Just another Sunday passing by...



Den här låten är en utav flertalet låtar från första säsongen av The O.C som jag alltid blir alldeles varm utav. Den bär med sig många många minnen från högstadiet och gymnasiet - vissa saker kommer man alltid bära med sig. Haha, blir faktiskt lite full i skratt också. Musik kan betyda så olika för olika människor!

Tog mig en snabbare promenad hem från kumlaby idag där jag tittat lite på badminton - det gick ganska bra när jag gick, men så fort jag stannade trodde jag att jag skulle svimma av allt hostande. Det ville INTE sluta. Så promenaderna får väl vänta några dagar till... Suck.

I morgon är det skola som gäller, och sen på eftermiddagen ska jag och mamma åka till Marieberg och shoppa tillsammans. Blir nog första gången vi spenderar ensamtid sedan jag kom hem. I morgon är det också fyra veckor sedan jag sa hejdå till min Amerikanska familj. Måste ju få erkänna att jag saknar dem väldigt mycket. Men, verkligheten är ju som sådan att man bara kan befinna sig på en plats i taget - inte två.

Love L, - you're with me in my dreams

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0