midnight lover!

ligger i sängen, tänker snart lägga mig och sova :) mm, ska snarka så att taket lyfter inatt :P ingen som kan putta på mig och säga att jag ska vakna när jag sover själv här hemma! :) ligger och kollar på desperata hemmafruar :P det är väl änna roliga tanter :P noll koll, hoppas inte att jag blir sådan :)

imorgon är det lite att stå i, lördag tänker jag bara sova och bli frisk!

dååålig...

uppdatering här tycker Eckis, så jag ska försöka skärpa mig lite, vet ju dock inte riktigt vad jag ska skriva om? liksom vill ju inte vara boooring som vissa andra människor som man känner? men, skolan idag. bara en vecka kvar till tentan! I'm dead. haha. ne ska plugga lite i morgon, och tvätta bilen ja!

Sen blir det åååååka till Sköllersta! :) halloweenparty. får hoppas jag mår bättre, annars ska jag agera Chaffis ;) det kan ju de "små"(snart tjugo) flickorna behöva ;) lördag då? kanske läsa lite? eller inte:P blikr nog att slappa! sen ska jag åka till Fredrik på kvällen :D <3

för övrigt så köpte vi en tv möbel idag:P haha, bara sådär. åkte till marieberg och hängde på låset :) och så bjöd han på mat :D kyckling bea och pommes ;D mums, och så prinssesbakelse till efterrätt :) i'm living the dream. men nu finns det inte så mycket mer vi kan inhandla utan att ha en lägenhet?! kan ju faktiskt vara bra att börja med det ibland :)

ne, nu ska jag slänga mig ner i soffan igen och se lite på tv,
hockey närmare bestämt :) kanske fixa ny header ikväll, dont like this one!
laaaaater peps!

Dont know anymore

ligger i mammas säng. Brukar göra det ibland när jag är själv. Bara för att det känns som förr. när man var liten. tittar upp i taket i mellanåt. bara är. bara jag och sessan hemma i huset. och ligger och leker med mina fötter. mycket kan roa de små djuren. Vingar av glas börjar på SF kanalen snart så ska se det :)

hämta fredrik lite senare. ikväll blir det tacos här med lillebror, Adde och joel. :) alltid lite trevligt med sällskap. Sen blir det nog inte mycket gjort. lite film och mys :) är helt slut så en lugn hemmakväll passar mig utmärkt :) precis som vanligt ;)

ett tillägg. haaaatar människor som inte kan släppa taget! snälla, det börjar bli pinsamt!

later peps.


How will I know!

Fredag :) fick sluta vääääldigt tidigt :) det är jag glad för, och på vägen hem bev jag trött på min hårfärg, så det blev en sväng till Ica och handa ny!! :D så nu blir jag rödhårig igen, känns mer som mig faktiskt :) nana, ska till emma ikväll och käka lite god mat och dricka lite gott :) hon fyller 19 :) GRATTIS :D

i morgon är det derby för den so orkar ;) Kumla - ÖSK i kumlahallen 15:00, kommer bli en riktigt bra match :) sen på kvällen ska jag nog åka till fredrik :D miss my man! i övrigt har jag ingenting roligt att skriva, men det var ett tag sen så jag tänkte titta in!

later peps,

Sometimes love..

.. knocks you down. flat on the floor.
Idag var barnen lika underbara som alltid. :) trivs riktigt bra. Men ska bli skönt med helg och att kunna sova ut lite. Bara ta det lungt och inte tänka så mycket :) i övrigt så hoppas jag vi får svar från öbo i morgon :D:D i want to mooove :) Om så blir fallet är det shopping i helgen som gäller :P

Annars vill jag bara uppmana alla att le och ta vara på dagen!

later peps


Moving on

Igår flyttade lillebror ut. hjälpte till och skriva ihop lite möbler. sen var jag så trött att jag var tvungen att åka hem och lägga mig. blev lite hockey på tv och bara slappa, sen ta sig till sängen för att sova. Så gick man upp i morse. Inte nog med att lillebrors dörr stod öppen(mycket ovanligt när han bodde hemma), det är bara ett stort tomt rum. känns lite halvkonstigt måste jag säga. Snart hoppas jag på att själv flytta ut. Stackars vår föräldrar. Då blir dem helt ensamma här hemma.

Idag ska jag inte göra mycket. käka med mamma och pappa, sen kanske hyra en film. Fredrik jobbar ju både ikväll och i morgon :P sen blirdet åka till malin i morgon kväll :) fira att hon fyllt kasino ;) (21 för den som är dum) Sen hem och mysa troligen :)

later peps

RSS 2.0