Old times!

Now it's raining, think I'll go inside
Somebody stole my suitcase
Filled with pictures of you
So I forget what your face looked like
When we were just twenty
And it's raining
I think I'll go inside

And I felt this way before
Of walking out your front door
I am a sea without a shore
And its raining
It's really raining
I think I'll go inside

--

Ligger och lyssnat på Savage Garden - nostalgitripp! Two beds and a coffee machine. En enligt mig fin och bra låt. Får mig att tänka tillbaka på högstadietiden! Då fanns det inte mycket att tänka på. Inga pojkar, inga kontrakt, räkningar o.s.v. Man gick till skolan, träffade sina vänner, åkte och tränade både en och två gånger - Sen var det oftast dags att lägga sig för att nästa dag göra samma sak. Och hade man mot all förmodan en träningsfri dag - då var man oftast med tjejerna iaf. Jag skulle vilja påstå att jag har haft en bra och trygg uppväxt. Jag skulle inte vilja byta ut den!

Jag älskar min praktik, och jag gillar att gå dit - att vara där. Men jag vill ändå tillbaka till skolan. Blir alldeles tomt när man inte får träffa Sofie, Malin, Sofia, Jossan och alla andra tjejer! Jag gillar våran klass. Och jag skulle defenitivt inte vill byta! Vill bara tillbaka. Kommer bli tomt när vi avslutar kursen sen. Going to miss you guys! Så låt oss ha väldigt trevligt sista delkursen! Göra någonting roligt att minnas!

Men nu ska jag krypa ner under mina täcken - och försöka få mitt dagdrömmande övergå i nattdrömmande. Mycket skönare - för man är ju inte vaken när man nattdrömmer! Måste drömt mycket på sistone - för min kramkudde är mindre än någonsin. Och för er som sett min kramkudde - som förut saknade midja - nu saknar den även armar!! Måste ta och fixa ny stoppning! Min kudde ska med mig till Usa - sådetså!

Sweet dreams
Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0