Monday!

En månad hemifrån då! Det firas med ett besök på Chesapeak Children Museum! Ska bli roligt att se vad de har för roligt där. Ska se om jag kan ta lite bilder också! Är lite seg, så jag hoppas att dagen kommer igång på riktigt snart! Skriver väl mer ikväll, om jag inte somnar!

Love L,


The naked truth

En natt, Ett spel
Nån går hem och nån går utan
En halv, En hel
Vi såg månen genom rutan
Och jag var lika tom och full som du

--

Har blivit en hel del skrivande om hur vardagen är, och väldigt lite hur huvudet och känslorna klarar sig här. Så jag tänkte vi skulle bli lite djupa tillsammans här. Är ju ändå fyra veckor sen jag lämnade mitt trygga hem och gav mig ut på detta enorma äventyr. Helt sjukt egentligen. Ser fortfarande en bild i bakhuvudet på när mamma och pappa står och vinkar när det var dags att gå igenom säkerhetskontrollen på Arlanda.

Som de flesta nog sett så trivs jag här. Familjen jag bor hos, som består av pappa S, mamma A, flickan A och lillpojken L, är den bästa jag kunnat be om! Vi kommer verkligen överens, skrattar och har roligt tillsammans. Jag går inte in på mitt rum och gömmer mig såfort familjen kommer hem, utan tycker om att umgås med dem, och äter middag tillsammans nästan varje kväll.

I övrigt är jag väldigt glad över att Marie och jag fick något hjärnsläpp där på dansgolvet, en kväll i Augusti! Jag har alltid sett mig som hyffsat vuxen där hemma. Har klarat mig själv ganska länge, mentalt sett. Men genom att göra denhär redan har jag upptäckt sidor hos mig själv som jag nog aldrig skulle sett annars. Jag har vuxit på ett sätt som jag inte skulle gjort hemma. Jag har fått en annan vilja, ett annat tålamod, och en helt annan självkänsla.

Amerika och Sverige skiljer sig på många plan, och jag måste säga att jag gillar sverige bättre, det gör jag verkligen. Men någonting som Amerikat vinner i är hur man ser på varandra här. För i sverige är vi ganska snabba på att dömma folk. Och vi gör det inte medvetet, men vi har en helt annan besatt het av att följa något slags mode, och att passa in än vad man har här.

En månad som sagt, och jag kan redan nu säga att jag aldrig skulle bosätta mig på heltid här. Det är underbart, och jag älskar verkligen landet och människorna, men Sverige är mitt hem, jag har mitt liv där. Så David, du kan vara lugn! Du behöver inte hitta någon annan hemhjälp - när min tid här är ute kommer jag hem igen. Haha.

Där fick ni lite tankar och tycken från lilla mig. Jag är väldigt nöjd med hur allting är just nu. Allting flyter på som det ska göra. Det man inte har, lär man sig att leva utan. Och det man saknar vet man att man kommer att få tillbaka, någongång. Ibland blir det inte som man har tänkt sig, men det löser sig alltid tillslut.

With Love, Linda

Iiiiice cream!

Jaa, det är faktiskt skinande sol ute. Hyffsat okej om du sitter i lä. Var ute och tog mig en promenad nyss. Ska åka iväg och köpa glass! MUMS. Och kuvert. Om jag hittar det! Vore ju bra faktiskt. Så jag kan posta flera brev! Måste även köpa nya frimärken! HAha. Mycket att göra!

En liten video söndagen till ära. Enbart för att han faktiskt är snygg!(Butch alltså)


Snaaaark...

Åh, är det inte underbart att vakna upp till att datorn inte går att använda för att det är miljoner virus! Så fick uppdatera mitt virus program för de sista pengarna på svenska kontot, KUL! Känns som en bra start på den här söndagen. Måste bara rensa igenom hela datorn nu. Bläääää...

Så jag tror jag tänker stanna hemma. Måste städa också. Även lite små ärenden som kan behövas tas itu med så jag slipper tänka på dem! Men jag hoppas ni har det bättre där ni är. Jag kommer vara lite bitter idag. Hade ju inte tänkt slänga ut mina pengar på virus direkt...

/L

Movie! Again...

Hade en väldigt trevlig kväll! Började ju med att Ida och Chris kom hit. Blev lite leka med barnen, middag, presenter och efterrätt! Vi försökte hålla tårarna där de hör hemma! Haha. Sen tog jag mig till Cassandra med Elin. Hedvig var också där, och två Navy killar. Spelade lite Kinect och hade trevligt. Sen bar det av mot sena bion som började 23:10 - ALDRIG IGEN ELIN! Sjukt trött. Såg "Hall Pass". Den va okej. Va nog för trött.

Ska sova,
Love L,


Åååh, svenskar!

Haha, Ligger och läser lite på Aftonbladet såhär på morgonen för att vakna. Det är ett JÄVLA tjat rent ut sagt, om Björgen som vann dubbeljakten. Bruden har astma, FÖRBUNDET HAR GODKÄNT MEDICINEN? Om det är någons fel så är det väl iaf inte hennes? Tydligen går ju svenskar på samma? Snaaark på att vi alltid ska gräva efter någon sorts skandal! Haha. Kan vi inte klaga på Kallas urusla växling i stället?!

Nog med irritation! Hade en jäätte trevlig kväll igår med Elin. Gick runt lite på Giant och kollade, köpte huvudvärkstabletter! Sen blev det Subway för lite mat. Mycket good macka! Så åkte vi iväg till bion, va väldigt tidiga! haha. Men det var sjuuuuukt sköna stolar. De liksom lutade sig backåt när man satte sig. Underbart! Haha! Dock gäspade vi ikapp lite. Skulle kanske inte valt den halvsena bion Haha.

Men vi såg iaf Just go with it som var väldigt rolig! Bästa kommentaren i hela filmen var ändå "I did sheep-E-R" Haha, trodde aldrig att vi skulle sluta garva. Och folket i biosalongen började lite smått titta på oss ibland! Men, sen var det dags att ge sig ut i kylan och ta sig hem. Somnade riktigt bra igår kväll tror jag!

Idag blir det nog säkert en sväng till Mallet lite. Gå runt och kika. Skulle verkligen behöva en vanlig svart tröja?! Ska se om jag inte kan hitta det. Ska se om jag kan ta mig förbi gymmet och kolla vad priserna är och så, så man kan börja i veckan. Skulle ju bli onsdag i sånt fall! Fint. Ikväll kommer Ida och Chris! Underbart!

Love L,

I'm done!

Yepp, time att hoppa in i bilen och åka och träffa Elin. Blir käk och Bio son börjar kl 10. Ska bli riktigt trevligt en fredagskväll som denna! Hört att filmen ska vara super också! :) Hoppas ni sover gott hemma i sverige! :)

Love L,


PUSS!

Glad överaskning!

Har varit en lång men rolig fredag. Började med följa john i morgon trafiken, Alltså, trots att det är SEX FILER på vissa ställen är det tp stop!? Helt sjukt Men vi kom fram hela och fräscha så! Gick till doktorn med den lille. Efter det så ringde vi till Ida och Chris. Vi bestämde oss för att åka och hämta dem. Har haft en superbra dag tillsammans på Building Museum. Käkat lunch och lekt! Sen blev det långa vägen hem igen.

Väl hemma hittade jag en våg, och tänkte att mjo, jag ska nog våga ställa mig på den! Och efter en hel dag av käkande, och med full mjukisdress så vad jag nästan 6 kg lättare! Mycket glad överaskning! Bara tänka sig när jag väl börjar träna nu då! I like i like i like!!! Nu är det helg! Inleds med Bio i kväll, och så troligen lite shopping i morgon! Nice!

Love L,


Friday!!! Tomorrow...

Yep, nu är torsdagen snart slut. Okej, hon är bara tjugo i nio, men när jag ser klockan på datorn(den svenska tiden) blir jag bara allmänt trött och vill lägga mig och sova! haha. Så ska faktiskt göra det snart. Ska hämta lite mer vatten så jag överlever natten sen ska jag SOOOVA!

Har varit en ganska bra dag idag med. Va dock så otroligt trött när jag slutade att jag var tvungen att sova en liten stund. Blev dock väckt av ett väldigt glatt leende som ville spela basket med mig, kan man säga nej? Ne såklart, så blev lite basket och sen käkade vi.

Blir bio i morgon med Elin. Får se om någon annan är sugen på att hänga med! Blir trevligt i vilket fall som helst. Yeah! På lördag blir det kanske Mallet, sen kommer Ida och Chris hit på middag! Ska bli riktigt trevligt! Söndag - hum. Någon som är sugen på att följa med och åka däck på snön i någon skidort? Please? :)

Time to sleep.
Love L,


It's fine

Onsdagen är så till ända. Såhär sent har jag inte lagt mig en vardag sen jag var på skolan. Haha. Men, haft en trevlig kväll. Min Lcc var här och hälsade på, hon är verkligen underbar! Sen åkte vi till Au pairmötet. Vi var bara några stycken. Men satt och hade trevligt iaf!

Elin skulle hem till Marieke efteråt och fixa till håret. Så jag hängde på. Hade riktigt trevligt, bara prata och umgås lite. Sjukt fint bor hon iaf! Och Elin blev fin i håret. Måste väl snart också ta en sväng med saxen, skulle behöva dejta en färgburk också, hum... Kanske till helgen, får se vad jag orkar.

Nu ska jag iaf sova!
I morgon är det torsdag!
Love L,

Lite extra tankar till min pappa idag!

Collage!

Sitter och försöker bli någe klok på Collage. Men jag har nog inte orken för det just nu. Men tror jag hittat några kurser som inte ser allt för tokiga ut. Ska kolla med Cassandra också. Vi pratade ju om att se om vi kunde hitta några kurser att läsa tillsammans! Hon kommer förbi en sväng sen! Ska bli trevligt!

Ikväll kommer LCC:n hit och hälsar på. Efter det så tar hon med mig till cafét där vi ska ha extra Au pair möte! Eftersom det blev så struligt i söndags. Ska bli skönt att komma ut lite. Hade en såndär knäpp dag igår. A undrade om jag verkligen mådde bra. Men det gör jag! Idag är jag normal igen! :)

Ha det bra där ute!
Love L,

All by myself!

Ligger i min säng. Hos er är det mitt i natten, här är det typ lite över nio! Men jag är trött. Idag har varit en såndär dag när jag fick sluta och sen kände jag verkligen ingenting. Haha, har bara suttit och tittat på tv och inte gjort mycket väsen för mig. Skönt. Men nu ska jag sova och se om jag inte kan lyckas vara lite piggare i morgon. Gå iväg till en lekpark och leka lite! Blir bra.

Så sov gott världen!
Love L,

Jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade
jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren
för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte

Universum är ett monster, men det har sparat dig och mig
jag gör vad som helst, för att få ditt liv att verka bättre

Ibland är en dröm
det finaste man har


Bara för att jag tänkte på min lillebror precis! I miss you

Tisdag!

Jobbdagen över. Känns fint! :) Men det har faktikt gått väldigt bra idag. Men det är jobbigt att ha rolig också vettu! :) Så jag tänkte mest slappa ikväll. Vi har faktiskt(tänker faktiskt medge) SNÖ här idag!? Vad hände liksom. 23 + i fredags och idag 1+!? aja, snön är snart borta och de har lovat att det var de sista! :)

Gästerna åkte hem idag. Så det är lite tomt. Var riktigt trevliga människor och jag hoppas verkligen att jag får se dem igen :) Men, positivt är att badrummet är mitt igen! Mamma postade ett paket till mig idag. Hade tydligen bara kostat hundra kr, bra att veta! :D då får det vara upp till två kg.

Men nu ska jag mysa lite med mitt täcke! :)
Love L,

Sleeping time!

yes, it's time to sleep! Just wanted you to know that I'm just fine. Today the family asked me if I didn't wanted to spend more time with them. I'm really happy I did this. And the guests are just sooo nice! To bad they are going home tomorrow! We're all lika a big loving family! So much of my happiness. I'm exhausted.

Sweet dreams
Love L


Jag är en nööörd!!

Japp, haha, Ska börja att berätta om dagen först dock. Vaknade med spräng huvudvärk. Så jag vände mig tvärt och somnade om. Sen låg jag och drog mig lite i sängen innan jag tog mig samman och hämtade vatten. Sen kom A ner med lite frukt till mig, såå himla snällt. Pratade lite i telefon med Susanna och började känna mig levande. Hoppade in i duschen och petade i mig en macka. Sen sov jag lite middag och nu känner jag mig bra igen. Käkade lite glass som plåster på såren också, så gott med glass här! Väntar på att alla ska komma hem så vi kan fixa middagen och umgås :)

Till den nördiga biten! Haha, Ni kanske inte vet det där hemma, men som Au pair här är det tydligen ganska vanligt att man samlar på Quarters, och jag va bara tvungen. Har fått ihop ganska många måste jag säga. Så jag tänkte starta en lista här, och så styker jag över de som jag samlat på mig!

Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kalifornien
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
West Virginia
Wisconsin
Wyoming

Har en del kvar att samla på mig! Men, har ju bara varit i USA i tre veckor, så jag tycker det är ganska bra gjort faktiskt! Mitt mål är att ha alla när jag åker hem, och sen ska jag göra en STOR karta av USA och rita upp alla staterna och limma fast varje Quarter i sin stat! Haha, vilket liv jag har!

Love L,

Welcome!

To my veeeeeeery interesting life! It must be, I mean, you like comment eveeeery post I make! Ironi that is. Not that I want everyone to make a comment every time! But yeah, sometimes now and then. Haha, no compulsion but it would be nice every now and then. :)

Okej, åkte ju då som sagt till migg möte, som visade sig vara inställt. Men fick träffa min LCC, jääätte trevlig. Vi ska ses på onsdag igen, innan det är ett extra möte, eftersom idag inte blev. Så jag och Elin åkte omkring lite. Åkte till Maggie Moo's ice cream, allvarligt, sååååå sjukt gott. Mmmh, glass. Sen lämnade jag av henne och åkte till Michaela och träffade en massa trevliga Au pairer där. Hade faktiskt väldigt roligt.

Efter det tog jag mig hem. Har åkt nästan hela dagen utan GPS, det är faktiskt BRA gjort. Så när jag kom hem så slog jag mig ner vid de andra och tittade på film och pratade lite. Sen tog jag mig in till mitt rum. Nu ska jag bara hämta lite vatten sen tänker jag sova, varit en lång men bra dag! 

Sweet dreams! 
Love L, 

 
Mee today!

Meeeting!

Jepp, Au pairmöte på G. Ska åka ner till Navy skolans hockeyrink! dock tänker jag inte åka skridskor idag. Har fortfarande inte lärt mig stanna! Haha. Sen verkade som om det kanske skulle bli spelkväll hemma hos en tjej. Tror jag ska dit och säga hej iaf. Dock SKA jag hem i tid idag. Måste kolla upp om jag jobbar i morgon eller inte också. Hoppas nästan på jobb faktiskt. Vill umgås med barnen!

Lite bilder från igår får ni! En är till min granne hemma, gissa vilken bild?! :)
Love L,

     

A looong day!

Dagen började med lite krångel, metron var avstängd mellan L'Eflant Plaza och Metro station, som jag såklart skulle av på, så fick ta gröna linjen till chinatown och där byta till röda och åka till Metro station! Letade mig rätt till Madame T's där jag träffade Jen och tjejen hon hade med sig! Var riktigt skoj på Madame T's, dock kunde det varit lite fler där, inte hälften med presidenter! haha

Sen gick vi och käkade, vandrade vidare ner mot Capital Hill. Fotograferade lite, men det blåste så himla mycket så vi bestämde oss att leta på ett Starbucks och strö lite tid där. Efter lite om och men så kom vi fram till att Tysons skulle vara skönare att vandra i, så vi tog den krångliga metron ut till West Church, och tog Jens bil hem till henne. STORT HUS! Och sen vidare till Tysons. Inhandlade mig äntligen en väska, GILLAR! Kollade på lite annat också.

Sen åkte vi till Cheesecake Factory för att äta lite mat! Fick dock vänta på ett bord i typ en timme. Men, vi hade rätt trevlig ändå. Så käkade vi sen blev jag avlämnad på Metron igen. Och klarade mig väldigt bra på vägen hem, så fort jag klev av ena och gick till den andra så kom den in så jag slapp stå att vänta. Sen blev det bilen hem och smyga in då vi har besök som sover utanför mitt rum. Har gjort mig färdig för sängen så nu ska det sovas. Jag är jääätte trött!

Sweet dreams!
Love L,

Saturday live!

Sovit ganska bra inatt, fast än det inte blev så många timmar! Så nu har jag duschat och tänkte jag skulle göra mig i ordning! En heldag med äventyr väääääntar! Åh, ska bli roligt att träffa Jen igen! Hon hade hittat någon annan tös som skulle med också. Ska "hänga" med kändisar, vem bryr sig om de är gjorda av vax liksom?! NOT ME!! haha, okej, kanske är lite trött, men på ett bra sätt. Blir till att sova hemma i kväll. Blir så mycket krångel med i morgon!

HAVE A NICE DAY :)
Looove L,


I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel

I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life



I'm home!

Japp, smygit på tåååårna in. Hoppas inte jag väckte någon! Har haft en väldigt trevlig kväll med Elin! Först gick vi och käkade, testade på Mac&cheese. Tyvärr, så var det ganska smaklöst, precis som det mesta varit hittills!(undantag pastan som käkades på valentines) Sen gick vi runt och tittade lite i affärer och så innan det var dags för bio! :)

Den va faktiskt bra. Haha, lite creapy!? :P What's up with that?! Jaja, hittade en massa andra filmer vi vill se också, så kommer bli mycket bio! :) Haha. Sen blev det time att åka hem. Satt och sjöng lite för migsjälv i bilen! Och sen smög jag som sagt, sakta på tå, öppnade och stängde dörren så sakta och tyst jag kunde! Och så tog jag med mig lite glass ner! Och här sitter jag. Ska gå på toa innan det är time att lägga sig.

I morgon ska jag utforska staden med Jen och någon mer!
Madame T's och lunch iaf. Så får vi se hur det blir med resten av dagen!
Sweet dreams everyone!
Love L,


Friday night!

Har varit ute på roadtrip med A, har fixat Social Security nr och införskaffat mig frimärken, sen åkte vi och handlade, verkligen storhandlade. Inhandlade Rocky Road ice cream som jag tänkte avnjuta lite ikväll när jag kommer hem. Men innan det är det Annapolis Galleria - middag och bio med Elin :) Ska bli väldigt trevligt. Vi ska se "The Roommate", tror den hette så!

Pratade med mamma och pappa idag också. En heeel timme! Börjat kolla lite smått på när de ska komma hit och hälsa på :) Så nu ska jag spara pengar till det också. Får se hur mycket pengar det går åt i helgen, om jag kanske inte kan lägga undan lite till! :) Skulle dock behöva införskaffa mig en svart munkjacka. Hum, och sommarskor?! crazy, jaja, vi får se. Nu ska jag göra mig i ordning lite grann innan jag tar och ger mig iväg! :)

Hoppas ni alla har det bra! Och om ni har några frågor, fråga på!!
Love L,

Ingen sool..

Ingen sool ute idag, HAHA! Börjar bli bortskämd här! Så jag har inte kommit så långt med dagen. Tänkte jag skulle hoppa in i duschen nu och så får vi se om lilla mamsen vill skypa ikväll eller inte! Annars ska jag nog inte göra så mycket, eller jo, jag ska skriva brev, haha. Sen ska jag åka till Annapolis Mall och käka för att sen gå på bio med Elin! Ska bli trevligt!

Imorgon ska jag inta DC med Jen Jones! Awesome. Kan inte bli annat än bra när vi är i farten. Så får vi se om det blir så att jag följer med henne hem eller inte. På söndag är det iaf Au pairmöte för första gången, sen är jag inbjuden på spelkväll som jag är lite sugen att gå på. Måste tala med familjen bara! Känns som om jag inte kommer vara här alls i helgen. Och vi som får besök från NYC, men de stannar till Tisdag, så jag hinner träffa dem! Nu ska jag in i duschen!!

Love L,

--


And when you smile
The whole world stops and stares for a while
'Cause girl you're amazing
Just the way you are

Vi hade ganska roligt denna dagen :) Precis som vi alltid har! <3

I miss school!



Saknar skolan lite. Alla lååånga "tråkiga" dagar som vi fått spendera tillsammans! För ni vet väl att ingen dag har varit tråkig tillsammans med er?! Blev lite sentimental såhär på kvällen när jag låg och lyssnade på musik! Tummen ner på att tidsskillnaden är såå stor att man inte kan prata så ofta! Jobbar på mina brev! JAG LOVAR! <3

Glöm mig inte!

Lonely Thursday!

Sitter nere på mitt rum. Hade en ganska trevlig dag idag. Käkade frukost och tittade lite på tv, så lekte barnen själva medan jag fixade snacks, så gick vi ner till hamnen och kollade på båtar och lekte i lekparken, Sen gick vi hem, en enda stor uppförsbacke! Phu, käkade, så sov den lilla, medan jag och den andra förpassade oss till verandan och njöt av solen - i bara t-shirt! Tvättäkta svensk vad jag som bara lapade sooool! Sen när jag slutade så kände jag för att gå ut, fick den lilla med mig, så vi spelade fotboll och hälsade på grannens hund.

Kort resumé av dagen. Efter det har jag mest suttit inne på mitt rum och lyssnat på musik. Tittat på gamla bilder, bdb är bra att ha ibland! Haha. Ikväll har jag varit lite ensam. Men det får man vara ibland tycker jag. I morgon är det iaf BIO! :) Med Elin. Ska även käka, kommer bli trevligt trevligt. Och på söndag är jag inbjuden till spelkväll efter vårat Au Pair möte! Också väldigt trevligt! Inte lika ensamt!

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
Cause I can make a change on my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life for me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I'll be fine

I will be just fine!
Love L,

Good night!

I dubbel bemärkelse! Time att sova, men först kvällen! Åkte ut till Severna Park och hämtade Cassandra, jättefint hus bodde hon i! Sen drog vi downtown Annapolis och satte oss på starbucks! Pratade lite och umgicks, Var vääldigt trevligt måste jag få säga. Så vi ska titta lite på kurser i skolan, om vi kanske ska läsa någonting tillsammans, Kanske även ska skaffa gymkort där hon går, så man har någon att göra det med! :)

Måste också tillägga att jag inte längre är jättekräsen! Har testat massor med olika nya grejer sen jag kom hit! Som jag dessutom tycker om :P haha. Knäpp är jag! Ex, spenat, ärtor, annanas, plommon, päronpaj(varm), bönor, röda vindruvor och massa mer, kommer inte på allting nu. Är faktiskt lite stolt över mig sjäälv! Haha. Så är det när man inte bor hemma och inte "vågar" säga nej ;)

Men nu, sooova.
Sweet dreams!
Love L,

One week in the house!

Yes, idag är det en vecka sedan vi flyttade till huset här! Trivs väldigt bra! Haha, gjorde ett litet hjärta i måndags som jag satte på kylskåpet till värdföräldrarna, de såg det först idag, men de blev väldigt glada, det är väl huvudsaken. Ska nog göra mig i ordning lite nu. Ska åka in till Annapolis och träffa Cassandra tror jag! :) Bara väntar på att få veta när jag ska åka.

På fredag ser det ut som om det blir Bio med en tjej som heter Elin! :) Ska bli väldigt trevligt! Och på Lördag ska jag åka in till DC och gå på Madame T's med Jen! It's going to be awesome! :) Vet inte om jag blir kvar där eller inte heller. Men vi får väl se :) Annars kanske man hamnar på en klubb! Familjen får besök i helgen! så ska kanske umgås lite med dem också :)

Fick sms nu, så bäst att skynda sig :)

Love L,

Feels good.

Är det inte härligt när man märker att det finns människor från lite oväntade håll som följer en?! Blir både glad och positiv när jag får små trevliga kommentarer från alla håll och kanter. Jag tackar så mycket, verkligen. För det får de ibland kanske inte så positiva humöret att bli positivt.

Min nacke är dödens, har masserat och smörjt in med någon slags gel nu, så hoppas den håller i morgon. Blev ingen promenad, men ungefär 21 sudoko, ett halvlångt treevligt samtal med Susanna och ett x antal avsnitt av OC. Ett glas apelsinjuice också! Ändå trevlig kväll. Åt middag med familjen och lekte lite med barnen på min fritid också. Men nu är jag lagom slut och ser fram emot att få soova gott och vakna utvilad!

Sweet dreams
Love L,

Ibland tänker jag faktiskt att jag ska gå ut och bara sätta mig i soffan med mamma och pappa
Tills jag upptäcker att jag ju faktiskt inte är hemma, utan ganska långt bort.
Det är de där småsakerna som är svårast att vara utan!

Ett skämt?!

Haha, okej. En ny undersökning är gjord!
Enligt Aftonbladet så är det betydligt fler singel killar, än flickor som vill stadga sig.
Då är bara min fråga - VAR I HEL*ETET HAR NI GÖMT DE I*IOTENA!

TACK!

(jag är såååååååå rastlös!)

Så jävla intressant är jag!

Haha, måste jag ju vara. Eller inte. Det bara kliar i fingrarna på mig. Vill ha någon att skicka sms till, är så van att sms massor dagligen att jag får abstinens nu?! har ju gratis sms här med. Någon i USA som skulle stå ut med en massa smsbomber?! Sorry sverige - ni är för dyra! Haha, ne skämt och sido.

Pratade med "mina börder! i morse(lillebror, joel och twins)! UUUNDERBART! saknar de galningarna lite. Sen pratade jag med Malin Sofie och Sofia! ÅÅÅÅH! SAAKNAD! Ingen hemlängtan, bara saknad! Skickade ett sms till mormor idag faktiskt, det gjorde tydligen hennes dag, det är ju aldrig fel att få höra det! Mina snälla fina mormor.

Skulle behöva komma ut och springa, men jag har så himla ont i nacken just nu, måste sovit konstigt inatt, så jag vågar inte. Ska ta mig ut och gå en långpromenad senare! Efter maten tror jag, när barnen ska sova. Sen är det bara för mig att hoppa i sängen själv! Att börja 06:30 tar på krafterna. Ska även skriva brev idag tänkte jag! Ska börja nu, så måste Jen hjälpa mig att få tag på stamps som täcker utlandet! Så, SKA posta breven i helgen - JAG LOVAR! borde vara framme på en vecka sen! Här hanteras ju posten på helgen också (PIK)

Nu har jag snurrat bort några minuter här. Ska nog gå ut till tv:n och göra de andra sällskap. Så jag håller mig vaken! Blir nog någon form av middag ikväll och så promenaden då. Aldrig tjatig här? I morgon är det onsdag och då ska vi se om vi inte ska ge oss ut på en längre utflykt med barnen, Till den stora parken i Annapolis!

Kanske skriver ikväll!
Love L,

Happy valentines day!

Idag har jag haft barnen på tu man hand! Vi hade riktigt trevligt! Åt frukost, kollade på Dora, gjorde oss i ordning, käkade snacks, åkte till parken, åt lunch, den ena sov och den andra gjorde lite "arts and crafts" och sen var det eftermiddagssnacks, och efter det var dagen slut! Väldigt smärtfritt och vi hade mycket trevligt också. När S kom hem så rycktades det om att åka till Annapolis Mall, så när de frågade om jag ville följa med så gjorde jag det.

Gick runt lite själv, och självklart åkte jag i fällan, handlade två riktigt söta klänningar, tycker jag iaf. Även två stora ringar och några armband! Sen gick jag till lekplatsen där de andra var. Åkte och hämtade A innan det blev middag på restaurant, åt en jättegod pasta! Var väldigt trevligt att umgås med familjen. Blev dock lite sent, så jag är heeeelt slut just nu.

Bara ett litet instick - Hörde en reklam idag som jag gillade. "Valentine doesn't say I love you, it says I love us". Tror vi har missuppfattat det lite med tiden. Alla gör en sån stor grej av det! Själv var jag nöjd där jag var. Så alla mina nära och kära där ute, jag sänder lite kärlek till er, för att ni betyder någonting för mig! För att ni hjälper mig och finns där, för det är sånt som betyder någonting! Happy valentines day to you all!!

Sweet dreams!
Love L,

 
Klänningarna, vad tycks?


I'm here for you!

Ska snart lägga mig. Börjar 06:30 i morgon! Men först lite av kvällen. Familjen kom hem runt tre tror jag. Sen åkte jag med A och L till mataffären. Kände att jag behövde införskaffa balsam, är ju annan typ av vatten här! Sen låg jag på sängen och löste lite korsord innan det blev kvällsmat, våfflor med grädde. Sen tag jag disken så föräldrarna kunde dansa runt lite med barnen till musik! Var väldigt trevligt!

Lyssnar på lite underbar musik. Akustiskt enbart! Njuter lite av att bara få vara. Tiden går såfort här. I morgon är första dagen med barnen, ska nog gå bra det tror jag Gå till en lekpark och hoppa runt lite eller någonting! :) Men just nu är tankarna någon annanstans!

I know you can do this, you're strong my friend!

So don't let anyone scare you
You know that I'll protect you
Always, now through the thick and thin
Until the end

Sweet dreams!
Love L,

Ruuuuuuuning!

Yeah! :) I've been runing for almost 40 min, and then I did some strength training for 20 min, it's okey for a sunday I think. And if I say that I hate running it sounds pretty good! Haha, I'm going to take a shower and then just relax. Trying to figure out my cellphone number, I don't know what it is!? Help please!

/L,

Time goes by fast!

Feels like time is runing waaay to fast!? What's up with that! Tomorrow it will be two weeks since I left my house in Kumla! This is nuts?! Yeah yeah, I'm feeling great anyway. Had a good night sleep and now I'm all alone in my hosthouse. Going out for a run soon and then I won't lift a finger until tomorrow morning when it's time for work!

Don't know if I have something else to say? I like the family, I like the house, I like the place and i kind of like USA! The weekend is soon over, but I'm not sad. I like the work and the kids. I've said it before I KNOW, but I'm really soooo happy I did this. All the new friends from school and all new things that I've seen. It's something I will remember for a lifetime or more!

Yeah yeah, going to make myself ready for the run!
Have a nice day!
Love L,


DC

har precis mysit in mig i mina fina stickade sockor från mor, och joggingbyxorna och min varma fina "Värmeservis i Kumla" tröja från morbror! Har varit en heldag idag då! Började med duschen innan jag hade skypedejt med min mor! Far tittade även in ibland han också! Var trevligt att kunna pratas vid lite! Försökte bjuda in lillebror, men han ville inte.

Sen gjorde jag mig i ordning och gick upp för att fika med värdfamiljen och några gäster. Väldigt trevligt. Så fick jag skjuts till Metron och åkte in till Estern Market där jag vandrade omkring lite för migsjälv innan jag mötte upp Ida! Gick på marknaden ett tag innan vi började dra oss mot kongressen(vita huset). På vägen stötte vi på en massa människor som va klädda i, eller klädda och klädda, de hade bara underkläder på sig. Då kom vi ju på att det var underklädesloppet, med Valentines tema! Haha, var riktigt roligt att se.

Sen gick vi och tog lite bilder av Domstolen och Kongressen och njöt lite av solen, trots att det blåste. Mötte upp Elin och Åsa för att sedan gå till National Museum of American Indians. Såg på några dansgrupper från Bolivia som dansade lite folkdans och sånt. Vissa var riktigt duktiga. Sen gick vi runt och tittade lite innan vi kände oss hungriga.

Så vi gick ner mot China town och förbi Capitals hockeyarena och satte oss på en trevlig bar, och jag kommer inte ihåg vad den hette!? Joe någonting. Måste fråga Ida. När vi käkat lite kom Idas pojkvän också dit, och en ros till sin flickvän hade han med sig - vilken pojkvän! Sen fick jag dra mig mot metron och blev sedan upphämtad vid ändstationen. Väldigt trevlig dag och jag börjar känna att jag hittar lite mer för var dag och får lite mer kött på benen. Har pratat lite med Susanna ikväll igen - kändes bra bra, och nu tror jag att jag ska säga godnatt och sedan lägga mig och se på serier eller någonting! :)

Love L,

   
 Underklädeslopp!         Domstolen!           Vita Huset!                  Jag, Ida & Indianen


Hum?

I sverige är det snö och lite kaos här och där med post som kanske inte kommer fram och skottning som sliter på de stackars ryggarna. Här ligger man i sin säng, i sitt nya rum och klagar för att det kanske blåste och bara var några plusgrader utomhus! Haha, jaja, man är väl aldrig nöjd!

Blev lite tårkalas när vi skulle säga hejdå till Ida idag. Har varit riktigt skönt att ha henne med första veckan! Känns som om  vi hade ganska många likheter trots våra olikheter! Kommer sakna dig här! Men är glad att jag lärt känna dig ska du veta! Sen fick jag ett samtal från Susanna så vi pratade nästan en timme, vilket fick mig inse att jag saknar alla tjejer från skolan! Usch ni är bra! <3

Men nu tänker jag sova!
Love L,

I'm soo sorry!

Väldigt ledsen för den dåliga uppdateringen! Men vi har som sagt flyttat. Nya huset är amazing so to say! Har fått det stora sovrummet med eget badrum - TACK! Gillar mitt nya rum väldigt bra. Det är på nedre plan, så ganska kallt, och enda sovrummet här nere så! Kallt är bra, för som ni vet brukar jag OFTASTS, inte jämt, vara ganska varm av mig!

Veckan har fungerat bra måste jag säga. Kommer in i det mer och mer. Fick köra bil för första gången här idag! Va nervös, men S sa att han tyckte jag körde Bra, så nu får jag lov att göra det också! :) Börjar komma in lite mer och mer för var dag som går här i huset, så snart är alla lådor och sånt borta! Tror vi fått upp nästan alla leksaker! Något av det viktigaste ju!

Har bestämt skypedejt med mamma och pappa i morgon, 15:00 svensk tid, så blir väl att gå upp för mig ändå. Ska åka in till DC för att träffa Ida och några andra sen, va därför jag vill ta det på morgonen igen :) Pratat lite med några själar från hemma nu ikväll på FB också. Saknar er mer än ni tror! Skriver om att allting är så bra här borta, och det är de, men det betyder ju inte att man inte tänker på er där hemma! Kom ihåg det!

Men, nu tänkte jag vila lite, sen blir det mat och så ska vi säga hejdå till Ida. Blir inte sista gången vi ser henne(ska ses i morgon) men hon slutar jobba idag! Så på måndag är det mig och barnen på tu man hand! Kommer gå bra det här. Nu börjar vi komma in i det hela och behöver bara få igång rutinerna igen!

Lovar uppdatering nästan varje dag från och med nu
Nästan - kom ihåg det!
Love L,


Innebandy!

Var riktigt roligt. Även om det var svårt med löparskorna och någon annans klubba. Men var ruskigt skönt att röra på sig! Haha, Ida var lite stel! Själv känner jag mest av ländryggen, inte varje dag som man står i den ställningen! Men, vi får hoppas vi är någolunda fräscha i morgon!

Ska faktiskt lägga mig och sova nu, klockan är snart halv tolv!
Men om en liten stund går pappa upp - så god morgon <3

Love L,


Dags att packa ihop då...

Japp. Time att packa ihop alla grejer. Funkade tydligen inte... Ne, haha, lyssna inte på mig. Allting funkar suuuper! Men i morgon ska vi alla tillsammans flytta till ett hus! Ska bli väldigt mysigt! Med en egen bakgård och sånt! Så ska packa ihop alla kläder och sånt så vi kan ta det i bilen i morgon.

Dagen har varit väldigt bra. Jag och lilla L har spenderat hela dagen tillsammans. Och under middagen och läggdags var vi helt ensamma - funkade kanoners! Han somnade till och med. Sen lekte vi lite med Ida när har vaknat. Även Gjort chokladbollar till Au Pair-mötet imorgon! Sen hämtade vi A från en playdate. Har precis käkat mat och sitter somsagt och försöker få ihop min väska. Ikväll ska vi åka och spela innebandy! Love that! Tror Adam och Linda skulle dit också, så det blir roligt när man känner igen några! 

I morgon är det lekplatsen och Tysons Mall som gäller innan vi åker till vårat nya hem. Ser ut som om jag ska få enda sovrummet på nedre våningen! Awesome. Verkligen supersnällt. Kommer bli bra med egen trädgård att leka i och lite mer yta! Men, kommer väl typ lämna barnen sen är det dags att åka till mötet, men det ska också bli trevligt! Träffa några som man pratat med och så! 

Nu ska jag göra färdigt väskan! 
Love L, 

 
I'm so happy I did this for me in the end.
I feel stronger than I have in months
Sure it can be a litte lonely from time to time
And everyday won't be a good one
But if you only could see me in this world
You would know what I'm talking about!
Home will always be where the family is
But for now I am perfectly fine right here

Dag ett!

Första riktiga arbetsdagen! Började med frukost och sen kolla på barnprogram! Sen gjorde vi oss i ordning och tog metron in till Washington och träffade mamman för att äta lunch! Det var väldigt trevligt, och innan vi ens kommit hem så hade nästan hela dagen gått! Blev bara eftermiddags snack och sen kom pappan hem. Så nu har vi fritid! Ligger och tittar på OC - började om från början i lördags! Längtar till middagen då det bjuds på kyckling! Mums.

I övrigt har det inte hänt någonting speciellt. Åkte till Target igår och inhandlade lite behövligheter - som shampo, tvål, NAGELLACK, mera nagelgrejer och en Ögonbryns nopprare! Fick sällskap av mamman och pojken. Det märks för var dag som går att barnen öppnar sig lite mer. Man får vara med på lite mer saker och göra lite mer för var dag som går. Känns super!

I morgon är det tisdag. Sista dagen på "day care" för flickan så vi ska dit och säga hejdå. Sen på kvällen ska vi faktiskt iväg och spela innebandy! Shit, det ska bli så otroligt kul. Har verkligen saknat det! Annars är det ingenting speciellt i morgon som jag vet! blir nog bra dethär!

Nu ska jag slappa lite innan maten!
Love L,


I love my book! Thank you guys <3

God morgon!

Hey! Precis skypat med min underbara mor i 40 minuter. Papppa var också med en stund i början! :) Det var riktigt skoj! Så tipset om att man inte ska prata med sina föräldrar på tre veckor lyder jag inte, men vet ni vad? Jag känner ingen sjuk hemlängtan heller! Ska skypa med Malin efter att jag duschat också tror jag! :)

Annars har det inte hänt så mycket. Klockan är ju bara halv nio! Men ska väl ner och äta frukost efter att jag pratat med Malin, sen får vi se om jag hinner prata med lillebror! Paige kommer i eftermiddag och så ska jag prata lite om vad det är som händer nu med A&S! Men kan jag upplysa er mer om hur mycket jag trivs? Hoppas ni fått den poängen klar! :)

Men nu skriker min kropp efter dusch!
Love L,

Hello again!

Long time no seen! Everything is happening so fast. Yesterday I arrived to the family! They are great! Anice and warm family and i really think that I'm going to be just fine here! Yesterday it got so late, because the bus was delayed, så we orded pizza! Then Ida took me to her friend Linda, and I got to med Adam, Åsa, Elin and her boyfriend Chris! All very nice people! I like the whole situation. The family is great, and the people I've meet so far is awesome!

Today we went to Tyson Mall - Oh my. It was like big BIG! It was fun to see, I just bought a new nailpolish, it is purple! Like a lot. And then it was dinner, and dessert - verry good! So now I'm just sitting in my bed, the kids just said goodnight! I think I'll do the same soon, although it's only 09:00 PM!

--

På svenska då, för er som inte gillar engelska, eller inte fattar vad jag säger! Efter lite förseningar på bussen igår så kom jag tillslut fram! Var sjukt nervös men så fort jag klev av bussen och fick möta familjen så försvann det. Alla är verkligen superhärliga. Vi fick beställa pizza eftersom det blev så sent. Satt och pratade lite. Sen tog Ida med mig till en kompis där jag fick träffa några andra Au Pairer! Väldigt trevligt folk. Kom i säng runt tolv och somnade som ett litet barn!

Idag åkte vi iväg till Tyson Mall och kollade runt lite. Det var typ stort... Enormt kanske passar bättre! Haha. Men fanns några riktigt trevliga affärer. Men jag var så övervälmad att det bara blev ett nagellack med hem! Ett snyggt lila, men jag har ju ingen nagellacksborttagning än, så jag kan inte måla på det! Sen åkte vi hem och då bjöds det på mat! Fläskfile med potatismos och sallad, och till efterrätt blev det päronpaj - Gott!(Om du bara visste hur mycket nytt jag testat dessa dagar skulle du bli stolt mamma).

Ida och de andra skulle gå ut ikväll, men jag känner enbart för att ligga i sängen och läsa en bok. Smälta allting lite. Hade varit trevligt att gå ut med de andra och ha roligt, men jag har ett år på mig! Just nu vill jag bara njuta lite. Nöööjd kan man kalla mig! I morgon kommer Paige - min LCC hit och ska prata lite med oss. Bl.a. om vad som händer med flytten och det, byta grupp och så. Ska skypa med min underbara familj också, för första gången sen jag åkte till USA! Tror det var allt för nu. Undrar ni någonting kan ni fråga!

Love L,

   
Susanna! :)                New York!                   The view                    Time square

Last night in the dorm!

Oh, it's a little sad. Cause we're all like having fun together and have come pretty close in this few days. My roomie gave me a friedshipband today - that's really cute of here! I just have to tell you that the tour today was - AWESOME! You got to see it with your own eyes! The view is just amazing! Don't say you can imagine, cause you really can't!

Nog med engelskan. Suttit i Susannas rum och pratat av oss lite! Haha, vi är lite emotionella inför morgondagen! Sad but true! Men, vi får se det positivt, många platser att hälsa på! Haha, idag när vi satt på bussen in till Manhattan så bara hör vi hur Susanna typ tappar hakan och börjar skratta hejvillt och typ inte får någon luft! Det var en blandning av paniken(hon förstod precis just då att hon faktiskt var i USA och skulle stanna här i typ ett år minst!) och utsikten över staden som liksom bara reste sig framför oss! haha. Det blev ett enormt skrattande som nästan aldrig slutade! Fått se en hel del - ground zero, ESB, Rockfeller center, frihetsgudinnan och typ tusen affärer och lägenheter där kändisar bor!

Det är svårt att förklara hur det var, så det kommer bilder när jag har ett internet som går lite fortare! På bussen hem var vi först helt slut efter alla nya intryck, men sen började vi prata eftersom vi kom på att vi skulle lämna varandra i morgon. Man skulle faktiskt behöva typ en halv fridag så man bara kunde umgås och sånt. Men men, i morgon bär det av mot Rockville, MD! Yeah! mellan sex och sju timmar på bussen! Fräsch! Nästa helg så flyttar jag vidare till Annapolis, MD, tillsammans med familjen!

Nu ska jag sova. Klockan är 00:00 här, och "hemma på min gata i stan"
Där sitter min pappa och läser tidningen! Så hej hej pappa! :)

Love L,

Day three!

Hej igen! Börjar komma in i dethär! Haha, ibland är det till och med så att vi pratar engelska även fast vi bara är svenskar. Just nu sitter jag inne på mitt rum med några svenskar och några Australiensare! Riktigt härliga människor! Vi är liksom "the gang". Käkar tillsammans och umgås lite på fritiden.

Idag har lektionerna varit långa. Men men. haha, kvällen var bäst. Efter middagen hade vi lektion i stora salen. In kommer en såndär typisk polis från amerikanska filmer! haha. Riktigt söt "gubbe"(kanske runt 50). Riktigt rolig humor också. Många skratt. Haha, Susanna skulle fråga honom om han tyckte om Kaffe och "Dounuts", och in kommer en av våra lärare, med precis det! Då börjar typ hela klassen skratta hejdlöst! Men det var en rolig lektion.

Pratade även med mamma och pappa idag! Även om det inte alls blev något långt samtal var det otroligt skönt att höra deras röster! Blir till att samtala på skype på söndag! :) med lillebror också. BTW! Även om jag faktiskt har några trevliga människor som åker bussen med mig på fredag, typ Jen och Krista, så är jag inte alls nöjd över att bussturen kommer ta nästa 7 TIMMAR!? Allvarligt? Det är fan inte mänskligt!

I morgon är det "New york, new yoooooooooork!" :) Awesome!
men nu socialisera!

Love L,

   
Svenskarna!               Första gula taxin         Australiensarna!          Polismannen!

This is Crazy!

Hello peps!
Amerikat som talar här. En hel dag har gått. Börjar faktiskt känna tröttheten komma smygande, men klockan är bara tio över nio, så lite till orkar jag. Tänkte jag skulle berätta vad som hänt hittills! Varnar för ett långt inlägg - men vadå? Du behöver ju inte läsa om du inte vill!

Träffade Kajsa och Natahlie på arlanda och sa hejdå till mamma&pappa(någonting som gick bättre än planerat) Satt och väntade på planet och när vi väl ska kliva på hittar vi en fjärde tjej - Caroline, som också ska med. Väl framme i Frankfurt hittade vi något dåligt matställe och fick iaf någonting i magen! Efter det såg vi igenom passkontrollen för internationella flygningar och hittar ganska snabbt Göteborgarna!

Straxt innan planet ska lyfta får vi reda på att planet blir försenat en liten stund, ingen förklaring varför. Sen ropar de upp att planet har tekniska fel och att dem måste byta. Det skulle inte ta så lång tid, så vi tänkte att vi står väl kvar där. Precis, en halvtimme senare får vi veta att det nya planet också hade tekniska problem - och att nästa plan ska gå 20:00 2,5 timmar efter utsatt tid!?

Så vi gick iväg och satte oss. Väl på planet inser vi att det inte alls var speciellt välfyllt, så vi får mycket plats att vila på! Somnade inte fören efter typ fem - sex timmar, när jag fick ett helt fyrasäte för mig själv, tack vara Susanna som var väldigt snäll. Sen klev vi alla av och var nervösa för alla säkerhetskontrollen och skit, men bra som vi är så har ALLA gjort rätt, så det gick jättefort. Buss två timmar till skolan - vilket inte var någon hit!

Kom fram strax efter två amerikans natt, vilket innebär åtta på morgonen svensk tid! Så jag var lite seg. Fick sova ungefär tre och en halv timme innan det var dags att gå upp och duscha! Frukost och sen lektioner. Blev ensam svensk i min klass, men det löste sig bra. Pratat en del med en tjej från Estland, och så några tjejer från Australien! Alla är riktigt roliga och positiva just nu! Iaf, skulle gå och betala min NY resa som vi ska göra, och får reda på att familjen betalt den åt mig?! Hur gulligt är inte det?

Lite senare under sista lektionen idag så ropar läraren fram mig och några andra tjejer och ger oss en liten lapp. Så vi får gå till ett rum där vi får olika "giftbags"! Blev helt stum. Innehöll NY resan och gratis entré till "Top of the rock" - Rockfeller center! Gratis middag på ett ställe, 10$ på starbucks. En hoodtröja, keps, vattenflaska och lite typiskt amerikanska snacks! Skulle ringa familjen och tacka, men fick svararen så talade in ett meddelande! Verkligen sjukt snällt och gulligt av dem! Jag längtar så!

Tror det var allt? Nej just, vi hade "sing a long" kväll idag. Alla länder skulle sjunga en sång eller någonting som är typiskt för landet, och när vi äntligen tror att det är färdigt blir jag uppropad på scen - alla får sjunga "Happy Birthday" för mig och två till, för att vi fyller/fyllde i samband med denna vecka. Sen börjar alla sjunga på sina egna språk och då ville jag bara springa! Haha.

Ne, nu ska jag nog gå till rummet och bädda sängen ordentlig - sjukt kalla rum. Sen ska jag slå igång "I rymden finns inga känslor" och tänka på min underbara bror som gav mig den filmen!

Love L,

AMERIKAT!!!

Oh my. It was an intresting trip yesterday! But I'll tell you about that when I have my swedish computer later today! Cause now I have to run, the swedish girls are waiting on me - it's breakfast time!


HAPPY!

RSS 2.0