A walk down memory lane...

Ja, time ro resume my 2010! Var ska jag börja? Den 1/1/10 vaknade jag upp i min egen lägenhet tillsammans med min sambo. Allting var som det skulle. Dagarna gick, började en ny kurs i skolan, Natur & Skapa, och fick några av de bästa klasskamraterna jag kunnat drömma om! Jag fyllde 21 och sen rullade det väl på ganska så snabbt. I mars gjorde jag min VFU på Myggans förskola, där jag även spenderade många vikarietimmar. Trivdes som fisken i havet!

I April packades allting jag ägde ner i flyttlådor då vi skaffat oss en fin lägenhet i stan. Jag älskade sambolivet och allting var frid och fröjd. Dagarna fortsatte gå och innan vi visste ordet av var sommaren här. Jag sov hos mina föräldrar på vardagarna samtidigt som jag jobbade på Lithells. Kändes som en helt normal sommar i mitt väldigt normala liv. Någonting ändrade sig dock längs vägen. Tyvärr gick min sambo och jag skilda vägar, och för ett tag kändes det som om hela min värld raserades! Tack och lov för att jag hade mitt jobb, och mina arbetskamrater som höll mig flytande under några timmar varje dag!

Jobbet slutade och det var dags för en resa till Turkiet. En omtumlande resa, på både gott och ont. I efterhand så vet jag att jag verkligen behövde den resan. Även om visa stunder där inte var av guld! Kände mig fortfarande lite vemodig och bokade ganska snabbt en resa till Barcelona och min underbara vän Emma. En ängel som många gånger hjälpte mig från att fälla tårar.

Hösten började, skolan tog fart och jag flyttade hem till mina föräldrar. På skämt började jag en ansökan hos en Au pair förmedling, bara för att vara sysselsatt. Jag sökte även tröst hos en "nygammal" vän - Annica. Hon öppnade sitt hem för mig och vi delade allt. Vi skrattade tillsammans, grät tillsammans, gick igenom vardagen tillsammans! Jag vill bara säga tack för alla de stunder som du funnits där för mig!

Oktober kom, och min själsfrende Emma Blomqvist fyllde äntligen sina 20 efterlängtade år. Hon jag och Annica spenderade några intressanta kvällar tillsammans med våra tre Apor - Anders, Göran och Ove! Lillebror blev även han stor. Det firades med paj och släkt! November kom och andra VFU perioden började. Den spenderades på Norrgården här nära mitt hem, och återigen kunde jag inte fått någon bättre plats. Vardagen började ta form, till en kväll när jag såg ett mejl i min inkorg. Ett mejl från Washington!

En familj som tittat igenom min ansökan kände sig intresserade. De ringde en fredagskväll och vi pratade om saker och ting nästan en timme. Mamman sa att de var väldigt intresserade och att de skulle höra av sig. Någon dag senare fick jag ett nytt mejl där de frågade om de kunde ringa igen. Fem dagar senare fick jag samtalet som bekräftade - Jag skulle få åka till USA som Aupair! Och den där normala vardagen tog en kraftig vändning!

Tiden fortsatte gå, första advent kom, andra, tredje och sen fjärde. Någonstans där emellan firades även min älskade klasskamrat Sofie! Även hon fyllde de viktiga 20 åren! Blev middag och en hel del dansande i hennes vardagsrum. Sen var det jul och nu sitter man här. 32 dagar kvar till flyget går, och i morgon är sista dagen på detta år. Det har varit ett rörigt år. Ett emotionellt år. Jag är nog inte den samma som innan, jag är inte lika öppen och mer tillbakadragen. Men det släpper med tiden. För varje dag som går blir jag lite starkare.

Tack min familj, Tack mina vänner, Tack mina klasskamrater!
Tack för att ni funnits med i mitt 2010!

Love L,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0