On the road again!

Har haft ett litet brejk i helgen. Känner att jag förtjänade det! Trevlig kväll med mina tjejer i fredags som sagt! Seg lördag, hela eftermiddagen spenderades i soffan med mamma, pappa och Chrille. Kollade skidor, handboll och lite simning! Sedan blev det käk - helstekt fläskfilé med pressad potatis och en grymt god sås mamma gjort!

Sen tog jag mig i kragen och  och fixade mig lite snabbt, tog bilen till lillebror och gick till Joel. Blev lite sällskapsspel och lite vuxendricka. Lillebror och jag vandrade hem i snöovädret och Linnea kom lite senare! Sov på soffan och började se på DH säsong 1. Kände att jag behövde friska upp mitt minne nu när femte säsongen snart kommer ner i min brevlåda! Då har jag lite att göra ett tag!

Kom hem och såg EM finalen förut. Sverige var bra med till halvlek. Sen gick det utför. Lillebror och Joel kom sedan hit och käkade lite och nu sitter vi och tittar på Vägen ut! Den är najs! De ska åka på bio, men jag står över. Behöver hålla kvar i mina pengar. Vi ska ju iväg och ge gärnet på torsdag! :)

Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0