Snabb uppdatering!

Tisdag:
A's 40-årsdag! Blev en pedikyr efter att vi lämnat barnen och lunch på PF Chang! Hämtade upp barnen på eftermiddagen och åkte till det nya bounce placet på mallet så vi kunde leka lite. Hemma blev det middag och tårta till efterrätt och jag fick ge den äldsta ett bad! Somnade nog fortare än kvickt när jag la mig.

Onsdag:
Blev en dag på mallet med Elin. Shoppade nog mer under den dagen än jag brukade göra under flera månader när jag bodde här! Så blev det lunch på Cheesecake Factory - bättre än vi kunde minnas. En sväng förbi Meaghan blev det med. Skulle hämta A vid bussen så tog med den lilla och åkte förbi Safeway först. S's chilli till middag - någonting jag längtat efter. Träffa Elins familj en sväng och sen sova.

Torsdag:
Lämnade barnen på busstoppet respektive daycare och åkte till Meaghan en sväng. Lunch med Sonia och Elin. Hämtade barnen och åkte till (Menchies?!) för lite frozen yoghurt och sen åkte vi till Rocket Playground! Middag med familjen och när barnen lagt sig satt vi och bara pratade lite!

Och nu är det då Fredag. Veckan har gått sjukt fort - och det är lite läskigt hur vanligt allting är. A sa att det kändes som om jag bara varit på semester och kommit tillbaka - och jag håller med henne. Så jag ska njuta utav helgen för på Söndag åker jag tillbaka till verkligheten. Fått lite energi till att ge allt i skolan de sista tre veckorna och sen kan jag njuta av "sommarlov" i Juni med lite jobbdagar här och där innan Lithells drar igång!
Love L,

Lyckligt lottad!

Att vakna klockan 05.00 är väl kanske inte optimalt när man har en hel dag att fördriva själv, men utöver det så är allting sjukt bra. Mina underbara föräldrar klev upp och körde mig till flygplatsen igår, blev lite väntande men träffade en amerikansk tjej som jag pratade medhåll tiden gick väldigt fort. Väl i London var det bara att vänta på att flyget skulle få sin gate. Allting gick Väldigt bra om man tänker tillbaka på min tidigare flyglycka, men när vi väl kommit på planet och ställer oss i kö för att lyfta så får vi meddelandet att London stad körde någon säkerhetstest inför OS och därmed var luftrummet stängt. En timme senare var vi iaf i luften . Landade på utsatt tid tillsammans med ett helt plan hemkommande militärer! Fick iaf ut väskorna och efter att mannen som satt i Tullen skrattat åt att jag redan är tillbaka.

S väntade utanför, och det kändes som att komma hem igen! Fick lite uppdateringar om vad som hänt och hur allting är med barnen i bilen. Väl hemma mötte A oss i dörren och vi alla slog oss ner i vardagsrummet och umgicks lite. Barnen sov men jag fick en liten skymt av dem iaf! Sen blev det dags att lägga sig, men på något konstigt sätt var jag inte trött, så jag njöt utav lyckan att äntligen ha Netflix och slängde mig in i någon ny spännande serie! Hur har man överlevt utan Netflix!?

Allting känns så naturligt - nästan som om man inte åkt här ifrån. Det enda jag inte saknat här borta är fuktigheten! Haha, så äckligt. Annars är allting så bra det kan bli. Längtar tills jag kan leka med mina små monster i eftermiddag! Får inte riktigt ordning på alla tankar så st är väl bäst att sluta skriva. Ska njuta av en vecka med dessa underbara människor och återuppliva lite gamla traditioner. Önskar att jag hade haft några människor hemifrån att njuta med. Delad glädje är bäst sägs det!

Nu blir det att dra igång Pandora radio, en dusch och sen gå upp och se vad vi kan hitta till frukost!
Love L,

RSS 2.0