A looong day!

Dagen började med lite krångel, metron var avstängd mellan L'Eflant Plaza och Metro station, som jag såklart skulle av på, så fick ta gröna linjen till chinatown och där byta till röda och åka till Metro station! Letade mig rätt till Madame T's där jag träffade Jen och tjejen hon hade med sig! Var riktigt skoj på Madame T's, dock kunde det varit lite fler där, inte hälften med presidenter! haha

Sen gick vi och käkade, vandrade vidare ner mot Capital Hill. Fotograferade lite, men det blåste så himla mycket så vi bestämde oss att leta på ett Starbucks och strö lite tid där. Efter lite om och men så kom vi fram till att Tysons skulle vara skönare att vandra i, så vi tog den krångliga metron ut till West Church, och tog Jens bil hem till henne. STORT HUS! Och sen vidare till Tysons. Inhandlade mig äntligen en väska, GILLAR! Kollade på lite annat också.

Sen åkte vi till Cheesecake Factory för att äta lite mat! Fick dock vänta på ett bord i typ en timme. Men, vi hade rätt trevlig ändå. Så käkade vi sen blev jag avlämnad på Metron igen. Och klarade mig väldigt bra på vägen hem, så fort jag klev av ena och gick till den andra så kom den in så jag slapp stå att vänta. Sen blev det bilen hem och smyga in då vi har besök som sover utanför mitt rum. Har gjort mig färdig för sängen så nu ska det sovas. Jag är jääätte trött!

Sweet dreams!
Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0