Day three!

Hej igen! Börjar komma in i dethär! Haha, ibland är det till och med så att vi pratar engelska även fast vi bara är svenskar. Just nu sitter jag inne på mitt rum med några svenskar och några Australiensare! Riktigt härliga människor! Vi är liksom "the gang". Käkar tillsammans och umgås lite på fritiden.

Idag har lektionerna varit långa. Men men. haha, kvällen var bäst. Efter middagen hade vi lektion i stora salen. In kommer en såndär typisk polis från amerikanska filmer! haha. Riktigt söt "gubbe"(kanske runt 50). Riktigt rolig humor också. Många skratt. Haha, Susanna skulle fråga honom om han tyckte om Kaffe och "Dounuts", och in kommer en av våra lärare, med precis det! Då börjar typ hela klassen skratta hejdlöst! Men det var en rolig lektion.

Pratade även med mamma och pappa idag! Även om det inte alls blev något långt samtal var det otroligt skönt att höra deras röster! Blir till att samtala på skype på söndag! :) med lillebror också. BTW! Även om jag faktiskt har några trevliga människor som åker bussen med mig på fredag, typ Jen och Krista, så är jag inte alls nöjd över att bussturen kommer ta nästa 7 TIMMAR!? Allvarligt? Det är fan inte mänskligt!

I morgon är det "New york, new yoooooooooork!" :) Awesome!
men nu socialisera!

Love L,

   
Svenskarna!               Första gula taxin         Australiensarna!          Polismannen!

Kommentarer
Postat av: Malin

svar: jag har mina knep :) (närmare bestämt fick jag smygspringa in på ditt rum när du försvann i kööket när vi lagade taccos :P ) om du har tid kanske jag är inloggad på skype på söndag också =)

puss!

2011-02-03 @ 06:33:51
URL: http://whatsonmymindrightnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0