Just my vision!

Hello, skrev min första tenta idag. läskigt, men jag hoppas att jag skrapade ihop 11 poäng. vore väldigt illa om jag inte gjorde det, och den där kommentaren kommer jag säkert få äta upp. I övrigt har jag sytt, sytt och åter sytt. nu är jag helt slut och väntar på att klockan ska gå så jag kan få åka till in pojkvän <3


Serier. ni som känner mig väl vet att jag älskar serier. Och jag har sett/tittar en hel del. OC och One Tree Hill är ju lite av klassiker. Vänner, desperate housewives, 2½ men, Gossip girl, Christine, Scrubs, och alla andra serier i samma kategori!

det bästa som finns är att se dem om och om och om igen. heela tiden, varför då? jo, för att man vet att vad de än lyckas ställa till med så blir allting, verkligen allting bra igen. Och när man sett serien ett tag så vet man precis vad som händer, att den dagen då de blir lyckliga igen kommer.

tänk om verkligheten vore lite så. att man hade en anning om vad som ska hända. att man alltid blir förlåten. känslan av att veta att han alltid kommer att stanna där. på ett sätt vore det skönt, på ett annat så är ju resan halva nöjet som man säger. men, serier är bra, den får en hela tiden att tro på att efter regn kommer solsken!


Kommentarer
Postat av: Malin

vadå för kommentar? :S

2009-11-07 @ 12:07:10
URL: http://ericssonmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0