Me against the world

Så känns det just nu! Den här sommaren har bjudit mig på?! Lögner, svek och en massa massa tårar. låter roligt va?! Verkligen. Vad har jag varit med om? jag har blivit lämnad, jag har gråtit floder, försökt supa bort mina synder och fått höra den ena lögnen efter den andra, dessutom har jag flyttat hem till mor&far!

I'm so over it! allting, Kan man inte säga sanningen så ska man fan inte säga någonting alls, om man inte menar det man säger?! håll käften då rent ut sagt. Hösten kommer gå ut på att ta mig tillbaka, få tillbaka mitt liv.

Jag är oerhört tacksam över att jag har så fantastiska vänner som verkligen finns när jag behöver dem! Malin och Sofie, som tvingas umgås med mig i skolan och utanför, vi har verkligen hittat varandra!! Elin Andersson, Jag säger bara SMACK!! min ängel. Emma & Annica, vad vore jag utan er? Frugan som är flera tusen mil bort, you're my life! Självklart min underbara familj(mor,far, bröder, extrabröder), I LOVE YOU ALL!!!!

Nu ska jag göra någonting drastiskt, eller inte, gå ut i garaget och börja plocka bland mina grejer. suck
jag ångrar ingenting vi gjort tillsammans, men jag vill helst bara glömma allt!

Kommentarer
Postat av: Annica

Klart vi finns och ställer upp, hösten kommer bli kanon ska du se! Massa mysiga hemmakvällar med vin, och självklart massa fartfyllda utgångar! <3

2010-08-18 @ 22:02:07
URL: http://aaannicajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0