Thunder!

Otroligt åsk och blixtväder ute! Och isoleringen är inte som i svenska hus - så det låter som om det slår ner precis utanför dig. Helt sjukt. Men, ska bli spännande att se hur länge det fortsätter och om man kan få någon sömn inatt. Har sagt att detta ska vara det västa åskvädret som kommer slå till i år - vilket är lite halvt otryggt då åskan som härjade i går inte var vänlig.

Har haft en väldigt skön och avslappnad dag tillsammans med Cassandra. Vi köpte lite frukt och åkte ner till docken/hamnen. Pratade om himmel och jord, tittade på några killar som försökte impa med sina trixcyklar åkte till Target och sen tillbaka till för att sitta och njuta lite till och försöka liksom beskriva människors liv bara genom att titta på dem. Någonting som funkar mycket bättre här där ingen förstår vad du säger.

Sen åkte jag iaf hem och umgicks lite med familjen, käkade kvällsmat och lekte med barnen. Sen kom Cassandra förbi en sväng till. Pratade med Susanna i telefon och försökte fixa med hennes dator, gick väl sådär. Men, var faktiskt skönt att slippa vara ensam. Så skrev jag brev också. Ett nytt till Annica som inte fått sitt än :( och så svar till min Sofie!

Bra söndag. Nu behövs lite sömn!
Love L,

"I'll be right beside you, cause we're made to be together"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0