Last week

Det är med blandade känslor jag påbörjar min sista vecka på denna VFU. Självklart ska det bli underbart att komma tillbaka och träffa alla underbara klasskamrater och vänner! Dock kommer jag sakna att vara på förskolan, Trivs som tusan, har jag visserligen gjort på alla mina VFU:er, Men vill ju aldrig lämna dem så! haha.

Sitter och funderar på om jag ska följa med Mamma och pappa till marieberg eller inte sen. Måste nog först fråga dem vad de hade tänkt handla! Just det - fick tillbaka pengar från Telia! Det gillar alltid! Så nu är vi helt kvitt och jag tror inte jag har någonting otalt med någon inför resan!

Försöker fixa allting innan USA också. Skulle beställa personbevis idag, och upptäckte att de inte genomfört min flyttanmälan. Säger bara att det är tur man faktiskt försöker vara ute i tid med vissa saker! Så sitter och går igenom saker som ska fixas och göras innan jag ger mig iväg - inte helt färdig!

[x]Läkarbesök
[/]Tandläkaren(Måndagen 13 Dec bokad)
[x]Personbevis
[x]DS2019(ringde CC - de skulle skickas i veckan)
[]DS160
[]Betalning av visum
[/]Ambassaden(den 3:e januari)
[/]Samla ihop 9300(7500 för tillfället)
[]Betala CC
[/]Packning(haha, sommarkläderna skulle packas undan, slängde ner de jag vill ha i en reseväska)
[]Avskedsmiddag med vänner

Inte kommit längre än så! Kommer säkert komma på någonting mer under tidens gång! Nu ska jag i vilket fall ta mig en skinkmacka och njuta av några avsnitt av någon dålig serie!

Love L,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0