Aunt Linda

Glädjen är total - i natt blev jag faster till världens finaste prins. Som vi alla har längtat efter detta lilla mirakel. Ganska häftig känsla, nu har vi en liten knoddis i familjen. Alla tankar och all kärlek till de underbara och lyckliga föräldrarna Tobbe och Ansi!
 
Igår var det för övrigt Pride Örebro. Drog ner på torget med alla de fina damerna och stod en stund, sen gick vi på en liten förfest innan vi gick ner till Stadsparken och tittade på konserten. Får tacka damerna för en trevlig kväll som slutade med att jag låg hemma i fosterställning med en obeskrivlig smärta i magen. Men efter 8 timmars underbar sömn så har den släppt lite, och jag tror jag ska försöka mig på att äta lite.
 
Ikväll blir det HOCKEY i Gävle med bästa lillebror och några andra gossar, efter det återvänder vi till Örebro för att spendera kvällen med damerna och troligen sluta på "Heaven" på Nivå. Får se om allting går som planerat! Kommer iaf bli en sjukt rolig dag! Måste ju få fira lite och njuta av de bra dagarna i livet!
 
Love L, - I don't know how to tell you this...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0