world

Så känns det just nu! Den här sommaren har bjudit mig på?! Lögner, svek och en massa massa tårar. låter roligt va?! Verkligen. Vad har jag varit med om? jag har blivit lämnad, jag har gråtit floder, försökt supa bort mina synder och fått höra den ena lögnen efter den andra, dessutom har jag flyttat hem till mor&far!

I'm so over it! allting, Kan man inte säga sanningen så ska man fan inte säga någonting alls, om man inte menar det man säger?! håll käften då rent ut sagt. Hösten kommer gå ut på att ta mig tillbaka, få tillbaka mitt liv.

Jag är oerhört tacksam över att jag har så fantastiska vänner som verkligen finns när jag behöver dem! Malin och Sofie, som tvingas umgås med mig i skolan och utanför, vi har verkligen hittat varandra!! Elin Andersson, Jag säger bara SMACK!! min ängel. Emma & Annica, vad vore jag utan er? Frugan som är flera tusen mil bort, you're my life! Självklart min underbara familj(mor,far, bröder, extrabröder), I LOVE YOU ALL!!!!

Nu ska jag göra någonting drastiskt, eller inte, gå ut i garaget och börja plocka bland mina grejer. suck
jag ångrar ingenting vi gjort tillsammans, men jag vill helst bara glömma allt!

RSS 2.0