Fall is here...

Hösten är verkligen här - och det med besked! Måste fixa min säkring till stolsvärmen så man slipper frysa rumpan av sig så fort man ska hoppa in i bilen. I övrigt då? Fick en soffa igår - TJOHO! Riktigt bra blev det, tackar lillebror för soffan, och Joel för att han fixade in den i min lägenhet!
 
Igår agerade jag uppackare utav kök då Lillebror och Linnea flyttade till Örebro - kommer nog bli riktigt bra, skönt att ha dem på cykelavstånd igen! Sen åkte jag en sväng med Sofie och Sofia till Malin och Jossan som hade födelsedagsfirande. Kvällen spenderades senare nere i tvättstugan och i mitt kök där jag gjorde cupcakes!
 
Sunday is here, and I just got of work! Ska åka förbi och se hur det går för människorna med städandet, och så blir det nog en fika med Mr. Malm om han behagar att svara. Iaf movie night med några ikväll - ska gå och se Taken II. Är faktiskt LEDIG i morgon(måndag), så om ni inte hör någonting ifrån mig är det för att jag kommer att sova hela dagen! Eller, a - tills mamma slutar jobba och vi ska åka och handla :D
 
Love L, - I am me - and this is all I am...

RSS 2.0