The end of this story...

... is coming closer! Förlåt att vi har varit otroligt dåliga på att skriva - med det har verkligen gått i ett de sista dagarna. I Torsdags blev det lite mer (?!) shopping, innan vi på kvällen åkte till familjen som tog med oss ut för att äta. Stannade på "Party City" en sväng - Sofie fick se hur man förbereder barnkalas på riktigt! ;) Blev käk på Buffalo Wings - en typisk sportbar.

I fredags klev vi upp med solen, irrade runt lite i DC innan vi kom rätt och lämnade tillbaka bilen. Ut till Smitsonian National Zoo och titta på massor med djur och sen vidare ut till Svenska Ambassaden där vi avnjöt lite lunch och Sofie räknade flygplan i väntan på att A skulle sluta jobbet och vi skulle åka hem. På kvällen blev det lek mat och fredagsmys. När alla lagt sig skulle vi dra igång en skräckfilm, något som misslyckades totalt då filmen bara var skum.

Lördag bjöd på mera lek, åkte till Target för att inhandla en extra resväska då vi inte får ihop vikten i våra väskor. Slutade på något konstigt sätt med en gratis resväska för oss iaf! :) På eftermiddagen bjöds det på Barnkalas med waterslide och annat skoj. Vi höll oss mest i skuggan då värmen de senaste dagarna inte går att beskriva. Skulle gärna legat på en luftmadrass i havet. På kvällen njöt vi av mörkret, alla ljud och lite samtal ute på altanen.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Åkte till Menchies för en sista Frozen Yogurt - något Sofie fastnat för lika mycket som jag själv. jag har även lyckats få lite jobb gjort, och nu ska vi snart fixa det sista med packningen för att klockan fyra så börjar vi den otroligt långa resan hem. Det är lite blandade känslor från alla håll och kanter hos oss båda, men om lite mer än 16 timmar så kan ni nog nå oss på våra vanliga nummer då vi kommer att befinna oss hemma i Landet lagom igen!

Over and out - L & S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0