dagen före dagen före den dagen!

Själv hemma, ovanligt? :P nej, fredrik jobbar jämt, så jag har inte bråttom att göra någonting :P ska fixa till mig lite sen gå och hämta diva :D promenad med henne, sen hem och baka pepparkakor :P massa med mys på det va :) och ikväll ska fredrik och jag fira jul, så det blir klä granen och äta någonting gott :) massa mys :) <3

jag åker till kumla i morgon :) ska fira jul hemma med mamma pappa och lillebror. Blir precis som det varit i ungefär 15 år nu :P Onsdagkväll kör vi minijulbord och mys hemma, Julafton blir hos Farmor och Juldagen hos Mormor :) sen på juldagskvällen åker jag hem igen :) yeah :)

ska nog tvätta sen, om tvättstugan blir ledig. Tycker det är lite konstigt att samma familj tänker tvätta tre dagar i sträck hela dagarna? så :P jag har tid att vänta :P Ne, fixa och sen gå och hämta hunden :)

lateeeer

Första, andra, tredje och så lucia!

Ja det var ju ett tag sen sist! Men Hej iaf:) Har hunnit med en hel del sen vi talades vid senast! Bl.a. har jag varit ute på min andra praktik period! Det har varit båda första andra och tredje advent och lucia på det :) jag har gjort min omtenta och i helgen blev vi klara med lägenheten :) så jag har nästan flyttat hemifrån :P kommer nog inte flytta officiellt fören efter jul och nyår :) men äntligen så har jag och älskling ett eget hem :) <3

Idag har det snöat. HEEELA dagen :D i love the winter! mörker, massor med tända ljus och ljusstakar och en hel del snö. Det bästa som finns. Väntar på att mamma ska komma hem. Ska åka till ikea och handla lite grejer :) byta tv-bänken också som var i fel färg :S panik.

I övrigt? tänker jag gå och ta mig en till av mammas nybakade lussebullar :)
Sen göra någonting åt min lugg som bara hänger i ögonen.
ska klippa mig i morgon :) yeees!

RSS 2.0