Frankfurt!

Yes! We made it! haha. Precis mött upp de "goa glaa götebörgarna" ;) Blir till att ta någonting och käka innan vi kliver på nästa flyg! 8:50 timmars flygresa till som väntar då! Och vi lyfter 17:30, så ni kan ju själva räkna ut när jag kommer fram! Får se om jag hinner uppdatera någonting när vi kommit fram till skolan i Oakdale, eller om jag kommer vara helt död och bara däcka i sängen!

This is AWESOME!

Hejdå!

Hejdå avlånga landet lagom! Nu tänker jag ta mitt pick och pack och dra iväg på mitt livs resa! Med alla behörigheter nerpackade på 31 kg är jag redo att lyfta. Eller, jag måste ju ta mig till flygplatsen först! Mamma och pappa ska köra mig dit, så ska jag möte upp Nathalie, och Kajsa hoppas jag. Så får vi se om vi hittar fler Au pairer! Oooho.

I Frankfurt ska vi möta upp dem från Göteborg! Alltså, om typ 19 timmar är jag i "The city of dreams"! Sjukt lång flygresa från Frankfurt väntar! Men jag har bunkrat upp med korsord och böcker. Plus musiken i ipoden såklart! Awesome! Ne, nu ska jag ta och göra mig i ordning för avfärd!

I'm goooooing to miss you all!!!
Don't forget me!



Baby, I'm going New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do
Now you're in New York
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Hear it for New York, New York, New York

My last night!

Min sista natt i mitt hem då! Och konstigt nog så har inte känslorna kommit smygande än, men vem vet vad som händer när lamporna släcks! Har faktiskt inte fällt några tårar idag heller. Skönt det. De kommer både räcka och bli över i morgon. Lillebror var här förut, så vi käkade familjemiddag. Kyckling och kroketter med vitlökssås. Mums! Fick även världens bästa film av lillebror <3 I Rymden Finns Inga Känslor! I love! Och som sagt, nya fina blå converse av mina föräldrar! Kommer sakna min familj! JAG ÄLSKAR ER!

Pratade även med en annan Au Pair på telefon förut, Susanna :) Var väldigt trevligt att få sätta en röst till namnet, och i morgon kommer även ett ansikte! Vi såg till att vi hade med allting och så. Alltid bra. Va bara så sjukt skönt att prata med någon som håller på med samma sak! Sa även hejdå till Storebror, och till Emma&David en sista gång! Nu tänker jag slå mig ner i soffan för sista gången i år, och se min nya bästa film!

Sweet dreams!
With Love, Your L


PS, Vad sägs om nya designen? hade lite dålig fantasi men vadå?

Happy Birthday!

TO ME! :) Idag är det min 22:a födelsedag. Gammal man börjar bli va? Haha, ne då, än har jag inte åldersnoja! Den får vänta till senare. Vaknade upp hemma hos Annica med Emma, David och Joel! Blev lite segande innan jag och Emma äntligen tog oss ned till bilen och åkte hem.

På min säng stod ett paket som innehöll - nya converse! Awesome! Och igår fick jag en bärbar spelare till i-poden av lillebror och Joel! gullungar! Så idag ska vi ändra lite i packningen! Och gå igenom vad som verkligen behövs och inte! Blir god middag med familjen ikväll. Besök av Emma&David en sista gång och sen åka till Ica och inhandla lite korsord och annan underhållning!

Tack för alla grattisgratulationer jag fått hittills! :)
Många är väldigt oväntade!

- Linda

My last weekend

På svensk mark, i år om allting går som planerat. Vaknade upp idag i Emma&Davids vardagsrum och tänker "shit". Ha, det är verkligen bara två dagar kvar till Avresa. Och för första gången kände jag faktiskt en obehaglig känsla när jag tänkte på äventyret, men den är defenitivt inte större än känslan som säger att det här kommer jag ha med mig hela livet. En sjuk erfarenhet, som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån mig!

Ska hoppa in i duschen snart. Börjar bli dags. Ikväll tillbringar vi tiden på Jacobsgatan! Med lite mat och dryck. I morgon är det min födelsedag, haha, som jag nästan glömt bort mitt i allt. Tror den infaller 01:06 eller 01:07, om ni ville veta! Så morgondagen kommer spenderas på hemmaplan, med min underbara familj, god mat och en massa mys!

Love L,

Fredag.

Haha, varit en lång dag redan. Morgonen började med att jag hämtade upp Emma och åkte till Barnmorskan. Dags att byta P-stav innan resan. Och nyfiken som jag är kunde jag ju inte låta bli att kika på vad hon gjorde hela tiden, Emma fick till och med assistera henne! När hon tog ut den såg det typ ut som om hon klämde en snuskig finne, och det kom ut en lång vit mask, USCH!

Sen blev det frukost på Sveas, MUMS sa magen. Vidare en sväng till Marieberg för att umgås lite. Handlade på mig lite nya örhängen till öronen. Sen bar det iväg till jobbet, bildlektion som gick väldigt bra. Hämtade upp Emma igen efter det och åkte till Kerstin i Laxå för att hämta ett par halsband hon gjort - Tack! Nu sitter jag här hemma. Ska snart göra mig i ordning, och åka till träningen för att säga hejdå till laget. Efter det så blir jag upphämtad av Emma&David, vidare till Pitchers för en drink med Annica, sen bio med töserna, och sen vinkväll in på småtimmarna med mitt favoritkärlekspar - Emma&David.

Låter som en bra fredag enligt mig. Måste snabba mig nu!
Love L,



Have you heard the news today, I'm leaving town, I'm cashing out
This town's too small for me to stay, The time is now, I'm heading out

Baby, I still need ya, but if you stay I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya My heart is gonna bleed
but I'm leaving either way

My darling baby, This is a warning
said that I'm leaving, on Monday morning
You'll get no answer, No use in calling
because I'm leaving, on Monday morning


MONDAY MORNING!!

Blödig?

Skulle jag vara blödig? Va, nej aldrig?! Haha, jag brukar bara gråta till Lejonkungen och alla andra disneyfilmer. Ibland gråter jag för att andra gråter. Haha. Okej då, jag är blödig. Idag var jag blödig. Blää! Fick verkligen kämpa för att hålla tårarna tillbaka när jag sa hejdå till Sofie, Jossan och Malin. Lyckades ändå ganska bra, sen när jag var själv i bilen släppte helvetet löst. Usch. Kommer sakna er <3

Sa hejdå till Morbror och Kusinen som kom hit på fika idag! Är nu stolt ägare av Värmeservice Kumlas mjukiströja! Den enda utomstående som har en! Det tackar vi för. Sjukt gosig var den också. Sen kollade jag den stora packningen en gång till. Allting fanns med där! Så den väskan är typ färdig!

Nu ska jag sova,
I morgon är fredag!

With love, Linda

LUNCH!

Det går fortfarande inte att lägga in en video!? Haha, arg jag blir. Har dock sovit som en prinsessa inatt! Great! Och mamma väckte mig precis när drömmen skulle bli sådär bra, varför är det alltid så? Att man vaknar precis när drömmen kommer till det bästa. Men, har haft bra drömmar hela veckan, gott tecken?

Nu ska jag snart hoppa in i bilen för att åka till Universitetet och hämta Malin, Sofie, Sofia och Jossan! :) Vi ska luncha på stan och sen hoppas jag att några av dem vill tillbringa några timmar med mig :) Kommer sakna mina vapendragare! Men ni kämpar på lite för mig med va? :)

I give som LÖÖÖÖVE to you all!

STREJK!

Så jävla förbannad över att det INTE går att lägga upp videoklipp på bloggen! Därför går jag ut i strejk! Tänker inte skriva om någonting idag! BLÄÄÄ, lägger mig och ser en film istället!


Oj, igen...

Trött jag blir när saker och ting INTE fungerar! Därför tänker jag inte be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen! Haha, strax efter kl två inatt så bestämde vi oss för att gå ut och åka pulka i kumlasjönsbacken! Det var ett äventyr. Men roligt var det! Lillebror och jag spelade sen kort till klockan blev fyra ungefär, sen erbjöd han sig att sova på soffan, så jag fick sängen. Har jag någonsin sagt hur bra han är? Om inte gör jag det nu!

Någongång under natten dog mobilen. Suck, så sov lite för mycket, men jag lyckades fixa allting som skulle göras ändå, och även ett parti monopol där med! Fina grejer. Sen var det dags för fotbollsträning. När jag sen kom hem trodde jag att det skulle bli en trevlig kväll framför handbollen, men Sverige sög, så jag gick in på mitt rum för att slå in se sista paketen, är de inslagna? NEJ! Så får göra det nu och sova sen!

Snart bara fem dagar kvar då! En arbetsvecka! Ooh, mörkrädd av hur fort tiden går. Men för att svara på den vanligaste frågan jag får så: NEJ, jag har inte fått resefeber än. Inte så nervös heller. Om jag ska vara ärlig så förstår jag nog inte att jag faktiskt ska vara borta ett år. Men familjen känns toppen, och med mitt stöd från alla er kommer jag vara hemma fortare än kvickt!

Liten uppdatering. Ska försöka vara seriösare i morgon!
Gimmie sooome löööööve right?

-

Millencolin - E20 NORR
funkar inte att lägga in videon, men tycker den passar lite!

Gaaah!

Sorry! Sofie sa att det inte var någon idé att ha en blogg om man inte uppdaterade varje dag! Och jag har totalmissat att skriva under måndagen! Haha! Men jag jobbade, sen åkte jag med mor och handlade. Sen satt jag hemma i soffan en sväng.

Blev sugen på att göra någonting, så jag tog med mig min bag in box till lillebror där Joel och Danne var. Satt och småmös lite. Och när Danne åkte, kom molle. Då plockades det extremt antika monopolet(från pappas barndom) fram och vi körde en klassisk omgång. Joel vann tyvärr, men jag kom tvåa. Sen när joel drog sig hem för att sova så kom Dalmo förbi och körde oss till Donken och nu sitter vi här igen! Verkar som om det nalkas lite tvspel, haha, chipanddale!

Glömde ju dessutom att räkna ner - EN VECKA KVAR?! Helt sjukt.
Nu måste det väl ändå vara okej att räkna ner?

Over and out
- Linda

Sunday!

Jag är totalt slut i hela kroppen! Om jag la mig ner just nu skulle jag totaldäcka. Därför sitter jag upp. Ska fixa lite innan det är tillåtet att sova! Men det har varit en trevlig dag. Alla syskonen var samlade idag! Det var absolut inte igår kanske man bordet tillägga. Men trevligt var det absolut! Det tackar vi för. Farmor och Mats var här också. Och nu på kvällen kom Mormor&Lennart!

Skulle åkt till Emma och David för en trevlig myskväll med lite vin - icke då! Ska upp och jobba i morgon. Åh, var riktigt sugen ju :( Och Emma jobbar resten av veckan sen :( Kanske åker ut dit en kväll iaf! Får se vad som händer! Känner mig ganska fullpackad i veckan! Så innan jag vet ordet av så är det väl min födelsedag! Yeah yeah! Nu ska jag fixa det som behövs så jag kan sova sen!

Sweet dreams!
Love L,

-



Min "present hörna" byggdes på idag. Love to you all!




Fina gubbar som jag tänker dejta! Både Washington, Lincon, Hamilton och Grant!
Och de tre sistnämnda är till och med ovikta i serieordning, Det tackar vi för!

PS, Amerikanska dollar ser ut, och känns som leksakspengar!

My family and I

Söndag. Somnade som en stock igår efter att ha tagit mig någon cider efter att tjejerna gått! Vaknade upp idag och gjorde ett ryck i mitt rum, så idag ser det faktiskt riktigt trevligt ut! Var en sväng till Maxi med mammi nu och handlade. Lite fikabröd och sånt till släkten som kommer idag för att fira min 22:a födelsedag, som infaller nästa söndag!

Mina tjejer känner mig väl, och nu har jag fått turkisk pebber så att jag överlever iaf en liten stund där borta i Amerikat! Fick även en jättefin bok och ett gulligt penset dom jag ska använda för att "skriva dagbok"! Lite vin, fina kort och rim och såklart, klockor! Underbart! Är riktigt nöjd över hur kvällen blev. Mat, världens bästa sällskap, samtal och en del Buzzspelande! Thank you!

Nu ska det fixas för släkten!
Over and out
- Linda


Deep in my heart!

Har precis plockat undan efter kvällen, och jag måste få säga att det syns nästan inte att det varit några här alls ikväll, förutom i mitt rum, Men det kan jag leva med. Hoppas mamma och pappa ser att jag försökt hålla efter i de andra rummen!

Kvällen då, har inte så mycket att säga förutom att ni är underbara! Fick hålla tillbaka tårarna förut, men nu flödar dem ner för kinderna. Förstår ni hur bra ni är? Att ni hjälpt mig så otroligt mycket, var och en på sitt eget sätt. Känns bra att åka till USA och veta att jag har vänner som er att komma tillbaka till <3

Nu ska jag nog se en film och sen lägga mig i sängen!
Jag är lyckligt lottad!

Love L,

Dinnertime!

Eller inte riktigt, men lite senare ikväll så kommer mina flickor hit, och då bjuds det på lite mat, samtal och andra roligheter. Har bland annat belånat mina bröder på PS3 och Buzz! Alltid roligt! Ska bli riktigt trevligt att spendera en lugn hemmakväll och inte känna pressen att ta sig någonstans!

Igår va en roligkväll med gamla klassen hemma hos Marie-Louise! Det bjöds på paj och musik, lite samtal och senare på kvällen drog vi även igång Lips, i de flesta låtarna sjöng nog publiken mer än de med mikrofonerna! Lämnade av Malin och Sofia på hemvägen innan det bar av hem med Sofie som sällskap!

Men nu ska det fixas och trixas inför ikväll!

PUSS!

Öreeeebro!

Nu åker jag till örebro för att träffa mina flickor! Det gillas skarpt! Nattligt sällskap får man med sig hem också! I LIKE THAT! Så ha en trevligt fredagskväll, för det tänker jag ha!

PUSS


And so the story goes!

Idag är det fredag! Och även idag är det enda jag ser genom fönstret är den klarblå himlen! TJOHO! Det gillas skarpt! Vad som gillar lite mindre är att min katt ligger och kloar mig på ryggen och verkar inte fatta vinken när jag knäpper henne på nästan! Snart åker hon ut, den galningen!

Men idag då. Måste snart hoppa in i duschen, sen ska jag nog gå fram på stan och göra mina ärenden och sen gå hem! Fint. Fixa lite här hemma, Bl.a. packa ner kläderna från sängen i reseväskan, för ikväll ska Sofie Sova här! Sen fixa i ordning mig lite, göra någonting att käka, sen hämta Jossan och åka till Örebro som sagt! Ska bli trevligt att träffa alla tjejerna lite!

10(!?) dagar kvar till New York!
14 dagar till Washington DC
This will be my reality!

Over
- Linda

Verkligheten

I böcker och filmer kan allting hända. Det spelar absolut ingen roll hur mycket du gör bort dig, sårar någon eller hur många fel du gör på vägen, för i slutänden så är allting förlåtet och alla är som en stor familj igen. Är det konstigt att man är naiv ibland då? Eller kanske blundar. Ne, jag tror det. För vi alla tror väl att hur dåligt vi än mår på vägen så blir allting bra när vi väl når slutmålet?

Ibland önskar man att man vore en av de där karaktärerna i favoritboken, som efter närmare 300 sidor av elände, svek, tårar och problem ändå på tio sidor får ett underbart liv, med sina bästa vänner, och den där "förbjudna" pojkvännen som man egentligen aldrig skulle gått efter, men som man inte kunde motstå?

Suck, borde nog sova....
- L

11

Elva dagar kvar, var det idag får man väl skriva. Snart fredag och då är det bara tio! Vaknade med lite feber idag, men den blåste bort med vinden efter en hel del vilande och bokläsning. Varit och storhandlat till helgen med mamma! Kollar på handbollen också som Sverige vann! Fint, tycker dock fortfarande att gamlingen är bättre i målet! Låt han stå!

I morgon ska ärenden uträttas! Hämta jackan och gå på systemet. Hämta jossan innan det bär av in till örebro! Först hem till Malin med Sofie och Sofia. Sen vidare mot tybble där vi ska till Marie-Louise och ha en för mig, sista sammankomst med klassen! Ska bli riktigt trevligt. Det rycktas singstar, och även om jag ska vara nykter tänker jag inte backa! Lets go!

Nu väntar boken på att bli färdigläst! bara 50 sidor kvar!
Then Sweet dreams!

Love L,

PS, fick ett mejl från min värdmamma idag, så nu vet jag iaf vart jag ska när jag åker från skolan!

Godmorgon världen!

Godmorgon! Eller ja, förmiddag kanske man borde säga? Har hunnit duscha och käka frukost faktiskt! Vaknade på ett strålande humör idag! Vet inte varför. Kanske för att det enda som syntes genom fönstret denna morgon var en klarblå himmel! Riktigt sommarblå. Det betyder ju att sooolen kikat fram idag igen! Awesome. Det betyder att vi ska ta oss ut och fotografera lite idag. Promenaden får man ju på köpet då!

Ska fixa lite med de paketen jag slagit in, och så ska jag skriva inköpslista! Hum, måste bara komma på vad det är jag ska ha! Haha, löser sig nog. Funderar på om jag ska gå på systemet idag, eller i morgon? Äh, tar det i morgon, så har jag någonting att göra i morgon på dagen också!

Over and out
- Linda

Dramatik!

Är det minsta man kan säga om kvällens hockeymatch mellan Örebro och Malmö. Låt oss säga att antabus nog var en bra grej för en sjuk comeback gjorde han iaf, Conny Strömberg! Men, som sagt - onödigt mycket dramatik. Slutade med vinst tillslut för Örebro, 6-4,

Och jag som trodde jag inte kunde bli mer förvånad idag, tjo och tjim på mig, för det kunde man. Haha. Kanske borde åka iväg fler gånger? Utlandsstudier nästa? Haha, ne då. Nu ska jag sova, för i morgon är det upp och ut i garaget och träna. Skriva inköpslista och plocka lite här hemma. Sen handla med mamma. Och gympa på kvällen om tiden finns till!

Sweet dreams!
Love L,

Strange?

Alltså, är det inte sjukt jobbigt när man träffar på folk som man vet att man känner, och sen verkligen inte kan placera dem! Det hände för mig idag. Och jag kan fortfarande inte komma på vem det var?! Det värsta är ju att jag vet att vi brukade umgås ganska mycket. Hum... Senil? Ja kanske.

Och sen helt plötsligt från ingenstans dyker någon från dåtiden upp, som liksom inte funnits på fyra fem år? Men jag har bestämt mig för att vara vuxen, och bara se saker positivt. Det är ju trevligt att få kontakt med folk från förr! Kan sakna dåtid, högstadiet och gymnasiet. När man va ung och pigg liksom! Just nu är man ganska mossig vid vissa tillfällen!

Nu ska jag läsa lite, sen tagga hockey!
Have a nice day peps!
- Linda

Lunching time!

Ska ta mig in till örebro och träffa några trevliga vänner! Helt underbart. Ska bli trevligt att inte sitta hemma och tala med sigsjälv. Hoppas det blir någonting i stil med La Baugette! Är ju så gott med kycklingröra! Ikväll blir det Örebro - Malmö live! Med Christer, Adde, Pappa, Lillebror och Kneten!

Over and out
- Linda

Sova? hu?

Vad är det? Har bara suttit och lekt lite vid datorn, så tittar man på klockan och ser att den är halv ett snart? hum, no good so to speak! Så jag får väl sluta sitta här vid datorn och istället bädda ner mig i soffan. Men först vill jag ge er ett uppdrag. Har ni något bra Ordspråk, eller någonting annat liknande? Eller bara ett uttryck du tycker passa på mig, snälla dela med er?! Har gjort en ny header som jag inte blir färdig med.

Kommit såhär långt vid skrivade stund:


Jag har dååååålig fantasi! I know


Sweet dreams!
Love L,

Life as me!

Hemma. Varit hos Lillebror med Farmor nu. Åkte dit tidigare och städa lite! Är man storasyster så är man! Ska slå in lite paket till barnen nu tänkte jag. Sen ska jag fortsätta läsa min bok som jag började på idag, halva typ färdig, haha. Ibland är det skönt att lösa för nöjes skulle!

Love L,

Magmuskler!

Aaah, det är fint när man vaknar och knappt kan sträcka på kroppen för att magmusklerna säger NEJ! Haha, de var nog lite synd om dem igår! Fint är det! Så idag ska jag ta det lite lugnare. Ingen gympa på schemat, men antingen en lång promenad, eller också ut i garaget. Återstår att se!

Plocka upp Farmor kl 14:00, så får vi se när man blir färdig där!
Stannar nog kanske kvar hos lillebror en stund!
Over and out
- Linda

Slut som människa!

Vilken dag. Körde på en timme i garaget, sen när mamma kommer hem lurar hon med mig på en timmes gympa, och sen promenad med Kauka ungefär en timme. Mina ben är allt bra möra, skönt som fan är det! I morgon blir det ut i garaget igen. Får de, någon som kanske är sugen på en promenad i morgon med mig?

I övrigt ska jag hem till lillebror med farmor i morgon. Fika lite, så ska farmor se lillebrors "nya" lägenhet. Haha. Ska också åka fram på torget och lämna in min jacka också, och få en ny dragkedja på den! Saknat min gröna regnjacka! Annars inte mycket planerat tror jag?

Nu ska jag njuta av lite sömn!
Sweet dreams peps!
- Linda

Lunchdejt!

Varit ute i garaget och tränat ungefär en timme! Va riktigt skönt. Försöker skapa en ny vardag! Mer aktiv mindre lat. Så ska vi se om jag kan lyckas vara i form när jag kommer tillbaka till lilla landet lagom! Viljan är det inga fel på iaf! Efter träningen kom Lillebror hem på en lunchdejt! Absolut inga fel det inte.

Och så ringde farmor, så i morgon är det fikadejt hos lillebror! Men det är i morgon. Nu är det ju faktiskt ganska mycket kvar idag! Ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch! Så att man inte skrämmer folk! Sen ska jag fortsätta plocka runt här hemma. Ikväll blir det promenad med Kauka, hoppas vi inte slår ihjäl oss!

Over and out
- Linda

God morgon!

Har vaknat för andra gången idag, och det kändes mycket bättre att gå upp nu, än när jag vaknade och klockan visade 06:30. En dålig vana eller? haha. Tvingade mig själv till att blunda och efter några minuter sov jag som ett litet barn igen! Helt underbart.

Och här sitter jag, ensam och trälig! haha. Mina gamla klasskamrater sitter i skolan och börjar sin nya kurs och fortsätter plugget! Not me! Ne men vad ska jag då fördriva tiden med? Tänkte ta på mig kläderna och gå på en promenad! Blir nog dock inte överlång, ingen lust att halka!

Over
- Linda

The truth!

Låg här i min säng och funderade på vem jag skulle ringa. Känner att jag behöver prata med någon. Men vem fan ringer man när klockan närmar sig tolv en söndagskväll när folket ska upp och jobba i morgon? Vill ju inte väcka/störa folk i söndagsmyset/sömnen! Dessutom är det ingenting allvarligt. Känns bara som om man behöver prata av sig lite. Så då får jag väl göra det här!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva allting som pågår i mitt huvud! Tankarna bara flyger förbi och det känns inte riktigt som om jag har koll på någonting. Ikväll blev jag dock så otroligt glad. Ibland krävs det så lite för att saker ska bli bättre. Vissa känslor och tankar följer en hela tiden där bakom fasaden, som hela tiden påverkar en fast än man påstår att det inte gör det. Det fantastiska är att en konversation, några få meningar och några vänliga värmande ord kan göra en sån stor skillnad!

Det börjar dra ihop sig. Nu är det vara 14 dagar kvar. Vilket är helt sjukt. Det började på 89 dagar, och då insåg man nog inte riktigt vad det faktiskt handlar om. Det börjar gå upp för mig nu. På riktigt. Inte så att jag ångrar mig. Absolut inte. Men det är väl klart det är skrämmande, vore väl konstigt om det inte vore det? Folk tycker att jag börjar bli sentimental - ja, men det är ju sant? Man tänker på att man faktiskt kommer missa ett helt år här hemma bland alla man bryr sig om. De som man är van att leva vardagen med.

Min absolut största rädsla är att man ska bli bortglömd. Och snälla, missförstå mig rätt. Att man glöms bort i vardagen som om det inte vore någonting konstigt att man inte fanns omkring. Jag säger inte att det skulle hända, men om nu bara visste hur konstiga saker jag funderat på under de sista veckorna skulle ni nog idioti förklara mig, och vissa skulle nog faktiskt ifrågasätta min mentala hälsa! Haha.

Men det är klart man är orolig och undrar. Ingen tycker väl om att leva i ovissheten? Men å andra sidan går ju 365 dagar någon sjukt fort när man tänker tillbaka på det. För exakt ett år sedan låg jag i min säng på Örebrovägen och försökte sova såhär dags, för dagen efter var det dags att åka till skolan och påbörja kursen Natur&Skapa. Är det ens möjligt att vi verkligen gått ett år tillsammans? Tror fan inte det. Och 99% av tiden har varit ren njutning! Sjukt underbar klass, med så splittrade personligheter och intressen, och ändå har vi varit en sjukt tajt grupp! Tack alla ni för ett bra år, och jag kommer sakna er sen när jag fortsätter min resa på universitetet!

Måste även bara tillägna en hyllning åt mina klippor Emma&David - ja, de räknas inte längre som två! Jag har sagt det förr, men jag tror inte ni förstår att ni ger mig hopp om framtiden! Om det finns människor som är skapta för varanda så är ni garanterat ett sånt par! Och jag är så otroligt glad över att få ta del av erat liv! Jag kommer aldrig behöva vara orolig för att bli gammal i min ensamhet sålänge det finns människor som er! Ni har gjort stor skillnad! Tack tack tack.

Blev ett långt inlägg. Lev med det! Har kunnat ventilera några av de tusen saker som pågår just nu, och det känns otroligt bra! De här sista 14 dagarna kommer spenderas oerhört mycket med vänner, och framförallt FAMILJ! Mycket fix och don som ska göras, och innan jag vet ordet av så kommer jag låsa dörren till huset där jag bor och sätta mig i bilen med familjen som kör mig till mitt flyg!

With Love, L

She said, "Oh, oh, I gotta go and find me"
Oh, oh she found the strength to break free

Like a painted wild mustang
Flyin' out across the open range
Finally gets to live her life that way
No fear, no fences, nobody-no reins

Oh, oh she's learnin' how to let go
Oh, oh whichever way the wind blows
Oh, oh she's learnin' how to let go

I never told you

Ursäktar mina dåliga uppdatering de senaste dagarna, men jag har också ett liv tro det eller ej! haha. Är ganska trött, pigg, glad, ledsen - ja jag är typ allt man kan vara på en och samma gång. Ne då, det är mer positivt än negativt. Nu har jag iaf två veckor med ledighet.

Några dagar tänker jag lägga ut på vikarieförmedlingen och jobba förhoppningsvis, andra tänker jag vara en duktig dotter och fixa lite i huset åt mina föräldrar. Städa, diska och tvätta. Kommer även börja med mitt packande. Tidigt tänker ni, men det gäller ju att hitta allt det där som man vill ha med sig ju? så bättre att ha tid att leta på än att sen stå där!

Men nu ska jag njuta av en söndag.
Träffa Emma och David en sväng,
sen se Wallander på Canal + med mina föräldrar!

Love L,

--



Cause sometimes we move on. We don't always want to - but we do!

Tack!

Sitter i sängen och gör mig i ordning för att åka till skolan. Plugga plugga plugga. Åter igen. Det känns SKIT rent ut sagt. Fy fan vad tråkigt det är. Blir inte bättre av att det känns som om vi inte fått reda på vad tentan ens ska handla om heller. Men det löser sig väl. Ikväll blir det kanske att käka med klassen. Vi får se.

I övrigt går nästan alla tankar åt Malin, jag hoppas verkligen du mår så pass bra att du får åka hem idag! Det är inte desamma att få avsluta skolan utan dig! Se till att bli frisk nu, innan jag åker, så jag slipper oroa mig där borta. Du ska veta att vi tänker på dig!

E - tack! det var befriande. tack tack tack

Over and out
- Linda

Sick

Kan knappt lokalisera mig. UUh, va länge sen jag var såhär snurrig. Känns som om huvudet inte riktigt hänger med. Tänkte att jag kanske druckit för lite vatten, men det är inte sant. Säkert druckit tre liter. Borde räcka, eller har jag fel? aja, jag tänker vända mig igen och hoppas på att somna. Ber om att vakna pigg och fräsch i morgon!

Sweet dreams!
Love L,

Nio plus tio!

Idag är det 19 dagar kvar, äntligen under det där otäcka 20 strecket! Igår va en lång dag. Men jag fick lite gjort. Somnade som en stock på kvällen iaf! och så vaknar man upp idag! Ska åka till skolan och redovisa en grej, sen snabba mig på ut i hällabrottet för att jobba!

Fick nya salvor utav farbror doktor - det gör något fördjävulskt ont såhär en vecka senare. Härda härda. Blir nog bättre om en vecka eller två, när huden börjat vänja sig. Tills dess är det bara försöka hålla fingrarna i styr och INTE klia. Lättare sagt än gjort. Tvångströja kanske?

Ne, borsta tänderna
Sen åka!
Have a nice day!

- Linda

On it again!

Då är det bara börja igen. Plugga plugga plugga. På lördag är det SLUT! Shit. Längtar lite, dock inte till rastlösheten, men att inte behöva tänka på skolan. Stressande är vad det är. Ska jobba onsdag eftermiddag och fredag! jaja, det är bara kämpa på!

Har inte riktigt ork att skriva om någonting nu!
- Linda

School!

Tar mitt pick och pack och drar mig till skolan.
Få någonting vettigt ur den här dagen!
Om det nu går?

- Linda

False?

"Du är så modig, jag skulle aldrig våga!"

Ibland undrar jag var det är som är så himla modigt? 365 dagar - de går otroligt fort. Under tiden hinner de mest fantastiska, och tragiska saker hända. Själv kan jag ibland känna att jag rymmer från allting. För jag är så otroligt less på den jag blivit de sista månaderna. Jag inbillar mig att jag försökt bygga upp en normal vardag. Vad är normalt med den egentligen?

365 dagar när jag kan få vara precis vem jag är. Inte den som alla tror att man är. Inte den "rollen" som man får. Ett år när jag kan få jobba på bara mig. Så ja, jag rymmer nog. Några påstår att jag är stark. På vilket sätt då? Djupt inne är jag fortfarande mitt osäkra vanliga jag. Som hela tiden funderar på om man duger som man är. Som hela tiden önskar att man kunde vara lite mer.

Mitt problem blir väl istället att jag övervinner det genom att vara den skämtsamma, öppna och otroligt orädda personen. Missförstå mig rätt, vill inte att folk ska tycka synd om mig. För det är inte synd om mig. Inte någonstans. Men jag tror nog att alla där ute någongång har haft de tankarna. De känslorna. Det är fakta helt enkelt. Vill också påpeka för de som påstår sig inte vara "modiga" nog - ni har fel. Det handlar om vilja!

- Linda

Kasta hö!

Åkte med Chrille ut till Hagaby för att hjälpa Emelie kasta lite hö som sagt! Gick väldigt fort! Rebecca var där också! Fick se Emelies nya häst - Winton(stavning?) Sen har jag duschat och haft mig. Nu väntar jag på att Emma och David ska bli färdiga på gymmet så de kan leeeka med mig!

Grattis på världens bästa granne Christer idag!!

Love L,

SÖNDAG!

Vaknade allt för tidigt. Idag IGEN?! suck. Har tittat på en film och nu började jag om med en gammal serie, så nu har jag väl att göra i tre dagar innan den är slut! haha. Ska snart följa med grannen ut till hennes häst - inget favoritdjur, men hon ska få hö, så ska hjälpa henne att ta hand om det!

Sen ska jag nog umgås lite med Emma, om det nu går. Pyspunka på höger bakdäck - why why why!? Haha. Ska ta mig till Ica Maxi på något sätt och handla presenterna till barnen! Så jag har det färdigt innan dagarna flyger iväg fööör långt! 22 dagar kvar!!

Love L,

Middag!

Var ute och teståkte med bilen tidigare idag! Ruskigt sköna baksäten! Godkänt på hög nivå! Sen fick jag träffa Annica - Tjoho, och Emma - Jippie! Ni förgyller tillvaron! Fick även träffa Joel också! Lite tv spel och sånt där! Införskaffade mig ett par nya skor! As nice verkligen!

När jag kom hem var det dags för middag. Mormor och Lennart kom förbi! Pressad potatis, fläskfilé och svampsås utan svamp! Fint. Lillebror var här också. Sen valde vi tapet till nästa rum i kö för att göras om hemma hos mormor! Kommer bli riktigt fint när det är fördigt!

Fick ett nytt mejl från Ida. Så nu vet jag precis vad jag ska köpa till barnen! Känns väldigt skönt! Nu är verkligen allting färdigt känns det som! Handla grejerna i morgon. Posta brevet till motormännen på onsdag och sen packa! This is sick. 23 dagar kvar. Vet inte riktigt om jag fattat att det är ETT HELT ÅR!? Kommer bli sjukt!

Nu ska jag lägga mig!
Sweet dreams!
Love L,

Dono!

Är fortfarande lite trött. Så jag ligger kvar i soffan och drar mig lite. Funderar på om jag ska gå upp och göra lite frukost och sen lägga mig igen! Inte helt fel kanske? Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Det lär la återstå att se. blir säkert någonting!

/L


Gamenight!

Blev middag med mor och far, som vanligt en fredagskväll! Sen såg vi "på spåret". Nu lät jag gammal! Så ringde lillebror och jag tog mig dit för en spelkväll! Nio personer blev vi totalt! Skulle spela TP så delade in oss i lag. Efter att ha spelat tre timmar gav vi upp! Suck.

Adde och Robin drog igång en NHL match på PS3, medan jag och Linnea låg halvdöda i sofforna! Sen blev det ut och haka fast Addes cykel på bilen, onödigt att han ska frysa när vi bor 50 meter från varandra! Men det var en ganska skön kväll, en såndär bara vara kväll!

Nu ska jag sova!
Sweet dreams!
Love L,

Action!

Live action i mitt vardagsrum! Katterna slogs förut! Innan pappa kom med kudden och slog dem åt varsit håll! Och ja - man måste ha kudde, sätter du ner händerna så har du många håll efter hugg och klor! Så nu sitter de instängda i varsit rum och surar ett tag!

Skolan tidigare! Dagens goda gärning blev att hjälpa en tjej som kört fast att komma loss. Tycker jag var väldigt snällt gjort! Sofie hjälpte också till! nu sitter jag hemma i soffan och dricker mitt isvatten! Mamma borde komma hem från jobbet snart, och pappa ligger i soffan och sover lite! Ikväll blir det käk med familjen sen troligen åka hem till lillebror och spela lite spel med människor!

/L

School!

Dags att dra sig mot skolan då! Redovisning idag - men jag kan inte få in bilderna på datorn!? Måste nog dra om den här snart! Börjar bli trött på det här! Men men, blir sitta kvar en stund sen måste jag uträtta en del ärenden. Fredagskvällen kommer med stor sannolikhet spenderas i soffan med päronen!

Talade lite med min värdmamma igår. De ska kanske köpa ett hus i Annapolis! På helt andra sidan Washington, men det är nära till havet! Mig kvittar det faktiskt! Men mer info om det såfort det finns någonting mer att berätta. Nu ska jag ta ett par skor och hoppa in i bilen!

Love L,


Bedtime!

Hjälpte Susanna förut! Det är en av de tjejerna som kommer gå med mig på skolan i NY. Gjorde om hennes blogg lite. Gick nog bra! Hon har inte kunnat se slutresultatet än, men det löser sig! I övrigt kollade jag på Skidskytte - damerna vann sin staffet! Go Sverige!

I morgon är skola och redovisning! Sen ska vi sitta kvar lite och göra våra grönsaksporträt! Ja det är lika tråkigt som det låter! Sen är det helg. Och vad händer i helgen?! INTE ETT SKIT! Så kom på något är ni snälla! Jag är ganska fattig så det får gärna vara hemma aktiviteter, som spela spel eller något liknande! Tack på förhand!

Nu ska jag bädda ner mig, snart sova!
Sweet dreams!
Love L,


Vad lat?!

Jag är INTE lat! Har bara inte kommit igång med dagen... Men det är ju en tråkig torsdag - så VEM bryr sig? Jag tänkte hoppa in i duschen och duscha tills allt varmvatten tar slut. Sen tänker jag mysa ner mig i soffan med en utav katterna och se på en bra film, eller någonting? typ...

/L

Ska man vara beredd på att tåget drar iväg
eller ska man vänta på
att någon visar vilken väg man ska gå
eller är det möjligen så att, möjligen så att
Att tiden är inne just nu

- Tiden är inne just nu!


Snow snow snow!

It's hard for you to understand
You've never been where I am
right now. Right is wrong and
wrong is right. I need to find a
way out, a way for me

-

Det snöar ute - du har inte missat det va? :O Haha. Blev inge åka in till örebro och se på fotboll! Jag älskar att köra bil, trots väglag, men har ingen lust att ge mig på längre "onödiga" sträckor idag! Kommer bli en skön hemmadag! En helt vanlig torsdag då!

Jag har verkligen ingenting intressant att skriva om. Ge mig några idéer?! haha. babblar på om ingenting. Jag har varken ork, eller känner för att dela med mig av de som snurrar på högvarv i mitt huvud! så, kommer väl fortsätta att skriva om mitt ganska ointressanta liv 25 dagar till! Great!

Love L,

Early morning

when you're on the outside and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you and i will bring you home

and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine
you think i'd leave your side
you know me better than that

 --

Pinsamt! Jag somnade ungefär vid nio igår?! Vadå trött tjej? aja, nu är klockan halv åtta och jag har varit vaken över en timme! Haha. Ska försöka sova lite till. Fördriva tiden. Idag då? Vet inte riktigt. Kanske åka in och kolla på fotbolls DM med Malin! Eller också hitta på någonting annat skoj!

Love L,


Oeioh Flygplan!

Jag har fått mina FLYGTIDER! Shit, fattar ni att det faktiskt börjar närma sig nu? Att det om fyra och en halv vecka är dags att sätta sig på planet! Det gör inte jag. Tiden kommer rusa iväg, och helt plötsligt är det dags att kolla så väskan är rätt packad och alla papper och pass och skit är med!

Blev väldigt lycklig när jag såg att biljetten var bokad! Så nu kan jag lägga mig lugnt i min soffa och njuta av en lång god natts sömn! I morgon ska jag fotografera lite, och göra mina experiment! Sen är det helghelghelg! lala. Någon som har några planer? Kanske hitt på någonting?

Love L,

Arlanda - Frankfurt : 12:40 - 14:50
Frankfurt - Newark 17:30 - 20:20

Wednesday

This is for the lonely
We all live underneath the same blue sky
This is for the loneliness tonight
I'll help you find a way to hold on

-

Morgon! Kunde inte sova inatt, det kommer jag få betala för ikväll, helt klart! Precis käkat, ska snart göra mig i ordning och sen köra lugnt och försiktigt in till doktorn. Sen blir det åka till jobbet och tjänstgöra några timmar! Ha, timing - plogbilen kom precis förbi mitt fönster här! Kanske lite enklare att ta sig fram då!

Pratade med en tjej som ska bo bara några minuter från mig i Washington. Hon kom till New York igår! Gud vad jag längtar. Dock fick jag ju höra att flygturen inte var någonting att hänga i julgranen. Hade jag väl kanske inte räknat med! Haha.

Got to go!
Have a nice day!
Love L,


27

I'm always here
I've walked you home
and headed for my own
until again i'm needed

Well I am what you see
I am not what they say
but if I turned out to be
could you love me anyways


--

Time for me to get some sleep! I could really need that! Tomorrow is woorkday, but first the doctor! Think my day ends 15:30. Don't really remember! Yeah yeah. Tomorrow might be party night to! We'll see i guess! Anyway. Sleep well friends!

Sweet dreams!
Love L,


Storebror!

Pratade med Storebror på telefonen en stund! Han satt på en busstation i Nacka och skulle in till gamla stan för att träffa våran äldre bror. Hum. Själv sitter jag i min soffa och har sjuuuuukt tråkig. Ingen vill med ut på promenad. Vad är det med människorna? Lite snö skadar väl inte?

Aja, jag har suttit och lekt lite i photoshop också! Så har än sålänge tre förslag på headern till USA bloggen. Ni får gärna tycka och tänka lite. Börjar få slut på idéer! Så säg vilken ni gillar bäst eller om ni har förslag på ändringar!

   

Love L,

Lillebror!

- Bli inte som jag när du blir stor!

Sofie lurade oss :O Uppgiften var till på Onsdag nästa vecka, inte nu på fredag! Men var ändå trevligt att åka in och träffa tjejerna. Så blev det en lunch på La Baugette! Det smakade lika bra som alltid! Sofies lillasyster kom och gjorde oss sällskap. Blev en hel del körkortsprat!

Just nu sitter jag hemma hos Lillebror. Hjälpte till att städa lite. Kattlådan för visso men ändå? snällt ju!  Sitter och tittar på tv. Ska åka hem och käka med mamma sen. Tänkte ta mig en promenad ikväll, men hur kul är det i dethär vädret? hade ju tänkt fotografera lite och så! Suck. Någon frivillig som vill med?

Love L,

Time to go!

Försov mig lite idag! Vaknade kvart över nio! Ska åka om ungefär tio minuter! Måste bara göra en macka att stoppa i magen! Är ganska trött, fast ändå inte. Kan någon förklara? Drömde iaf sjukaste drömmen inatt? Hängde inte med för fem ören. Men, nu ska jag se om jag kan resa på mig utan att väcka katten, sätta upp håret i en knut och sen hoppa in i bilen och åka!

Trevlig dag!
Love L,

Bio, Zlatan och Ambassaden!

Blev bio igår. Änglagård - Tredje gången gillt! Och kalla mig gammal med den var BRA! Kanske beror på att man sett de två tidigare filmerna och faktiskt fattade vad som hände! Haha. Sen vandrade vi hem i snöfallet till vårat hotell på Östermalm! Trevligt, lagom litet och fräscht faktiskt!

I morse var jag trött och ville inte gå ner! Kom in i matsalen och såg ett ansikte jag tyckte var bekant. Tittade lite närmare och gissa vem det var!? - ZLATAN! Han satt vid bordet brevid oss och käkade frukost! Ne, jag är inte kändiskåt, men det är väl inte varje dag man träffar en person som Zlatan, rätta mig om jag har fel?

Sen promenerade vi ner till Diplomatstaden, där mamma lämnade mig. Gick till Ambassaden och började väntan i kön. Fick väl stå ute i ungefär tjugo minuter! Sen gick man igenom första lilla huset, där jag lämnade allt, orkade inte plocka i väskan. Sen vidare in i andra rummet där man fick sitta på en rad med stolar, och så fort någon reste sig, var man tvungen att flytta fram - vilket skedde ungefär en gång i minuten!?

Sen fick man gå fram och lämna in papperna genom en lucka och så började den långa väntan. Träffade två trevliga människor som visade sig vara från ungefär samma ställe som en annan. Jennifer från Karlstad och Daniel från Örebro! De skulle också åka iväg som Aupair. Trevligt att kunna prata lite och slippa vara själv!

Sen gick jag upp på stan och mötte mamma, handlade lite till lillebror och en tröja till mig. Käkade på kungshallen sen blev det en bio till! Cornelis - måste dock såga den lite. De skulle behövt göra filmen minst dubbelt så lång för att man ska kunna få all information som krävs. Riktigt hoppig!

Nu är jag iaf hemma. Efter en halvlång tågresa. Sitter i soffan och tittar på Småkronorna! Går väl sådär just nu för dem! Men, ska snart sova. I morgon ska jag träffa tjejerna i skolan och jobba lite! Fint!

Sweet dreams!
Love L,

Sthlm!

Framme! Precis kommit in i vårat rum på hotellet! Ska snart ta en promenad för att se till att jag hittar till Ambassaden i morgon! Sen blir det nog till att äta någonting. Kanske en bio ikväll! Hoppas på att få sova bra! I morgon 09:30 kommer jag stå utanför dörrarna till Ambassaden och sen börjar den eviga väntan!

Skriver nog inge mer idag!
Sweet dreams!
Love L,

Second!

God förmiddag mina vänner! Har precis gjort i ordning kuvertet som ska med till Ambassaden i morgon. Så nu ska jag inte ha glömt någonting. Vore ju lite träligt. Hoppas också på att vädret är på min sida i morgon. Ingen kyla och blåst! Men, checklista inför i morgon då!

[x]Sevis
[x]DS2019
[x]DS160
[x]Pass
[x]Kuvert med 65kr porto

Allt som krävs. Har även ett extra foto nedpackat! Så nu sitter jag på min soffa och tar det lite lugnt ett tag! Ska väl snart göra mig i ordning och packa övernattningskläder! Hoppas på att tåget från Hallsberg är i tid! Vem vet annars när vi kommer fram!

Love L,

Sleep!

Bäddat ner mig i soffan och tänker ta en lång varm och lugnande dejt med han John Blund! Kan behövas. Kvällen har tillbringats här hemma i soffan. Lite seg i kroppen sådär efter gårdagen! Ett underbart givande samtal, nästan som "a blast from the past" , av en mycket saknar person!

Så ja, återigen en kväll i tankarnas centrum. Hoppas jag får sova ut så jag är redo för sthlm med min underbara mor! Blir nog middag och bio i morgon, sen ambassaden och vandra på gatorna på måndagen innan tåget går hem! Ska bli trevligt att spendera lite tid tillsammans! <3

Sweet dreams!
Love L,

2011

Då var det den första i första elva då! Eller 01/01/11 för den som inte hängde med där! Gårdagen måste jag säga var mer än bara okej! Blev riktigt bra med maten! Totalt tror jag det gick åt åtta hela skumpaflaskor! Ganska bra jobbat. Vi var ju bara sex eller sju stycken som drack av skumpan! Blev lite charader och fyverkeri och hela baletten! Spenderade en bra kväll med trevligt folk!

Vaknade upp idag och mådde faktiskt bra!? Så blev det att fördriva nästan tre timmar sittandes på bänkarna i Emmas och Davids kök! Mycket roliga och kanske konstiga samtalsämnen. Lite käk och förflyttning till köksbordet. Avslutade med en match på fotbollsspelet innan Kauka kom och körde hem mig, Annica och Joel! Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir et nog att gå ut och röra på fötterna!

Love L,

Ambassaden - 2 dagar
Sista dagen i skolan - 12 dagar
Födelsedags/avskedsmiddag - 21 dagar
Fira med släkten - 22 dagar
Födelsedag - 29 dagar
Flyga till USA - 30 dagar

RSS 2.0