New York växer!

På mig iaf! Fast det är fortfarande för stort och för mycket folk som står mitt i gatan bara för att det är roligt att stå i vägen! Men, vi har haft en riktigt bra dag. Tog färjan ut till Ellis Island och tittade på den gamla anläggningen där alla imigranter fick komma från mitten på 1800-talet till mitten på 1900-talet. Var faktiskt väldigt rörande att höra deras egna berättelser och se hur det faktiskt gick till.

Sen tog vi oss över Frihetsgudinnan - vi hade köpt "audio tour", vilket innebär att man får en mp3 med hörlurar som man får lyssna på. Och väldigt passande kom ju solen fram just då, så vi la oss ner på gräsmattan, samtidigt som vi solade och lyssnade på historien. Väldigt maffigt faktiskt. Sen åkte vi hemåt.

Lagade kyckling och ris - väldigt gott kryddat(jag är bra). Så nu sitter jag och Susanna här och håller på och plockar undan lite. Kommer nog lägga oss i sängen och prata lite innan vi båda somnar som små barn. Kommer iaf jag göra. I morgon bär det av hem igen då! Blandade känslor - ska bli både skönt och tråkigt. Vill inte lämna Sax&Jax(internt)

Men, i morgon bär det av hem - och nu ska det svältas.
"size 0 here we come!"(Hoppas alla förstår att detta är ett SKÄMT!)

Love from New York City, L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0