Har jag nått min gräns?

Hum, som många av er kanske vet så är jag väldigt nyfiken, och inte direkt rädd för att utsätta min kropp för smärta. Den har fått ta en del, både medvetet och omedvetet. Att jag alltid tyckt om piercingar och tatueringar är inte heller en hemlighet. Men den här "nya" grejen med anchors har jag inte testat på än. Men såg en film om hur det går till, och nu har jag visserligen inte ätit på ett tag, men det såg sjukt snuskigt ut.

För er som inte vet vad en anchor är så kan jag ju utveckla det lite - en vanlig piercing har ett ingångshål och ett utgångshål. En anchor har bara ett hål. det är alltså ett "ankare" under huden som håller pärlan på plats. Skulle vilja prova bara för att se hur det känns(jag är sjuk ja) men vet inte om jag skulle vilja ha en? Nja, passar kanske inte när man ska jobba med barn.

--

Nog om det. Hade ett väldigt trevligt samtal med min värdfamilj under kvällen. Haha, blev många skratt. Pratades en del om Kongressen, och hur vida det är männskligt att kunna stänga ner allting, för att politiker inte gör sitt jobb? hum, jaja, Kanske inte behöver vara själv nästa vecka då. Eftersom värdpappan är anställd hos regeringen på något vänster så blir ju han ledig om Kongressen stänger ner. Haha - fortsättning följer.

Sen blev det lite downtown med Elin. Satt och käkade kycklingsallad och tittade ut över vattnet, sen kom en stor båt och förstörde våran ro, så vi gick till bilen och värmde upp oss lite. Tittade på lite klipp på min Ipod och så, sen åkte jag hem och sjöng allsång. Och av någon konstig anledning så var min granne ute när jag kom hem. Han hade dessutom besök, och där gick jag och sjöng falsksång - de måste tro jag är galen!

Nu ska jag sova!
Love L,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0