Det kan bli för mycket!!

Trodde aldrig jag skulle säga det - men man kan få för mycket av det goda! Detta väder för mig heeeelt förstörd. Mitt huvud tar time out - jag reagerar på minsta lilla och jag bränner mig heeeeela tiden! Trodde folk skämtade om att man måste spendera lite tid inomhus - jag tror dem nu! Egentligen är det inte värmen som är värst - utan fuktigheten!

Och när jag ändå är inne på mitt dåliga humör för dagen så kan vi väl fortsätta med alla jävla journalister och författare som ÄLSKAR att gräva fram skit om allt och alla! Förstår inte hur vi klarar av att vara er själva ibland! Och vem orkar bry sig? Är det inte kungen, så är det politiker, eller kändisar eller någon annan jävel! Skaffa ett liv!

Jag är trött och sur! Och saknar kylan! (närmare 100F idag - räkna själv!)
L,

Solig söndag!

Har varit en lång och solig söndag som bjudit på en del sol, massa vattenlek, skratt och bara allmänt socialt umgänge! Även en trevlig middag på Cheesecake Factory och nu på kvällen har jag försökt smörja in mig med lite aftersun så jag inte ser ut som en kräfta i morgon också!

Nu blir det sova - 07:00 är det dags för gymmet!

L,

Brunbrända ben och linne!

Det är inte varje dag man kan gå ut och sätta sig på trappen i bara ett tunt långlinne kl 23:00 en kväll i maj och faktiskt tycka att det är helt okej varmt! Satt där och funderade lite - det knakade säkert så högt att hela kvarteret hörde! Haha, whatever! Finns ju inte någon som tror jag är normal här så!

Åkte till poolen förut, tog med mitt lilla monster. Usch han är verkligen bara föööör söt! Och så hittade vi fin fint ögongodis! Det togs varmt emot! Bättrade även på brännan en del! Kommer bli många dagar vid poolen! Blev en sväng förbi Sandy Point State Park där det blåste svinkallt! Drog hem och såg en film.

I morgon är det söndag! Skype med mina föräldrar och sen blir det troligen Harbour Hurricane! Känns som om jag bara flänger och far hela tiden. Tror även jag ska svänga förbi Target så jag kan köpa en liten pool som vi kan ha på gräset här! Men, det är en annan dag - nu ska jag sätta mig ner och skriva lite grann!

L,

Blast from the Past!

Startade min lördag på bästa tänkbara sätt! Med min alldeles egna Emma pemma i telefonen! Gaaah - jag har saknat att prata med dig! Sa väl kanske inte speciellt  utan mest pratade på om nutid och framtid och lite annat! Så nu är jag helt varm i kroppen av kärlek hemifrån!

Idag ser det ganska soligt ut! Så blir till att åka till Poolen med Elin sen. Tror även det blir picnic senare ikväll! Men jag tänker inte stressa någonting idag. Det är min lediga lördag och jag tänker bara ta det lugnt! Ser fram emot nästa vecka! På måndag ska vi alla åka till stranden(jobbar inte) och på fredagen åker vi till Niagara Fallen! Så jag jobbar bara tre dagar nästa vecka! Fint!

L,

Something borrowed!

Bra film! VÄLDIGT BRA FILM! Borde ni se där hemma i Sverige! Tror aldrig jag och Elin varit så tomma på ord efter en film. Synd att man inte var lycklig och kär?! Sen satt vi ute och njöt lite av luften och pratade. Elin tycker mitt liv är som en Hollywood film! Vi väntar bara på slutet! Tack för ikväll Elin <3

L,

Första inlägget från ipoden!

Bara för att jag är så sjukt bra just nu :)

Måste bara tillägga att metrosystemet SUGER! Alltid någonting som håller på att fixas men de blir ju aldrig färdiga?


L,

No news is bad news

I don't like the sound of this
No news is bad news
And all is quiet
And all your looks
Give no betrayal to what you shield or hide
Wider walls have not protected
Anything or anyone
The way I will protect your burning heart

I know your careful
'Cause I've been burned before
And I know how it makes you careful
And I know your symptoms
Are complicated from holding against the impulse

But if you're alone
Are you lonely?
Well you just don't have to be lonely
Anymore

I don't like the looks that
About you
There's no truth
But all my doubt and all my trust
Is no betrayal to what I feel inside
Wider walls have not protected
Anything or anyone
The way I will defend your beating heart

And I know your careful
Cause I've been burned before
And I know how that makes you careful
And I know yours symptoms
Are complicated from holding against the impulse

But if you're alone
Are you lonely?
Well you just don't have to be lonely
Anymore

I sit and wonder of your thoughts
What makes you so sure
Our sins are not the start
Of something holy, divine.

The feeling...

Aaah, fick en underbar känsla i kroppen idag! Öppnade dörren och in kom den där fuktiga sommarmorgons lukten! Genast drömde jag mig iväg till tidigare utlandsresor. Den underbara känslan när man vaknade på morgonen och satte sig på balkongen för att äta frukost och njuta av utsikten som man hade!

"Men döh, du är utomlands"! Må så vara, men det känns inte som utomlands när du lever och bor här. Det är ingen semester där du kan gå runt och njuta och bara vara. Blir inte samma sak! Så Emma pemma och Annika pannika - vi får samla pengar och försöka ta oss iväg på en resa under nästa år!

L,

Kloka ord!

Några sådanna finns tyvärr inte att hämta här! Fått så SJUKT dålig insperation på sista tiden, så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Hum, men vi drar väl några klassiska ordspråk som någon så kallad "smart jävel" kom på. Troligen en tråkig natt när de hade för mycket fritid och för lite sömn inkommande!

"Kasta inte sten i glashus"
"Gräset är inte alltid grönade på andra sidan häcken"
"Tiden läker alla sår"
"Livet går vidare"

Komiskt! Haha, tråkigt är vad jag har. Och jag har glömt bort alla bra ordspråk jag tänkte skriva!

L,

Old times!!

Ojoj. Gamla tider var bra tider det! Förstå om man fick åka tillbaka, och göra om allting? FAN vad mycket klokare beslut jag skulle tagit! Dessutom skulle man ju fått lite mer kvalitetstid med mannen på fotografiet också! Vore väl kanske inte helt fel!? Ne, skärpning - när jag kommer hem ska jag förfölja dig tills du bjuder på iola och chokladboll - SÅ DET SÅ!


Nördig som är jag vet jag precis när bilden är tagen också! 23/3-07!
Dagen efter att jag, Sofia, Madde och Hanna hade piercat oss!

--

En "snabbis" på gymmet idag - blev bara hästskon och lite lek i vattnet.
I morgon blir det andra bullar!

...

"Det viktiga är inte vad du gör - utan hur du gör det!"


Dagens ros...

... går till mig! Har varit en väldigt duktig Au pair idag! Även fast jag var lite sjuk och hade behövt sova hela förmiddagen när barnen var på Daycare, tvingade jag mig att dammsuga! Sen städade jag köket efter maten en stund! Och så lagade jag maten - och diskade efteråt! Och plockade ut ur diskmaskinen! Bra jobbat Linda(klappar lite på axeln)

Är helt utslagen dock. Mycket värme/sol/förkylning/inte helt okej mående som sätter press på orken! Men - som den duktiga Au pairen jag är får jag sovmorgon i morgon - till 7:30!!!!! En väldig skillnad emot att börja 6:00. Jag tackar och ser nöjd ut. Ska slänga mig i soffan och se en film och sen gå och lägga mig!

L,

Bless you!

Japp, det har nästan varenda människa som jag mött sagt till mig idag! Jag har nog aldrig nysit så mycket förut som jag har gjort idag! Uj uj uj. Är helt slut. Men tänkte att jag skulle ge mig ut i skolen och hoppas på att det slutar. Är så äckligt varmt ute!(typisk svensk jag vet)

En sak till - GRATTIS PÅ DIN 21 ÅRS DAG SUSANNA :D:D:D:D Hoppas New York också bjuder på strålande väder och att dagen behandlar dig väl! I miss you! Men vi ses ju nästa helg upp i Niagara! ;)

L,

The lyric of the day!

At twenty years of age
I'm still looking for a dream
A war's already waged for my destiny
But You've already won the battle
And You've got great plans for me
Though I can't always see

'Cause I got a couple dents in my Fender
Got a couple rips in my jeans
Try to fit the pieces together
But perfection is my enemy
And on my own, I'm so clumsy
But on Your shoulders I can see
I'm free to be me

When I was just a girl
I thought I had it figured out
See my life would turn out right
And I'd make it here somehow
But things don't always come that easy
And sometimes I would doubt, oh

'Cause I got a couple dents in my Fender
Got a couple rips in my jeans
Try to fit the pieces together
But perfection is my enemy
And on my own, I'm so clumsy
But on Your shoulders I can see
I'm free to be me and You're free to be You

Sometimes I believe that I can do anything
Yet other times I think
I've got nothing good to bring
But You look at my heart and You tell me
That I've got all You seek, oh
And it's easy to believe even though

'Cause I got a couple dents in my Fender
Got a couple rips in my jeans
Try to fit the pieces together
But perfection is my enemy
And on my own, I'm so clumsy
But on Your shoulders I can see

I got a couple dents in my Fender
Got a couple rips in my jeans
Try to fit the pieces together
But perfection is my enemy
And on my own, I'm so clumsy
But on Your shoulders I can see
I'm free to be me and You're free to be You

Överaskning!

Överaskade Sofie idag med ett samtal! Haha, Tog ett tag innan hon förstod att det var jag - men inte så konstigt. Haha, hon förväntade sig nog inte ett telefonsamtal från Amerikat! Var väääldigt trevligt att få prata en liten stund med henne! Så försökte jag få tag på Emma&David - som INTE behagade att svara :( ledsen i ögat där. Så nu har jag förbrukat Maj månads samtal. Bara vänta på Juni och se vilka jag ska terrorisera då?

I övrigt har jag varit sjuk. Väldigt roligt. Men känner mig mycket bättre efter att ha spenderat dagen antingen sovandes, eller samtalandes med kära hemifrån! Umgåtts lite med min familj nu på kvällskvistet! Har också "råkat" köpa The Sims 3 - så ikväll ska det nördas! Haha, moget Linda!!!

Nu ska vi nörda!
L,

Örongodis!!

I looooove her - Veronica Maggio!
Spellistan går om och om igen!

Jag kommer
Snälla bli min
Inga kläder
Mitt hjärta blöder
Sju sorger
Välkommen in

--

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(De stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll


Telefonsamtal över Atlanten!

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Står och låtsas inte se att du står precis bredvid
kände dig för länge sen, ja det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen
så länge sen, så länge sen

--

Har haft en väldigt bra dag faktiskt! Vilka underbara och söta människor jag bor med! Känslan av att faktiskt vara en del av någonting annat än det man är van vid är ganska obeskrivlig. När barnen inte vill att man ska gå. Som om man alltid varit där, alltid kommer vara där! Usch det är verkligen blandade känslor om hemgången just nu!

Jag längtar efter den dagen jag har någonting eget, precis såhär! Massor med kärlek, nära och kära och någonting som jag kan kalla mitt. Varje steg på vägen är ett steg i rätt riktning. Och för varje steg bakåt kommer jag alltid med två fram! Jag har varit nere och nu är jag tillbaka! Lite bättre, lite smartare! Nu kör vi för allt vi äger och har!
..

Lottar ut ett telefonsamtal under veckan - någon sugen?
Vet redan vart ett ska gå!
L,



Jag finner inga ord...

... över hur utmattande det är att inte ha någon röst! Ni ska höra mig - jag får ta i ända från tårna för att ens kunna prata. Och jag låter som en tonårspojke i molbrottet! Underbart. Huvudvärken kommer också gratis på köpet! Fantastisk dag - verkligen! Behöver verkligen lägga mig och sova! Känns stabilt 19:00 en söndag!

Haft en trevlig helg med Elin i övrigt! Känns så grymt skönt att skolan är över! Och just nu i skrivande stund så borde Cassandra sitta på flygplanet och vänta på att få åka iväg! Hoppas du får en bra flygresa <3 Fick precis veta att jag har sovmorgon till sju i morgon också! (YES!) Vi är halvsjuka hela bunten! Men ändå känner jag mig lite starkare än vad jag gjorde i torsdags! Nu ser vi fram lite! Saker som händer inom en snar framtid!

- Niagara Fallen
- Picnic på svenska residentet/Svenska nationaldagsfirandet
- Strawberry Festival
- Åka till St Michels (?)
- Harbour Hurricane (Six Flags vattenland)
- Six Flags
- Susanna kommer :)
- USA's nationaldag/4th of July
- MAMMA KOMMER HIT!!!
- Miami/Orlando/?
- New York
- Beach house North Carolina

Sen är det höst! Kommer bli en kort sommar!
Sweet dreams my loved once!
L,


Sjuk!?

Hej! Vi överlevde skolan, och jordens undergång - var inte det en positiv nyhet?! Haha, och om två helger så är man i Niagara Fallen och roar sig lite. Ska faktiskt bli ruskigt kul att åka dit. Det är ändå en sån där grej som man måste se om man får chansen, eller hur? Maid of the mist kommer bli awesome!

Kvällen spenderades hemma hos Elin med hennes familj. Vi hade väldigt trevligt. Sen gick vi ner på bryggan och tände lite ljus och pratade. Åkte ner till docken och sa hejdå till Cassandra :( Ville inte säga hejdå :( men, vi bor ju inte så långt ifrån varandra hemma i Sverige så vi ses när jag kommer hem igen :)

Sen har jag och Elin tittat på OC och käkat popcorn. Jag håller på att bli sjuk också - NO GOOD!
Sweet dreams
L,

School

Sitter i skolan just nu. Alla redovisar sina arbeten! Ni kanske själva kan räkna ut hur intressant det är på en skala från ett till tio?! Precis, rätt svarat. Men sen är det ju över. I eftermiddag ska vi tydligen se en film! Känns väl helt okej. Vad som inte är helt okej är att det är strålande sol ute och att vi sitter instängda, men det är ett annat problem.

Pratade med min morbror igår, och fick prata lite med mamma idag. Får alltid lite extra kraft efter det. Känns som om jag behövde det! Ikväll ska vi dock säga hejdå till Cassandra :'( Då kommer jag vara lite ledsen i ögat blödig som jag är! Men det är ju så Au pairlivet är, folk kommer och går ungefär lika fort som pengarna är slut! Illa.

L,

Fy fan vad jag är bra!

Förlåt mamma - jag lär mig aldrig. Men på två timmar har jag nu skrivit ihop ett fyra sidigt arbete på komplicerad fakta engelska! TJOHO! Och varje gång säger jag att nästa gång ska jag börja i tid, ändå sitter jag här. Linda linda då. Det är tur att mina föräldrar har gett mig bra gener! Vad skulle jag annars ta mig till?

Dock fick det mig sugen på att dricka vin? Varför skulle jag välja att skriva ett arbete om vintillverkningen?! Så nykter som jag varit här borta har jag inte varit sen... Ja, bra fråga. Tvåan på gymnastiet kanske ? Å nu blev jag väääääääldigt gammal igen! Tre år sen man tog studenten alltså - Inte helt okej alltså! Saknar Biffen&Fred!!

Nu har jag annat för mig!
L,

Dålig uppdatering...

Jag ber om ursäkt för det - eller inte! Haha, verkligen inte. Idag har varit en lång dag - menar verkligen lång. Det kan Elin intyga. Men jag överlevde, och som tack får jag sovmorgon i morgon - SÅ VÄLFÖRTJÄNT! Träffade Elin och snackade lite efter jobbet. Gick på promenad och precis när vi satt i en rutchekana och skulle åka ner så började det blixtra! Haha, då var vi inte stora på jorden. Roligt hade vi dock, och seriösa samtal som alltid!

Som sagt, tackar för sovmorgonen i morgon! En hel underbar timmes extra sömn blir det. Det är vad jag kallar lycka! Kan behöva inför pest och kolera lördagen som väntar! Skönt att det är sista lektionen. Men innan vi tar hand om lördagen så måste vi ju överleva fredagen! Right? För trött för att veta vad jag skriver just nu....

Så goodnatt Sverige!
L,

Allt på en gång!

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

..


Jag vet allvarligt inte vad jag ska skriva om längre! Ingen som undrar någonting, ingen som säger någonting - varken snällt eller elakt. Och let's face it - AuPair livet är inte jätte händelserikt. Inte när man jobbar iaf. varje vecka ser nästan likadan ut, men om det är vad ni vill ha så inte mig emot! Det kommer jag snart kunna skriva i sömnen! Tänker inte haka på årets trend(varje år dock) och hetsa om vikt. ALLA andra gör verkligen det.

Men, S kom förbi med barnen idag på eftermiddagen - hade väldigt trevligt. Så himla skönt att kunna prata med någon vuxen på dagarna. Och barnen hade jätteroligt som vanligt så det blev en hit. Slutade jobba runt fem, och sen har jag bara slappat. Borde plugga - får göra det i morgon. Torsdag och fredag kvar på veckan - tiden bara försvinner. Sju veckor till mamma kommer i morgon! LOVE IT!! Nu ska jag lägga mig och titta på "i rymden finns inga känslor" - brukar jag göra när jag tänker på lillebror!

L,

Sju Sorger



Gillar hennes röst. Gillar låten också. Idag är det onsdag - 50 dagar kvar till mamma kommer!
Lycklig!

L,

Mammas kanelbullar!

Åh, jag kan verkligen komma ihåg lyckoruset som steg när man öppnade ytterdörren och kände den underbara doften av mammas nybakade bullar! Under den tidigare delen av livet var det ofta efter en hel dags badande nere i Kumlasjön, och på senare år efter en hel dags slitande på Lithells. Doften av mammas nybakade bullar är det bäääästa som finns. Och jag gjorde ett försök idag, lite svårare dock p.g.a. att mjölet inte är det samma här, och att det inte finns färsk jäst.

Men som sagt, jag gav det ett försök, och barnen gillade det såklart, även A så det måste väl varit godkänt. Men - även om de är mammas recept så är det inte mammas bullar! Måste vara att hon bakar dem med kärlek eller någonting! Så Mamma, du kan ju försöka minnas att jag önskar mig nybakta bullar när jag kommer hem :) <3

Nu måste jag sova!
L,


Tisdag.

Tisdag och det låter som om det regnar utomhus. Kul? Aja, idag ska vi nog försöka oss på att baka bullar igen - denna gång med kanel. Hoppas på att det går bra! Ska åka iväg och handla lite först bara. Se om vi kanske kan hitta några fina blommor också att ställa på köksbordet! Kommer nog bli en bra dag!

L,


I did it!?

HAha, kan inte förstå att jag gjort det - men skönt känns det. Aja, eftermiddagen spenderades utomhus med barnen. När A kom hem så kom även ett par goda vänner förbi. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag! Sen blev det lite kvällsmat och sånt, plocka undan lite. Efter det njöt jag av det fina vädret utomhus genom att sitta på altanen och skriva lite brev. Nu behöver jag bara frimärken! Jobbigt!

Imorgon ska det tydligen åska, vi får väl se vad som händer med det?
Nu måste jag sova!

L,

Rosa klocka!

So break me of impatience
Conquer my frustrations
I've got a new appreciation
It's not the end of the world
Oh Oh Oh

This is the stuff that drives me crazy
This is the stuff
Someone save me
In the middle of my little mess
I forget how big I'm blessed
This is the stuff that gets under my skin
And I've gotta trust You know exactly what You're doing
It might not be what I would choose
But this is the stuff You use

--

It's waaaaarm outside! När barnen vaknar upp så ska vi nog sätta igång vattenspridaren och leka lite. Så man får svalka av sig lite grann. Så får vi se, kanske hoppas på cyklarna och åker runt lite! Lovely! I eftermiddag vet jag inte vad som händer, återstår att se! Promenera lite kanske? eller lägga sig på en filt utomhus?

Fick ett brev på posten idag helt oväntat!!! Min underbara vän skickade mig en väldigt vacker klocka - självklart Rosa(min "favoritfärg") men jag lovar att jag ska använda den minst en gång i veckan!!! I miss you <3

L,

This is the stuff



Går runt och sjunger här för mig själv! Vet inte vad det är, men idag känns det blir som att hoppa runt på fluffiga rosa moln(jag gillar inte ens rosa?) Hade en underbar morgon med mina monster och hoppas på att dagen fortsätter på det sättet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, Känns bra att fått sova ut ordentligt i helgen!

L,

Nackdelar...

Det finns många för och nackdelar med att vara singel - precis som med allt annat. Fördelar är ju att man inte behöver tänka för två, man kan alltid gå på vad man själv vill och man behöver inte anpassa sig efter någon annan. Men så kommer vi ju då till nackdelarna, iaf de som jag upplevt värst!

Det första är ju att man är just ensam - ingen som väntar på en hemma i lägenheten, som lagar mat och fixat(vet att du också gör det mamma, men det är inte riktigt samma sak). Men det som jag verkligen har upplevt som värst(men som egentligen kanske borde vara det sista problemet) är att behöva somna själv, vakna upp själv! I hate it. Det bästa som fanns var att sova hos någon kompis, och veta att någon låg där brevid när man vaknade upp.

Här borta är det dock inte möjligt att få en sängkamrat(emot reglerna) - så jag får nöja mig med att krama min kudde. Dåligt substitut men man tager väl vad man haver? Hemma hade jag ju iaf katten som sällskap de flesta nätterna. But the show must go on! Så jag går och lägger mig igen - SJÄLV!

L,


Självisk...

När jag valde att åka hit tänkte jag enbart på hur jobbigt det skulle bli för mig. Att jag skulle behöva vara ifrån mina vänner, min familj, min vardag. Det enda som fanns i mitt huvud var jag, jag och återigen jag. Jag ville åka för att jag skulle må bra, för att jag var trött på vardagen. Men synen förändrades lite efter ett par veckor här!

Jag tänkte faktiskt aldrig på hur andra kände. Om de skulle tycka det var jobbigt, eller skönt. Om det skulle påverka deras vardag. Haha, nu låter det som om jag säger att alla sörjer min frånvaro, inte direkt. Men vänskap är en tvåvägskommunikation, och jag önskar kanske att jag hade varit mer mån om det innan jag åkte. Att jag tänkt lite mer på andra och inte bara på mig. Men det är lätt att vara efterklok eller hur? Jag säger iaf förlåt.

-

Annars idag då? Vaknade upp och pratade med min storebror på skype! Första gången på 105 dagar som jag pratar med honom! Och så fick jag se Kosmo!! Hihi, han var jätteglad över att höra min röst, mindre glad över att inte kunna se mig! Sen har jag inte gjort någonting. Bara tagit det lugnt! Ska följa hockey VM nu tänkte jag!

L,


You!

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed, At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all, Is happening to me
I found the greatest love of all, Inside of me
The greatest love of all, Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all

And if by chance, that special place
That you've been dreaming of
Leads you to a lonely place
Find your strength in love


--


You need to start inside yourself to be able to go on and live your own life!
Don't you ever let someone tell you that you can't do something!
Everyone can, you just need to belive it!


God morgon Sverige!

En tidig sådan. Klockan är lite mer on 05:30 just i skrivande stund. Själv sitter jag på mitt sovrumsgolv och myser! Har några tända ljus och öppnade fönstret så jag kunde lyssna på regnet som verkligen öser ner utanför. Så satte jag igång lite fin musik samtidigt. Så jag bara njuter av att vara själv i min egen ensamhet.

Hade lite tråkigt ikväll, så jag drog igång och gjorde några provheadrar till Susanna, så får vi se vad hon tycker. Och när jag var färdig och äntligen fått lite insperation till min egen så hittar jag inga bilder jag vill ha med, gah?! Så får ta och fixa det i veckan kanske? Aja, det löser sig alltid. Har ju en halv livstid på mig känns det som!

I morgon tänker jag inte göra ett dugg, dag nr två! Känns bra faktiskt. Börjar återfå min stabila mentalitet. Tror bara det varför för mycket på sistone, och för lite sömn. Ne, ska städa mitt rum och börja på mitt "final paper" till skolan tänkte jag - hör och häpnad: Linda tänker inte vänta till dagen innan? Ne, stress är inte bra för magen förstår ni! Ha, Så kan det gå när man är uttråkad. Gå på en långpromenad kanske? men vartdå? Börjar få slut på platser att upptäcka.

I övrigt? Ja, tråkigt att vissa inte kan blanda två världar.
Men nu tänker jag sova!
Love L,

Brev

Släpp det som hänt och sudda ut det du känt
Glöm allt det vi aldrig haft (glöm mig, glöm mig)
Glöm, glöm, glöm mig om du kan

Så tro mig, tro mig, de var aldrig illa ment
släpp mig, släpp mig, innan det är försent

--

En kväll med Elin, Fro yoo, target och bio! Känns som ett bra sätt att spendera fredagskvällen på! Och nu sitter jag här i min säng och filosoferar! Ska åka till gymmet och flytta över betalningen till mitt Amerikanska bankkonto när jag vaknar, så ska jag väl kanske inte göra så mycket mer den dagen kan jag tänka mig! Gå ut och gå, lösa lite korsord, spela på min ostämda gitarr och umgås med familjen antar jag!

Söker en brevkompis till, någon som ställer upp?

L,

Torka...

Något så extremt faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Vad gjorde jag idag? Jo, körde barnen till daycare, somnade, hämtade dem, fixade käk, la dem och nu sover de middag! VÄLDIGT INTRESSANT VA? Suck, inga frågor har ni heller? Bra insperation, väldigt - bitter***** är jag idag. Så jag går och städar, och drömmer om de feta pengarna jag tänker skaffa mig en vacker dag(or not).

L,

drömde om min underbara söta lilla kisse inatt! hon låg på min mage och jag klappade på henne i timmar! vart är min myskamrat när jag väl behöver henne som mest?

Dotdotdot...

........................................................................................................................
Ungefär det jag har att säga! Trött och längtar efter att få prata med mamma i helgen! Orken för att bry sig om någonting av det som händer här är det iaf en stor saknad på! Jobba, sova träna ska bli mitt nya motto!

/L,


Pepparkaka!

Oooooh ja! Jag har blivit brun, på armarna, axlarna, bröstet och benen, har med andra ord en ordentlig linnebränna! SÅ JÄVLA SNYGGT ÄR DET! Shit, får fixa till det i morgon tror jag, bara pressa mage och rygg! Ne, men det känns stabilt att man börjar få lite färg. Dagen till ära har spenderats i parken med Adam(därav linnebrännan) och nu på kvällen blev det mysigt dockhäng och lite fro yoo! Helt okej torsdag!

Känner mig lite "off" för tillfället - tänkte att det kan vara bra att upplysa er om det kanske? Så om någon där ute känner att jag är otrevlig, lost eller någonting annat så har det mest med mig själv att göra. Behöver få prata med min mor i helgen. Plus att jag känt mig sliten i flera veckor nu, kan jag inte bara bli dundersjuk och så kan allting vara bra sen? Någonting, halsen är iaf pest just nu, och jag borde nog köpa halstabletter - men trösten blir ju att jag ska försöka göra mammas bullar i morgon! Hoppas verkligen att jag lyckas!

Time to sleep!
Love L,

100 dagar!

Yeeey! Hundra dagar i Amerikat! Och det känns - ja? haha, har det verkligen gått hundra dagar? Är det verkligen 250 kvar!? Haha, precis så känns det! Men, det firas med strålande soool iaf! Det tackar vi för! Annars då? 57 dagar kvar tills min MAMMA kommer hit <3 Wiiie - känner en liten längtan efter min familj just nu, en väldigt i sittande sådan - dumma längtan. Okej, ska sluta babla om ingenting och försöka göra  någonting vettigt av min "lediga" tid! Som att börja med lunchen kanske? Bra val Linda.

/L

Music!

Ligger i min säng och lyssnar på lite musik och drömmer mig bort. Just nu strömmar Håkans stämma och den säger "Lillebror, bapapapa. Bli inte som jag när du blir stor. Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag! Lillebror, bli aldrig som jag!!!" Nee - bli inte det Lillebror. För när jag kommer hem så är det bäst att du också tänker stanna där hemma - hör du det? ;) Det är en såndär riktig "sakna sin lillebrorkväll" ikväll.

Ska försöka sova bort det - God natt!
Love L,

Say hi stranger!

Åkte ner till standen och försökte fotografera lite. Gick väl sådär. Satte mig på min vanliga plats med musik i öronen och tittade ut när någon plötsligt knackade mig på axeln. Var ett gäng trevliga amerikanska människor som trodde jag var någon annan. Men de slog sig ner och talade ett litet tag, sen slängde sig en av dem ner i havet - såg riktigt kallt ut! Var riktigt skönt att komma ut och prata med lite folk sådär på kvällskvisten!

Nu tänker jag sova!
Yours, L

Sunny monday!

Skojja inte. Sol sol sol. Efter Daycare åkte vi hem och käkade lite, och precis lagom till vi var färdiga kom Adam hit med sina barn. Så vi gjorde iordning vattenbordet och tog fram vattenspridaren så barnen kunde leka, om de gjorde det! Vi hade väldigt trevligt allihop även om alla blev väldigt trötta mot slutet.

Har precis käkat middag med familjen - blev helt glad i hela kroppen. Vet inte riktigt varför, men bara att sitta där och liksom umgås. Kände mig lite extra uppskattad idag av någon anledning också. Haha, låter skumt jag vet, men det känns så bra. Jag är så lyckligt lottad som har kommit hit och inte haft några problem eller tvivel alls på att jag trivs här. Detta är min "familj" i den andra verkligheten liksom :)

Men, just nu när jag bara känner för att komma ut och göra någonting så är det INGEN som svarar på sms längre. Så jag tar med mig min filt till stranden och sätter mig där en stund. Filosofera lite till musik och se glad ut, funkar för mig! I morgon ska vi bara ta det lugnt och njuta av ännu mera sool hoppas jag!

Hoppas ni sover gott Sverige!
Love L,

Suuuuun!

Tror jag ska ta med mina söta monster till stranden sen. Det är ju sanslöst varmt ute! Helt sjukt faktiskt. Eller så är det bara jag som är väldigt svensk. Träligt värre va! Svettas för minsta minsta lilla! Men brun blir man. Dock kör vi solskyddsfaktor på hög nivå för att inte bränna oss - INTE olja som vissa andra(världens största pik Elin!!) ;)

Hade lite tråkigt så kände bara för att skriva lite onödiga saker!
/L

you're wrong, so wrong.

Haha, stranger!

Va så äckligt trött igår när jag kom hem så det var ett under att jag lyckades vara så duktig som jag var. Satte igång och städade, diskade upp allting, bakade lite till A(morsdag i amerikat igår) och tvättade. Sen la jag mig på soffan och somnade. Flyttade mig in till sängen och somnade igen. Sen blev jag plötsligt väckt av att familjen kom hem vid halv nio! Pratade i telefon med flera personer och väntade på att sömnen skulle komma tillbaka!

Men jag kan säga att vi hade väldigt roligt på Six Flags - så det var helt klart värt tröttheten! Som vanligt så var det verkligen ingen som dök upp på mötet, vi var sex st där, och bara fem som skulle åka till nöjesfältet så vi klämde in oss i min bil! Haha, innan vi gick in så stötte vi på Looney Tunes figurerna! I LOVE THE PIG! Haha, that was a blast.

Nu har jag lämnat barnen på Daycare och sitter i mitt rum. S kom hem lite oanmäld och hittade mig gråtandes i soffan! Haha. Blev en väldigt rolig konversation. Hade tagit fram "alla" brev som jag fått hittills och läste igenom, och som ni vet är jag VÄLDIGT blödig, så jag började självklart gråta lite. Han blev helt ställd och trodde jag ville åka hem. Haha, så jag fick förklara för honom och då skrattade han bara åt mig!

Nu ska jag se på lite film!
Love L,

I'm taking off!

Yeah, goooooing to Six Flags now! See ya all later!!!!



Fick paket igår från min bääästa mamma! Love this t-shirt!!! <3
Love my mom <3

The truth!

I would rather fall in love and get hurt all over again, than to never love at all


How do you see me?

Ibland undrar jag hur folk ser på mig? Tatueringar och piercingar och mörka/röda hårfärger. Jag har visserligen blivit mildare de sista åren, men som mest hade jag 11 hål i öronen, 6 piercingar och 5 tatueringar på en och samma gång. Nu har jag 11 hål i öronen, 2 piercingar och 6 tatueringar. Hur ser ni mig egentligen?!

När jag berättar för folk att jag en gång i tiden vad en liten söt blond och blåögd flicka. Jag idrottade massor och var faktiskt väldigt duktig i skolan. "Hur kunde det gå så utför?" Ha, det har inte gått utför någonstans - förutom bland alla fördomar! Folk är så nyfikna och vill veta så mycket - gör det ont? hur gör dem? Och sen när man väl berättar det så tittar dem på en som om man vore dum i huvet! Så himla trött på det!

Så jag ska vara mindre värd för att jag inte tycker om rosa tajta kläder och långt blondt eller ljusbrunt hår. (Okej, ni fattar vinken eller hur!?) Om man bara gav manken till så skulle man se allt det som finns bakom. Där får USA faktiskt plus gentemot Sverige(inte varje dag) - folk kunde inte bry sig mindre om kläder, storlek, smink och allt annat! Här tar man sig tid att faktiskt prata med personen innan man bestämmer sig!

Ibland blir man förvånad hur allting bara förändras. Hur man en gång var så himla nära, och nu är man ingenting?! Sen jag lämnade Sverige så har jag börjat fundera massor. Och man märker ganska fort vilka man faktiskt kände, och vilka man trodde man kände. Tacka vet jag för gamla barndomsvänner och min underbara familj. Just ikväll önskar jag att jag kunde sitta hemma med er i soffan och titta på tv och bara känna kärleken.

Jag är inte liten - jag är inte blind liksom?! Och den enda anledningen till att jag har börjat träna och gå ner i vikt(13kg för tillfället) är för att jag är trött på att känna mig ensam. Att ögonen aldrig faller på mig. Jävligt ytligt jag vet men samhället är ju sånt. Detta är ingen självömkan och jag vill inte ha eran "medkänsla", men - min blogg är till för mig, mina tankar och mitt tycke! Jag är glad över att jag vuxit upp bland de människor jag har. Vänner och deras föräldrar, tränare och alla andra man har träffat på. Att mina föräldrar har uppfostrat mig som de har - att de har lärt mig att försöka vara stark och positiv. Jag är stolt över att vara den jag är idag!


What a night!

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Fixade lite käk sen satt vi runt Cassandras köksö och pratade gamla tider och lite annat sånt! Haha. Var några riktigt intressanta samtal faktiskt. Sen hoppade vi i Hot tuben medan Cassandra och Hedvig färgade hennes hår! Satt och sjöng lite disneylåtar och annat skit och njöt. Var väldigt skönt faktiskt.

Snart iväg till skolan, sen ikväll tänker jag inte röra ett finger. Är så äckligt trött just nu så jag vet inte vad jag ska göra! Eller jo, gå runt på en massa museeum! Tänker vila upp mig ordentligt inför Six Flags! Köpte säsongskort igår! Awesome. Så det kommer bli ett och annat besök dit! Fin fint!

Grattis Storebror M på födelsedagen!
Love L,

I'm so happy...

That it's friday and the sun is back! Och för övrigt så känns allting väääldigt enkelt och bra idag. Dagen började med att jag följde med A och barnen till deras skolor - de vaar morsdag fika men jag fick komma ändå! Hade väldigt trevligt. Sen åkte vi till banker - guess what! Man kunde VISST skaffa bankkort utan Social Security. Så nu är jag stolt ägare av ett eget bankkort med ett väldigt smart sparingssystem.

Varje gång jag handlar så avrundar banken mitt köp till närmsta dollar över. Så om jag handlar för 7,39 dollar så avrundar banken det till 8 dollar och sätter då in mellanskillnaden på mitt savingaccount! Assmart om jag får säga det själv! Och nyss fixade jag så att banken tar 100 dollar i månaden in på saving så man har någonting sparat. Ska även försöka spara lite själv, men nu kan jag vara säker på att det sker lite iaf!

Så åkte vi och handlade lite - hade en väldigt trevlig och avslappnad stund. Bara att njuta för det sker inte ofta eftersom barnen nästan alltid närvarar när vi spenderar tid. Så det var väldigt skönt faktiskt. Nu sitter jag här hemma och ska faktiskt städa! Hör och häpna. Ska dammsuga iaf, har behöfts ett tag! Ikväll blir det hottub hemma hos Cassandra och så en del grillande också. Känns som en häääärlig fredagskväll!

Hoppas ni har det bra Sverige!
Love L,




Ready for a great day!


Heal the world!

Är helt totalt slut och utmattad. Förstår inte. Men vad hade jag väntat mig? Inte direkt så att jag fick sova mycket i helgen, vilket får mig att fasa inför denhär helgen också. Ska ju upp till skolan på lördag, och så Six Flags på söndag! Yeah yeah - behöver väl kanske inte bli så himla sena kvällar heller. Måste tänka vuxet ibland.

Just nu är jag helt alone här, skönt på sätt och vis. riktigt oskönt för jag måste fixa egen middag. Sagt och gjort - det blev flingor och mjölk! Haha. Bra middag Linda. Men vad gör man liksom? Orkar inte trolla och ha mig. Skulle ju dock sitta äckligt fint med en kyckling baugette från La baugette - någon som känner sig manad att flyga hit en?

Planerna för helgen då? Joo, i morgon ska jag följa med A när hon lämnar barnen, de ska ha någon morsdagfrukost, men hon sa att jag kunde följa med! Sen ska vi kolla med en bank om jag inte kan få ett kort! Kvällen blir det hottub och grill hos Sigrid! Lördag blir skola och sen grilla och ta det lungt här hemma och söndag blir Six flags för hela slanten!

Nu ska jag äta mina flingor!
Sweet dreams
Love L,

Skype!!!

Vi skypade med Ida nu på morgonen! Var väääääääääääldigt trevligt att få se henne och Chris igen!! Och Barnen blev helt till sig. Måste vi göra många fler gånger verkligen! Nu tittar barnen färdigt på sitt tvprogram och sen ska vi åka iväg till Biblioteket och låna lite böcker. Sen ska vi leta ute i soooooolskenet som kom och hälsade på idag igen!

Over and out - L,

The talk...

Har varit en väldigt seg onsdag, jag är trött helt enkelt! Men käkade middag med familjen, sen jobbade jag på mitt brev till min själsfrände Emma! Är snart färdig så jag kan skicka tillbaka det! Sen pratade jag med Sara en sväng! Alltid trevligt att få "tjöta" som hon säger - haha :) Dock går ju tiden så himla fort?! Förstår inte, jag som skulle sova!

Min värdmamma kom ner förut, hade sagt att jag ville prata med henne. Hon var jätteorolig att jag inte trivdes längre eller någonting sånt! Kände mig jättedum verkligen! Ne, trivs det gör jag verkligen!! Hade bara en fråga som jag ville fråga när vi var ensamma. Ser ut som om det skulle funka! Så jag är väldigt lycklig just nu. Saknar bara pengarna!

Men nu tänker jag sova. Jobbar i morgon, och någon timme på fredag - sen helg!
Love your L,

Gym gym gym

Cassandra skickade sms i morse och sa att hon inte ville gymma idag. Så jag fick åka själv :/ Men det gick bra! Och nu är jag hemma igen. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag vila lite innan det är dags att åka och hämta mina monster. Ska åka till bibloteket i eftermiddag och låna lite böcker. När jag slutat idag tänker jag ENBART ligga hemma och så ska jag äta middag med familjen. Har inte gjort det på hur länge som helst!

Hur har ni det där hemma egentigen? Antar att de flesta som läser bloggen är de människor från sverige som jag brukade umgås med mest, och min familj! Kanske finns någon själ där ute som har frågor?! Vad som helst. För får jag inga nya förslag snart så kommer mina inlägg fortsätta om det intressanta vardagslivet här i Annapolis! Just so you know!

Love L,

Time time time time...

Jag fattar inte vart tiden tar vägen!? Cassandra kom förbi vid 18:00 ungefär. Åkte downtown Annapolis och tog en kaffe och mötte upp Elin. Åkte vidare till Target och gick runt där lite, handlade en del. Så kom Adam och vi gick och tog oss en Frozen Yoghurt, så satte vi oss på en bänk och pratade. Och helt plötsligt var klockan 22:00?! What's happening? Yeah yeah. Have iaf en trevlig kväll med mina vänner!

Men ska sova. I morgon är det gym!!
Love L,


Ett typiskt Amerikanskt Diner - LOVE IT!

Mohaha!

Haha - ha ett bra liv!

Tisdag. Ska nsart borsta tänderna tänker jag! Idag bär det av till Bouncyhouse med Elodie och hennes barn, och så Adam och hans barn! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Vuxensällskap is the shit!! Fint väder har vi också, så i eftermiddag ska vi nog spendera dagen ute. Måste åka till Bibloteket, men det kan vi göra i morgon! Måste ju njuta av solen(nej då, aldrig svensk här)

I eftermiddag ska jag åka och umgås med "Sigrid"! Awesome! Tror vi får några fler nissar med oss, det är ju bara bra det. Ska bli skoj, vet inte vad som händer riktigt , men jag vill ha Froyo!!!! Mums. Men blir nog även dt, med tanke på våran finfina sool som är framme(gillar att berätta det bara för att det snöade i sverige idag!

Love L,

How are you?

Oj oj. Överlevde trots min ryggvärk. Tog en promenad med Elin och allting kändes bättre, men sen när man sätter sig och blir stel och kall kommer det tillbaka. Men jag lever. Vandrade ner och käkade i "centrum" här. Köpte med lite popcorn och satte oss på min altan och löste lite korsord också. Adam kom förbi även han. Haha, så himla sociala är vi!

Ett tag satt alla med sina ipods/iphones och surfade på internet! Men ibland handlar det mer om att inte vara ensam. Vi samtalade faktiskt en del också. Sara ringde också! Ska ringa tillbaka till henne i morgon och prata lite mer - i lugn och ro(no offense!) Ser även ut som om det blir en Froyo i morgon! gottigottgott! 

Nu ska jag ta en tablett, gå på toa och borsta tänderna - sen sova!
Love L,

Damn Back!

Mmm, underbart när gamla skador kommer tillbaka! Har legat på mitt golv och försökt sträcka ut ryggen. Fick några tips på övningar jag kunde göra när det är som värst. Känns lite bättre - men vet inte om det är övningarna eller värktabletterna? Haha. Ne måste nog se mig om efter en massör - och trääääna! Viktigt viktigt!

Fick prata lite med min underbara vän Malin en stund förut! Jisses vad länge sen det var. Det gjorde mig väldigt glad! Saknar dig massor! Nu är solen här, så jag tänkte jag skulle raka benen(det onödigaste och jobbigaste i heeela mitt liv) och så ta med barnen ut och leka lite. bättra på brännan lite! Brun brun brun!

Love L,

Hangover!

Don't be afraid of letting do this time - It just might change your life!

Igår firades det Valborg på Annapolisvis! Shit. Men jag ska väl kanske börja från början! Skolan SÖG för att säga det på ett vänligt sätt! Men, kom hem runt halv sex. Åkte och handlade och började göra oss i ordning(Elin och jag dvs). Adam kom förbi lite senare och vi fortsatte vårat förkrökande. Lyssnade på musik, tittade på bilder och bara pratade :)

Sen tog vi Taxi till Sly Fox, där Elodie, Bernie och Assya väntade! Teuqila shot och lite mer drickande/dansande innan vi gick till Pussers! Haha, där spårade det väl kanske ur lite! Men pratade lite med folk och hade trevligt innan vi bestämde oss för att äta! Åkte till ett Amerikanskt Diner - AWESOME! Det är verkligen som på film - loooove it. Lite funderande, trötthet och mat blev det iaf! Sen var Elodie så vänlig att hon körde hem oss! Elin och jag vandrade från skolan. Sen sov vi gott!

Skulle skypat med mamma på morgonen, men jag försov mig(kom ju hem vid fyra?) men hon kom in när jag vaknade tur som jag har!! Så fick prata lite med Joel och Lillebror först innan jag och mamma hade våran dejt! Kändes underbart att prata med mamma! Haha, bara 67 dagar kvar tills hon kommer hit!!! Annars har jag bara städat idag, och druckit vatten!!

Imorgon är det jobb, och gym!
Love L,

--

And now for my english friends! (Feeling sorry for them, so I need to write som in english to) Had an Awesome night yesterday with Elodie, Bernie, Assya, Elin and Adam! Party downtown, first Sly fox and then Pussers! Dinner at a typical american Diner!(Love that) and thank you Elodie for driving us home! Haven't been feeling as bad as i thought I would today, but i've been drinking a lot of water, and stayed away from food!

Tomorrow is a new working week!

RSS 2.0