Försov mig?!

Ja, det lyckades jag göra, kändes väl lite jobbigt kanske? Men får väl ha som ursäkt att jag faktiskt jobbade ganska sent igår, och började tidigare än vanligt idag! Men, barnen sover, så jag kan plocka lite och så i min ensamhet innan dem vaknar! Det är alltid skönt, så man har allting färdigt.

Igår hämtade jag upp Cassandra så åkte vi hem till Elin och spenderade lite tid där. Var jättetrevligt, så kom Lizzy förbi efter en stund också. Sen behövde jag åka hem, hämtade tankkortet och tankade bilen. Vid 22 åkte S för att hämta A på metron, kom väl hem straxt innan 00, och självklart vaknar mitt lilla monster under tiden, så jag la mig på soffan där uppe för att slippa springa!

Men, idag är det fotografering och sen vidare till badhuset som gäller. Hoppas det blir roligt. Barnen är ju lika galna i vatten som jag är så det sa nog inte bli några problem! Sen kommer vi alla vara lika utslagna resen av dagen så det blir ju bara till att vila! Jag antar att jag ska lägga mig tidigt ikväll, får se om Cassandra ringer och vill ha sällskap, då åker jag nog dit!

Hoppas allt är bra med er där hemma!
Extra hej till min Mormor som blivit trogen läsare! :)

Love L,


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fin bild på dig :)

2011-03-31 @ 23:22:34
URL: http://edwill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0