Han, hon, den, det

Har haft en hel stormvind pågående innanför mitt skallben den senaste tiden, men någonting jag funderat och blivit irriterad på och även otroligt överaskad över den senaste tiden är alla dessa stämplar och titlar som folk ger/får/har ute i vårat så kallade moderna samhälle. Känns ganska onödigt att folk ska behöva dölja eller må dåligt över den de är i rädsla för vad folk kommer säga eller hur de kommer reagera. Vi är olika, gillar olika, beter oss olika - kan det inte bara få vara så? Det är klart det är roligt att tisseltassa lite när man får reda på en nyhet, men gränsen mellan ett oskyldigt tisseltassel och rent skitsnack är hårfin och man bör akta sig för den.

Nog om det för tillfället, och istället tänker jag ifrågasätta migsjälv som är vaken efter två när jag vet att jag om fem timmar ska sitta i bilen och köra ner till Göteborg... Ja det kan man ju fråga sig - men jag vågar också sätta en femkrona på att det inte finns någon där ute som är förvånad. Haha, ska iaf bli en skön omväxling att få komma iväg några dagar, försöka lämna lite tankar hemma och andas lite ny luft. Blir Göteborg och Ullared i helgen, Stockholm på måndag, Söderköping på tisdag och Gävle nästa lördag.

Men somsagt, ska vara ute på motorvägen om fem timmar, så ett avslut på detta vore väl kanske ett ganska vuxet och moget val av mig. Telefonen är fulladdad om det är någon som kommer på någonting roligt att berätta, eller bara saknar mitt underbara sällskap de närmsta dagarna!

Love L,

He is we - Happily ever after


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0