DC, Annapolis - this is home!

Hej igen!
 
Dåligt med skrivande, dels för att vi är väldigt upptagna, och dels för att Sofie VÄGRAR att skriva själv! Men, vi kom fram till Annapolis i Söndags efter lite om och men, och efter att vi checkat in på hotellet och fräschat till oss lite så åkte vi ut till Cape St. Clair för att äta middag med familjen. Otroligt gott med hemlagad mat igen!
 
I måndags körde vi lite sightseeing i Washington D.C. Otroligt fin stad - men helt fel dag. Det var 35 grader varmt och skuggan döljer bara solen - inte värmen. Så svettiga och trötta fick vi åka hem och duscha för att avsluta kvällen med middag på Cheesecake factory och en snabbvisning av shoppingcentrumet här i Annapolis. Vi han även in en sväng på Target för att införskaffa lite nytt schampo.
 
Idag har vi SHOPPAT!!(gör vi något annat?) Blev en väldigt givande runda på Mallet och jag tror att vi båda var väldigt nöjda med dagens inköp. Sofie är för tillfället uppe i fem par skor. På kvällen blev det bio och sen ner downtown för att sitta på docken och prata lite.
 
Sofie har lite svårt att bestämma sig om hon tycker att mycket är gott eller äckligt/ bra eller dåligt, och hon har inte heller förstått VARFÖR allting ska vara så STORT! Men, vi har iaf lyckats konstatera att Big Macen är STÖRRE i Sverige! Det har blivit många skratt under tiden som gått.
 
Har lite problem med telefonen, så bilder får vänta till i morgon. Då vi bl.a. ska träffa mig kompis Meaghan och spendera lite mer tid Downtown, och bara njuta av den mysiga atmosfären.
 
Hoppas allt är bra med er där hemma!
/ L & S

Kommentarer
Postat av: Anonym

Cheesecake factory = gott! Det kan väl Sofie inte behöva fundera över eller? Mycket av maten är sådär men alla andra intryck och upplevelser är såå bra!
Ha en härlig slutspurt på resan nu!
Ps Sofie, en del av resan upplever man när man kommer hem och i lugn och ro får sortera alla intryck. När man är på plats går allt så väldigt fort och i ett högttempo!
Puss och kram på er...
//Lindas mamma!

2013-08-28 @ 06:49:55
Postat av: Sofies mamma

Tur att Sofie flyttat hemifrån du har skor kvar hemma& ordet äckligt finns inte i Lövåsen,njut av era sista dagar,kramar från Lövåsen.

2013-08-28 @ 16:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0