Oj, igen...

Trött jag blir när saker och ting INTE fungerar! Därför tänker jag inte be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen! Haha, strax efter kl två inatt så bestämde vi oss för att gå ut och åka pulka i kumlasjönsbacken! Det var ett äventyr. Men roligt var det! Lillebror och jag spelade sen kort till klockan blev fyra ungefär, sen erbjöd han sig att sova på soffan, så jag fick sängen. Har jag någonsin sagt hur bra han är? Om inte gör jag det nu!

Någongång under natten dog mobilen. Suck, så sov lite för mycket, men jag lyckades fixa allting som skulle göras ändå, och även ett parti monopol där med! Fina grejer. Sen var det dags för fotbollsträning. När jag sen kom hem trodde jag att det skulle bli en trevlig kväll framför handbollen, men Sverige sög, så jag gick in på mitt rum för att slå in se sista paketen, är de inslagna? NEJ! Så får göra det nu och sova sen!

Snart bara fem dagar kvar då! En arbetsvecka! Ooh, mörkrädd av hur fort tiden går. Men för att svara på den vanligaste frågan jag får så: NEJ, jag har inte fått resefeber än. Inte så nervös heller. Om jag ska vara ärlig så förstår jag nog inte att jag faktiskt ska vara borta ett år. Men familjen känns toppen, och med mitt stöd från alla er kommer jag vara hemma fortare än kvickt!

Liten uppdatering. Ska försöka vara seriösare i morgon!
Gimmie sooome löööööve right?

-

Millencolin - E20 NORR
funkar inte att lägga in videon, men tycker den passar lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0