Ack du..

ovälkomna träningsvärk :P inte vad jag ville ha alltså :P men, för er som inte vet, så var jag och provtränade med Universitetets innebandylag idag. SKIT KUL! Kändes verkligen jättebra :) trevligt folk, roliga sätt att samla in pengar på, bra upplägg, ROLIGT att spela. Inte bara vinna vinna vinna. Dock har man ju sämst kondis och kommer behöva ta i extra mycket, men de är de värt :)

just nu ligger jag i min säng och har TRÄNINGSVÄRK! ryggen och fötterna?! ryggen förstår jag, men fötterna? kan man verkligen få träningsvärk där? aja, skit ont gör det iaf, men, det är väl halva poängen :P det går över till i morgon får vi hoppas. Annars kan det bli jobbigt att sitta och lyssna på en pensionerad gubbe hela förmiddagen

Tänkte jag ska dra täcket över huvudet och vända mig om :)
tänker sova heela natten lång :P i morgon bär det av till
Älskling :) sovmorgon för min del på torsdag :D like that!
laaater peps.


Kindly unspoken

Hemma från skolan. Magnus och jag fick godkänt på vårat ämne så på torsdag blir det skriva ett paper för heeela slanten. suck, men kommer nog gå väldigt bra tror jag. Vi brukar oftast tycka samma saker :P ska lägga mig och sova några minuter, fick inte allt för mycket sömn i natt.

Var med några tjejer hos Eckis igår. skitkul hade vi :) färgade håret och käkade pizza och fixade naglarna och massa :) allt för mycket skratt. och i morse körde jag pappa till tågstationen så han kunde åka till sthlm. och i morgon ska nog mamma åka dit. så, då är det bara jag och bror hemma. najs!

men nu tar jag täcket över huvudet och hoppas på lite sömn,
laater peps!

Nollesittning och skit!

Nollesittningen igår var HÖGT över förväntningar! skit kul. Alla borde få uppleva studentlivv säger jag bara! trevliga bordskamrater och god mat var det med. Lite olika tal och pjäser som underhällning :) när de va slut tog sig jag, julia och malin till övervåningen och slappnade av lite, så pass mycket att vi blev trötta och drog oss hem :P

idag har det varit en seg start. vart tvungen att städa lite på rummet. för att göra mamma glad. Pratat lite med lillebror också. ska hoppa in i duschen och sen träffa emma.


I am never alone, I’m failing now to turn
I will never miss home, I want to get back again
My colors will burn, always alone

Fearful eyes watching all around,
all this time with no heart and you never cry
Where’s the power in that? It’s not right, sending signals of shame
I once knew, so did you


jag vet inte hur mycket med jag orkar. det är ditt fel, och det är mitt fel.
fan det ska inte vara såhär. det är inte de att jag inte vill, men det verkar
inte som om det spelar lika stor roll för dig som det gör för mig. vilket
sänker motivationen något otroligt. men gärna, bevisa att ajg har fel!



laaater peps,

life's a bitch

deal with it! i'm home :D varit hemma en stund. ska snart gå och fixa mig lite mat :) nice. sen ska jag åka hem till Fredrik :D ska bli skönt. inte sett honom sen helgen så:) i övrigt är det nollesittning i morgon :) wie, förfest och fix hos malin :) kommer nog bli skoj, inhandlade en klänning till det idag så jag hoppas det blir nice:)

har faktiskt inte så mycket annat att säga. "Ledig" till måndag vilket betyder att jag inte behöver läsa EN ENDA SIDA på hela helgen :D världens bästa äldsta storebror kommer på söndag :) ska bli riktigt kul. men nu, maaaaaaaaaat.

later peps

When hell...

is gone i will come. Riktigt dålig dag idag. HAR NACKSPÄRR! kunde inte resa mig ur sängen i morse så lillebror fick komma och dra i mina armar :) haha, fuck, har väl kanske 70 graders vinkelmöjlighet från normala 180. från höger axel och nästan rakt fram :P inte riktigt. kommer bli roligt att plugga sen, läsa och skriva. K*K!

men men, Idag är iaf Fredrik Frisk :) han åkte och jobbade :P och i morgon är det någon manövergrej på hojen :P sen är det inte långt kvar till uppkörning :P aja, vi fick våra nya kläder igår också :P lite sugen på att se dem :) men det får vänta.

Nu har jag iaf bestämt vad jag ska ha på mig på Fredag. TRÅKIG JAG ÄR! Men sånt är livet. nu ska jag försöka ta mig ut till köket och se om jag lyckas få ner någonting i magen förutom vatten :) skulle vara gött.

later peps,

love you more than any one!

usch, varit i skolan på förmiddagen, vi körde fast lite och kom överens om att vi skulle göra resten hemma och bara prata igenom innan semenariet på torsdag. Skönt, har sjukt ont i huvudet!? typ haft det sen i söndags. Så nu har jag bäddat ner mig i min säng igen:) fryser lite :P

kanske skriver en rad senare :)
laaater peps,

tummen ner

för att vakna på morgonen själv i sängen och fundera på varför det typ är minusgrader i rummet. Just det, glömde stänga mitt vidöppna fönster igår kväll. burr! i övrig är jag på ganska bra humör. Ska snart sätta mig och läsa lite :) haha, vilket liv man har :P blir bara en föreläsning idag :) 3 - 5, det är väl en jävla tid att gå i skolan.

I övrig inte mycket. ska fortsätta ha filmmys med hela familjen ikväll. Började se Män som hatar kvinnor igår :P haha, den är så sjuuuuuuuuuuuukt bra! :D sen ska jag väl fortsätta läsa också, hoppas mina böcker kommer :P

laaater peps,

I sold my soul to hell

sitter och lyssnar på en låt som en av tobbes(storebror) alla kompisar gjort. i like. ganska skön :) i övrigt väntar jag på Herr Fredrik! som självklart jobbar :P haha. men jag har lyckats läsa heeeeeeela Dewey boken! HUR FAN STOD HAN UT MED SIGSJÄLV?! helt otroligt.

Ikväll är det bio som gäller :) ska se den nya beckfilmen :) sen blir det åka hem till mig och mysa :) hoppas vi ska äta någonting innan, har inte ätit så mycket mer än mackor idag. Va så koncentrerad på att läsa! i morgon blir det lite paus. kanske läsa några av löspapperna på kvällen. sen är det en ny vecka igen :P snark.

men nollesitting på fredagen. VAD SKA MAN HA PÅ SIG?! knälångt iaf. men klänning? :S snark

Friday!

sitter hemma på min säng, mamma tycker att jag borde städa, hum, tror nog hon har rätt. :P läste precis att ena föreläsningen är inställd på måndag. Skönt, mer plugg gjort då! :P va hos Jennie förut, blev väldigt nöjd faktiskt :P sen gick jag lite på marken :) köpte en t-shirt :) och lite nougat till Fredrik :)

ska åka dit ikväll, och i morgon jobbat både Fredrik och Sabine, elin också tror jag :P så jag hade tänkt ta fram boken och läsa klart den då. FAN VILKEN TRÅKIG SNUBBE. förstår inte hur an kan ha stått ut med sig själv när han skrev den :P haha.

sitter och lyssnar på Takidas nya, heeeeeelt okej är bara förnamnet :) örongodis :) ska göra mamma glad och plocka lite här :) sen packa väskan och åka :) just det, lite nydesign. do you like it?


   laater peps


NÄSSJÖ!

Ja dit åkte jag och Fredrik igår :P måste skaffa en bättre karta nästa gång :P men, han fick äntligen köpa sin älskling! ( jag har blivit ersatt :'( ) och sen åka hem på det! var så upptagna att vi glömde mat! vi åt inte fören halv nio på kvällen. men det smakade riktigt bra då :P sen lämnade jag av mc:n, kärran och Fredrik i oden och åkte hem,

riktigt seg i skolan idag med andra ord. men, runt tio vaknade jag till lite. haha, blev några riktiga diskussioner! vi hade ganska roligt där ett tag :) Sen åkte jag och hämta Malin och vi köpte biljetter till Nollesittningen. Klädsel Kavaj, så?! VAD SKA JAG HA PÅ MIG!!!! förslag uppskattas!

nu kikar jag på idol och ska sen gå ut i köket och koka lite pasta! mums, Färga håret hos Jennie och kumlamarken i morgon ;) kumlamarken is the shit :P

later peps!

love you a little bit more

gått två dagar sen sist :O på den tiden har ja hunnit bli sjuk, frisk, må dåligt må bra, blivit stressad, läst läst läst läst läst läst läst! snart. och inte har jag fått någon bok heller. så, det blir nog ännumer läsa läsa läsa. ska klippa mig och färga håret på fredag, så jag hoppas den röda färgen försvinner då :) i övrig? inge speciellt i veckan

later peps


http://www.youtube.com/watch?v=G02AAXAAmLk&NR=1

jubileum!!

Inte direkt, men :) idag firar jag och min älskling ett år tillsammans :) tänk vad tiden går fort :P men, känns jättebra verkligen :) ska åka dit nu och mysa lite :) :)

i övrigt är det skola som gäller i veckan, hoppas verkligen att min bok kommer i morgon så att jag kan läsa allt denhär veckan :P haha. men vi hörs kanske senare! :)

later peps.

Going home!

ska hem till mor och far och äta lite :) idag har jag och kosmo cyklat ut och sprungit runt på en stor gräsplan någonstans utanför hällabrottet :) de va riktigt skönt :P sen när vi kom hem tvär dog han på soffan :) så ska passa på att åka nu när han fortfarande sover :) ikväll blir det se fotbollen sen vet jag inte riktigt :)

laater peps

Honey <3

Det blev ett långt allt för varmt bad, så när jag väl kom upp var jag helt vimmelkantig och frös. det ordnade vi snabbt med rostade mackor, cola och en filt :) Mitt i kvällsmaten fick jag en glad överaskning när älskling kom förbi på Mc:n som äntligen är hel :P som också då ska säljas i morgon :) men, kändes väldigt bra att träffa honom en stund :)

och nu när jag skrivit dethär ska jag gå till sängen och lägga mig brevid min nattkompis som redan intagit tobbes kudde, just det, för er som inte vet/förstått så är jag hundvakt till storebrors hund, och har hans lägenhet över helgen, vilket har gjort att jag längtar efter att flytta hemifrån ännumer. :( samvetskval jag har då :P

men godnatt då peps!

Långpromenad

Japp, vi var ute och gick ett bra tag idag :) runt nere vid kumlasjön och vidare till "sjöparken" och tillbaka upp med lite omvägar :) skönt skönt var det :) så blev det lite mat och några små chipsbitar när vi kom hem sen somnade kosmo i mitt knä :) så jag har inte rört mig på kanske en och en halv timme :P börjar bli lite stelt och ajg måste snart på toa :P

ska väl lyckas fixa någonting att äta ikväll också :) mat i magen måste man ju ha. så ska jag gå iväg och se om det finns någon bra film att hyra, är lite tråkigt här helt själv?! och så ska jag fundera, massor! vara vaken länge ikväll och söka en massa VFU platser så jag har det gjort, skulle ju kännas bra, eller så skiter jag i allt, och gör mig ett riktigt varmt och mysigt bad :) hum, undra vad som lockar mest?

later peps!

Kosmo!

Yeah :) ligger på soffan med Kosmo och myser :) för rar är han väl, tvärsomnade efter våran promenad :P men snart måste jag ju åka tillbaka till skolan för ännumer skola. snark. men ska träffa semenariegruppen så jag överlever nog :)

fick ett sms om att Fredrik hade fått åka till jobbet vilken överaskning :P haha, så han har ingen rast på hela dagen, och jag får inte träffa honom någonting i helgen :( buhu det är faktiskt synd om mig. saknar mig pojk. Nu känner jag någon som sklickar i örat så jag måste väl gå och ge hunden lite mat :P haha.

later peps!

Hollyood tema!

japp så ärdet, allt från Shrek till Brad pitt! Kan du gissa vad vi är ? :O





DAME we look hot ;) or not :P i alla fall :P vi komemr nog ha roligt ikväll på våran maskerad :P eller vad tror ni? ;)


Onsdag

Hemma hos älsko :) har ont på ryggen :O även fast han försökte vara försiktig så gick det inte jättebra :P men men, varit hos Storebror och fixat lite, nu ska jag läsa artikeln på internet till på Fredag sen ska jag lägga mig i sängen igen :) jag är trött :P

I morgon är det hollywood tema :) najs ;) haha, jag Malin och Eckis ska ses runt två och börja fixa :) sen blir det åka till Kraka och träffa faddergruppen och fixa ännu mer :) sen smäller det ikväll :) Då ska det festas som aldrig förr :P bo i storebrors lägenhet i helgen :P och får inte träffa fredrik förens på måndag :( buu, firar ett år på Söndag!!! känns hur bra som helst :) i love you!

bye bye peps!

ÄRR!!

Nu är jag ärrad för livet igen. men kan inte visa er i allmänheten än :) så ni får vänta! HAHA. Efter blev det lite mat med Emma och nu ligger jag hemma :) undra vart mamma är :P hon dyker nog upp. väntar på att kunna ta bort plasten så det slutar låta när jag vrider mig i sängen :P

träffade min semenariegrupp idag. Heeeeeeeeeeelt okej. Läraren är klockren, så det är bra. När de inte är trångsynta och jävliga :P så jag ska nog överleva den här delkursen :) väldigt blandat folk var det iaf :) sånt är alltid bra :P men, nu ska jag väl rulla tummar igen, laaater peps,

RSS 2.0