Been walking my feet of in DC with the best!!

Om ni bara visste hur långt vi gått idag. Haha. Tog bilen ner till Rockville och sen metron in till Metro Station och gick ner till Gamla postkontoret! Köpte varsin shake och gick vidare, runt hela Vita Huset - såg min första live demostration!. Sen gick vi ner emot Washington Memorial, ner till World War II Memorial där vi fick träffa den sista generationen av överlevande Veteraner - kändes mäktigt!

Sen gick vi vidare ner emot Lincon Memorial, förbi Korean War Memorial - vidare till Roosvelt Memorial och på vägen tillbaka till Capitol Hill svängde vi in på Jefferson Memorial när vi ändå hade vägarna förbi liksom! Smart va? Haha, Sen gick vi till Capitol Hill, vidare ner till Eastern Market för att käka. Tog metron tillbaka till Metro Station och gick till postkontoret igen - träligt att vakterna kände igen oss!

Handlade lite och sen tog vi metron till bilen och började åka hem. Stannade på Safeway och köpte vindruvor, vattenmelon, baby bell ost och Twizzlers. Vidare för att köpa lite vin och några smirnoff. Så kvällen har spenderats inne på mitt rum med en liten vin picknick och en massa bra samtal! Är så himla glad att Susanna och Jacqui är här! Sista natten innan de åker hem ska vi sova gott. I morgon blir det frukost med svenska pannkakor och sen häng nere vid docken!

Hoppas ni alla har det bra! Kommer lite bilder i morgon!
Sweet dreams and a lot of love to you all!!

Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0