School!

Lördagen är här! Sovit ungefär tre och en halv timme - men känner mig ganska pigg. Än så länge det vill säga! Igår spenderade man kvällen tillsammans med Adam och Elin, vi spelade lite rockband och de drack till(jag körde - tummen upp på mig)! Sen åkte vi dt till ett ställe som heter Sly Fox, träffade en hel drös med andra Au Pairer!

Helt sjukt var det! Men vi hade väldigt trevligt! Kom hem runt ett och började på läxan, var färdig runt kvart över två, ganska stolt över den med tanke på tidspressen och den sena timmen! Men, ska snart käka, sen är det dags att hoppa iväg till metron och åka hela vägen till skolan! Yeyy, Ser ut som om det blir utgång ikväll igen!

Ha en trevlig lördag!
Love L,

Sandlåda!

Hade sovmorgon till sju idag! Skönt med tanke på att Elin jag och Adam satt ute på balkongen till elva typ! Men det var fridfullt och trevligt! Vaknade innan klockan så jag han se när det engelska bröllopsparet sa JA till varandra! Ska snart iväg och hämta barnen sen blir det till att vara ute! Solen är ju här, och man är väl trots allt fortfarande svensk?

Men först ska jag leta efter en sandlåda! Känns som om det behövs här! SUCK
/L

Normal Thursday!

Torsdagen är kommen, och jag är faktiskt ganska pigg! Är åska pågång. Riktigt äcklig luft där ute - men vi ska nog överleva. Tänkte vi skulle åka till lekparken senare så barnen får springa av sig lite! Annars händer det väl inte så mycket. Måste försöka bli färdig med läxan ikväll - sucks. Värdelös läxa, men kan ju inte direkt komma dit första dagen utan att ha gjort den?! Även om det är många som tydligen funderat på det!

Ha en bra dag!
Love L,

I'll fight back!

What if nobody likes me
What if I don't succeed
What if I give it all that I've got
And I still don't got what they need
What if I don't get anywhere at all
Will I consider myself a failure
Will I be that small

What if he doesn't like me
What if I'm not his type
What if all the boys that ever like me
Are not the kind of boys that I like
What if I meet the right one and screw it up
Will I consider myself a failure
Will I give up

I'm gonna keep trying
Getting denied just makes me want it more
I'll keep trying and each time push harder than before
I can't live my life always worried about what if
'Cause what if I die tomorrow
Then I never even lived

What if they don't like me
What if they think I'm a joke
What if they act nice to my face
But they hate me and I don't even know
What if they end up stabbing me in the back
Will I consider myself a failure or will I fight back

I'm gonna keep trying
Getting denied just makes me want it more
I'll keep trying and each time push harder than before
I can't live my life always worried about what if
'Cause what if I die tomorrow
Then I never even lived

What if nobody likes me
What if I don't succeed
What if I give it all that I've got
And it's not good enough till I bleed
What if I don't get anywhere at all
Will I consider myself a failure
Will I be that small

NO!

--

No more second choice, I'm not gonna stand quiet and let you do your thing.
The excuses are getting old - there's only one for you. I don't think you can see it
But I do from over here. Don't want to start a fight, but this just ain't working anymore

Future!

Framtiden... Ja det är ju just det. Även om allting är frid och fröjd här borta, och det faktiskt inte finns så mycket att klaga på så ligger jag alltid och tänker in på småtimmarna... Hur ser framtiden ut? Ja, förbannat mycket mer annolunda än för ett år sen iaf. Blir lite stressad när jag tänker på framtiden. Man ska hitta någon att bli kär i, som dessutom ska bli det tillbaka. Sen ska man gå igenom hela karusellen med dejtandet och tisseltasslandet innan det är dags att bo ihop för att sen kanske ha en framtid tillsammans?!

Folk tycker att jag är galen när jag pratar om det, "du är bara 22 år?!". Ja, men jag är 23 när jag kommer hem, kommer vara 25 när jag är färdig med skolan. Jag säger inte att det är fel, men jag vill inte vara 30+ när jag får mitt första barn. Vet inte, blir bara så stressad över att "slösa bort" ett år här borta. Men, med ett öppet sinne kan väl allting hända? Var sak har sin tid sägs det. Lets hope so!

Haft en trevlig kväll med Elin - behövligt!
Love L,

Come out...

Okej, detta är inte roligt längre! Den som gömt min mobil snälla kan du ta fram den och ge tillbaka den?! Förstår inte vart den kan ha tagit vägen!? Känns som om jag vänt upp och ner på hela huset. Come on come on...

Love L,

The gym!

Sovit väldigt gott i natt faktiskt. Så nu är jag redo för en ny dag. Snart dags att börja. Käka lite frukost och göra i ordning och så. Köra mina monster till daycare och sen åka och träna! Bränna fett. Haha, kanske borde börja tjata om det precis som alla andra över allt! I'm soo sick of it. Happiness is not a destination - it's a state of mind!

Ha en bra dag för f*n!
Love L,


Someday!

Come on over,
There's a bed to lie on.
And when life gets colder,
We'll both have a shoulder to cry on.
Come on over,
There's so much to do.
And if it gets boring,
I'll smile just knowing I've got you.

We can make it all through the night.
And baby it'll be okay.
But if you can't make it over tonight,
Then promise you'll be by someday.
Be by someday.


A promise is a promise. You may break it ones, but you'll never do it twice. Everyone is worth a second chance, so take that chance seriously. I won't be fooled again. I know all the signs, i've been down that road so many times before. I have alot to give, but i'm done giving it to someone who doesn't deserve it.

Wonderful!

Ibland kan man inte kalla det arbete! Barnen sov länge, gjorde oss i ordning, såg lite tv, åkte till stranden och badade/sola. Åkte hem och käka, sen sov de. Gick ut på baksidan och gjorde i ordning vattenbordet och vattenspridaren och där spenderades hela eftermiddagen. Bränna och vattenbrist har det givit - klart värt. Mina monster har varit underbara idag!

I morgon är det onsdag och då ska jag iväg till gymmet och svettas lite! Ska bli skönt. Sen blir det jobba - hoppas på mera soolsken och värme så vi kan hållas då också. Måste göra läxan till skolan på lördag också. Ser EJ fram emot det. Men en läxa är en läxa. Är på såbra humör just nu så det gör inte så mycket!

Ska sova - äckligt trött.
Love L,

Borta bra...

Men "hemma" bäst! Så sägs det, känns faktiskt bra att vara hemma. Har saknat min familj!! Längtar efter att få se mina moster i morgon och spendera en heeel dag med dem. Fint väder ska det ju bli också - aldrig några fel! Men, var en lång bussresa hem - Tackar Elin som hämtade mig och spenderade lite tid tillsammans. Har saknat dig med!

Skriver mer i morgon, måste sova nu!
Love L,

Läser mitt underbara brev från min underbara vän E <3 ily

New York växer!

På mig iaf! Fast det är fortfarande för stort och för mycket folk som står mitt i gatan bara för att det är roligt att stå i vägen! Men, vi har haft en riktigt bra dag. Tog färjan ut till Ellis Island och tittade på den gamla anläggningen där alla imigranter fick komma från mitten på 1800-talet till mitten på 1900-talet. Var faktiskt väldigt rörande att höra deras egna berättelser och se hur det faktiskt gick till.

Sen tog vi oss över Frihetsgudinnan - vi hade köpt "audio tour", vilket innebär att man får en mp3 med hörlurar som man får lyssna på. Och väldigt passande kom ju solen fram just då, så vi la oss ner på gräsmattan, samtidigt som vi solade och lyssnade på historien. Väldigt maffigt faktiskt. Sen åkte vi hemåt.

Lagade kyckling och ris - väldigt gott kryddat(jag är bra). Så nu sitter jag och Susanna här och håller på och plockar undan lite. Kommer nog lägga oss i sängen och prata lite innan vi båda somnar som små barn. Kommer iaf jag göra. I morgon bär det av hem igen då! Blandade känslor - ska bli både skönt och tråkigt. Vill inte lämna Sax&Jax(internt)

Men, i morgon bär det av hem - och nu ska det svältas.
"size 0 here we come!"(Hoppas alla förstår att detta är ett SKÄMT!)

Love from New York City, L

New Rochelle!

Japp, sitter i Susannas kök och väntar på käk!! Jacqui försöker styra lite - jag fixade ju kryddningen till kycklingen så den kommer bli kanooooners! Är sjukt trött efter att ha varit vaken sen typ fyra! Kommer vara så underbart skönt att gå och lägga sig ikväll. Men först har vi ju såklart lite att göra!

Vi ska äka maten, när den väl blir färdig. Sen blir det nog att titta lite basket och prata. Så ska vi ha telefondejt med Mia också :) Sen hoppas jag på en god natts sömn till i morgon då vi ska fara ut till Ellis Island och se på Emigrationsmuseet - där finns alla rester och sånt från alla människor som kom hit, ljudinspelningar och annat sånt för den som inte kunde klura ut det!

Men, ha en trevlig helg världen!
Love from your own and only, L!

Uppe med tuppen och snart bär det av!

Japp, varit vaken en timme nu! är det inte alltid underbart när klockan står på 04:30? Men, jag har packat, duschat och smygit upp och hämtat en yoghurt! Och nu sitter jag här och hör hur mitt lilla monster gråter på övervåningen! Stackare. Men måste fortsätta att fixa - ska städa i ordning lite i rummet också innan vi drar iväg 06:35!

Får åka med S till metron och sen ska jag ta mig till Union Station och så ska busshållsplatsen ligga där runt hörnet! Ska nog gå bra att hitta hoppas jag. Tog en lite senare buss så jag inte skulle behöva springa och ha mig! Sen hoppas jag på att få soooova hela vägen hem! det vore ju inga fel faktiskt. Måtte det vara kallt på bussen också!

Men jag hoppas ni alla får en bra påsk!
Love L,

Make it up as you go!

I don't care where you're from
If you're smart or you're dumb
If you wanna be a bad guy or Mr. Right
I don't care what you say
I'mma go my own way
You go yours
And maybe we'll meet up someday

Make it up 
As you go 
Future's wide open
Nothing's written in stone

I don't care what you think
I'mma do my own thing
Cut my own hair
Don't care if you like it
Just a matter of taste
And all the time you waste
Will get you there in fashionable time

There's no need for lies
They have begun when your eyes meet the sun
We don't need any roads
Put your feet on the ground
And forget what you know
Don't make it down
Make it up as you go

I can't tell you what's best
I don't know what comes next
All I know is that I don't know anything
All I got is today, and I prefer it that way
Make a plan, but I know it's gonna change
And that's okay

--

Torsdag. Det blåser ute. Och inte lite heller?! haha. Packat i ordning bilen med cyklar och annat roligt och tänkte ta med mig barnen till Elin och leka lite med henne och hennes underbara lilla tös K - som förövrigt älskar mig, vad Elin än säger! Haha. Skönt med lite vuxet sällskap. Hade en dålig morgon - men nu känner jag mig bra igen. Sovit för lite tror jag! För er som vill veta så ligger det lite nya foton uppe på mitt fotoalbum. ska lägga upp mer nästa vecka efter trippen till New York City! Och New Rochelle!

Have a nice day!
Yours, L

ps:panic misses her scream!

Questions...

We may only have tonight
But till the morning sun, you're mine
All mine
Play the music low
And sway to the rhythm of love

When the moon is low
We can dance in slow motion
And all your tears will subside
All your tears will dry

And long after I've gone
You'll still be humming along
And I will keep you in my mind
The way you make love so fine

--

Så många frågor som vägrar försvinna. Jag tycker verkligen inte om er för det. Frågor utan svar är det värsta som finns. Speciellt när man är värd att få veta svaren. Även dagar då man är som lyckligast - ligger de och gnager där bak, väntar på att du tar den där djupa sucken och sätter fart på hjärnaktiviten. Jag hatar er inte - förstår bara inte!

Perfect!

Jag är så lycklig in i själen. Har varit lite för varmt kanske, men man vänjer sig, konstigt nog fryser jag nu. Men skönt att bo i källaren där det är svalt! Det är en markant skillnad! Men, vi spenderade eftermiddagen ute med våra sprayflaskor, sen kom S&A hem, så jag gick ner och svalkade mig lite, drog igång en tvättmaskin så jag har några kläder att ta med mig till NYC i helgen - kan ju inte gå naken heller!?

Sen gick jag ut, A och barnen höll på att fixa vattenbordet, och S gjorde iordning grillen. Så satte mig på gräset och bara njöt, 29 grader varmt kl 18:00 på kvällen är inte helt fel. Lukten av grillat, det lugna området och barnen som skvätte vatten på varandra, och även mig. Vet inte varför - men det kändes lite som hemma. Middag ute på altanen, massa samtal och bara njuta. Så nu ligger jag och tänker på min mamma och pappa. Vi brukar äta grillat ute flera kvällar i veckan, och alltid blir det att man sitter kvar länge och njuter och bara pratar! 78 dagar kvar till min älskade mor kommer hit <3

Nu ska jag sova. I morgon är det torsdag och ska vara varmt hela dagen då med! Gah. Så blir att ta fram vattenbordet så ungarna kan leka lite. Så ska jag städa och packa och göra i ordning allting. 06:00 kör S mig till Metron så jag kan åka in till DC och hoppa på bussen därifrån! Awesome! Hoppas känslan fortsätter i morgon och hela helgen!

Sweet dreams!
Love L,

Tacos!

Japp, blev tacos hos Elin på förmiddagen idag! innan det var dags att hämta barnen idag. Och mitt lilla hjärta har kliat hela dagen, fick nästan panik efter två timmar av otröstlighet, men ett bad och lite mys senare sover han som ett barn! Är väääldigt varmt här - som att gå in i en väg när man öppnar dörren! Inte skönt. Hoppas åskan kommer och släpper lös lite kyla snart!

Love L,

Wednesday!

Åkte till Elin igår kväll. Satt på hennes trapp och samtalade, käkade lite svenskt godis och bara njöt av den underbara kvällsvärmen. Blev käk där också - hemmagjorda burgare. Riktigt gott faktiskt. Sen tog vi oss en promenad och samtalade om det mesta mellan himmel och jord! Precis så som det ska vara!

Idag är det daycare på schemat, och sen en snabbis på gymmet och vidare till Elin. Så ska vi hitta någonting att käka och vila. Hoppas på att vädret håller sig så vi kan vara ute hela eftermiddagen! Så blir det nog en promenad och sova ikväll! I morgon är sista jobbdagen denhär veckan! För på fredag ÅKER JAG TILL NEW YORK!

Love L,

The beach!

Yeah, inte för att det är soligt. Men vi fick våra parkeringstillstånd och jag tänkte vi kunde åka ner så barnen kan leka i lekparken och så vi får lite frisk luft innan regnet börjar ösa ner! Sen blir det lunch och en ordentlig vila för barnen - de var vakna innan mig idag. Hämta upp A i eftermiddag, så får vi tråkigt tror jag vi åker till Mallet och leker lite innan. Kan bli en bra tisdag!

Love L,


No envy, No fear

Some are reaching, few are there
Want to reign from a hero's chair
Some are scared to fly so high
Well this is how we have to try

Have no envy and no fear
Have no envy and no fear

Brother brother we all see
Your hiding out so painfully
See yourself come out to play
A lover's rain will wash away

Your envy and your fear
So have no envy and no fear

When your sister turns to leave
Only when she's most in need
Take away the cause of pain
By showing her we're all the same

Have no envy and no fear
Have no envy and no fear

Every day we try to find
Search our hearts and our minds
The place we used to call our home
Can't be found when we're alone

So have no envy and no fear
Have no envy and no fear

Grow up, and then down again!

I've been down this road before
I walk out the door
Leave you on the floor

Sometimes you run and hide
Your foolish pride's
What keeps me from
Giving you more

So the best thing I can give to you
Is for me to go
Leave you alone
Cause you got growing up to do


--

Blev då inge sova idag inte?! Haha, S kom hem från jobbet ganska tidigt, men fick inte igen takluckan på bilen, så fick åka iväg igen. När han kom tillbaka var det så varmt och skönt ute att jag som den "svenskan" jag är inte kunde gå in i mörkret, utan låg kvar på en filt och sjöng lite för mina grannar samtidigt som jag gjorde Sudoko samtidigt(kung på att tänka och sjunga samtidigt måste jag faktiskt säga)

Sen åkte S och L iväg för att köpa mat och hämta A. Så idag fick vi Faah(uttalas så, men tror det stavar Phoa?!) Någon asiatisk soppa. Var faktiskt väldigt gott! Barnen älskar det så vi hade en trevlig middag allihop tillsammans! Och nu sitter jag här och funderar lite - VÄLDIGT OVANLIGT! haha, sucken hallen. Men tänkte lägga mig ner och titta upp i taket och vänta på att min dagliga dejt kommer(vore ju trevligare om det faktiskt var en person att sova brevid, men man får väl ta det man har! Eller?)

Sweet dreams Swedes!
Love L,

PS: Mitt hjärta smälte idag när L kom springades in i köket, kramade om mina ben och sa " Love you Linda"! Aaaah, Love you to my prince!! Tänk att jag ska behöva lämna dig en dag!!


Cause as long...

as someone cares - you will just do your thing.

Måndag. Och jag måste erkänna att jag är grymt seeg idag alltså! Men, är skönt väder ute så tänkte jag skulle ta barnen och gå ut och cykla efter de har vilat färdigt! Få lite frisk luft så man piggnar till lite. Sen när jag slutar tänker jag gå och lägga mig och sova tills i morgon! Ska bli sååå skönt! Pratade med min underbara mamma idag också! Love that!

Yours, L

When you can't...

weak from lack of oxygen,
strangled by the thought.
promise you'll remember when i'm gone,
sleep is mostly optional.

trace lines around my heart,
steal the only breath from my lungs.

and if i had your faith,
id be fearless.
but until that day,
im envious.

miles and miles that distance us,
like meters on a map.
trace lines that only translate to a day.

but if your awake,
tell me it's safe.
if you ask me to stay,
then i'll stay.

dont leave me here,
when i'm bleedin,
when i'm fadin,
when i'm true,
and it's tempting.

would you stop everything,
when i'm pourin out to you?
so take everything,
take it all from me.

all i want,
all i want is you

The feeling of being lonely!

du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

Jag vet vad du tar
för att stå kvar
när du har gett allting
som Dom säger att du har
när sista bussen har gått
när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem
och gått tillbaka igen

--

En helt fantastisk helg har det varit! I fredag hade jag en otroligt bra dag med mina så monster och värdpappan. Sen hämtade vi A och jag skulle åka iväg till Baltimore och hämta Susanna och Jacqui! Blev lite krångel, men tillslut kom jag dit med Elin och fick träffa dem för första gången sen skolan! Blev Cheesecake Factory och en massa prat innan vi la oss för att sova.

På lördagen blev det till att gå upp och ge sig iväg till DC. Även fast det regnade och lite så hade vi en underbar dag tillsammans. Såg verkligen ALLT. Helt sjukt. Haha. Vi var lagom trötta, så på vägen hem åkte vi och handlade lite. Sen spenderade vi timmar inne på mitt rum med lite vin, smirnoff, vindruvor, twizzlers och marabou choklad! Helt underbart, och när Susanna började somna på golvet bestämde vi oss för att det var dags att gå och lägga oss.

Idag tog vi sovmorgon, gjorde lyxfrukost med svenska pannkakor och gjorde oss i ordning i lugn och ro. Packade ihop lite och mötte upp Cassandra och en annan tjej för att käka lite Frozen Yoghurt. Sen åkte vi ner mot downtown där folket vaknat till liv. Vandrade längs docken och vidare in på Naval Academy och sen till Flee Market där vi lyssnade på livemusik och njöt av alla intryck. Gick Mainsteet, lite souvenirshopande och bestämde oss för att käka lite innan det var dags att ta sig till Baltimore för att säga hejdå igen :(

Har haft en fantastisk helg med mina underbara vänner! Usch vad jag saknar er, men på fredag är det min tur att åka på äventyr! Ser fram emot att börja jobba i morgon. Känns som om jag fått ny energi från en gömd källa. Plus att jag ska stå över gymmet i morgon och prata med min älskade mor som jag inte talat med på över två veckor!

Hoppas ni sover gott!
Love L,



<3

Been walking my feet of in DC with the best!!

Om ni bara visste hur långt vi gått idag. Haha. Tog bilen ner till Rockville och sen metron in till Metro Station och gick ner till Gamla postkontoret! Köpte varsin shake och gick vidare, runt hela Vita Huset - såg min första live demostration!. Sen gick vi ner emot Washington Memorial, ner till World War II Memorial där vi fick träffa den sista generationen av överlevande Veteraner - kändes mäktigt!

Sen gick vi vidare ner emot Lincon Memorial, förbi Korean War Memorial - vidare till Roosvelt Memorial och på vägen tillbaka till Capitol Hill svängde vi in på Jefferson Memorial när vi ändå hade vägarna förbi liksom! Smart va? Haha, Sen gick vi till Capitol Hill, vidare ner till Eastern Market för att käka. Tog metron tillbaka till Metro Station och gick till postkontoret igen - träligt att vakterna kände igen oss!

Handlade lite och sen tog vi metron till bilen och började åka hem. Stannade på Safeway och köpte vindruvor, vattenmelon, baby bell ost och Twizzlers. Vidare för att köpa lite vin och några smirnoff. Så kvällen har spenderats inne på mitt rum med en liten vin picknick och en massa bra samtal! Är så himla glad att Susanna och Jacqui är här! Sista natten innan de åker hem ska vi sova gott. I morgon blir det frukost med svenska pannkakor och sen häng nere vid docken!

Hoppas ni alla har det bra! Kommer lite bilder i morgon!
Sweet dreams and a lot of love to you all!!

Love L,

Friday I'm in love!

Fredag! Hade en trevlig morgon med barnen. Sen kom helt plötsligt S hem? Hade glömt plånboken, så han ska jobba hemifrån idag. Undrar hur det kommer gå i eftermiddag! Nu har jag gjort en massa plockande och städande och tvättande - äntligen FÄRDIG! Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.

I eftermiddag ska jag hämta Susanna och Jacqui! :D Can't wait. Ska bli riktigt underbart att träffa dem igen! Nästan tre månader sen, helt sjukt. Har jag verkligen varit här så länge?! Crazy, ungefär nio månader till Sverige då!? Haha, men innan det ska man hinna ha lite roligt också. Skolan börjar om två veckor, Nice!

Love L,

April värme

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig, du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort, då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig, du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig, dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu

--

Det är inte varje år du kan sitta ute på altanen i jeansshorts och en tunn skjorta till halv nio på kvällen utan att ens frysa i mitten av April! Hade en trevlig eftermiddag med Elin - åkte till en rastplats, satt och pratade och tittade ut över havet samtidigt! Sen tog vi en sväng med bilen, innan vi landade hemma på min altan och pratade lite.

När hon åkte hem kände jag mig så ensam att jag satte mig ute igen, lyssnade på LW och tittade på månen. Tiden bara flög iväg, för innan jag visste det kom mitt underbara monster L ut och kramade om mina ben! Jag smälter när jag tittar på honom. Imorgon är fredag och det är en BRA dag! Så jag tänkte sova nu så dagen kommer fort!

Sweet dreams!
Yours, L

Jetta!!

Yeah. Riktigt frän är den! Haha, efter lite konstaterande så blev det Rovern som fick rycka, och in med en ny Jetta! Så istället för 12 miles/gallon kommer vi 40 miles/gallon. Skillnad eller vad?! Så vi var ute och restkörde lite, och lärde mig alla knappar och annat konstigt grejs som fanns i bilen. Haha.

Haft en bra torsdag. Hittade en Au pais i parken. Hon var från Brasilien - så vi ska åka ner till DC nästa vecka med barnen och ha picnic och gå på något museum. Trevligt att man börjar hitta lite folk här! Blir en sväng med Elin nu iaf! sen njuta av solen lite, måste ju bli brun! :D

Love L,

En vanlig onsdag!

Börjar få lite torka, vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om? Haha, lämnade barnen på Daycare och hade en del att ta hand om idag. Sen hämtade jag och vi käkade lite lunch. Hade en playdate hos Meghan - underbart att få tillbringa lite tid med en vuxen människa också! Vi hade väldigt trevligt allihop! Hade varit bättre om vi varit ute dock! Men regn sätter käppar i det hjulet!

Sen har jag bara varit hemma och umgåtts med familjen! Käkade lite middag och så. Har haft ont i ryggen hela dagen, känns som en nerv ligger i kläm. Så jag tänkte att en promenad skulle råda bot på det. De gjorde det inte. Men, jag har iaf fått en ordentlig powerwalk - 35 minuter ner till stranden. Känns helt okej faktiskt! Men nu ska jag sova. Hoppas på att nerven lirkar sig loss i sömnen och att allting är bra i morgon! Troligt?! Knappast.

Sweet dreams!
Love L,

Artig?

Yes Sir, Okey Sir, Have a good night Sir, Good day mam', Have a nice day miss, Nice to see you Mrs... Ja jag vet att det är artigt, men FYF*N vad trött jag är på att alla kallar mig Miss och mam'. "Is that all mam'?" Gah, det finns faktiskt någonting som heter överartig! Haha, mycket att gnälla på, men när orken inte finns krävs inte mycket för att irritationen skall komma och ta över! Någon mer än jag som reagerar?

/L


All I can do!

Har haft en konstig känsla i kroppen hela dagen. Förutom att jag varit trött så är all ork som bortsprungen! Spenderat över en timme genom att ligga på min säng och titta upp i taket. Kan inte ens minnas om jag tänkt på någonting speciellt, eller om jag bara varit?! Skönt antar jag att det är.

Men sen jag kom på mig själv med att ligga och titta upp i taket så har jag funderat en massa. Mest på hur alla dömmer folk, och hur vi alltid försöker att passa in. Ändra oss själva för att få "vara en i gänget". Jag kan be om ursäkt för mycket - min vikt, hårfärg, kläder, utseende. Men jag tänker INTE be om ursäkt för vem jag är. Jag är mig själv - på gott och ont. Jag gillar det JAG gillar och om det inte passar så har du ingenting här att hämta! Det är inte svårare än så!

Nu tänker jag pausa huvudet och sova!
Love L,

Belive!

Most days I try
My best to put on a brave face
But inside
My bones are cold and my heart breaks
But all the while
Something's keeping me safe and alive

But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining

And I won't give up like this
I will be given strength
Now that I've found it
Nothing can take that away

--

Allting går! Även flera hundra mil från allt man någonsin känt till så går det fortfarande. Det gäller bara att man tänker på rätt sätt! Snesteg är okej - res dig bara upp igen! Beröm dig själv - du är jävligt duktig! Och tro inte att allting alltid ska gå perfekt från start till mål - alla vägar svänger åt både vänster och höger någon gång ibland! Just so you know!

Kom in för en liten stund sedan, efter att ha spenderat en underbar kväll utomhus!
På fredag kommer Susanna och Jacqui! <3
Sweet dreams!

Yours, L

Meeeeeeeeeelting away!

Haha, nu kommer alla svenskar bli väldigt upprörda, eller kanske inte. Ni hade ju faktiskt också en fin dag idag. Men jag SMÄLTER bort här! Det är så förbannat varmt i solen. 28 grader i April - jag tackar jag! Men det gör att man inte riktigt vill veta hur varmt det kommer bli sen! Och fuktigt! Nä, njuta av att det fortfarande är tortt i luften kanske? Njut Linda Njut!

Kvällen kommer spenderas Downtown! Förhoppningsvis med någonting kallt i handen och några trevliga leenden som sällskap! Känns som om man kommer kunna sitta ute länge ikväll. Vi får väl se hur det blir med det! Här börjar man iaf bli brunbränd och vacker! Går fort, men så är det ju på varmare bredgrader!

Love L,

The beach!

Idag har dagen spenderats nere på stranden. Och nej, kan lugna er att det inte var i bikini. Men det var otroligt skönt att bara ligga ner och njuta av ljudet från havet som slog mot sanden. Frisk luft och bara hela grejen liksom! Löste lika korsord, doppade fötterna i vattnet - som var ganska kallt. En bra dag med Elin som sällskap!

Nu har jag precis kommit hem, och är väldigt sugen på att ge mig ut på en promenad, så det blir nog till att göra det! Gillas väldigt mycket! Med kvällssol, en mysig tjocktröja och bra musik i öronen. Har hört att man blir på bättre humör när man lyssnar på sin favoritmusik, så ska se om det är möjligt att bli på bättre humör. Känner mig ganska glad som det är just nu. Harmoni kallas det.

Välkommen hem mina romfarande vuxna vänner föresten! Hoppas Italien behandlade er väl!
Sweet dreams Sweden!
Love L,

I've said it before!

And I will say it again and again and again! I reaaaally love my hostfamily! They are awesome! Just wanted to say that again! I'm so happy I did get this match. That I'm living right here. This life, this family, this dream! I wouldn't change it for anything. A normal, swedish/american family, with a lot of love and happiness to share!

Idag tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad ner till stranden. Dels för att se hur lång tid det tar att gå, dels för att jag behöver komma ut och bara vara! Heeeelt crazy här borta va? Blev utbjuden på dejt på onsdag. Don't know what to do! Haha, tänkte inte så långt när jag lämnade ut numret! Så, lite tid för migsjälv är precis vad som behövs!

Love L,

mamma, varför är du inte här när jag behöver hjälp?! :p 88 dagar kvar <3

Om ni bara visste!

Haha, ja du. Vet inte vad man ska säga om dagen... Men Elin kom hit en sväng iaf! Sen åkte vi till Old Navy. Införskaffade mig ett par shorts och en skjorta till, och en halmhatt, skitsnygg! Gillar hatt, vill ha en svart, men hittar ingen snygg så tänkte jag att i sommar när det är varmt kan det vara skönt att ha en halmhatt!

Åkte hem till Elin och såg lite film och så. Pratade lite med hennes värdföräldrar och sen åkte vi och käkade pizza. HAHA! Orkar verkligen inte berätta hela historien, men det slutade tydligen med att mitt telefonnr blev kvar där på en lapp? Shit, aja. Detta är fan min chans att göra allting jag inte vågar göra hemma i Sverige. Här kan man liksom vara "någon annan". Man ska inte spendera en livstid i denhär staden så det känns lite tillåtet. Haha, men jag fick ju sms sen så - det är ju positivt!

Nu är jag sjukt trött. Ska tvätta av mig lite sen ska jag krypa ner i min ensamma säng och njuta. Hoppas på att kunna sova länge i morgon också! Så får vi se vad som händer. Är det fint kan jag tänka mig en downtown upplevelse! Väntar ju telefonsamtal också! Haha, Elin - I need help!

Sweet dreams!
Love L,

Ljuvligt!

Är det inte underbart att vakna upp av sig själv, titta på klockan och konstatera att man sovit alla de timmar man förtjänat? Och att barnen inte lyckats väcka en! Åh, idag mår jag väldigt bra i kroppen. Tror detta kommer bli en bra dag. Ska gå ut och ta en promenad lite senare, så får vi se vad kvällen bjuder på :) Troligen lite häng med Elin om det vill sig väl!

Måste nog ta mig en sväng förbi Old Navy och köpa mig ett par shorts till. De var så förbannat sköna så det är värt varenda dollar(20). Men, kommer ingenstans fören S kommer hem och ger mig klartecken att använda bilen! Så jag ska väl göra mig i ordning lite och sen får vi se vart dagen bär!!! Inge solsken så jag kan ju inte passa på att bättra brännan :(

Hope that you all are having a nice Saturday over there!
Love L,

No good!

Har en såndär konstig känsla i hela kroppen. Fryser och svettas, magen kniper och halsen är svullen - en hundring på att jag är sjuk i morgon? Mår inte speciellt bra iaf, så jag tänker inte skriva om det där långa inlägget som jag hade tänkt mig - om himmel och jord. Ni får vänta, hoppas på en god natts sömn och att jag vaknar(sent) och alla dessa sjukkänningar är som borta med vinden!

PUSS!

GAH!

Skrev precis världens längsta inlägg, och det bara försvann. great!


Easter pegg?

Vill också ha ett stoooooooooort påsk pegg med masssssssssssor med godis - snälla(A) Aja, kan ju drömma. Fick se hur "stora" påskäggen är här, jippi*not* Men, får väl överleva. Ska iaf åka till Ikea och köpa påskmust någon dag. Vet att det är två veckor kvar till påsk, men vadå? Känns så svenskt. Och så tänker jag på gamla påsktraditioner!

Är totalt helt utslagen just nu. Haha, stackars Susanna som pratar med mig i telefon - jag tycker om dig fast jag är lite lost! Orkar inte gå upp till köket och hämta glass ens en gång. Det är illa - eller vad säger ni som känner mig? Troligen inte så mycket, för ni gör inte mycket väsen av er. Jag är iaf cool, för idag flög Obamas helikopter förbi oss! Ascoolt - jag vet att ni vill ta på mig men tyvärr!

Jag har ingen anning om vad jag skriver, eller säger i telefonen.
Så godnatt!
Love L,

Embassy

Torsdagen är kommen, och jag är rätt slut i kropen. Blir till en skön hemma kväll, en promenad efter middagen och sen bara soooova hela natten lång. Det är precis vad jag behöver, och förtjänar för den delen också. Har blivit några långa dagar den här veckan! Men, innan vi planerar kvällen kanske vi ska överleva dagen? Haha

Vi ska åka in till DC och ta oss till Svenska Ambassaden för en lunch med värdmamman! Känns som en bra planering då vi är sysselsatta under en lång tid. Så får vi se, hoppas det blir fint som vädret lovat så vi kan vara ute i eftermiddag! Annars får vi hitta på någonting att göra inomhus!

Love L,

Some music!



Yeah, det var denna jag gick och sjöng på inför grannen - bra va?
Haha. Ja, man måste vara lite egen och så för att överleva va?

Har jag nått min gräns?

Hum, som många av er kanske vet så är jag väldigt nyfiken, och inte direkt rädd för att utsätta min kropp för smärta. Den har fått ta en del, både medvetet och omedvetet. Att jag alltid tyckt om piercingar och tatueringar är inte heller en hemlighet. Men den här "nya" grejen med anchors har jag inte testat på än. Men såg en film om hur det går till, och nu har jag visserligen inte ätit på ett tag, men det såg sjukt snuskigt ut.

För er som inte vet vad en anchor är så kan jag ju utveckla det lite - en vanlig piercing har ett ingångshål och ett utgångshål. En anchor har bara ett hål. det är alltså ett "ankare" under huden som håller pärlan på plats. Skulle vilja prova bara för att se hur det känns(jag är sjuk ja) men vet inte om jag skulle vilja ha en? Nja, passar kanske inte när man ska jobba med barn.

--

Nog om det. Hade ett väldigt trevligt samtal med min värdfamilj under kvällen. Haha, blev många skratt. Pratades en del om Kongressen, och hur vida det är männskligt att kunna stänga ner allting, för att politiker inte gör sitt jobb? hum, jaja, Kanske inte behöver vara själv nästa vecka då. Eftersom värdpappan är anställd hos regeringen på något vänster så blir ju han ledig om Kongressen stänger ner. Haha - fortsättning följer.

Sen blev det lite downtown med Elin. Satt och käkade kycklingsallad och tittade ut över vattnet, sen kom en stor båt och förstörde våran ro, så vi gick till bilen och värmde upp oss lite. Tittade på lite klipp på min Ipod och så, sen åkte jag hem och sjöng allsång. Och av någon konstig anledning så var min granne ute när jag kom hem. Han hade dessutom besök, och där gick jag och sjöng falsksång - de måste tro jag är galen!

Nu ska jag sova!
Love L,


Värdelös!

"Glöm inte bort att du är värdelös - VÄRDELÖS! Och illa omtyckt för den du är - DITT JÄVLA SVIN!"

Jag måste få utsäkta mitt grova språk, men satt och tittade lite på bilder från "den gamla goda tiden", och nu är vi underfär sex år tillbaka i tiden(shit jag är gammal). Bilder på mig och Emma när vi gjort diverse galenheter. Min stora favorit är ju ändå när du "somnade" på osten när vi käkade frukost i ditt vardagsrum, på Älvestavägen d.v.s. Men jag kan leva med att vara gammal när jag har minnen som de! Usch vad jag saknar dig - lääängtar efter ditt brev!

Eller ja, jag längtar efter alla brev jag kan få! Måste införskaffa mig nya frimärken till helgen också. Haha, skickat 9 brev, fått två svar - SKÄRPNING! Ne då, i detta fina väder så känns det faktiskt inte som om det går någon jättestor nöd på mig. Bara lite! Just för tillfället så känns det dock som om den närmaste tiden bara kommer flyga förbi och sen är hösten här - är inte det bara helt sjukt?!

Nästa helg(15-17 april) kommer Susanna och Jauqie(JA), Helgen efter det får vi se om det kanske kan bli ett tillbakasök(fatta vinken tack). Så sista helgen i April börjar skolan. Så kör vi skola två veckor. Ledig andra veckan i maj, skola tredje, ledig fjärde - sen NIAGARA FALLEN! Det är första veckan i Juni, när vi kommer hem från det så är det bara en månad innan mamma kommer hit, och när hon åker hem jobbar jag en vecka, sen åker vi till North Carolina och så jobbar jag en vecka eller två sen kommer min stora börja på Elementry school. Ni förstod säkert ingenting, men poängen är att tiden går fööööör fort!

Blir nog downtown med Elin senare. Lite att göra först bara!
Love L,

PS: HAVE A NICE TRIP TO ROM Bertilsson/Andersson, Perssonx2, Kaukonenx2 and Gardellx2!!


Why not, keep on spinning!?

Gaah, hate myself! Well, I don't hate myself, but for the moment I can't find one person that can make me go crazy like I can. The whole day I've been thinking... And I've finally realised that the thinking is what's making me sad all the time. Maybe that's what's making my nose bleed all the time to!? hu.. whatever...

Ska gå ut och gå lite, sen ville Cassandra åka till Target, så ska följa med henne. Sen tänker jag bara soova. Se på film och soova. Börjar tidigare i morgon igen, och så troligen jobba lite längre, så kommer behöva all sömn jag kan få. Ska försöka inte tänka i morgon. Blir lunch med Elin och Cassie iaf!

Sov gott!
Love L,

--

Uppdate!!

TACK CASSIE! Att du fick med mig ut. Mår MYCKET bättre.

All of the lights!

Det regnar, och blåser. Inte så lite heller. Så kommer nog bli en lång dag, time för vår på heltid nu va? Så himla mycket lättare att ha ork när solen skiner. Behöver få ladda de batterierna lite! Men, vi ska göra det bästa av dagen, lite mys och lek inne. Lite Play-doh är alltid roligt att leka med!

Gårdagen då? Spenderades ute! Först låg jag på gräsmattan och vaktade huset lite. Lyssnade på musik och löste lite korsord! Underbart. Sen åkte jag till Target och mötte Elin, köpte vattenmelon och åkte ner till hamnen där vi satte oss och bara pratade. Haha, försökte förklara för Elin om min stora familj, vet inte alls hur mycket hon fick in.

Sen kände jag för att prata i telefon, så jag ringde till Sara! Pratade hela bilresan hem(på högtalare, ni kan vara lugna) men så var det så trevligt att jag inte ville lägga på, så jag började vandra på våran uppfart, haha. Det måste verkligen sett roligt ut, för när grannkillen kom ut för att röka så bara kollade han på mig och gapade. Och när vi väl lagt på frågade han om jag mådde dåligt eller någonting, Haha, nejdå, jag bara njöt av den "sommarvarma kvällen och ett samtal med en bra vän" försökte jag förklara. Han tror nog fortfarande att jag har en skruv lös. Men, trevligt samtal var det!

Hoppas ni har det bra Sverige!
Love L,

Svensk sommar!

Japp, det har vi idag. ungefär 25 grader och Klarblå himmel! Heeelt sjukt underbart. Nästan lite varmt dock - så vi hade lite vattenkrig förut. Finns så himla mycket med att göra och sysselsätta sig med när den gula fina cirkeln är framme! Var till Social Security kontoret idag igen och hoppas nu på att få mitt nr i slutet av veckan. Vore ju inte en dag försent alltså!

Får se vad som händer idag alltså, troligen hittar ni mig på en filt någonstans där jag ligger och bättrar på brännan lite! Fin fina grejer. Skriva lite i min bok och njuta. Kanske läsa lite också. Vore skönt! Har en såndär extremt bra dag idag, och jag vet inte riktigt varför, men skönt är det. Breven är på lådan dessutom, så de borde vara framme till på fredag! Effektivt!

Hoppas ni har det bra Sverige!
Love L,

Thunder!

Otroligt åsk och blixtväder ute! Och isoleringen är inte som i svenska hus - så det låter som om det slår ner precis utanför dig. Helt sjukt. Men, ska bli spännande att se hur länge det fortsätter och om man kan få någon sömn inatt. Har sagt att detta ska vara det västa åskvädret som kommer slå till i år - vilket är lite halvt otryggt då åskan som härjade i går inte var vänlig.

Har haft en väldigt skön och avslappnad dag tillsammans med Cassandra. Vi köpte lite frukt och åkte ner till docken/hamnen. Pratade om himmel och jord, tittade på några killar som försökte impa med sina trixcyklar åkte till Target och sen tillbaka till för att sitta och njuta lite till och försöka liksom beskriva människors liv bara genom att titta på dem. Någonting som funkar mycket bättre här där ingen förstår vad du säger.

Sen åkte jag iaf hem och umgicks lite med familjen, käkade kvällsmat och lekte med barnen. Sen kom Cassandra förbi en sväng till. Pratade med Susanna i telefon och försökte fixa med hennes dator, gick väl sådär. Men, var faktiskt skönt att slippa vara ensam. Så skrev jag brev också. Ett nytt till Annica som inte fått sitt än :( och så svar till min Sofie!

Bra söndag. Nu behövs lite sömn!
Love L,

"I'll be right beside you, cause we're made to be together"

Doesn't matter anymore!

Vaknade runt 06:00 idag igen, men halvsov lite till kl nio, då jag bestämde mig för att det fick vara dags för att städa inne på rummet! Vilket jag gjorde, duktig är jag. Började även städa inne på toaletten också. Nu är det bara golven kvar, och de tar jag när jag kommer hem senare.

För idag ska jag träffa Cassandra igen! Ska bli skönt att bara kunna vara lite. Vi tänkte åka till Giant och köpa lite frukt, sen ta oss till någon skön grönyta och bara njuta lite! Mitt hjärta är väldigt varmt just nu, gick upp för att hämta lite fönsterputs för att fixa spegeln som min mor klagade på, och hittade ett brev! Usch så underbart <3 Tack Sofie. Så ikväll blir det städa, sätta upp mina tavellister och skriva brev! I love!

Hoppas ni har en bra söndag gott folk!
Love L,


We may...

only have tonight, but to the morning sun you're min - all mine!

 Idag skypade jag med min kära mor i över en timme. Kändes väldigt bra. Började planera lite löst på vad vi vill se och uppleva när hon kommer hit. Bl.a. pratades det om Florida, Miami och kanske Hawaii. Får se. Bara 96 dagar kvar! Nörd är jag - men jag saknar min familj, så jag längtar tills jag får besök av dem!

Men jag tog mig iväg till Ikea efter det. Gick runt och bara sög in den svenska atmosfären. Hittade faktiskt ett par som talade svenska, så jag gick bakom dem lite bara för att lyssna på språket. Haha, helt störd är jag - jag vet! Sen hämtade jag upp Elin och Therese! Shoppade massor!? Fem nya par trosor och mjukis shorts från VS, Två tröjor från Macy's och så ett par shorts och en skjorta från Old Navy. Och så köpte jag två tavellister från Ikea, och gifflar! Sjukt gott.

Vi köpte lite Frozen Yoghurt och åkte till hotellet där de bor över helgen. Satt och snackade lite innan vi åkte iväg för att köpa pizza. Sjuuukt söt kille hittade jag där. Haha. Vältränad också - attans. Blir att åka dit fler gånger. Sen åkte vi till hotellet och käkade och tittade på No strings atached(stavning?) skrattade och hade trevligt.

Nu har jag kommit hem och försöker samla kraft till att bädda sängen. Sitter och pratar med några kära kamrater från Au Pair skolan. Saknar lite att vara där - även om skolan inte var tipp topp så hade vi sjukt roligt alla tillsammans! Men, ska försöka hälsa på så många av er som jag kan! I promise! Nu måste jag verkligen bädda sängen!

Sweet dreams!
Love L,

Lovely Fridaynight!

Har haft en helt fantastisk fredagskväll! Började med middag här hemma. Och gud vad jag tänkte på Sofie, för när man är med barn måste man ju föregå med gott exempel och äta grönsaker, och vad ställs fram på bordet - om inte broccoli?! Det är ju din favorit ju Sofie!! Eller hur? Aja, fick faktiskt i min två träd, en tugga sen svälj!

Sen åkte vi till Mallet och köpte oss en glass. Vi tog den minsta - och som med allt annat som är "litet" var den gigantisk. Så är proppmätt. Känns bra - då kommer jag nog sova gott sen! Så haft en väldigt trevlig kväll med familjen. Så underbart när allting är som det var ikväll. Mycket skratt och samtal, och självklart allsång i bilen påväg hem!

Hoppas ni hade en bra fredagskväll!
Love to you all
Your L,

Suck...

Trött på att gå till brevlådan och bli besviken på att aldrig få några brev tillbaka. Får väl sätta mig och skriva till några random som kanske svarar. Undra vem... Förslag? Ska iaf skriva ett nytt till Annica eftersom det tydligen inte gick fram! Konstigt konstigt...

Är trött, så det var allt för nu
Love L,

Mållös!

Haft en bra morgon med barnen. Båda var uppe med tuppen och satt redan vid frukostbordet när jag började. Så vi käkade klart, gjorde oss i ordning och borstade tänderna. Vi var så duktiga idag att tiden till och med räckte till att hinna med och se ett avsnitt av Super Why! Sen körde jag iväg dem till Daycare och nu sitter jag här!

Ibland blir jag helt mållös. När man går med i en förmedling som familj och söker en Au pair, så måste man ju vara medveten om att ibland så passar det bara inte, det behöver inte vara någons fel, det liksom bara är så. Det borde finnas regler för hur man får behandla Au pairen, även om den berättat att man inte riktigt trivs och funderar på att gå i rematch. Ibland undrar man hur vissa familjer ens kunde bli godkända från början?

Aja, är lite mixad just nu...
Love L,

We need to hear from you now M, we're worried! Hope you're all fine!


Cheescake!

Inte bra. Vi bestämde oss för en middag på cheescake - INTE OKEJ. Jo, svingott är det. Man måste ju skämma bort sig ibland! Handlade ett nytt linne idag också. Haha, går framåt! Men hade iaf väldigt trevligt med Elin och Therese under middagen. Avslutade kvällen med ett extremt långt samtal om att gnälla på olika saker, haha. Var intressant!

Sara ringde idag från Boston!?!? Wie, har inte pratat sen skolan, så det kändes jättebra. Känns skönt att veta att hon har det bra. Usch kan få så dåligt samvete när jag hör att mina vänner här inte mår bra där dem är! Men ni vet att det bara är att ringa om det är någonting! Vill hjälpa till så mycket jag kan!

Är så himla lycklig över att mamma bokat biljetter! Shit, kommer aldrig sluta tjata om det. Lilla mamma, vill att hon ska få se mitt liv här, träffa min familj som jag bor med - och trivs någe sjukt. Och så ska vi ut på upptäcksresa också, finns inge bättre än att göra nya saker med mamma! Det är lite våran grej. Men fan nu känner jag att jag måste ligga i med träningen. Kan ju inte hålla på att äta cheesecake och skit om jag ska vinna tävlingen - för gör jag inte det blir jag ruinerad!

Hoppas ni alla sover gott, tänkte jag göra!
Love L,

Glen Burnie!

Yeah. Väntar på att Elin och Therese ska komma förbi och hämta upp mig, sen ska vi åka till Mallet i Glen Burnie, mest för att det är skönt att se någonting annat än samma gamla vanliga i Annapolis liksom. Är fan sugen på att åka till Tysons i helgen. Tåls verkligen att fundera på, någon i närheten som skulle vara sugen på att följa med? Give me a call! Skulle iofs vara sugen på att åka till Ikea också!

Börjar bli lite trött på när folk inte står vid sitt ord. Liksom, säg det då? Att du ångrat dig, att det inte är samma sak längre. Men att stå kvar och säga att det är så och sen ändå bara försvinna hela tiden, det är inte okej. Inte mot mig, men inte mot någon annan heller. Säg inte att du alltid kommer finnas där, om du vet att du inte tänker det.

Hoppas ni sover gott där hemma!
Love L,

"Seems like everybody's got a price, I wounder how they sleep at night?"

RSS 2.0