Dag ett!

Första riktiga arbetsdagen! Började med frukost och sen kolla på barnprogram! Sen gjorde vi oss i ordning och tog metron in till Washington och träffade mamman för att äta lunch! Det var väldigt trevligt, och innan vi ens kommit hem så hade nästan hela dagen gått! Blev bara eftermiddags snack och sen kom pappan hem. Så nu har vi fritid! Ligger och tittar på OC - började om från början i lördags! Längtar till middagen då det bjuds på kyckling! Mums.

I övrigt har det inte hänt någonting speciellt. Åkte till Target igår och inhandlade lite behövligheter - som shampo, tvål, NAGELLACK, mera nagelgrejer och en Ögonbryns nopprare! Fick sällskap av mamman och pojken. Det märks för var dag som går att barnen öppnar sig lite mer. Man får vara med på lite mer saker och göra lite mer för var dag som går. Känns super!

I morgon är det tisdag. Sista dagen på "day care" för flickan så vi ska dit och säga hejdå. Sen på kvällen ska vi faktiskt iväg och spela innebandy! Shit, det ska bli så otroligt kul. Har verkligen saknat det! Annars är det ingenting speciellt i morgon som jag vet! blir nog bra dethär!

Nu ska jag slappa lite innan maten!
Love L,


I love my book! Thank you guys <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0