I made it back!

Okej - jag lever. Ligger äntligen i sängen och tänker sova. Välbehövligt!
Har bara en sak att säga - FLYG INTE MED DELTA! OKEJ?!
tre ombokningar...

42 timmar...

Pa resande fot och jag ar fortfarande inte hemma - ska det verkligen vara sahar? Kanske ska borja fran borjan sa att alla vet vad det ar som hander. Det ar ju sa att mina alskade vanner, Emma och David, ska gifta sig idag. Darfor hade jag och David och Anna planerat att jag skulle komma hem som en overaskning till Emma. Allting var planerat och klart och jag var supertaggad pa att aka. Emma hamtade mig pa morgonen och korde mig till flygplatsen snall som hon var. Jag bjod pa frukost som tack.

Val pa flygplatsen gar allting bra, jag hittar fram till gaten och sater mig for att vanta, de ber oss att stalla oss i rad sa att vi kan boarda fort da planet redan ar forsenat, sa vi lyder snallt och staller oss pa rad - for att sedan mota kaptenen som kommer ut genom dorrarna och sager att planet till New York ar installt!? Panikartat men lite samlat ringde jag servicelinjen for att fa min biljett ombokad - TIL FREDAG KVALL!? Tror hela flygplatsen horde att jag var extremt missnojd, sa hon hittade mig ett annat flyg.

Sa forst fick jag spendera 8 timmar ensam pa flygplatsen, kandes sa himla onodigt att min vardfamilj skulle behova aka och hamta mig, aven om de sa snallt erbjudit sig - men jag var envis och tankte minsan komma ivag. Sa klockan 19:00 skulle planet till Minnesota lyfta(ja det ligger at helt fel hall), det lyfte val kanske 19:45. Lite smastressad da jag bara hade 45 min pa flygplatsen i Minnesota lyckades jag anda samtala lite med medresenarer, flygkaptenen maste ha hort mina boner da vi landade 10 min efter utsatt tid(racerpilot). MEN - dramat tar inte slut dar.

Vi kor in till en gate - SOM INTE GAR ATT OPPNA! Snacka om att hela planet hade panik. Det var inte bara jag som skulle med andra plan. Sa, jag sag mitt plan sta dar och vanta pa mig, och jag sag det aka ifran mig. Samlade nerverna lite igen, ringde servicelinjen som berattade att jag skulle fa bo pa hotell en natt och flyga ut dagen efter - TILL AMSTERDAM!? Aja, inget val sa jag tog mig ner och fick vanta en timme!? pa att bussen skulle komma och hamta mig. Traffade en hel del andra manniskor som ocksa missat sina flyg, och alla berattade vad det var de skulle aka till, i slutanden blev det mest synd om mig - dels for att jag hade langst, dels for att det var andra gangen pa samma dag som det strulade och dels for att jag kanske skulle hinna hem i tid.

Pa bussen sen satt jag brevid en jattetrevlig Army kille(ja Elin, for en gangs skull haller jag med om att man i uniform ar fina). Han beklagade sa mycket och vi smapratade lite om USA och annat strunt. Nar vi val kom fram till hotellet sen och hade fatt vara rum sa visade det sig att vi bara bodde nagra dorrar ifran varandra, sa bara nagon minut efter att vi sagt hejda sa knackade han pa min dorr och fragade om han inte kunde fa bjuda pa middag(haha, okej - med checkarna vi fatt av flygbolaget, men anda. Det ar ju aldrig roligt att ata ensam)

vid halv tva blev jag for trott och drog mig till mitt rum och la mig och sov, mindre glad ;ver att han ringde och vackte mig straxt efter fyra for att saga hejda somnade jag om igen och vaknade halv atta. Da blev det dags att ringa till Emma och avsloja allting - trakigt men jag hade ingen lust att dyka upp pa hennes dag oanmald. Sen pratade jag med Susanna och mamma och Elin lite ocksa, fick tiden att ga. Checkade ut och akte till flygplatsen i god tid - denhar gangen skulle jag fan ivag!

Och ja, har sitter jag nu, har inte sovit pa snart 20 timmar, och ska nog iaf lyckas vara vaken i 17 timmar till - onska mig lycka till! Men nu ar jag iaf pa svensk tid, aven om jag sitter i Amsterdam. Planet ska lyfta tio och jag borde kliva pa svensk mark straxt efter 12:00 idag(lordag). Kanns stabilt! Blir direkt till Annica for att snabbt duscha och gora sig i ordning och sen ga ner och se brolloppet och sen aka pa fest!

Nu vet ni hur de senaste tva dygnen har varit for mig - kommer sova i veckor efter detta!
Love L,

Hemligheter!

Har haft en väldigt bra kväll med min värdfamilj! Lille L fick en ny cykel, med Blixten McQueen på! Och en matchande hjälm, och så fick han ju en Blixten och Mac utan mig, och så torkad frukt i Blixten påse - behöver jag säga att vi gillar Bilar här? :) Haha, pizza och cupcake till middag! Härlig avslutning på jobbveckan!

I morgon börjar A kindergarten, och så fick jag en extra dag ledigt - inga fel måste jag få säga! Firas med att bjuda Emma på frukost i morgon! Nice! Blir nog Subway! Det är sjukt gott faktiskt! Men nu tänker jag lägga mig och sova! Trött som få och min kudde väntar på att bli kramad!

Sweet dreams
Love L,

Man ångrar inte det man gjort, utan det man aldrig vågade

Happy Birthday

Yeah - Happy Birthday my sweetheart! My little monster is turning three today!
Gonna be a nice family dinner and dessert to celebrate tonight!

Blödig punkt com!

Först tänkte jag bara slänga in en liten notis om att vi faktiskt hade en jordbävning här idag - det var kort sagt väldigt chockerande. Både Adam och jag blev lite förstenade innan vi insåg vad det var som hände. Ingen skada sked - hittade två tavlor som ramlat, annars är allting helt. Men det var nog så läskigt ändå!

-

Nu till den jobbiga delen av dagen. Kan jag vara en av de mest blödiga personerna som finns? Sista Taconight at Adams place. Mixed feelings so to say. Hade en jätte trevlig kväll, och man ville liksom inte riktigt åka - för åka betyder ju också hejdå. Någonting som jag suger på! Men jag höll tårarna tills jag stängde bildörren!

Det är väl den stora nackdelen med det här livet. Det känns som om det alltid är någon ny som kommer som man ska lära känna, och det är alltid någon man känner som ger sig av härifrån. Var ju inte så länge sen jag tvingade Adam att bli min vän runt påsk där någongång på vårkanten, och nu åker han hem. I'll miss you man! 

--

Nu ska jag sätta mig och lägga lite pussel - terapi kanske? Började med min top of the rock. Bara 750 bitar och jag har kommit väldigt långt. Mycket enklare när man har en rak ram att gå efter och sånt skit you know! Har jag tur blir jag nog färdig med det i morgon. Förmycketfritidpunktse också kanske.

Sweet Dreams
Love L,

Goodbye soon.

Har varit en ganska bra måndag! Även om det är mycket som rör sig i huvudet fram och tillbaka. Väldigt mycket mer än vanligt faktiskt - någonting som tydligen syns ut, det måste jag jobba på! Hade en supermysig middag ute på altanen med familjen också. Vi har normal värme här borta!!

Sen åkte jag med Adam till Mallet så han kunde få handla lite. Försökte få tag i några vänner som ville umgås med oss, men vi är tydligen väldigt tråkiga - så vi åkte ner till West 49 själva. Där blev det ett tappert försök till Domino spel (regler någon?) och en hel del samtalande. Tror vi drog ett varv mellan himmel och jord! Vilket bara gör det ännu tråkigare att han ska åka hem på onsdag... Men som sagt - det går ju att träffas hemma också!

Tisdag imorgon och det ska vara lika vackert väder då också. Så vi får se vad vi kan hitta på. Kanske åka en sväng och bada, leka lite och ha trevligt? Bra idé! Låter som om vi har en plan då - kommer troligen inte bli så! Sen blir det ett nytt försök till att städa!

- Linda,

It's not about finding the ones you can live with, it's about finding the ones you can't live without

Proud!

Måste bara få säga grattis till min älskade lillebror som fick fast jobb idag! :) Haha. Kan du inte fixa ett åt mig också?

Har varit en bra måndag med Bowling och mysig lunch! Tror eftermiddagen kommer spenderas med Adam(kan åker hem på onsdag!?) Blir väl en sväng till Mallet kanske, eller ner till Docken och bara njuta lite - vore ju faktiskt inga fel det heller. Whatever - behöver städa mitt rum också.

- L,


Cause sometimes you don't want to think...

Söndag. Har faktiskt varit en helg med mycket vila och lugn. Känns bra - det var välbehövligt! Vad Au Pair möte igår - träffade faktiskt en heeel del nya tjejer, som dessutom var sociala och pratade! Slutade med att Emma och jag pratade Engelska med varandra! Haha, det var ganska underhållande.

Blev färdig med mitt pussel idag! Kändes lite bra faktiskt! Om ni vill ha ett tips - köp pussel med raka kanter, det underlättar. Men fint blev det! Ska göra en tavla av det sen hemma i sverige tänkte jag! För er som inte vet vad det är för pussel kan jag berätta att det är ett pussel av USA - där varje stat representeras av deras bilplåtar!

Nu blir det sova - en fartfylld vecka framför oss med skolstarter och divierse andra äventyr! Kommer vara omtumlande - men det är väl bara bra det eller? Är dessutom förkyld - SÅKLART! Så blir jag sjuk på riktigt kommer jag bli riiiiktigt besviken på mig själv. Har inte tid!

Love L,

Ibland blir man så förblindad av den illusion man byggt upp och lever i, att man måste ta sig ur den för att inse att man hade fel, riktigt fel.

Point!

Ni fattas mig...

It's all about you!

Don't take out your frustration on people who are there for you.
No one should be punished for being your friend.


For real?

Helt allvarligt! Filmen var faktiskt så SJUKT jävla dålig. Det kändes som om de tänkte att de skulle göra en grabbversion av "Freaky Friday", men som bara gick ut på sex, fula ord och... SEX! Sorry men det är sant. Önskar kanske att vi sett någon annan. Den var för mycket helt enkelt.

Vet inte om det är därför jag är på dåligt humör nu, men i vilket fall så är jag det! Det är dagar som denna man längtar efter att ha någon att krypa ner i famnen hos, där man bara kan gömma sig för ett tag! Sleeping alone is not my thing! Saknar mig katt! Hon höll mig alltid sällskap när jag var ensam.

Nu ska jag testa mitt nya nagellack! Det är RÖTT!
Sweet dreams, -L


Snurr!

Snacka om snurrplatta? Haha, menade såklart att vi går på bio istället för ut! Haha, noll koll på mitt huvud idag! Shit, och jag har lite panik - vad ska jag köpa till min lillkille?! Min älskade lilla plutt. Måste ut och handla med andra ord! Tips på presenter till treåringar?

Nu ska jag duscha, försöka bli trevlig och kanske... ta ett tuggumi?
Love L,

Friday - where have you been?

Fredagen har åter kommit! Och med alla saker planerade denhär helgen kommer det vara måndag i morgon! Haha, ne men i morgon har vi Au pair möte på morgonen, sen blir det gymmet med Elin - kanske emma? och så blir det väl någonting roligt på kvällen! Sändag så är det Familjedag med Marinen, men jag har inte bestämt mig. Skulle behöva stanna hemma, bara sova och städa liksom. Får se får se. Billös är man ju också!

Men dagen först. Ska åka till ett Bouncy house! Nice nice, sen blir det väl lite leka och ta det lugnt. Ska åka till Logans nya Daycare i eftermiddag! Sen blir det nog en sväng till gymmet och ikväll är det MovieNight! Awesome. Haha, vi är lite udda här - så istället för att gå ut en fredagskväll går vi på krogen! Sweet!

Have a nice day
Love L,

Dålig fantasi!

Jag har så sjukt dålig fantasi just nu. Vet varken vad jag ska skriva om, eller tänka på. Kan ju inte direkt påstå att det finns någon som hjälper torkan heller! Men va fan är det för världslig sak att ha som problem. "Det kunde ju ha varit mycket värre - eller hur?"

Käkade iaf med Elin och Adam på Cheesecake factory ikväll. "Avskedsmiddag" för Adam som åker hem om 6(!?) dagar. Helt sjukt. Men vi hade trevligt! Han blev nog mycket gladare än vad han hade tänkt sig iaf! :) Hade en liten present och ett väääldigt bra kort till honom!

Nu blir det sova - fredag i morgon!
Love L,

200!

200 days in the big U to the S to the A! Vad hände där liksom? Är det så länge sen vi satt på planet och alla andra blev helt galna när vi såg marken! Haha, Memories... Är galet hur fort det gått, men vad mycket man ändå hunnit med! Då är det bara dryga 150 någonting kvar innan det bär av hem då?

Torsdag. Blir playdate på beachen med min LCC och hennes barn! Så får vi se vad som händer resten av dagen. I kväll blir det iaf att bjuda Adam på middag - kan inte fatta att han åker om 6 dagar?! Men blir middag på Cheesecake Factory med gänget en sista gång!

Hoppas ni har det bra Sverige!
Love L,

Ska inte!

Är inte det de absolut sämsta man kan säga? "Jag ska inte" - för det är ju precis då man gör det! Japp, jag skulle inte handla idag, ändå sitter jag här nu med en ny helt obeskrivligt skön resekudde, två nya oversize tröjor, en såndär "ny cool plastmugg" och fem nya anti bakterie handkrämer! jagskaintehandla...

Haha, men som sagt, åkte till Mallet på andra sidan Bay Bridge, och sen lämnade vi Adam hemma och åkte för att träna! Konstaterade att Elins ljumskar är dåligt tränade! ;) Haha, mera cykling Elin. Var riktigt skönt att träna så sent faktiskt! Lite folk = ingen kö. Känns bra i kroppen nu alltså.

Torsdag i morgon = 200 dagar i AMERIKAT!
Sweet dreams - your L,

"- Den ligger typ 5 minuter GÅNGVÄG från centralen"
"- VA?! Vafan säger du? 5 minuter OMVÄG från centralen?"

And it's...

Wednesday all over again! Dagblind.com svar ja! Bara två dagar till helg då? Iaf, idag ska vi åka  till Outlet mallet på andra sidan Bay Bridge! Sen blir det någon timme på gymmet med Elin! Skönt med lite hårdträning och sen kunna åka hem och lägga sig direkt i sängen! Känns bra!

Känner att det är en del att fixa nu! Min lilla prins fyller ju år nästa vecka, och så åker Adam hem. Och så blir det lite äventyr. Och så vill man ju kanske handla sig någonting då det är Tax Free i Maryland just nu! Hur ska man ha tid och råd med det liksom? Får väl böja cykla! Haha - inte direkt troligt!

Over and out - L,

Now, then and...

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness

--

Sitter här i min egen ensamhet och läser lite, tittar på bilder och funderar. Hur fan blev man såhär vuxen så jävla fort? Måste fan börja ta vara på tillvaron nu. Som sagt var - det är inte solsken varje dag, men är det de någonstans? Ne, precis. Så... då är ju frågan bara vad man ska göra för att ta vara på tillvaron. 8231.

Jo, just det, ska åka och hälsa på mina kära vän Emma som precis kommit hem från Sweden so to speak! Och hon ska tydligen slå mig för att jag inte varit duktig - får jag väl leva med! Det ska bli trevligt! Och i morgon är det onsdag - igen! Dagarna bara går, men det ska bli skönt att få tillbaka lite vardag. Kunna gymma på morgonen och lite sånt. Man blir laaat av att ha sommar, snuskig luftfuktighet och att jobba dryga tio timmar om dagen!

Nu ska jag jobba på mitt pussel! Vill börja med ett annat = måste bli färdig!
Love L,

Awesome!

Snacka om en riktigt bra natt med den skönaste sömnen jag haft på länge! Känns i hela kroppen hur bra jag sov! Välförtjänt om jag får säga det själv! Tisdag idag, helt sjukt vad tiden går! Blir nog att packa ihop en picnic korg och åka till parken med barnen och bara mysa lite! Tycker jag låter som en bra idé!

L,

ps, mitt pussel börjar ta sig, Har typ bara 15 delstater kvar nu!

In the future

Am I crazy for wanting you?
Maybe do you think you could want me too?
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do?
I just wanna know that you feel it too
There is nothing left to hide

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste

Beautiful Disaster



Fortfarande en av de vackraste melodierna på länge, och jag önskar jag kunde spela piano så!

--

Då var helgen slut då. Har varit en väldigt bra helt, även om den varit mycket på bortaplan! Men det kändes välbehövligt. Har haft en period när jag har tvivlat på det mesta - mig, nu, sen. Men det kanske är helt förstårligt när man snart passerar 200 officiella dagar på amerikans mark - att tankarna om saker och ting sätter igång ordentligt och ställer till lite oreda.

Tiden går så sjukt fort, ibland så fort att det nästan känns som om man inte hänger med. Speciellt det här året, för även om man har haft dagar som varit mindre bra så har tiden ändå runnit iväg så förskräckligt fort! 200 dagar, nästan så man får lite panikkänsla, mycket grejer man skulle vilja göra men inte hinner. Tråkigt länge, men jag ska väl inte klaga. Får ju komma hem och ta tag i min utbildning sen iaf, så det kan bli någonting vettigt av mig en vacker dag(troligt?)

Men nu blir det till att fixa i ordning lite(städa upp golvet) och sen lägga sig i sängen och titta upp i taket tills sömnen känner för att komma förbi igen. Måndag i morgon som sagt - om någon nu skulle missat det. Får se vad vi kan hitta på för roligheter med barnen. Bada kanske - om åskan inte kommer på besök det vill säga.

Sweet dreams people!
Love L,

I scream out

Blow the horns
I need attention
I've got something I want to say

I breathe you in

I promise
I'll be everything you can imagine
I promise
I'll be everything you didn't think of
but still needs

Your opinion of me doesn't define who I am

Igår blev det en sväng till Ikea med Elin, sen blev det också gula huset för lite impulsshopping, och en snabbis på Michels innan vi återigen satt på biografen - denna gång för att se Glee. Bra skit. Sen åkte vi ner till Docken och möte Adam och Jacob. Satt och kuckilurade lite innan vi bestämde oss för att gå upp till West 49(kafé) och spela lite Scrabble! Måste säga att gårdagen var en väldigt bra dag!

Idag är det söndag, och av en konstig anledning så sov jag ända till kvart i ett när Elin ringde och hade fått nog?! What is that? Tror inte jag sovit så länge sen... Ja, frågan är när jag sov så länge sist. Ska iaf åka till Elin senare, hon ska bjuda på pizza sen ska jag hjälpa henne med en fotobok till hennes värdföräldrar!

I morgon är det måndag igen. Sista veckan med båda barnen på heltid hemma.
Love, L

Long time no seen!

Länge sen det blev ett vettigt inlägg med lite text om mitt otroligt underhållande liv här borta i staterna! Veckan bara sprang förbi och nu är det resan lördag! Igår gick Elin och jag på The Smurfs! GAAH! We loved it! Haha, "I want to stay Persmurfisk"! Som vi skrattade, Elin fällde även en tår eller TUSEN! Bra film, den ska vi se igen!

Efter det åkte vi och träffade Adam och hans kompis Jacob. Det slutade med att jag gick in på en bar iklädd mina sverige shorts och en träningströja! FIN FINT! Haha, jag utmanar vem som helst att göra det, de var fantastiskt! Människor som tittade, pratade och pekade! GREAT! Kom väl i säng runt tre, vaknade sju och trodde jag försovit mig, och sen insåg jag att det var lördag! Nice.

Annars händer det väl inte speciellt mycket! Skönt att bara kunna vara någongång då och då you know! Tror det bär av till Ikea idag om Elin vaknar någongång! Viu har ju inte direkt samma dyngsrytm om vi säger så! Någon som vaknar tio varje morgon måste ju få ta sovmorgon på helgen(host,skämt)

Ha ett bra liv!
- L,

I'll be there

when you're on the outside and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you and i will bring you home

and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine

you think i'd leave your side
you know me better than that


When you realize

Jag kanske hade fel,
Det kanske inte är dina ögon som har förändrats.
Det kanske är mina
Det kanske är jag som har fått någonting i blicken som inte fanns där förut.
Jag som har blivit en annan


Think about it

Människors längtan efter trygghet rimmar illa med rädslan för tristess
Att ingenting nägonsin är som det ser ut, verkar samtidigt ha något
slags underhållningsvärde. Dataspel bygger ju på det, och skräckfilmer.
Just när man andas ut efter en kris, så öppnar sig en avgrund. Och vi
betalar för att få uppleva det. Men dataspel och filmer går ju att stänga
av. Det är väl det som är skillnaden

..

Make a point and ignore them,
Come on let's wait this out.
They'll find out, we never stop turning,
Sometimes it's tough to change direction

--

"Kanske är den du älskar snygg för att du lever i en illusion.”

Am I scary?

Hum...? Emma berättade om det första intrycket av oss idag... Jag är väldigt glad över att hon kom på Midsommar så hon ändrade åsikt! Och jag hoppas även du är väldigt glad över det! Vore illa annars! Haha. Ha en suuuper tid hemma i Sverige - och kom tillbaka! Annars tar jag med dig hem! ;)

Ikväll kom Elin och hämtade mig, käkade sen åkte vi och hämtade en ny tysk tjej och åkte till Emma. Satt och pratade, doppade fötterna i poolen och bara njöt. Var skönt att inte ha så mycket att göra utan bara kunna vara och umgås med sina vänner! Behövligt, och ändå är man hemma och färdig för sömn hyfsat tidigt!

Har kommit på att jag nog pratar lite för mycket ibland... måste komma på någonting att göra åt det, så andra kan få lite plats också. Kanske borde räkna får i huvudet ? Fast det sägs ju att man blir sömnig av det. Rulla tummarna? Ja, det kan nog funka... Måste testa!

SLEEP TIME!
Love L,


Visdom

Cry as hard as you want to,
but just make sure that when you're finished,
you never cry for the same reason again


Vad vore...

bättre än att sitta framför en tänd brasa med ett glas vin i handen med gamla goa vänner! hum... Kuggfråga! Åkte till Elin efter jobbet där jag drog fram mina riktigt fina kock kunskaper! Så jävla gott blev det - egen klyftpotatis i ugn med ungskyckling i kryddtäcke! Det var nog bland det kryddstarkaste jag ätit här(förutom Nandos). Sen kom Emma och vi trixade lite med hårfärgning! Spännande upplevelse!

Nu ligger jag hemma i min säng och är faktiskt trött, så jag hoppas på att jag kan somna ganska snart och få lite skönhetssömn! Blev ju faktiskt ingen nap för mig idag! Pratade med vänner från hela världen och det var väldigt trevligt. Börjar kännas i kroppen att det varit väldigt mycket nu den senaste tiden. Men vila kan man väl göra när man blir pensionär, vilket är om ungefär 42,5 år enligt dagens sätt.

Sweet dreams
Love L,

Home sweet home!

Jag ber om ursäkt, men jag hade verkligen inte så himla stor lust att blogga igår. Men resan hem gick bra. Blir ju lite långtråkigt att sitta och köra själv så pass länge (7 timmar körväg) så jag försökte ringa lite vänner, men vissa behagade att inte svara. Fick tala med min Annica iaf! Var väldigt trevligt. Men vi kom hem tillslut, packade ur, åkte och handla, käka sen kom Adam förbi och höll mig sällskap under kvällen! Såg på någon sjuk film, HA!

Idag är det måndag och jag var väääääldigt pigg när jag vaknade. Ha varit en bra bra dag måste jag säga. Barnen ligger och sover nu, sen när de vaknar ska vi ge oss ut på lite äventyr och löjla oss! I eftermiddag blir det gymmet - måste bli slut på dessa latfasoner. Inte bra med sommar alltså! Någon som är sugen?

Hoppas ni har det bra där hemma!
Love L,

Ramlar - HH

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart
Men jag är ändå inte riktigt lika glad själv

För många ramlande pojkar ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
"Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen

--

Jag saknar en tvåsamhet! En vacker dag, en vacker dag...

Tidsskillnad...

Ja va fan ska det vara så stor tidsskillnad för? För det är ju typ vid den här tiden på dygnet som en annan har minst att göra - men vilken normal människa är vaken runt 00:00 en vanlig dag? Och vilke annan människa skulle vilja prata i telefon den tiden en helg? Ne, ingen bra tidsskillnad här inte! Men fick tala med två saknade själar idag iaf <3 planerar något samtal på söndag också i bilen på vägen hem. Lqååång resa ensam i bilen som väntar igen

idag blev det sovmorgon för min del, herr huvudvärk bestämde sig för att komma på besök och höll mig vaken mellan 02:00 och 04:00 idag. När jag trodde jag skulle gå under kom John Blund till undsättning. Så har jag kollat på film och skrivit brev, pratat i telefon och sen gav jag mig iväg till affären en sväng. Hittade lite fina grejer så köpte jag lite till huset också. Ikväll ska de vuxna ut, så det blir jag och barnen hemma, lika med myskväll! Bra fredag. Kände att jag behövde komma ifrån solen så jag kan grilla på för glatta livet i morgon!

Hoppas ni har en trevlig helg folket
Love L,

I'm the best!

Och vem tror ni var storfiskaren idag? Jepp - det var jag! Fick de två största fiskarna på hela dagen! Lite stolt över mig själv. Hade en riktigt trevlig dag med männen iaf. Njuta av luften och att bara vara. Och jag åt till och med fisken idag! De tyckte jag var tvungen att testa när det var jag som hade fångat den!

Pratar med Elin nu sen tänkte jag sova!
- L,

This is going to be fun!

Yeah, idag ska vi ge oss ut och fiska ute på havet - "deep sea fishing" som det heter. Det är jag och grabbarna som ska ge oss ut! Kommer bli riktigt roligt faktiskt. Hoppas bara på att jag kan fånga någon stor fin fisk som de kan få äta till middag. B hoppas på att han får en haj - vore faktiskt riktigt roligt!

Igår var vi ju ute till ocroacoke Island, var sjukt mycket vågor men vi hade skog. Åkte in till staden och tog en glass innan vi åkte hem igen. Blev kinamat och trevliga samtal innan jag vid halv tio(!?) faktiskt gick och la mig - somnade inom en halvtimme för jag kommer inte ihåg hur min serie slutade.

Time för oss att åka - återkommer med fiskresultatet :)
Love L,

Another day

Another day goes by... Och jag är inte säker på att alla vill veta vad jag har gjort - nämligen solat, badat och surfar runt på en flytdyna! Haha, det är jättefina och stora vågor här - så vi försökte surfa på barnens magplattor, typ sånna som finns på simskolan när man övar bentag! Sjukt skoj hade vi iaf även om.det kanske inte gick jättebra alla gången

kvällen bjöd på sjukt god mat för tredje kvällen i rad - får äta mig fet nu för på torsdag blir det fisk... Sen blev det en het diskussion om politik och lite annat, lite halv ovetande så jag stannade i bakgrunden. Satt sedan inne med herrarna ett tag som frågade friskt om Sverige och efter ett tag gick jag ut till damerna på balkongen och njöt av den mörka, havsbrusiga kvällsluften och det trevliga samtalet.

Nu tänkte jag slå på en film. Imorgon blir det promenad och sen ska vi åka ut till någon ö och ha trevligt!
Love L,

Beautiful life

I could stand up and sing you a song,
But I don’t wanna’ have to go that far.
And I, I’ve got you down,
I know you by heart,
And you don’t even know where I start.

Talk to yourself, talk to the tears,
Talk to the man who put you here,
And don’t wait for the sky to clear.

I’ll leave my window open,
‘Cus I’m too tired at night to call your name.
Oh, just know I’m right here hopin’,
That you’ll come in with the rain.

--

Helt sjukt bra dag idag alltså! Började ju med att jag var duktig nog att vara uppe till sju och gav mig ut på en ganska lång promenad på stranden - säger bara att ibland önskar jag att jag bodde vid stansen på heltid! Så himla underbart. Annars så har väl dagen egentligen bara bestått av sol,bad och bokläsande, sjukt härligt. Avslutades med riktigt god middag, plus efterrätt och avslut av tp rundan!

Men nu tänker jag sova - de andra tänker göra ett försök till att springa 06:00 - måste ju ses!
Love L,

I'm alive!

Det var en lååååång resa - och jag körde en bil hela vägen! Ni borde vara stolta. Tog oss ungefär åtta att komma hit - med stopp ofc. Och jag körde helt alone, sjöng de första fem timmarna men sen blev jag lite trött på det så jag började prata lite med migsjälv(som om det är speciellt mycket bättre)!

Nu är vi iaf här! Gick ner till stranden med barnen och kände lite på vattnet - det var såååå skönt! Sen blev det lite uppackande och sånt, vänta på den andra familjen och åka iväg och handla. Ätit good mat och umgåtts! Barnen ska i säng nu sen tror jag det blir lite spelande och vuxendricka för oss lagliga och cola för de som inte är!

Hoppas ni har det bra där hemma! Idag ska jag lyssna på Mormor och Malin! ;)
Love L,

RSS 2.0