Just be true...

Jag har ett litet problem - jag och min sömn är inte bästa vänner just nu. Under senaste 2 veckorna tror jag inte sömnen har överstigit 5 timmar mer än två nätter! Har ändå - om jag får säga det själv - varit väldigt glad och positiv, men sen när man får en dålig känsla så har man inte riktigt kraften att jaga bort den. Det är då det är tur att jag har härliga vänner som hållit mig sällskap under många av mina vakna timmar.

Äntligen fredag i morgon igen. Blir iväg till jobbet och sen åka till Kumla med bilen eftersom jag tydligen blir billös i helgen... Men det gör inte speciellt mycket, hade ändå inte tänkt göra någonting speciellt. Tar mig nog in till Pitchers i morgon kväll och umgås med lite människor, måste ju komma ut ur min lägenhet lite. Tvätta, städa, träna och kanske slå på stort och laga lite fin mat eller någonting.

Eftersom jag spenderar så pass många vakna timmar varje dygn har jag otroligt mycket tid på mig att fundera, någonting som jag dessutom är väldigt bra på. Är inte vi människor väldigt bra på att komplicera saker och göra dem större än vad de egentligen är?! Allting är så himla blodigt jämt. Ne, njuta av livet och göra det man känner för. Det gäller att ta vara på tiden och spendera den med folk man tycker om. Jag tycker oftast att jag är ganska duktig på att öppna mina ögon lite och inte vara så trångsynt, men visst finns det rum för förbättringar.

Nu ska jag försöka huskurera min förkylning som suttit i sen början av Juni!
Love L,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0