Tvätta & plugga


Sitter här och pluggar lite samtidigt som jag väntar på att få hänga tvätten. Haha, för bara några dagar sen hade jag tittat på dig som ett frågetecken om jag fått denna fråga - men nu kan jag faktiskt svaret! 

Vi har fått tillgång till någonting som kallas Tågskolan där vi kan göra en massa olika test på olika ämnen - riktigt bra. Och roligt faktiskt. Har testat att göra några som jag inte läst om och om jag säger att jag har noll koll så är det i underkant. Men det är väl därför man pluggar - och när man gjort det så kan det se ut såhär när testet är färdigt:


Yeey mig - självklart måste jag dock göra det fler gånger, jag tänker inte ge upp fören det står 100/100!! 



Tcc YH22

Som många av er vet så har jag denna vecka påbörjat en ny utbildning. Jag har sadlat om helt och kommer förhoppningsvis till nästa jul kunna kalla mig för Lokförare! Jag studerar vid Tcc's lokförarutbildning i Hallsberg och går i en klass tillsammans med 29 andra elever från större delar av Sverige, och med en åldersspridning från 22 år till 55 år. En salig blandning av de 8% som klarat alla tester och uppfyller svenska YH myndighetens krav på att bli lokförare helt enkelt.
 
Upplägget är ganska enkelt, vi går i skolan Måndag - Torsdag. 09:00 - 16:00 förutom på måndagar då vi börjar efter lunch. Den första veckan nu har vi mjukstartat lite känns det som, så det ska bli intressant att se hur upplägget kommer att bli nu. Vi ska iaf börja med att läsa ett kapitel som heter "Vistelse i spår". Har smygläst lite så man inte ska se ut som ett frågetecken när lektionen väl drar igång på måndag!
 
Det var en liten kort uppdatering om vad min vardag kommer att vara fylld med en tid framöver. Nu ska jag återgå till det fantastiska städandet av min lägenhet eftersom brorssonen kommer hit och myser i morgon!

RSS 2.0