Valborgsmässoafton!

Yes :) det är idag, Fredagen den 30 april :) Fredrik kom precis hem från jobbet och håller på att göra sig i ordning. Snart kommer DJ och hämtar upp och :) vi åker snålskjuts in till Adam och Simon i örebro :) blir väl lite trevligheter innan det är dags att åka hem inatt :P

I morgon blir det till att FLYTTA!! :D:D längtar, eller a, jag längter tills vi kommit i ordning om jag ska säga så :P ser inte fram emot att packa ur alla lådor, men ska försöka göra det så fort jag kan :) Ska bli skönt att bli örebroare :) och för att "fira" så bjuder Malin och Macke på mat på kvällen :)

men nu ska jag ta och packa ihop och sen ska vi åka :)
Laaater folks..

Fredag eftermiddag

Hallå där, borde egentligen packa ner allting jag äger i lådor men jag ooorkar inte. Så jag sitter här. I skolan idag hade vi föreläsning. Jag gillar Jörgen och han är nog den bästa läraren vi har, men idag blir det för mycket, så jag malin och sofie tog oss en promenad från uni till stan :) skönt var det.

Väl uppe på stan så fördrev vi lite tid och gick in på Gina Tricot. Aja baja. Det var en riktig rea. 49 och 99 kr plagget. Det fanns massor. Och jag älskar att shoppa!!! men jag hejdade mig rejält och köpte två linnen och en långärmad för 150 kr :) Sen gick jag och Sofie till La baugette och käkade.

Nu sitter jag här själv, Fredrik är på jobbet, och jag har ingen lust att gå ut i regnet! Öppnade ett fönster så jag skulle höra smattret och känna doften av det, men är inte jättesugen på att gå ut och bli blöt. Nej, jag ringer Fredrik så får han handla idag innan han åker hem! Jag har bestämt att jag måste packa ur byrån och skänken innan dagen är slut idag. så jag ska väl börja med det!!!

Later folks,

Seeegast i sverige!

YES! i am. lev med det. Nu är det slutet av April och ganska mycket har hänt sedan sist. Vi var ute på praktik med skolan, var på Myggan i kumla och stortrivdes. Och de gillade mig. Så jag har fått en heel del extrajobb. I LIKE! Dessutom är det enda förskolan i kumla som lagar sin mat själva, svingott!

Älskling har också hunnit med att fylla 20 :) min lilla pojk :P dock var ju en annan sjuk som en gris, hade influensan och magsjuka och jag vet inte allt i över en vecka :P Så jag missade Ullareds resan :'( men Fredrik och mamma handlade med en del grejer till mig så jag överlever :)

I övrigt så väntar tenta i skolan nästa vecka, och den 1:a maj så blir det äntligen FLYTT!!! In till örebro :) jättenära universitetet så nu ska jag försöka lägga ner lite hjärta och själ i mitt pluggande, för helt ärligt talat så är jag ÄCKLIGT skoltrött just nu. blir ju inte bättre av att fredrik får ut ungefär det dubbla varje månad när han jobbat. men, hoppas lithells ringer i morgon och säger att jag fått sommarjobb! lite pengar iaf!

Nu ska jag inte skriva mer. Lovade Malin att jag skulle gå ut och gå en sväng. Så de får det bli.
Laaaater folks.

RSS 2.0