Happy Birthday Princess!

Helt otroligt sjukt att min lilla prinsessa från USA fyller hela 6 år idag. Hon är inte så liten längre. Faktum är att hon redan kan läsa och skriva, och till hösten börjar hon "first grade" i skolan. Ska försöka fixa en Prinsesstårta och lite annat smått och gott tills du kommer och hälsar på nästa vecka! DE KOMMER OM EN VECKA! Känns ganska overkligt, men det ska bli så otroligt roligt att få visa dem var jag vuxit upp och bara spendera lite tid i lugn och ro med dem!

Snart slut på denna jobbvecka - alltså vecka nio! Bara fyra veckor kvar att jobba. Vad ska man gå göra med dagarna? Sova kanske? Spara pengar ska jag iaf göra! Har två fulltidslöner som väntar, och så en halv på det, och semesterersättning! Den 17 Augusti tänker jag klappa mig själv på axeln för att jag varit duktig även denna sommaren! Hoppas på att kunna göra någonting roligt för pengarna också - någon liten resa till obestämd ort kanske?

Nu ska jag sluta skriva för skrivandets skull!
Love L,

Busy...

Har egentligen inte så jätte mycket tid på mig - men jag slänger in ett litet inlägg bara för er - ADAM OCH JACOB ÄR SNART HÄR! Tänka sig så trevligt det ska bli! Har inte träffat Adam sen den 24 Augusti förra året, Alltså dagen innan han åkte hem från USA. Och trots att vi bara bor ca 1 timme från varandra har det tagit oss såhär länge att få till någonting.

Men som sagt. har lite bråttom ner med lappen så de kan parkera.
Ikväll satsar vi på lite Stå upp! (ha!)
Love L,

Paaayphone

Jag tycker om att prata i telefon - men så mycket som jag pratat i telefon idag, det har jag inte gjort på länge! Men det  gör inte mig någonting! Tur att man inte använder en "payphone" utan mer mobilen och skype! Förutom alla många och långa samtal har jag ju faktiskt gett mig ut på äventyr idag också - ett onödigt långt och utmattande, men ack så roligt.

Jag, Ewa Linda Elisabeth Bertilsson gick VILSE idag... Det tar emot att erkänna eftersom jag själv betraktar mitt lokalsinne som utöver det normala! Hamnade ute i någonting som kallades Eden, GPSen fungerade inte, och jag hade noll koll på vilken riktning jag skulle gå - tack och lov för trevliga unga som följde mig ut på vägen och pekade i rätt riktning - kom lite senare till Mark, efter det Ormesta och sen småsprang jag nästan hem för att jag var så trött. 11.5 km blev det och efter det så ville mina fötter dö!

Men en lång dusch, en kvällsmacka och med Adam i hörlurarna så känner jag mig ganska nöjd med dagen. Väntar på att han ska bli färdig i telefonen så vi kan fortsätta prata om allt mellan himmel och jord - för det är sånt vi är så bra på. Det är tur man har en sån som Adam, en god vän som man kan ringa och inte snacka om någonting med. Sen att vi är sämst på att ses, trots att det bara är en timme mellan oss hör inte till saken.

Men nu förpassar jag mig till sängen och ser när man kan tänkas somna.
Skulle ju vara trevligt om man var pigg på jobbet så man kunde göra någon nytta!
Love L,


Motivation

Jag tror jag suttit i lägenheten drygt två timmar och försökt sparka migsjälv ut på en promenad - nu ska jag fan göra det också! Sen blir det dusch och lägga sig och sova. Är trött, små sur, glad och knäpp på samma gång - this in not going to end well!
Love L,

Where I sleep

I’m from a generation undecided
I’m restless and I can’t help changing lanes
But in all the noise and the excitement,
you’re love is all that will remain
I’ve said all of my goodbyes to ego
I gambled all I got, there’s no plan B
It’s the first time that I’ve learnt to let go
It’s the only place I feel, only place I feel like me

Sitter i min provosoriska soffa och fixar lite nya listor att spela på jobbet - på något underligt sätt så tröttnar man så himla fort på låtarna. Kanske inte helt obegripligt när de spelas ca 9 timmar om dagen vecka ut och vecka in. Borde nog egentlige stå tvärt om där, men eftersom jag inte har ett bättre liv att ägna mig åt så får jag väl vara lite annolunda.

Är totalt slut i kroppen - och vad hände där egentligen? trodde man skulle vara piggare efter helgen? Aja, Hade planer på att spendera hela dagen i sängen med min gosiga tröja och några bra filmer. Den planen grusades totalt utav Emma&David som istället tog med mig på Bio! Efter säkert 30 minuters velande reserverade vi tillslut biljetter till nya Spiderman - helt klart sevärd! Sen gjorde jag mig lite mat, kände att det kanske var dags.

Nu börjar klockan dra iväg sådär som den bara kan göra för mig - bara 5,5 timmar tills klockan ringer! Men det är kort vecka på jobbet, och det är bara fem veckor kvar - sen har jag insett att jag har TVÅ(!?) veckors "arbetslöshet/ledighet" innan skolan drar igång den 3:e September. Blir specialpedagogik till hösten om det var någon som var intresserad utav att veta det!

Som sagt - jobbar bara till 14:00 denna vecka, så besök mottages gärna!
Love L,

Sjukdom och lite beröm

Åkte till jobbet med ett rivjärn till hals och en ballong till huvud, så när chefen börjat jobba hittade han en ersättare åt mig. Åkte hem och sov flera timmar innan jag svängde förbi Kumla för att träffa familjen lite. På kvällen kom Sofie förbi och spenderade kvällen med mig. Lagade mat och åt jordgubbar och pratade om allt vi missat sen sist. Sen kraschade jag i sängen och sov tolv timmar.

Mår lite bättre idag men har fortfarande huvudvärk och snarare så det blir en lugn helg. Ska se om jag kan hitta lite betongspik så jag kan fortsätta sätta upp tavlor. Börjar bli väldigt fint här hemma, bara några små skönhetsgrejer att fixa till. trivs iaf väldigt bra i mitt lilla krypin.

Fick lite beröm i veckan, även om det satt väldigt långt in. Haha, på mitt jobb har vi en väldigt härlig jargong som kan verka ganska elak, men den är otroligt harmlös. Men beröm är väl aldrig fel - det är ju trots allt var alla vill ha ibland, lite bekräftelse. "Du kan vara nöjd med din insats"... Får avsluta dagens inlägg

Love L,

RSS 2.0