The feeling of being lonely!

du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

Jag vet vad du tar
för att stå kvar
när du har gett allting
som Dom säger att du har
när sista bussen har gått
när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem
och gått tillbaka igen

--

En helt fantastisk helg har det varit! I fredag hade jag en otroligt bra dag med mina så monster och värdpappan. Sen hämtade vi A och jag skulle åka iväg till Baltimore och hämta Susanna och Jacqui! Blev lite krångel, men tillslut kom jag dit med Elin och fick träffa dem för första gången sen skolan! Blev Cheesecake Factory och en massa prat innan vi la oss för att sova.

På lördagen blev det till att gå upp och ge sig iväg till DC. Även fast det regnade och lite så hade vi en underbar dag tillsammans. Såg verkligen ALLT. Helt sjukt. Haha. Vi var lagom trötta, så på vägen hem åkte vi och handlade lite. Sen spenderade vi timmar inne på mitt rum med lite vin, smirnoff, vindruvor, twizzlers och marabou choklad! Helt underbart, och när Susanna började somna på golvet bestämde vi oss för att det var dags att gå och lägga oss.

Idag tog vi sovmorgon, gjorde lyxfrukost med svenska pannkakor och gjorde oss i ordning i lugn och ro. Packade ihop lite och mötte upp Cassandra och en annan tjej för att käka lite Frozen Yoghurt. Sen åkte vi ner mot downtown där folket vaknat till liv. Vandrade längs docken och vidare in på Naval Academy och sen till Flee Market där vi lyssnade på livemusik och njöt av alla intryck. Gick Mainsteet, lite souvenirshopande och bestämde oss för att käka lite innan det var dags att ta sig till Baltimore för att säga hejdå igen :(

Har haft en fantastisk helg med mina underbara vänner! Usch vad jag saknar er, men på fredag är det min tur att åka på äventyr! Ser fram emot att börja jobba i morgon. Känns som om jag fått ny energi från en gömd källa. Plus att jag ska stå över gymmet i morgon och prata med min älskade mor som jag inte talat med på över två veckor!

Hoppas ni sover gott!
Love L,



<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0