Okey - Canada!

Vart ska man börja?! Elin och jag åkte på torsdagskvällen till Ikea och inhandlade allt man kan tänka sig behöva för att överleva 20 timmar på en buss(tur och retur) under en helg! Sen färgade vi håret, gjorde oss i ordning lite och gick på nattpromenad, la oss väl runt två, och vid fyra klev jag upp igen för att fixa det sista med matlådorna och allt sånt! Vid halv sex kom Marieke och hämtade oss!

Blev metro till Union Station där det var dags att hoppa på bussen! Alla vad väl lite lagom sega men vi mjuknade en efter en! Efter ungefär tre timmar så stannar våran buss mitt på vägen - förvånade som vi var tittade vi ut genom framrutan och ser en lastbil som krockat med en personbil och de brinner. Facinerade som få tittar alla och då smäller plötsligt en bensintank! Vad en upplevelse. Men våran busschaufför lyckades smita förbi och vi fortsatte våran händelselösa resa ända fram till Canadagränsen där det blev intressant!

Vi lyckades tajma alla bussarna från NY väldigt bra så vi kom alla på rad genom tullen - våran buss som fjärde! Första och andra bussen klarade sig kanonbra och fick åka igenom! Men den tredje tog tid - väldigt lång tid. Och när de väl kör igen så åker de tillbaka till Usa!? Någon blev nekad att komma in. Vi kliver av bussen och alla går igenom kontrollen och vi får grönt - ska precis börja åka när bussen stannar igen?! Väldigt förundrade så får vi spendera två timmar fast där. De vill inte släppa igenom oss... Men våran fantastiska lärare fixade det tillslut - så mot hotellet de bar! Fixa sig lite sen ut och käka på Hard Rock Café och så vidare till Casino och spendera lite pengar! Gick i säng i tid då jag var väldigt trött!

Lördagen började med Maid of the mist!!! Så jävla ball upplevelse - vi upplevde att fallen såg lite små ut när vi först såg dem från bron, men tro mig när jag säger att de såg gigantiska ut när du är mitt i dem! Skulle gärna göra om det!! Sen vandrade vi över till Amerikat igen och käkade lite lunch. Susanna och jag gjorde även Cave of the wind! Återigen - SÅ JÄVLA COOLT! Vi blev bokstavligen duschade av fallen! Vad blöt rakt in på kroppen! Men vi var väldigt lyckliga. Började vandra mot Canada igen och letade upp en spritbutik - och vad hittar vi där om inte REKORDELIG SKOGSBÄRSCIDER?! Snacka om lycka! Så vi handlade lite och gick tillbaka till hotellet. Sax, Jen, Jax och jag spenderade en bra stund skrattandes på hotellrummet innan vi tog oss ner til hot tuben och njöt lite. Gjorde oss i ordning och sen blev det käk på italienska restauranten! Lite drinkar också. Sen hamnade vi av någon konstig anledning på piercing/tatueringsstudion! Allt jag har att säga är - HAN VA SJUUUUUKT SNYGG! Kanadensiska pojkar sopar banan med de Amerikanska! Heeelt klart. Va en trevlig lördag iaf. Elin och jag avslutade den med att packa ihop våra grejer så man var förbered inför dagen efter!

Gick i säng ganska tidigt även den natten - men blev väckt av mina snälla rumskamrater runt två! Haha, de försökte verkligen smyga - ett brutalt misslyckande. Men vi skrattade loss ett tag innan vi alla återgick till skönhetssömnen! Söndagen bjöd på pannkaksfrukost och sen hoppade vi på bussen hem! Kändes nog väl kanske lite sådär! Men hem åkte vi. Sov inte en enda sekund. Men vi gjorde våran lärare mållös och såg en hel del film! Känns som om vi klarade oss väldigt bra den här helgen! Skulle gärna göra om det! Allting! bästa helgen på länge!
-

Måste bara avsluta med att påpeka för vissa människor att vi alla värderar olika här i livet! Alla tycker inte om att göra samma saker, prioriterar inte samma saker och det är väl bra att alla är olika?! Är trött på att folk snackar bakom ryggen och tror att det ska vara okej?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0