Du vet det där..

Dagens inlägg har ingenting med mitt liv att göra! Just want to make a point here!

som hur man än försöker alltid kommer vid fel tillfällen. Suck, den som har mycket vill ha mer säger dem, men den som har inget men bara vill ha lite? den får ingenting alls. Jag måste fundera på vad jag vill... ja, det är väldigt ofta den meningen kommer upp. Det borde man gjort långt innan man påbörjade allting, iaf om du frågar mig. Dålig timing brukar det ju också vara på alla dåliga kommentarer. De kommer alltid innan man ska göra någonting viktigt, eller innan man ska göra någonting roligt. Typiskt, men, det är väl så det är meningen att det ska vara. vad vet jag?

Sen gillar jag ju att vi kallas oss vuxna, men löser problem som barn. Om man har någonting att berätta för någon, positivt som negativt tycker jag inte att det är speciellt "vuxet" att ta det via sms. Grown up people, nono. Ifall face to face är för långt, ja men va då i alla fall man/kvinna nog för att säga det via telefon! Vill vi ränkas som vuxna får vi fan bete oss därefter också!

that's all, for now!

Nightmare!

Igår var jag ett nervvrak.!  Gick upp tidigt och var lite duktig, plockade undan och gjorde mig i ordning. Sen åkte jag iväg till tandläkaren. Fick bedövning och allt gick bra. Tills jag fick se tången! det var nog först då jag förstod vad det var som skulle hämda och jag fick panik, men, jag låg ju redan där så försent! tanden gled ju ur som ingenting, och allt var frid och fröjd.

Tills bedövningen släppte! skjut mig vad ont jag hade! och slutade det blöda? ja, sisådär fyra timmar senare! På kvällen när vi firade Elin gick mina tankar mest ut på att se till att allting som kom in i munnen fick förvaras på vänstersida, vilket inte alltid lyckades så bra. Aldrig igen! Kukvisdomständer rent utsagt!

godmorgon

Att ta sig upp ur sängen är ju inte sveriges lättaste grej, speciellt inte när man verkligen inte har någonting att göra under dagen. Så jag har bestämt mig för att locka mig själv med att få åka till marieberg och leta efter en snygg klocka åt mig, men, då kom jag snabbt på att lillebror har ju bilen. :/ fast, kan ju vara bra om man är klar för att åka när han kommer hem ;) så, jag tänkte hoppa in i duschen nu :)

You never know

Jag är riktigt less på att vara "arbetslös". För arbetslös är jag ju inte. Jag är visstidsanställd. Men, tänk dig att kunna ha ett riktigt jobb, att kunna flytta hemifrån, egen bil!? gaaah. Just nu vill jag verkligen komma någon annanstans. en resa eller utflykt vore ju inte helt fel.

men, i morgon ska jag åka på en cykeltur och sätta mig någonstans och lösa mina fina korsord :)  senare på eftermiddagen så kommer min pojk förbi :) looking forward to it.


Du vet när man tänker sådär...

Exakt, när man tänker sådär. Eller hur menar du?  Just nu kan jag nog inte svara på det själv. Det mesta är upp och ner. suck. Tänker tillbaka på när allting gick som på räls, när man hade sitt schema. Du vet, upp, skola, hem, träna, sova... Frågan är om man verkligen levde? på riktigt. Om jag säger att jag inte haft roligt så ljuger jag, men jag undrar om den kunde blivit annolunda?

Medan en annan trodde man levde livet som träningsnörd levde mina Mp vänner ett helt annat liv. Och se på mig idag? vilka är det som finns kvar? exakt. Ganska skrämmande att se tillbaka och inse att man bara var en del av spelet. inget annat. De folk inte verkar förstå är att det är svårt att växa upp, När man inte la det som prio ett längre, då platsade man inte längre in. That's life i guess.

I vilket fall som helst så går jag vidare nu. på fredag firar jag sex månader med pojken, du är underbar <3

RSS 2.0