Sunny monday!

Skojja inte. Sol sol sol. Efter Daycare åkte vi hem och käkade lite, och precis lagom till vi var färdiga kom Adam hit med sina barn. Så vi gjorde iordning vattenbordet och tog fram vattenspridaren så barnen kunde leka, om de gjorde det! Vi hade väldigt trevligt allihop även om alla blev väldigt trötta mot slutet.

Har precis käkat middag med familjen - blev helt glad i hela kroppen. Vet inte riktigt varför, men bara att sitta där och liksom umgås. Kände mig lite extra uppskattad idag av någon anledning också. Haha, låter skumt jag vet, men det känns så bra. Jag är så lyckligt lottad som har kommit hit och inte haft några problem eller tvivel alls på att jag trivs här. Detta är min "familj" i den andra verkligheten liksom :)

Men, just nu när jag bara känner för att komma ut och göra någonting så är det INGEN som svarar på sms längre. Så jag tar med mig min filt till stranden och sätter mig där en stund. Filosofera lite till musik och se glad ut, funkar för mig! I morgon ska vi bara ta det lugnt och njuta av ännu mera sool hoppas jag!

Hoppas ni sover gott Sverige!
Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0